Rusland heeft lange tijd te maken gehad met een wijdverspreide internationale veroordeling voor wat externe landen hebben veroordeeld als een hardhandig optreden tegen seksuele minderheden. President Vladimir Poetin blijft benadrukken dat Rusland de traditionele familiewaarden moet beschermen en dat dit betekent dat kinderen moeten worden beschermd tegen de alomtegenwoordige propaganda van het Westen die jonge mensen probeert te seksualiseren, bericht Tyler Durden.

Het Russische Hooggerechtshof heeft donderdag in een officiële uitspraak de “internationale LGBT-beweging” aangewezen als een verboden “extremistische” organisatie. Verwacht wordt dat het nieuwe verbod begin volgend jaar volledig van kracht wordt – maar volgens sommige berichten is het onmiddellijk van kracht – en hoewel er nog geen details bekend zijn gemaakt, geeft het label de staatsautoriteiten duidelijk meer bevoegdheden om achter activistische groepen aan te gaan.

Dit volgt op eerdere controversiële wetgeving die het verbod op “LGBT-propaganda” zelfs uitbreidde naar volwassenen. Aanvankelijk was dit bedoeld om kinderen te beschermen, maar sinds een jaar is de wet ook van toepassing op volwassenen. Dit heeft vooral gevolgen voor media en publicaties, en activistische organisaties en openbare demonstraties.

Daarnaast is het gericht op NGO’s. Het Kremlin klaagt er al lange tijd over dat goed gefinancierde NGO’s uit het Westen Rusland binnenkomen en vaak anti-gezinswaarden verspreiden.

De Moscow Times citeerde de volgende activist in reactie op deze laatste geplande uitbreiding van de wet:

“Er zijn nog steeds LGBT-rechtenactivisten hier in Rusland. Maar dat zouden wel eens de laatsten kunnen zijn,” vertelde Alexei Sergeyev, een burgerrechten- en LGBT-activist uit Sint Petersburg aan The Moscow Times.

  President Trump heeft een ontmoeting met Mel Gibson om te bespreken hoe de elite pedofilie kan worden beëindigd

“Ik heb altijd tegen mezelf gezegd: ‘Ik kan de boetes wel aan, maar als er gevangenisstraf dreigt, vertrek ik’.”

Individuen kunnen maximaal zes jaar gevangenisstraf krijgen als ze worden veroordeeld voor betrokkenheid bij een “extremistische” organisatie.

Critici van het beleid onder Poetin hebben beweerd dat zoiets als de “internationale LGBT-beweging” niet bestaat.

Maar, zoals CNN en andere media al lang erkennen, tijdens Hillary Clintons tijd als minister van Buitenlandse Zaken (onder Obama) werd de promotie van “LGBTQ” “een kernwaarde van het Amerikaanse buitenlandse beleid”. Dit betekende dat elk land dat weerstand bood tegen deze agenda werd gemarkeerd als een doelwit voor hervormingen – en Rusland stond natuurlijk bovenaan de lijst.

De afgelopen jaren hebben Amerikaanse ambassades over de hele wereld grote regenboogvlaggen laten wapperen. Maar velen hebben gewezen op de flagrante hypocrisie van het feit dat, terwijl ze de grootste vlaggen laten wapperen in plaatsen als Moskou of Wit-Rusland, de VS de ‘Pride’-vlag niet durft uit te hangen in plaatsen als Saoedi-Arabië of andere geallieerde moslimdominante naties.

Het Kremlin ziet de zaak van de ‘homorechten’ dus als het zoveelste publieke sociale domein dat Washington heeft ‘bewapend’ om politieke veranderingen in Rusland teweeg te brengen. Amerikaanse functionarissen hebben tegelijkertijd publiekelijk hun mening gegeven over het omverwerpen van het “repressieve” Poetin “regime”.

Conservatieve deskundigen in Amerika hebben tegelijkertijd de mythologie van een zogenaamd verenigde LGBTQ “gemeenschap” benadrukt. In de afgelopen jaren is de “T”/of Trans effectief in oorlog geweest met de “L” en de “G”. De meeste lesbiennes en hun bondgenoten zijn traditionele feministen, maar de transgenderbeweging heeft geprobeerd het feminisme helemaal uit te wissen.

  Voormalig VN-directeur slaat alarm: Wereldwijde Elite zijn allemaal pedofielen

Dit wordt nog eens benadrukt door de langdurige laster en aanvallen op Harry Potter schrijfster J.K. Rowling, omdat zij volhoudt dat er een uniek vrouwzijn is, dat niet kan worden nagebootst of gedupliceerd door mannen die hun geslacht willen veranderen. Het zou ook zo kunnen zijn dat Rusland niet wil dat deze interne LGBTQ splitsing en ideologische oorlog naar de eigen samenleving komt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Pride” is een dun versluierde kleurenrevolutie om de westerse beschaving te vernietigenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Botsing der beschavingen” dreigt bij EU-verkiezingen
Volgend artikel“Schiet ze door hun hoofd” – moslimraadslid in Ierland roept op tot executie van demonstranten van neergestoken kinderen in Dublin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Kijk. Altijd goed bezig, daar in Moskou : de Russische Federatie. Beschaving, cultuur, traditie.
  Verplicht leesvoer voor nihilistische EU.

 2. President Vladimir Poetin blijft benadrukken dat Rusland de traditionele familiewaarden moet beschermen en dat dit betekent dat kinderen moeten worden beschermd tegen de alomtegenwoordige propaganda van het Westen die jonge mensen probeert te seksualiseren
  ….
  En ja hoor, dat zal ook wel weer zo gespind worden dat Poetin een beest is.
  Daar moet je eens over nadenken.
  Zelfs onder criminelen bestaat een aanvaarde consensus dat je van kinderen afblijft.

  • Sinds jaar en dag is in gevangenissen/ huizen van bewaring sprake van een pikorde, bovenaan de mensen die fraude hebben gepleegd en helemaal onderaan staan de degenen die zich hebben vergrepen aan kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in