Fotocollage Frontnieuws met achtergrond van Freepik

Sinds zijn vaccinatie, is niets meer hetzelfde. Een paar dagen na de tweede vaccinatie met Biontech, begonnen de problemen: Spier- en gewrichtspijn, gevoelloosheid in armen en handen, ernstige uitputting en permanente hoofdpijn. “Kort daarna, kreeg ik een ischemische beroerte,” schrijft Corona-blog.net.

Opnieuw een gastartikel in de Berliner Zeitung over een vaccinatie slachtoffer.

“Sinds mijn vaccinatie, is niets meer hetzelfde”

De jurist Rolf Merk over zijn ervaringen met vaccinatie en over het taboeonderwerp vaccinatieschade.

Ik behoor tot een onzichtbare minderheid. Hoewel er nu velen van ons zijn. Hoeveel? Er zijn geen exacte cijfers over ons, we worden niet betrouwbaar geregistreerd, hoewel we wel geregistreerd moeten worden. We worden elke dag meer en meer. Toch komen we niet aan bod in het publieke debat. We krijgen geen aandacht en geen stem. We worden doodgezwegen. Wij zijn de mensen voor wie de “prik” niet zomaar een “prik” was. Wij zijn de mensen bij wie de Corona-vaccinatie enorme gezondheidsschade heeft veroorzaakt.

Sinds ik ingeënt ben tegen Corona, is niets meer hetzelfde. Een paar dagen na de tweede vaccinatie met Biontech, begonnen de problemen: Spier- en gewrichtspijn, gevoelloosheid in armen en handen, ernstige uitputting en permanente hoofdpijn. Toen de symptomen na vier weken niet verdwenen, ging ik naar een neuroloog. “Het is een overdreven immuunreactie, het zal overgaan, je zult gewoon moeten afwachten,” zei de neuroloog. Kort daarna, kreeg ik een ischemische beroerte. En ik zal de paramedici en het Limburgse ziekenhuis eeuwig dankbaar zijn dat ik het overleefd heb dankzij hun snelle en professionele hulp.

  Ongevaccineerde alleenstaande vrouwen zeggen 'nee' tegen gevaccineerde alleenstaande mannen

“Alsof er een sociaal verraad is gepleegd”

Nadat ik uit het ziekenhuis ontslagen was, ging ik naar veel dokters. Omdat ik natuurlijk wilde weten wat er sinds de vaccinatie met mijn lichaam was gebeurd. Hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren. Ik was ervan overtuigd dat ik een interessante zaak was voor de geneeskunde, die in het beste geval de wetenschap vooruit zou helpen – oh, wat was ik naïef! Niet alleen was (bijna) geen dokter geïnteresseerd in mijn verhaal. Nee, ik werd niet eens serieus genomen. Ik zag wantrouwen, onbegrip en verveling in de gezichten van de artsen op wie ik zoveel had gehoopt. En de reactie van vrienden en kennissen was vaak ontnuchterend. Alsof men een taboe had gebroken, iets heiligs in twijfel had getrokken, een sociaal verraad had gepleegd door de inentingsklachten. En toen pas begreep ik de zin van een kennis die ook aan ernstige bijwerkingen leed: “Eerst verlies je je gezondheid en dan je waardigheid.”

Na meer dan vijf maanden heb ik nog steeds aanzienlijke klachten, en ook mijn psyche heeft er enorm onder geleden. Maar dit gaat niet over mijn lot. Het gaat over ons allemaal. Het gaat erom dat de samenleving vaccinatieslachtoffers eindelijk een gezicht en een stem geeft. We hebben geen medelijden nodig, maar we willen niet langer genegeerd worden. En we verwachten eindelijk eerlijke en transparante berichtgeving. De coronavaccinatie is niet zomaar een “prikje”, zoals het altijd zo eufemistisch wordt voorgesteld. Het is een medische ingreep die bij veel mensen aanzienlijke gezondheidsproblemen veroorzaakt. Dat is de waarheid, en de waarheid moet gesproken worden.

  Het "vaccin" heeft gefaald om te beschermen, maar het slaagt wel in bevolkingsvermindering

“Er moeten aanspreekpunten komen voor mensen die gevaccineerd zijn”

En concreet: er moeten aanspreekpunten komen voor mensen die gevaccineerd zijn. Aanspreekpuntenwaar zorg gegarandeerd is en waar mensen de medische hulp krijgen die ze nodig hebben – of waar tenminste serieuze pogingen worden ondernomen om een diagnose en een gerichte therapie te vinden. Het zou ook zinvol zijn om door de overheid gefinancierde onderzoeksprojecten te hebben om te begrijpen waarom het vaccin bij sommige mensen zoveel schade aanricht.

Maar deze eisen zullen waarschijnlijk wensdenken blijven. Het in stand houden van het narratief dat “vaccinatie veilig is” lijkt belangrijker dan het tonen van respect en solidariteit met degenen die gevaccineerd zijn. Een solidariteit die vanzelfsprekend zou moeten zijn voor een rechtsstaat en een verzorgingsstaat.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Nadat u bent ingeënt en u klaagt over de symptomen, wordt u VERPLICHT psychiatrische medicijnen te slikken totdat uw “stoornis” is genezen (d.w.z. u stopt met klagen)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHolocaustoverlevende: Nooit meer is nu. Tenzij we allemaal weerstand bieden (Nederlands transcript)
Volgend artikelAntony Mo is van plan zijn leven te beëindigen vanwege zijn COVID vaccinatieletsels: “Ik heb al touw gekocht”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. De corona eerste 2 “prikjes” zijn een enorm zware chemokuur voor gezonde mensen.
  Het derde “prikje” maakt het netjes af, het hele immuunsysteem naar de kloten.
  Waarom o waarom zakken er toch zoveel mensen voor de test?
  Corona is een intelligentietest, wie zakt wordt gevaxxed.
  Het komt op mij over als een zware bewustzijnsvernauwing waar blijkbaar voor velen niet aan te ontkomen is.

 2. Hoe vaak zou deze persoon gewaarschuwd zijn door zijn omgeving? Vaak denk ik. Nu moet ze op de blaren zitten hoe pijnlijk dat het ook is. En als deze mensen worden erkend als slachtoffers van de vaccinatieschade dan hebben ze kans dat geen verzekering hen nog dekt ook nog is. Er is een facebook groep voor deze mensen en daar kunnen ze elkaar steunen.

 3. Op europarl.europa.eu wordt een parlementaire vraag gesteld nav van de groeiende lijst van plotselinge sterfgevallen na uitrol van het vaccin. Sectie op enkele overledenen wees uit dat er een ongekende ophoping van lymfocyten in de organen aanwezig is.

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-004862_EN.html

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2021-004512_EN.html

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-005600_NL.html

  Op Coronaplein.nu van het longfonds delen lotgenoten hun verhaal. Mensen met Long-covid, maar ook mensen die langdurige lichamelijke klachten ervaren na vaccinatie, waardoor zij niet meer optimaal kunnen functioneren. Zij worden van het kastje naar de muur gestuurd.

  Op http://www.zorgmedewerkersverenigd.nl wordt ook een andere kant toegelicht.

 4. “Het zou ook zinvol zijn om door de overheid gefinancierde onderzoeksprojecten te hebben om te begrijpen waarom het vaccin bij sommige mensen zoveel schade aanricht.”

  Tuuuurlijk. Eerst jezelf vol laten blaffen met die door de roverheid gepromote experimentele gifspuiten en vervolgens een oplossing verlangen van diezelfde instantie die met afgeperst geld de halve bevolking over de kling jaagt.

  Meneer ziet het niet (meer ?) zo helder, zoveel is duidelijk.

  Je bent een rund als je met gifspuiten stunt.

 5. Als een overheid het preventief nemen van een medisch preparaat als oplossing van een ‘probleem’ propageert, zou je je toch eerst eens ernstig achter de oren moeten gaan krabben voordat je daar gehoor aan geeft , is dat niet zo, helaas pindakaas.

 6. Als je vacc-schade hebt opgelopen moet je vooral niet wachten op de overheid of andere instanties. Die doen gewoon niets tot weinig. Neem hef in eigen hand. Ga op zoek naar wat je gaat helpen. Lever reinigingen, supplementen die je beschermen en vooruit helpen. Stil zitten is geen optie.

 7. Die vent is een jurist, toch geen domme jongen. Hij zal wellicht ook gesprekken hebben gevoerd met anderen over de zgn vaccinatie. Leven ze allemaal in een bubbel waar de overheid ze pap voert? Als jij door een inspuiting zulke vreselijke verschijnselen krijgt, en de hele artsenij zit jou desondanks verveeld aan te kijken, waarom denk jij dan dat de overheid een onderzoek gaat instellen naar waarom jij schade hebt? Er is duidelijk geen interesse vanuit de artsenij, de eerstelijnshulp. Dus het zal zeker geen onderzoek gaan worden. Alleen de beste blijven overeind voor deel 2 van het programma: de microchip. Als jij bezwijkt, jammer dan. Dan doe je niet mee met het chippen. Maar mss helpt het tegen de klachten een paar extra boesters te nemen. Gratis pizza.

 8. Ja ik blijf het roepen jullie zijn het schuld de prik gekken door jullie zitten wij nu in dat schuitje wij als wappies worden gediscrimineerd want wij zijn slechte mens dat kan wel zo zijn maar geen domme mensen en ik raad u aan haal die prikken want door die prikken komen jullie uit je leiden angst hazen.

 9. Ik voel me helemaal niet meer goed na mijn tweede Moderna-vaccinatie.
  Onverklaarbare pijn in de linkerschouder en voortdurende vermoeidheid.

   • Een homeopaat is niet eens in staat om een simpele verkoudheid te behandelen, en de spike eiwitten krijg je echt niet meer uit je lijf.

 10. Ik vind het desalnietemin heel erg voor die personen die zonder onderzoek te doen dit spuitje hebben genomen. Het was hun eigen keuze maar gebaseerd op leugens en hun eigen goedgelovigheid.
  Ik wil niet zo iemand zijn die zegt dat het hun eigen schuld is. Dat weten ze heus wel. Het er nog eens inwrijven is iemand schoppen die al op de grond ligt. Dat doet de politie vandaag de dag (niet allemaal) wij zijn toch beter dan dat. Ik heb met ze te doen.

  • Ik heb mensen constant gewaarschuwd. Maar ze verdommen het te luisteren en de tijd te nemen zich te verdiepen in wat ik zeg, alsof ik een halvegare ben. Ze staan allemaal te stompen om de eerste te zijn voor die gifspuit. Ze zijn zo blij als kinderen met een lollie dat ze voorrang hadden bij de giftrog vanwege leeftijd, of wat dan ook, en dat delen ze je mee, alsof ze net de hoofdprijs hebben gewonnen van de slakkenrace. Andere wilden weer naar de kroeg en op reis etc, en het interesseerde ze geen biet, ook al waren ze zelf ook “complotdenkers” op andere gebieden. Hoppa. Lekker inspuiten, want je weet ook niet wat je met de frikandel opvreet, maakt allemaal niet uit, of het nou in je darm komt of in je bloed en je hart en je hersenen. Frikandel en spuit gewoon hetzelfde. Spuit die frikandel maar in, mag je weer de kroeg in. Het maakte ze geen ene ruk uit. Hun beste vrienden negeerden ze, maar de overheid vertrouwden ze. Nou, flikker maar op, en ga nog wat boosters halen. Gratis pizza!

   Met wie ik echt vreselijke medelijden heb, soms dat er tranen in mijn ogen komen, zijn die stakkers die onder bedreiging zijn gedwongen die vuile spuit te nemen, ten koste van hun gezondheid en familie. Daar heb ik echte medelijden mee, want die mensen wilden het niet, omdat ze beter wisten, maar ze hadden geen keus. Ze deden mee aan de russian roulette onder pure bedreiging en terreur. En ze verloren. Nou, dat vind ik diep triest, en die mensen hebben hulp en sympathie nodig.

   Hier in NL zit het niet zo, want wie werd er gedwongen die vuile spuit te nemen? Oh ja, je moest een groen vinkje hebben voor de kroeg, en voor het restaurant, en voor het vliegen, en voor het algehele gemak. En dan kon je lekker neerkijken op al die complot malloten die het restaurant niet in mochten. (Kijk ons eens lekker zitten, en dat tuig zonder groen vinkje die krijgen de deur in hun smoel gesmeten! Lekker puh! Verdienen ze! Dat smerige niet-vax gajes dat iedereen maar aansteekt! Hun schuld zegt de overheid! Dus ik zeg het ook! Want de overheid heeft altijd gelijk!)

   En ik zou graag willen horen van mensen die nu problemen hebben, hoe vaak ze niet gewaarschuwd waren, en toch die spuit doen! En wat ga jij nu doen, ook voor de rest van ons op wie je altijd liep te pissen omdat wij een zgn “gevaaar voor de samenleving” waren, omdat wij wel uit onze doppen keken? Wat ga jij nu doen, nu jij er achter bent dat die spuit waardeloze rotzooi is die jou permanent beschadigd heeft? Dankzij jou is iedereen meegesleurd in deze stroom van stinkende bagger die niet meer te stoppen is. Jank je ook voor de hele wereld of alleen voor jezelf? Ga nog een paar boosters halen, dan ben je gegarandeerd van je ellende af.

   • Mooi geschreven, mijn zus zwaar hartpatiënt kreeg van haar cardioloog in het VU te horen dat ze de spuit beslist niet moest nemen, maar door druk van haar werkgever heeft ze toch maar een spuitje gehaald.
    Ze leeft nog wel maar hartfunctie gedaald naar 30%.

    • Tsja. You can lead a horse to water, but you cannot make it drink. Ik heb de hoop opgegeven voor de mensheid, en ik baal ontzettend van al die leeghoofden om me heen. Het zal nooit beter worden. Je zus is daar een goed voorbeeld van, en ze doen allemaal mee om elkaar naar de knoppen te helpen. De werkgever ook, geeft een gevoel van macht over een ander, dwingen tot gifspuiten.

     Die cardioloog, dat was een beste, om dit advies te geven. Hulde. Mogen er meerdere opstaan zoals deze arts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in