Het gebeurde gisteren weer, twee keer. Toen ik door de commentaren op een blog post las, vond ik dit: “Ik zal nooit meer een dokter vertrouwen.” Ik ben lang geleden de tel kwijtgeraakt van het aantal keren dat ik dat geschreven heb gezien, schrijft Randi Pinkerton.

Je hoort het ook. In privégesprekken met mensen die ze vertrouwen, spreken Amerikaanse burgers hun minachting uit over artsen omdat ze ons een verhaal hebben opgedrongen dat geen wetenschappelijke basis had. Velen van ons, misschien wel de meesten, herkenden dit virus onmiddellijk voor wat het is: een gewoon griepvirus dat misschien zo is gemanipuleerd dat het besmettelijker is, zo niet dodelijker, maar dat nauwelijks wezenlijk verschilt van andere griepstammen. We hebben ons hele leven met de seizoensgriep geleefd. We zagen geen reden om er bang voor te zijn totdat de medische gemeenschap, en Anthony Fauci in het bijzonder, leugens begon te vertellen.

En toen de leugens eenmaal begonnen, zijn ze nooit meer gestopt. Van een klein stroompje – “Iedereen wordt er ziek van” – tot de enorme stroom leugens over mondkapjes, “vaccins”, effectieve behandelingen, “We gaan allemaal dood!”, en zelfs het vervalsen van de cijfers om die leugens te staven, is dit bedrog één doorlopende regeringsoperatie geweest. Het werd uitgebuit om de diefstal van de verkiezingen van 2020 mogelijk te maken door middel van mail-in ballots. Nu dat is gelukt, is het doel om de knie van de overheid stevig op de nek van de bevolking te houden.

Het lijkt erop dat onze artsen in grote mate meegingen in de hoax omdat het hen in de schijnwerpers zette. Verbazingwekkend genoeg trok bijna niemand van hen de leugens in twijfel. Ze lieten alles vallen wat ze geleerd hadden in Virologie 101 en gingen volledig “cry wolf.” Het pakte goed voor hen uit. Plotseling stonden zij in het middelpunt van de belangstelling, en hun woorden werden ademloos opgevolgd. Ze namen het in zich op, genoten ervan, paradeerden door de gangen in hun witte jassen, en volgden de dictaten van D.C. religieus op. Velen van hen gingen zelfs nog verder. Ze schreven wetenschappelijke artikelen om het sprookje te promoten en ons, horigen, te instrueren hoe we ons moesten gedragen. Maskeren en sociale distantie – lachwekkend advies in het licht van de werkelijkheid – werden de ijzeren regel. Ze logen ook, om hun eigen belangrijkheid te bevorderen. Ze weigerden patiënten zonder mondkapje te zien, behandelden zieken op hun parkeerplaatsen, lieten de nazorg van patiënten in de steek, stelden noodzakelijke onderzoeken en operaties eindeloos uit, en negeerden in het algemeen de hel die ze de rest van ons aandeden. Het ergste van alles is dat ze ons geen behandeling gaven met medicijnen waarvan de werkzaamheid was bewezen. Want, ziet u, dat waren paardenpillen die niet voor mensen bedoeld waren… tot ook dat een leugen bleek te zijn.

  Macron in paniek over "DNA diefstal" en weigert Covid-test voor Poetin ontmoeting

Begrijpt de medische gemeenschap dat ze het vertrouwen van de Amerikanen heeft opgeofferd, mogelijk voor altijd? Erkent men wel de wonden die men zichzelf heeft toegebracht en die nu de relatie tussen artsen en hun patiënten zullen beïnvloeden? Hoe kunnen artsen en verpleegkundigen het vertrouwen van patiënten terugwinnen? Is dat nu wel mogelijk? Want in het koude licht van de dag lijkt het alsof ze ofwel dom ofwel kwaadwillig waren. Gezien het feit dat ze geacht worden goed opgeleide mensen te zijn, lijkt kwaadwillig het meest waarschijnlijk. En dat is angstaanjagend als je bedenkt dat ze nu ieder van ons willen injecteren met een onbewezen stof die misschien wel meer ziekte veroorzaakt dan het virus zelf, en ze zijn bereid ons leven en onze baan te verwoesten om dat voor elkaar te krijgen. Was dit altijd al het doel?

Amerikanen hebben het COVID narratief vanaf het begin wantrouwig bekeken. De tijd heeft bewezen dat ze gelijk hadden. Een lange rij van dokters en verpleegkundigen gezien, ben ik ontzet over de manier waarop de medische gemeenschap COVID heeft gepromoot en dat blijft doen, ondanks het bewijs dat haar leden liegen. Gezien het aantal keren dat ik heb gehoord “Ik zal nooit meer een dokter vertrouwen”, geloof ik dat we een keerpunt hebben bereikt met betrekking tot de medische zorg. Het unieke vertrouwen dat we in onze dokters stelden is weg, en terecht.

Onze dokters in het veld hadden ons kunnen redden van deze ramp. Ze hadden zich moeten verzetten tegen Anthony Fauci, die misschien wel de personificatie van het kwaad is. In plaats daarvan waren ze medeplichtig aan het bedrog. Ze hebben de leugen bevorderd omdat het hen machtig en rijker maakte.

  Peiling: bijna de helft van de Fransen wil niet gevaccineerd worden

We hebben achttien maanden van ons leven verloren en lijken geen toekomst te hebben zonder de leugens van COVID. Amerikanen weten dat nu. De woede tegen de medische gemeenschap is net zo witheet als die tegen politici. Bereid je voor op de terugslag, dokters. Jullie vroegen erom, en het komt eraan. Als u denkt dat we die achttien maanden zonder omkijken vaarwel zeggen, heeft u het mis. We zijn niet langer bang. We zijn woedend.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Media verdoezelen de schade die de vaccins in Israël, Engeland en Schotland aanrichtenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe COVID-19 injectie/inenting is GEEN vaccin: als ze u dat verteld hebben, hebben ze tegen u gelogen
Volgend artikelFacebook-post van tv-station onthult per ongeluk dat meer mensen sterven aan het vaccin dan de media melden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Ik heb officieel (telefonisch) mijn vertrouwen opgezegd in m`n huisarts.
  Tevens de brugpoli van/in het ziekenhuis te Maastricht (via mail) vanwege hun achterlijke beleid, nu nog na meer dan 1 1/2 jaar.

 2. In de loop van de jaren ben ik een paar keer gestruikeld over een krantenartikel, waarin werd gesteld dat er uit onderzoek bleek dat driekwart van de mensen die medicijnen studeren, dat doen voor het geld en de status. Dergelijke onderzoeken werden dus meerdere malen gedaan.
  Daaruit kun je dus concluderen dat 1 op de 4 dat doet uit liefde voor het vak. Die driekwart…. oftewel die andere drie, houden na het behalen van hun Bull nooit meer hun stomme kop boven een microscoop…..beschouwen hun jaarlijkse nascholing als een uitje waarin je met je collega’s je grote gelijk als arts overeind houdt…… hebben een laptopje van de farmaceutische industrie waar je een klacht op het toetsenbord roffelt…..en jawel…..daar rolt het ‘meducijntje’ uit. Artsenij op niveau Pippi Langkous.
  Maar die ene op de vier begrijpt wél waar het over gaat. Die zal binnen de context van zijn persoonlijke ontwikkeling in deze zijn/haar best voor je doen……al weet die dat (mits die kennis daar aanwezig is) dat je als arts niemand kunt genezen. Dat kan alleen ons zo ongelooflijk immuunsysteem.
  Daar ontbreken soms de benodigde elementen voor. Als je die ontbrekende elementen toevoegt, doet het immuunsysteem zijn werk zoals het hoort. Dat is niets nieuws. Die kennis hadden de Plato’s van deze wereld al een paar duizend jaar geleden.
  Dat mag niet meer bestaan in het wetenschappelijke wereldje, want daar valt geen droog brood in te verdienen.
  Wat ik wil zeggen dus…die ene op de vier die weet wat geneeskunde betekent is er echt wel.
  Je moet hem/haar zoeken…..maar ze zijn er.
  Ik veronderstel dat dit de artsen zijn die zich onder de vlag van Reinier Fuelmich hebben geschaard. Dat dit de artsen zijn die in dat collectief aanklachten hebben opgesteld wegens misdaden tegen de menselijkheid, en die hebben aangeboden aan het Neurenberg-tribunaal.
  Dat tribunaal heeft die in onderzoek….
  is daar dus mee doende.
  Het laatste woord is hier nog lang niet over gesproken.
  Verlies je niet in angst.
  Een enkel kaarsvlammetje verdrijft de grootste duisternis. Het licht van veel kaarsvlammetjes verdrijft heel veel duisternis.
  Laat je licht niet doven door je angst.

  • Je hebt helemaal gekijk, maar zou je Pippi Langkous niet meer willen beledigen? Want zei zij altijd: ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan. Oh nee dat bevestig natuurlijk jouw vehaal… Nou ja laat maar zitten 😉

 3. Klein lichtpuntje; hiervin de VS beginnen artsen en verplegers die niet aan de vaccingekte meedoen zich te organiseren en een (nu nog) kleinschalig netwerk op te zetten waar mensen wel afspraken kunnen krijgen, ook via teledoc systeem voor diegenen die verder weg leven, en die wel ivermectin en hydroxychloroquine voorschrijven.
  Zelf net ingeschreven en het eerste recept binnen.
  Dus het verzet begint nu werkelijk.

 4. De verminking en moord is al langer -wereldwijd- bezig.
  In 2016 werd mijn leven 24 uur hel on a daily basis na cipro antibiotica.
  Een medicijn waarvan al zeker 20 jaar bekend is dat het levensgevaarlijke gevolgen kan hebben.
  They don’t give a f!ck.
  Ondertussen 10 duizenden euro’s uit eigen zak moeten betalen (stemcel) en alternatieve geneeswijzen om beetje mn dag door te komen.
  Never nooit niet zal ik big pharma death cult ooit nog vertrouwen

  • @Edwin, dat klopt en al langer natuurlijk. Het spijt mij dat u daar doorheen moest gaan, hopelijk gaat het dankzij de therapieēn beter met u. In mijn omgeving ook op pijnlijke wijze met misstanden geconfronteerd en daardoor geïnteresseerd waar u stamceltherapie heeft laten doen i.v.m. een naaste die daarmee wellicht geholpen zou zijn. Kunt u daar iets over zeggen? Alvast veel dank.

   • Er zijn 2 specialisten die mijn vertrouwen verdiend hebben mbt het proberen te befrijpen en behandwlen van FQAD.
    Dr hanson minneapolis (minnesota / usa)
    Dr ghalili los angeles (california / usa)
    Heeft de behandeling geholpen? Ik had op meer gehoopt.

    Toen ik in nov 2020 de berichten hoorde van op handen zijnde ‘vaccinatie’ zag ik de storm aankomen. Dit gaat nog veel erger worden.
    Sxhade zal niet gelijk zichtbaar zijn . Elke spuit extra zal the-point-of-no-return dichterbij brengen ?

 5. Ja ,de gevaccineerde worden goed voor de Gek gehouden ,Virussen bestaan niet ..naar je eigen lijf luisteren Wel.als je kan luisteren ..jij maakt jezelf ziek als jij blijft rennen en op werkplekken bewust een bedompte verspreider hangt ….want de farmeut moet ook verdienen…en niet de Klant of Patiënt

 6. Ik twijfelde al langer aan de competentie van medici. Bij een consult bij een huisarts bijv. zit je tegenover iemand die alleen maar druk is met zijn beeldscherm zonder je echt aan te kijken en typt maar raak. Van dat schermpje moet hij/zij dus de kennis halen hoe jou beter te maken. Dat kan ikzelf ook wel via Google. En de enige oplossing die ze vinden? Proefondervindelijke medicatie, dus we stoppen er maar wat in en we zien wel. Ik twijfel al heel lang over het nut van de moderne geneeskunde en zoek mijn heil liever in het alternatieve circuit waar ik betere resultaten ervaar. De enige reden waarom ik mijn zorgverzekering nog betaal is omdat er altijd dingen zijn die alleen bij een huisarts of ziekenhuis voor mij geregeld kunnen worden, zoals protheses, medische hulpmiddelen of iets banaals als gebroken been. Mocht dit door de overheid moeilijk worden gemaakt vanwege de groen pas of prik dwang, dan stop ik met betalen van de premie, want ik heb dit dan niet meer nodig.

 7. Bij dat filmpje met Bill Gates, merk ik dat hij niet eens rechtstreeks op een vraag ‘ja of neen’ antwoordt … hij draait er maar om heen .. en zo worden – voor mij althans – zijn leugens zichtbaar.

  • Hij is wat ze noemen een schooldropaut, met 17 gestopt met school, geen diploma of getuigschrift, kocht een nobelprijs via pedo epstein , het is een stuk ongeluk en ik hoop dat hij snel sterft aan een bloedprop…..zijn we daar ook weer mooi vanaf, mijn motto kill bill

 8. Buiten het lukraak voorschrijven van medicijnen die men zomaar voorschrijft vind ik het in Nederland meer dan achterlijk dat er zoveel premie per maand moet betaald worden en ook nog.verplicht anders krijg je een boete je een fikse boete dan wordt je dus ziek en krijg je daarna een fikse rekening achteraf hoe achterlijk is dit dan betalen elke maand n dan ook nog rekeningen achteraf belachelijk een kennis was uitgegleden in bad en moest met de ambulance naar het ziekenhuis achteraf kwam er een rekening van een kleine 900 euro dat is dus de gezondheid zorg in Nederland hij heeft er een aantal maanden overgedaan on dat bedrag af te betalen waar is nou de zorg gebleven echt hé ik kan hier heel bios om worden wat is jullie mening hierover ?

  • Weet je wat het mooie is van deze achterlijke k.t, dat ze het open en bloot doet. Wat later tegen haargebruikt word als bewijsmateriaal dat ze een propagandahoer van de staat was. En dat ze waarschijnlijk door blackbox voor kakke word gezet als eenmaal de familie of buren van die 39 jarige vrouw met de juiste informatie naar buiten komt.

 9. De huidige artsen hebben “medicijnen” gestudeerd ipv geneeskunde.
  Blijf ook weg uit ziekenhuizen; deze hebben het hoogste aantal bedrijfsongevallen, meer dan 10%, en dat betreft dan de patiënt! (verkeerde been geamputeerd, foute medicijnen of dosis, totaal verkeerde behandeling etc) En nu helemaal, na uitspraken dat het de schuld van ongevaxxxden is dat gevaxxeden op de ICU belanden.
  Kortom, ik vertrouw geen arts meer, nooit meer.
  Ik neem mijn eigen verantwoordelijkheid voor mijn gezondheid.

 10. Heel die “witte jassen wereld” is namelijk gebaseerd op totaal verkeerde aannames …

  Eerst zal eindelijk de virus LEUGEN eens moeten worden doorgeprikt waarop het hele chemische gif imperium van Rockefeller is gebaseerd … van LEUGENAAR Louis Pasteur, die op zijn sterfbed verklaarde dat hij het bij het verkeerde eind had …

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/gevaccineerden-zullen-volledig-vaccin-afhankelijk-worden-en-als-junkies-iedere-3-maanden-een-prik-moeten-halen/

  … en meneer Vrijland zou toch ook eens moeten gaan inzien dat deze injecties DODELIJK zijn … dus hoeveel van die “transhumanen” zullen er dan uiteindelijk overblijven … het is een grote ontvolkings genocide waarbij de illusie door The Powers That Shouldn’t Be wordt gekoesterd dat ze een ge- nanochipt slavenlegertje zullen overhouden om HEN te dienen … deze psychopatische monsters zullen uiteindelijk aan hun eigen waan ideeen te onder gaan.

 11. Ja het is de enige branche waar een speciaal woord is bedacht als smoes voor een “fuck-Up” en dat is complicatie.
  Derhalve wordt hier ook niet van geleerd… ohh complicatie, helaas. Nou daar hoeven we dus niets van te leren om dit toekomstig te voorkomen… hup naar de volgende complicatie.
  Het is al verwonderlijk dat ze niet nog steeds aan aderlating doen of meer van die middeleeuwse probeersels.
  Och ik vergis me.. we doen wat high tech spul in een spuit, spuiten mensen ermee in en we zien wel.
  Als het fout gaat… jawel hoor “complicatie”.

 12. “With great power, comes great responsibility”

  De reden waarom ik al jaren de vaccinatie wantrouw is omdat het totaal niet logisch is. Dit kan niet op positieve wetenschap gebaseerd zijn. Wetenschap…. ze weten iets. Maar is het positief? Is het opbouwende informatie? Zij hebben de informatie dat die injecties van alles en nog wat doen behalve beschermen. Ik noem dat geen positieve wetenschap.

  Positieve wetenschap is bijvoorbeeld de kennis over ons immuunsysteem en hoe we die kunnen versterken zonder er aan te tornen.

  Als je ze zinc neemt, of gember, curcuma, vitamine D3 of wat je lichaam van nature kan herkennen torn je niet aan het immuunsysteem. Je lichaam kan hier prima mee overweg.

  De theorie over dat virussen ons ziek maken is compleet achterhaald. Een virus kan in ons lichaam niets doen als we de deur dicht gooien.

  Een vaccin werkt heel anders. Allereerst gaat het direct de bloedbaan in en daarmee omzeil je alle preventieve mechanismen die het lichaam heeft om zich te beschermen. Oraal of nasaal had veel logischer geweest. Anaal in uiterste gevallen. Dit zijn de meeste bekende “ingangen” in het menselijk lichaam. Waarom dan de bloedbaan gebruiken om het lichaam te schoppen om zich er tegen te weren?

  Daarom ben ik tegen vaccinatie. Omdat het compleet niet logisch is en het is gebaseerd op een achterhaalde theorie dat het gevaar van buitenaf ons ziek kan maken. Nee, we worden eerst ziek en daardoor vatbaar voor nog meer ellende. Als de afweer op peil is, maakt het niet uit welk gevaar er buiten het lichaam is om dit “aan te vallen”. Alsof het intelligent is en zegt “kijk een bres in de vesting!”.

  En wie moeten we dan serieus nemen als dit is wat men denkt?

 13. 16 augustus 2021

  ‘Angstaanjagende toekomst van hersenschimonderzoek stelt morele, ethische grenzen van de wetenschap op de proef
  Eerder dit jaar slaagde het Congres er niet in een Amerikaans verbod op hersenschim-onderzoek goed te keuren, een vorm van experimenteren waar weinig Amerikanen van weten, maar een die de morele en ethische grenzen van de wetenschap zou kunnen testen.

  Op 26 mei slaagde de Senaat er niet in een amendement goed te keuren dat was ingediend door de Republikeinse senator James Lankford uit Oklahoma, Steve Daines uit Montana en Mike Braun uit Indiana. Dat amendement zou chimera-onderzoek in de VS hebben verboden – experimenten om bepaalde soorten mens-dierhybriden (chimera) te creëren, waardoor de wetenschappers van het land kunnen concurreren met Chinese innovatie, volgens een Fox News-rapport.

  In zijn argument tegen het toestaan ​​van het onderzoek zei Braun: “Het menselijk leven is onderscheiden en heilig, en onderzoek waarbij een dier-mens hybride wordt gecreëerd of een menselijk embryo wordt overgebracht naar een dierlijke baarmoeder of vice versa, moet volledig worden verboden en het deelnemen aan dergelijke onethische experimenten. zou een misdaad moeten zijn.”

  Sen. Patty Murray (D-Wash.) weerlegde Braun en zei dat het verbod “wetenschappelijk belangrijk onderzoek ondermijnt dat daadwerkelijk zou kunnen helpen bij het ontwikkelen van nieuwe behandelingen en uiteindelijk kan leiden tot levensreddende orgaantransplantaties.”

  Biologen hebben het woord “chimera” gekozen om een ​​organisme te beschrijven dat mengsels van genetisch verschillende weefsels bevat, gevormd door wetenschappelijke processen die vroege embryofusie, transplantatie of mutatie omvatten.

  In laboratoria betekent chimera tegenwoordig de bio-engineering en experimenten van mens-dier hybride soorten, een medisch onderzoeksprocedure waarbij dierlijke cellen worden gesplitst met die van geaborteerde menselijke baby’s, volgens The Federalist.

  “Om een ​​hersenschim te maken, neem je een aantal ontwikkelende cellen van het ene dier en plak je daar enkele ontwikkelende cellen van een ander dier in”, verklaarde Dr. F. Perry Wilson over Medscape. “De truc is om uit te zoeken welke cellen je wilt injecteren.”

  Hoewel het klinkt als sciencefiction, is onderzoek naar hersenschimmen niet nieuw. Wetenschappers kweekten voor het eerst menselijke embryonale stamcellen in laboratoria in 1998. Volgens FactCheck.org verbood de National Institutes of Health twee jaar later in augustus 2000 onder president Bill Clinton de financiering van onderzoek “waarin menselijke pluripotente stamcellen worden gecombineerd met een dierlijk embryo .”

  China heeft al uitgebreide en succesvolle chimera-experimenten gedaan die mogelijk de biologie van laboratoriumdieren zouden kunnen vermenselijken.

  Onlangs creëerden ze mens-aap-embryo’s die 20 dagen in een laboratorium leefden. Niet iedereen is het er echter over eens dat de voordelen van hersenschimonderzoek en praktijk opwegen tegen de morele, ethische en theologische dimensies van dergelijke experimenten.

  Ze vragen: wanneer menselijke en dierlijke materialen worden gemengd voor wetenschappelijk onderzoek, is er dan nog een grens tussen mens en dier? En zo ja, is het overschrijden van de grens moreel verkeerd?’

  Lees artikel: https://thealabamabaptist.org/frightening-future-of-chimera-research-tests-moral-ethical-boundaries-of-science/

  Aanvulling mijnerzijds:
  Het gaat Klaus Schwab – oprichter Wereld Economisch Forum niet zozeer om het ethische aspect, maar vooral om het juridisch legale aspect.

  Het einde der tijden zal zijn zoals het was voor de zondvloed…
  Waarvan de restanten nog altijd ’te bewonderen’ zijn in o.a. India (tempels) en o.a. de Hindoeïstische leer; de New Age beweging en zwarte magie levensvatbaar houdt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in