Foto ter illustratie © Marc NL op English Wikipedia (Public Domain)

Een arts die door de Zwitserse regering naar een psychiatrisch ziekenhuis werd gebracht omdat hij het publiek waarschuwde tegen de coronavirus lockdowns en andere tirannieke praktijken aan het begin van de scamdemie, spreekt zich uit over wat hij heeft moeten doorstaan.

In een interview met journalist en Children’s Health Defense (CHD) medewerker Taylor Hudak, onthult cardioloog Dr. Thomas Binder hoe hij werd geterroriseerd door 60 gewapende politieagenten, waaronder 20 van de antiterrorisme-eenheid van de Kantonspolizei Aargau, bekend als ARGUS, nadat hij op 9 april 2020 een blogbericht had gepubliceerd waarin hij de vele onwetenschappelijke maatregelen die toen voor het eerst werden opgelegd grondig analyseerde.

Het artikel van Binder ging snel viraal en kreeg vrijwel onmiddellijk 20.000 views, wat hij opvatte als een positief teken dat het publiek ontvankelijk was voor zijn boodschap. Helaas trok het ook de aandacht van het hoofd van de staatspolitie, die Binder ervan beschuldigde een bedreiging te vormen voor zowel hemzelf als de Zwitserse regering.

Na een inval van tientallen agenten werd vastgesteld dat Binder voor niemand een bedreiging vormde. Hij is immers een doorgewinterde arts met 34 jaar ervaring in de diagnostiek en therapie van luchtweginfecties die al 24 jaar een privépraktijk heeft in Zwitserland.

“In februari 2020 pleitte Dr. Binder voor de terugkeer van ethiek en wetenschap op het gebied van de geneeskunde,” leggen de rapporten uit. “Hij sprak zich op zijn persoonlijke website en social media uit tegen onwetenschappelijke beperkingen, mandaten, de gebrekkige PCR-tests, enz. Dr. Binder zegt dat het zijn plicht als arts was om het publiek te informeren over de waarheid over COVID-19.”

Zwitserse overheid diagnosticeerde Dr. Binder met “Corona krankzinnigheid” alvorens hem op te nemen in een psychiatrische inrichting.

Agenten onderzochten Binder’s andere blog posts, social media posts, en zelfs zijn e-mails, waardoor ze concludeerden dat hij precies is wat hij zegt dat hij is: een arts die, op basis van wetenschappelijke beoordeling, al vroeg vaststelde dat de covid-hysterie een geestesziekte is.

  Voormalig ontwikkelingsmanager van Big Pharma geeft toe dat COVID-prikken ontworpen zijn om "blanken te doden"

Toch riepen agenten na de inval een spoedarts op om Binder te beoordelen, waarop werd vastgesteld dat hij leed aan “Corona krankzinnigheid”, een volledig verzonnen “ziekte” die werd gebruikt om hem te vervolgen en hem te dwingen in een inrichting te worden opgenomen.

Binder verbleef enige tijd in een psychiatrische afdeling voordat hij uiteindelijk werd vrijgelaten. Die vrijlating was echter voorwaardelijk als hij een soort farmaceutische medicijncocktail nam.

Nu is Binder weer aan het werk als arts en doet hij wat hij altijd heeft gedaan. Hij is momenteel bestuurslid van het Zwitserse “Aletheia, humane geneeskunde en wetenschap” en is ook lid van zowel Doctors for Covid Ethics als een groep die Duitse Artsen en Wetenschappers voor Gezondheid, Vrijheid en Democratie heet.

Binder is ook een van de 22 biowetenschappers die het Corman-Drosten Review Report hebben geschreven. Zijn werk, waaronder blogposts, artikelen, presentaties en interviews, is te vinden op zijn persoonlijke website.

“Iedereen die deelnam aan deze poppenkast zou in de gevangenis moeten belanden en gedwongen moeten worden dezelfde medicijnen te slikken,” schreef een commentator over wat de vervolgers van Binder zouden moeten ondergaan als vergelding voor de misdaden tegen de menselijkheid die zij hebben begaan.

“Net als de Sovjets van vroeger, doet de nieuwe klasse van tiranniek uitschot hetzelfde,” voegde een ander eraan toe. “Ze hebben geen nieuwe ideeën omdat hun ideologie een doodlopende weg is en hun volgelingen dommer zijn dan stenen.”

“Sturen ze gewoonlijk 60 gewapende agenten om mensen te arresteren die negatieve dingen zeggen over de ‘vaccins’, gooien ze die persoon in het gekkenhuis en dwingen ze hem psychiatrische drugs te nemen?” vroeg een ander.

  COVID-19 vaccin betalingen voor inentingsletsels exploderen in Australië - meer dan 80 keer hoger dan vorig jaar

Volledig interview met Dr. Thomas Binder – Hoe psychologie werd gewapend om de waarheid te onderdrukken in het COVID-tijdperk

Via Citizenfreepress.com & Naturalnews.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse arts doorbreekt stilzwijgen: ernstige bijwerkingen, kinderen en ouderen in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWereldwijd ziet men de vraag naar ongevaccineerd bloed toenemen
Volgend artikelDOODSIGNAAL: Canadese artsen sterven 4x zo vaak onder de 40, 8x zo vaak onder de 30
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • Zo hebben ze Dr Hamer van de Germaanse geneeskunde ook opgeborgen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat hij een andere manier van genezen had ontwikkeld.
   En ja daar wordt de farma-industrie niet blij van
   Wat een macht wordt er gebruikt.
   Vreselijk.😩😩😩

   • Dr. Hamers zoon Dirk is op 17.08.1978 neergeschoten op het kleine eiland Savallo nabij Sardinië door de zoon van de laatste koning van Italië Umberto (zat 33 dagen op de troon in 1946, 1904 – 1983), Vittorio Emanuele di Savoi (1937 – 2024). Enkele maanden later overleed Dirk Hamer (19) in een ziekenhuis aan de complicaties van die schotwond en mijnheer Di Savoi heeft de gevangenis van binnen nooit gezien of een boete opgelegd gekregen.
    Dit onfrisse heerschap hield zich ook bezig met prostitutie, wapenhandel & witwassen.

 1. Psychiatrie is een pseudowetenschap omdat de psychiatrie nog geen enkele genezing op haar naam heeft staan (op de 300 jaar dat ze bestaat), en omdat zogenaamde psychiatrische aandoeningen bij het mens-zijn horende condities zijn. Psychiatrie is altijd uitsluitend een middel geweest om af te rekenen met dissidenten.

 2. Ik heb iets gelijkaardig meegemaakt. Ik had in 2020, in mijn omgeving verkondigd dat covid wereldwijd sociale onrust zou veroorzaken wat dan spanningen tussen burgers en regeringen zal uitlokken. Naties zullen elkaar de schuld van vanalles willen geven en wereldoorlog 3 zal daar uit voortvloeien.
  Omdat ik niet werd geloofd, werd ik wat paniekerig en hebben ze me, met hulp van een leger agenten, opgesloten, vastgebonden, misbruikt, vernederd en vergiftigd. Ik ben dagen lang vastgebonden en heb verschillende medicijnen moeten testen, waardoor ik opnieuw heb moeten leren lopen en spreken. Officieel was ik een gevaar voor de maatschappij door psychofrenie, waanbeelden en stemmetjes, wat totaal niet waar is.
  Hoe ik daar ben uitgeraakt is door het gedrag van de ‘medepatiënten’ na te bootsten zodat het niet opvalde dat ik die vuile medicatie uitspuwde. Officieel heet dat een psychiatrisch ziekenhuis waar men mensen dus geneest. Dat is niet zo. Het enige doel dat ze daar hebben is de mensen kraken tot op het bot. Het is meer als een modern concentratie kamp met als slogan ‘medicatie macht frei’. Je komt daar alleen uit als je volledig gekraakt bent, of doet alsof zoals ik.
  Dus de dokter in dit artikel is nu volledig gebrainwashed of hij doet gewoon alsof

  • @chiron 667.
   Wat je vertelt is helemaal waar. Bij de volwassen zoon van een kennis gebeurt precies hetzelfde. De liefste jongen van de wereld was hij die door ‘redders’ werd ‘opgeruimd’ omdat hij andere ideeën had. Ook vastgebonden, in de isoleer (wat helemaal niet mocht) en helemaal vergiftigd met allerlei pillen die ze hem door zijn vla roeren weet ik van zijn vader. Zo erg behandeld is hij dat hij nu in een rolstoel zit en nog amper lopen kan. Hij komt er nooit meer uit omdat ze hem in zijn rolstoel zelfs nog vastbinden. Van zijn medeonderdrukten weet ik hoe ze door dokters worden behandeld. De hel.
   Heel veel sterkte met je ervaring. Weet dat je niet alleen staat met wat je overkomen is. Er zijn er meer die weten hoe het eraan toegaat.

 3. Ondertussen is de gevestigde orde druk bezig om elk ongewenst geluid te kwalificeren als desinformatie en sta er niet raar van te kijken dat het ook strafbaar gaat worden om een ander geluid te laten horen. Je ziet nu ook dat het hele internationale establishment haar pijlen richt op Twitter nu er daar ook andere geluiden worden toegestaan. Als de gecontroleerde informatie doorbroken wordt is de betovering verbroken en dat willen ze natuurlijk niet.

  • Dan moeten we net als vroeger een andere taal gaan bezigen. Precies het tegenovergestelde schrijven van wat we denken of vinden
   tussen haakjes of tussen sterretjes o.i.d.
   ‘Rutte is een geweldige vent, net als Hugo de Jonge die ik allebei een zwembandje gun’
   *kaag wens ik een rozenkrans op haar blonde lokjes.*
   Van dat werk.

 4. Er zijn zeer veel wetenschappers die slim geboren zijn, en gestudeerd hebben. maar geen subsidies ontvangen van de staat.. en er zijn er ook die niet slim geboren zijn, en ook wetenschap hebben gestudeerd. maar wel subsidies ontvangen van de staat om hen te dienen. En tenslotte je moet niet gestudeerd hebben om wetenschapper te zijn en het te begrijpen. studeren is toch maar kennis. ( je kan het nodig hebben )

 5. In de video wordt tussen 0:56:36 tot 1:06:05 een grafiek besproken van de ETH (Eidgenössische Technische Hochschule) in Zürich, met de patiëntenbezetting op de intensive care in (naar ik aanneem) het naastbijgelegen universiteitsziekenhuis van Zürich. In deze grafiek wordt een uitsplitsing gemaakt tussen de aantallen covid patiënten en de aantallen niet-covid patiënten op de IC. In de grafiek, die loopt van half maart 2020 tot half februari 2022, valt het op dat toename van het aantal covid-patiënten wordt gespiegeld door afname van het aantal niet-covid patiënten, terwijl je zou verwachten dat het aantal niet-covid patiënten meer gelijkmatig verloopt, als het onafhankelijk zou zijn van het aantal door covid getroffenen tijdens de verschillende covid golven. Bij deze grafiek lijkt het er sterk op dat, zodra IC patiënten positief konden worden getest, ze als covid patiënten zijn geregistreerd en daardoor in mindering werden gebracht op de aantallen “andere” IC patiënten, waar ze normaliter zouden zijn bijgeteld vanwege de hart-, long-, trauma- en andere oorzaken die hen in het ziekenhuis deden belanden. Een alternatieve verklaring, die ook in de video wordt genoemd, is dat de toename van het aantal covid patiënten leidt tot het uitstellen van opnames (en dus vermindering) van patiënten met andere gezondheidsproblemen. De grafiek laat echter ook zien dat het aantal inclusief zorgcapaciteit beschikbare IC bedden (=IC Beds in Service) altijd ruim boven het aantal bezette IC bedden lag en de toenemende bezetting dus nooit heeft geleid tot capaciteitsproblemen. Volgens Thomas Binder is dit de duidelijkste grafiek uit een Europees land die hij heeft gezien, die de uitsplitsing tussen de aantallen covid- en niet-covid patiënten zichtbaar maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in