Herinnert u zich nog al die YouTube social influencers die tijdens de pandemie de experimentele Covid-19 vaccins aanprezen? Velen van hen werden betaald door de overheid en Big Pharma om hun volgers te overtuigen dat de uitrol van het vaccin een goed idee was, schrijft Thepeoplesvoice.

Welnu, honderden van deze jonge en gezonde YouTube influencers zijn nu gediagnosticeerd met kanker – en velen van hen hebben toegegeven dat ze lijden aan zeldzame en agressieve turbokanker.

Veel onafhankelijke uitgevers hebben bericht over de tientallen gezonde individuen, waaronder professionele atleten, die plotseling dood neervielen sinds de uitrol van het vaccin.

Een ethische mainstream media zou deze sterfgevallen op de voorpagina’s belichten en überhaupt alles uit de kast halen om te onderzoeken wat er precies aan de hand is. In plaats daarvan cancelen de media iedereen die zich durft uit te spreken, en houden regeringen het schandaal van de buitensporige oversterftegevallen in de doofpot. We leven nu in een heel andere wereld.

Hier is een kleine greep uit de populaire YouTube influencers bij wie onlangs agressieve turbokanker is vastgesteld.
Deze lijst wordt elke dag langer. Het omvat ook niet de TikTok en Twitter influencers die zijn gediagnosticeerd met kanker, noch de vele influencers op verschillende platforms die hartproblemen hebben gehad, waaronder myocarditis en plotselinge hartaanvallen.

Wie zal de eerste van deze influencers zijn die toegeeft dat ze zijn voorgelogen en misbruikt?

Helaas vormen deze medische gevallen slechts het topje van de ijsberg.

De globalistische elite gebruikt de farmaceutische industrie om de grootste misdaad in de geschiedenis van de wereld te plegen, aldus voormalig vice-president van Pfizer Dr. Mike Yeardon, die waarschuwt dat er miljoenen, zo niet miljarden mensen zullen sterven.

  Aantal COVID-gevallen in Delhi loopt dramatisch terug na massale distributie van Ivermectine

Dr. Yeadon heeft onthuld dat de COVID-vaccins biowapens zijn die worden gebruikt als onderdeel van een ontvolkingsagenda van de Deep State.

Dr. Yeadon, die voorheen de vice-president en hoofdwetenschapper van Pfizer was, verklaarde dat de COVID-pandemie en de daaropvolgende mRNA-vaccinatiecampagne een “supranationale operatie” was die jaren in de maak was en ontworpen was “om mensen te verwonden, opzettelijk te verminken en te doden”.

Yeadon zei dat hij tot de conclusie was gekomen dat de COVID-pandemie een ontvolkingscomplot was van de globalisten toen hij zijn Pfizer-collega’s op TV zag verschijnen en flagrante leugens vertelde aan de massa.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen verrassingslanding van Oekraïne in de Dnjepr-delta resulteerde in het zinken van haar landingsschip “Yuriy Olefirenko” en de dood van 150 man (Video)
Volgend artikelDr. Colemnan: Meest voorkomende leugens verteld door klimaatveranderingspsychopaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

45 REACTIES

 1. Geen medelijden met waardeloze lui die veel geld verdienen met hun onzin. En dit verdiende ook prima met een fijne bonus.

  Eat your own shit and shut up, you did ” the rigt thing”. And yes you did it for others. For those who want you dead..

  • Ik snap je sentiment. Het bekt ook wel lekker. Maar is het waar? Neem dit alsjeblieft NIET als persoonlijk bedoeld.

   Ik bedoel dit in het algemeen. Het is weer zo een pseudo-intellectuele one-liner. Zo ‘world-citizen’ “oh kijk, ik ben daar geweest” (en snap er de ballen van). Karma is satanisch.

   Ik hou niet van het onderhouden van religieuze leugens. Karma is een leugen. Het wordt mooi voorgesteld als oorzaak en gevolg. Maar het is een basisprincipe uit het hindoeïsme wat ongelofelijk wreed is en de ‘reden’ voor de eindeloze en vooral hopeloze reïncarnatie-cyclus waar geen einde aankomt.

   Het is ook het grote excuus voor schrijnend racisme. Als jij niet voldoet (niet gehoorzaamt) wordt je in ‘een volgend leven’ geboren in een lage kaste. Of misschien een worm ’tot je wat leert’.

   En wat heeft iemand geleerd die zegt ‘karma is a bitch’? Is zo iemand klaar voor nirwana? Nirwana, het grote ‘niets’.

   Het is weer hetzelfde religieuze zonde en boetedoening verhaal. Altijd maar weer blijven werken om bij de goden in het gevlei te komen. Of beter gezegd: de priesters die jou in hun macht hebben.

   Doe mij Yeshua maar. Daar kan ik mee praten. Dan krijg ik tenminste antwoord. En dan bedoel ik niet van dat vervormde gebrabbel van een ‘ascended master’ van een medium (kijk maar eens naar die onzinfilm van ‘what the %&*# do we know?). Ook propaganda voor hindoeïsme.

   • Nogmaals Decker, niet persoonlijk. 🙂

    We moeten ophouden onzin te herhalen. En slechte dingen niet napraten. Spreek het goede aan in mensen.

   • Je verward een natuurwet van het Universum ,oorzaak en gevolg, met wat mensen er van maken en interpreteren.
    Een natuurwet is gewoon een van de mechanismes die gelden in dit Universum en dus zeker niet Satanisch (misschien beter Luciferiaans) omdat een kenmerk hiervan is dat ze proberen tegen de natuurlijke ‘orde’ in te gaan of deze te verdraaien in hun voordeel.
    Het idee van reincarnatie komt/kwam voor bij vele volkeren en culturen waaronder de Kelten en het Jodendom , zelfs bij het vroege Christendom voor het verboden werd.
    Dat mensen dit misbruiken , zoals in jouw voorbeelden bij het (in verval geraakte) Hindoeisme ligt aan het menselijke bewustzijnsniveau net zoals (vele) Christenen allerlei dingen doen zoals moorden , bedriegen etc terwijl hun ‘heilige’boek toch echt iets anders zegt.
    Ook in het Christendom en andere religies zie je het fenomeen dat de elite/priesterklasse religie misbruikt in hun eigen voordeel , kompleet met dreigen van bestraffing door hun god/goden.
    Stond er niet iets in het Nieuwe Testament niet iets over splinters, balken en ogen??

    • Bovendien zijn Satanisten en Luciferianen zich wel bewust van de wet van oorzaak en gevolg .
     Ze proberen hun karmische’schuld altijd af te schuiven op hun slachtoffers ( we hebben het jullie verteld , als je er toch mee instemt dan is het je eigen schuld)of laten het vuile werk opknappen door anderen zoals de politie of militairen bijvoorbeeld,

   • Ja ik hou ook niet van´ de cirkel van transmigratie´
    Het lijkt oeverloos en geeft mij de onprettige trillingen bbrrr!!

    Interessant om dat eens van een ander te horen!! Echt waar!!
    Ik kan er al heeel lang niet tegen om dat steeds te horen in bijeenkomsten enz…

 2. En de farmaceuten lachen stilletjes in hun vuistje bij het zien van de miljarden euro’s/dollars die binnen stromen door het verstrekken van niet werkende chemo en bestraling….

  • chemo werkt ook prima Eagle net als het vaccin. veroorzaakt nieuwe vormen van kanker en sloopt de botstructuur dus ik weet niet waar je het over hebt.
   De partners van chemo mensen krijgen binnen 10 jaar ook kanker door de uitsraling van hun partner die naast ze is bed liggen na bestraling… Dus werkt prima volgens het ontwerp ervan.

   • erghmmm, ok..als iemand die chemo gehad heeft, iemand tegen wie gezegd was dat ie geen lange termijnplanning meer moest maken…zo’n twintig jaar geleden….best wel ‘interessant’ om te weten…
    had ik dat op voorhand geweten, ik had er nooit aan begonnen (ik hoop dat je snapt dat dit sarcastisch bedoeld was)
    ik leef al twintig jaar OVERTIJD dank zij chemo, maar soit….

 3. En dan is dit niet eens nieuw. Gebeurde in de jaren 50 met het poliovaccin ook, SV40 besmetting. De wetenschapster die dat vaststelde voorspelde een kankerpandemie in de verre toekomst en oh boy is die waarheid geworden.

 4. Mijn nicht is vorige week ook overleden, aan een snelle vorm van kanker, 2x gevaccineerd, of het aan het vaccin ligt weet ik niet, ik heb zo mijn vermoeden, te veel lieden die ik ken hebben nu een spraakstoornis, huidkanker, prostaatkanker, een vriendin viel plotseling neer en overleed na een paar dagen in coma ,43 jaar, mijn vriendin kreeg hartproblemen, zelfs die luisterde niet naar mijn waarschuwingen.
  Wat ben ik blij dat ik en mijn zus het vaccin niet heb genomen, ondanks het feit dat bijna iedereen mij voor gek verklaarde, mijn beste maat schold mij zelfs uit voor godsdienstwaanzinnige, terwijl ik de pest heb aan godsdiensten.
  Ik heb dus weinig tot geen medelijden meer met de mensen en hun problemen die ze door het vaccin hebben opgelopen.

  • Geen medelijden mee, ik ben er nog niet over uit. Ja ik kan ook woedend zijn op de gevaccineerden omdat ze me in gevaar brachten. Lastig want dit hebben vele mensen ook niet verdiend.

   Of misschien wel. In ieder geval zijn we niet allemaal gek geworden in die tijd.

  • Precies. Dit hele hoax covid gedoe is zo ingenieus opgezet dat over een tijdje zelfs de geprikten dit niet de schuld geven aan het “vaccin”🧐🖕💉 en als je dit verteld jou als complot idioot uitmaken. Mijn vroegere supervisor in mijn werkbare leeftijd zei altijd “slap laten hangen en lullig kijken”😜😂😂😂😂😂😂 ik zeg nu “eigen schuld dikke bult” omdat je drie jaar geleden even die grijze hersencellen actief had moeten gebruiken

 5. Het was vanaf het begin duidelijk dat ze bewust van een hele boel mensen af willen.
  Een dodelijk virus waarvan het bestaan, nu drie jaar later, nog steeds niet is aangetoond.
  Hetzelfde hebben begin vorige eeuw geflikt met de z.g. Spaanse griep.
  Moord met voorbedachten rade.
  Gaan zo ook deze keer er weer mee weg komen?

  • Alle(s) (gekte) is veel te openlijk, publiekelijk.. .dus nee, ze gaan er niet mee wegkomen. Al zullen we wel “hun doel” hebben behaald.

   De gestoordheid die zich afspeelt is omdat alles aan het licht gaat komen, dat ligt in de complete mejsokkeheid besloten.

 6. Opgeruimd staat netjes leerde men mij vroeger.
  Maar ik heb wel te doen met de bejaarde mens die de spuit heeft genomen en de kinderen en mensen die afhankelijk zijn van anderen die het niet beter wisten.

  • Hadden juist de bejaarden niet moeten weten dat je een overheid nooit moet vertrouwen met al die ervaring en nazi-Duitsland nog vers in het geheugen?

  • Nou niet alle bejaarden hoor, gelukkig op mijn afdeling liet niet iedereen zich injecteren!
   Het erge hieraan was wel dat deze mensen 14 dagen in quarantaine moesten…
   Ik vergeef mijn werkgever dit nooit.

 7. Enkele maanden terug in de gemeente Best ,op een industrieterrein, een loods ingericht ,met op de roldeur ” overledenzorg”.
  Hetzelfde in Helmond .

  • Die hebben de gifprik niet genomen en hebben bewijzen en groene vinkjes vervalst. Daar had iemand al eens een boekje over open gedaan, maar dat nieuws is overal rap verdwenen. Toevallig.

 8. Degene die wel het gezonde verstand hebben gebruikt zullen uiteindelijk overleven en voorstelbaar is dat zij in staat zijn de verantwoordelijken van deze genocide op te pakken en te berechten.

  • Greune.Keep dreaming,ze zullen jacht maken op de ongevaccineerden en ons afmaken.Ze plannen deze NWO agenda al ongeveer 100 jaar.En die is nagenoeg waterdicht.

   • Waarom wordt negativisme toch altijd gelijkgesteld met realisme.
    Intellectuelen moeten er niets van hebben, maar ik zeg het nog maar eens: God heeft alles onder controle, ook al lijkt het voor het gepeupel van niet.
    Het geldt niet voor de massa (die moeten niets van God hebben), maar op individueel niveau redt God altijd.
    En anders wel d.m.v. de opname (1 Thessalonicenzen 4:13-18) op voorwaarde dat je nu Jezus als redder en verlosser aanneemt.
    Na de opname kun je ook nog voor Hem kiezen, maar dan kost het je letterlijk je hoofd (Openbaring 20:1-10).

 9. Daar waren eens een wijs mens en een dwaas. De wijze hoorde toe onderzocht en dacht na. De dwaas besliste dadelijk. In dit geval kun je de anti vaxers als wijzen beschouwen lijkt mij. Ik las de bijsluiter van de Mexicaanse griep in 2009 en zag dat er een neurotoxine in zat. Vanaf dat moment hebben mijn vrouw en ik geen enkele prik meer genomen…………

 10. Kanker is goed te behandelen, en gratis. Je moet alleen weten dat het niet om een DNA mutatie gaat maar om een verkeerde omgeving (cytoplasma) zet kankercellen in een gezonde omgeving en het worden gewone cellen. Zet gewone cellen in een toxische omgeving en het worden kankercellen.

  Concreet betekent dit dat je moet stoppen met geraffineerde suikers en een sterk keto dieet moet volgen en moet gaan bewegen om energie te verbranden. Het lichaam valt af en gooit de kankercellen in de verbrandingsoven.

  In 2014 is een vliegtuig vol wetenschappers neergehaald in een poging deze informatie achter te houden. De informatie is er no wel maar komt helaas niet aan bij het doelpubliek. Ken je iemand met Turbokanker, deel dan alstublieft deze video: https://www.youtube.com/watch?v=2Qd-Iyyek3Y

 11. Klopt Ardriaan huidkanker speelde pas op in grote mate na de introductie van zonnebrandolie en zonnebrillen.
  De zon is een zegen en bacterie doder. Als je een zonnebril draagt word je pijnappelklier geblokt en geeft geen signaal aan je huid dat de schildjes die je beschermen dicht klappen en je huid beschermen.
  Zonnebrandolie ach ja lees het label met ingredienten dan weet je al genoeg.
  Alles wat in de schappen ligt bij kruitvat e.d is ontworpen om ons te slopen.
  Wij liggen altijd op het strand in de brandende zon zonder bescherming en na 4 uur zonnen nooit verbrand alleen lichtelijk rood en dat is de volgende dag veranderd in mooi bruin.
  Mijn vrouwtje haar huid droogt hier een beetje door uit en die smeert zich thuis na het zonnen af en toe in met biologische kokosolie en niks aan de hand…

 12. Ik vind mijn eigen onverschilligheid over het lot van deze mensen zorgelijk. Ja, ze zijn irritant, onecht en staan aan de verkeerde kant. Maar het zijn ook mensen, mensen die misleid en gehersenspoeld zijn.

  Iedereen maakt zijn keuzes. Maar ik wil geen bitterheid in mijzelf toelaten over wat zij gedaan hebben. Want dat maakt mij een minder mens.

  Vergeven doe ik ook niet. Niet voordat zij zien wat ze gedaan hebben en om vergeving vràgen. En zielig vind ik ze ook niet want ze hebben het zichzelf aangedaan en staan er nog steeds achter.

  Ik blijf liever bij dit soort mensen uit de buurt. Ik ga liever met mensen om die nog normaal kunnen nadenken en spontaan kunnen reageren.

 13. Als je van tevoren weet dat de producenten niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele bijwerkingen en schade en dat het in een veel te korte tijd is ontwikkeld zou er toch een lampje moeten gaan branden, niet?

 14. Hierom is het hoog tijd voor tribunalen. In ons land dienen lieden als Hugo de Jonge, van Dissel en Rutte per direct een plekje in het Staatshotel in Scheveningen te krijgen.

 15. Hopelijk worden steeds meer mensen wakker..
  Zoals de wereld nu is voelt grimmig.
  Waar en waarom zijn we hierin beland..
  T is niet erg om dood te gaan denk ik.
  Maar voor mn kinderen wil ik nog blijven
  en misschien ook nog een beetje voor mezelf…

  Uiteindelijk weten we vanuit hier niet hoe t is aan de andere kant..
  Bijna dood ervaringen zijn wel heel fijn om te horen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in