Gegevens uit het VK tonen aan dat het immuunsysteem van gevaccineerden 5% per week minder functioneert dan dat van ongevaccineerden. Nul relatieve immuniteit voor de 30-50-jarige dubbel gevaccineerden tegen Kerstmis, schrijft Dagny.

Uit de meest recente cijfers van het Britse PHE Vaccine Surveillance Report over Covid-gevallen blijkt dat dubbel gevaccineerde 40-70-jarigen 40% van hun immuunsysteemvermogen hebben verloren in vergelijking met ongevaccineerden. Hun immuunsysteem verslechtert met ongeveer 5% per week (tussen 2,7% en 8,7%). Als dit zo doorgaat, zullen de 30-50-jarigen tegen Kerstmis een 100% afbraak van hun immuunsysteem hebben en geen virale afweer meer overhouden, en zullen alle dubbel gevaccineerde mensen ouder dan 30 tegen maart volgend jaar hun immuunsysteem hebben verloren.

De 5 tabellen van het PHE (zie onderstaande linkblok) uit hun uitstekende Vaccine Surveillance Report, die 4 weken uit elkaar liggen, laten duidelijk de progressieve schade zien die de vaccins toebrengen aan het reactievermogen van het immuunsysteem.

Mensen tussen 40 en 69 jaar hebben al 40% van hun immuunsysteemvermogen verloren en verliezen dit geleidelijk met 3,3% tot 6,4% per week.

Pfizer claimde oorspronkelijk een efficiëntie van 95% voor hun vaccin. Uit bovenstaande cijfers blijkt dat hun cijfers onmiddellijk na de vaccinatie (de jongere leeftijdsgroepen hebben het vaccin het kortst gehad) misschien wel juist waren. Maar uit bovenstaande cijfers blijkt ook dat de vaccins NIET alleen maar in de loop van de tijd aan efficiëntie verliezen tot een nulefficiëntie, maar dat zij het immuunsysteem geleidelijk aantasten totdat een negatieve efficiëntie wordt bereikt. Op dit moment zijn mensen boven de 30 jaar er slechter aan toe dan voor de vaccinatie:

Uit officiële regeringsrapporten blijkt dat de volledig gevaccineerden in de loop der tijd hun immuunsysteem verliezen – immunodeficiëntiesyndroom

Opmerking: Wanneer in het bovenstaande sprake is van immuniteitsverlies als gevolg van vaccinatie, wordt dit gemeten ten opzichte van de ongevaccineerden en specifiek voor covid. Een daling van 50% zou dus betekenen dat er 50% meer kans is op covid. Dit kan ook een algemeen immuniteitsverlies inhouden, maar dat is hypothetisch. De gegevens en de wiskunde zijn niettemin solide. Een typische jongeman die nu is gevaccineerd zal in maart vrijwel zeker een ernstig geval van Covid hebben.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De redenen waarom mijn gezin en ik het Covid-19 vaccin niet zullen nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJe bent niet alleen
Volgend artikelDringend: Covidvaccins zorgen ervoor dat u geen volledige immuniteit krijgt, zelfs als u geïnfecteerd bent en herstelt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. De actualiteiten zijn voor mij de hoofdreden koppig te weigeren. Kijkende naar de landen die de hoogste vaccinatiegraad claimde is het sterftecijfer onverklaarbaar hoog. Je kan dus praten wat je wilt maar de enige verandering in die landen is de vaccinatie. Waarom blijft men stug volhouden met die prikken ? Lees net dat we mondkapjes ( die niet werken volgens het RIVM) weer gaan verplichten en dat 1,5 meter terugkomt. Zal mij benieuwen hoe men nu reageert en hoe groot het draagvlak is nu blijkt dat vaccineren niets anders gebracht heeft dan bijwerkingen.

  Voor wie het niet meer weet, dit presenteerde het RIVM over mondkapjes.
  http://www.youtube.com/watch?v=_ZKsbi9UaJc

 2. Als er werkelijk een “virus” bestaat, dan is het zo klein dat een mondkapje het echt niet tegen houdt. Ik denk dat mond- en neusbedekking wel helpt tegen bacteriële verspreiding als mensen dicht naast je staan te hoesten en te snotteren en zo. Zoals in de tram of op het werk e.d.

  • Virussen zijn niet besmettelijk. Bacteriën wel.
   Maskers doen meer kwaad dan goed, behalve als je ze nodig hebt tegen stof o.i.d., maar ook dan is het niet goed ze te lang te dragen omdat je dan jezelf besmet met je ‘eigen’ bacteriën en je te weinig zuurstof inademt en je eigen koolzuur inademt.
   Wie een gezond lichaam heeft met een sterk immuunsysteem die heeft niets te vrezen.
   Deze hele plandemie is gebaseerd op de grote onwetendheid van de meeste mensen over wat virussen zijn en die het verschil niet weten tussen de griep en een (stevige) verkoudheid.

   • Helemaal gelijk.
    De zogenaamde “virussen” zijn exosomen en komen, doordat ons lichaam in staat is zichzelf te herstellen, juist úit defecte lichaamscellen; ze komen niet van buiten en zijn niet besmettelijk. Ook tasten ze geen lichaamscellen aan.
    De virus-zwendel bestaat al ruim 100 jaar.

 3. Wat is de griep?
  Dat is de grote herinstelling (great reset) van het lichaam.
  Dat is volkomen NATUURLIJK en mensen met een sterk immuunsysteem overleven dat altijd, maar niet als men oud en zwak is.
  Daarom sterven er jaarlijks vele miljoenen wereldwijd aan de griep en in de meeste gevallen zijn dat oude mensen met een zwak immuunsysteem en onderliggende aandoeningen.
  Deze wetenschap hebben de uitvoerders van de ‘great reset’ misbruikt, wetende dat de meeste mensen geen verstand hebben van wat de griep is en dat het volkomen NORMAAL is.
  Ze hebben de angst voor de dood van de meeste mensen misbruikt om ze die gevaarlijke nep-vaccins aan te praten, en dat weten te koppelen aan een digitaal register van de ingeënte mensen opdat ze op die wijze (indien ze de inenting hebben overleefd) die mensen onder totale controle kunnen krijgen.

 4. Alle conspiracy theorieën daar gelaten (hoewel ik daar meer en meer in ga geloven). Op het moment dat er een experiment uitgerold wordt, en men mij vraagt of ik hieraan deel wil nemen, dan wordt er een contract opgesteld waar ik dan een handtekening onder plaats dat ik akkoord ga en dit op vrijwillige basis doe. Dus ik heb de keuze. Heb je dit ooit gezien met dit vaccin? Nog nooit is het toegestaan om in een vaccin mRNA toe te voegen, dat je DNA verandert. En nu in 1 x wel. Normaal gaat er een periode van ca 10 jaar aan vooraf voor een vaccin wordt goedgekeurd. En nu werd het in een paar maanden ontwikkeld en mag het wereldwijd gebruikt worden. Elk mens die een beetje nadenkt moet dan toch weten dat hier iets helemaal fout zit? Ik verbaas me er iedere dag over dat de meesten als makke schapen gewoon aansluiten in de rij om gevaccineerd te worden. Op het moment dat het vreselijk mis zal gaan en het kabinet ter verantwoording geroepen zal worden, zal Rutte wel weer een black-out hebben en hier “geen herinnering” aan hebben. Ben heel benieuwd wanneer alles landt bij de gevaccineerden en ze weten dat ze te grazen zijn genomen. Voorlopig lijken ze nog voor een 3e shot te gaan.

 5. Lijkt wel of ze verslaafd zijn, geïndoctrineerd..
  Ik leef terug getrokken maar als ik boodschappen ga doen lijkt het n andere planeet..het licht is uit bij meeste mensen…
  Daardoor kunnen nonvaxers elkaar herkennen…
  Mensen wordt aub wakker samen kunnen we het tij keren…de hele wereld is in beweging….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in