Zo, ze zijn dus van plan om experimentele, niet volledig geteste, tijdelijk goedgekeurde covid-19 ‘vaccins’ zonder toestemming van de ouders aan kinderen te geven. Ben ik in een tijdsprong gegleden? Waar zijn we nu in de geschiedenis? Duitsland in 1939? Rusland een decennium of twee eerder? De Middeleeuwen?, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Dit is ongelooflijke kindermishandeling. Het is geweldpleging.

Vertrouw geen mensen in auto’s die je snoep aanbieden. Vertrouw geen mensen met spuiten die je prikken aanbieden.

Legioenen onafhankelijke artsen over de hele wereld zeggen dat het niet veilig is om deze gevaarlijke, giftige spuiten te geven aan kinderen die maar een heel klein risico lopen om covid-19 op te lopen – laat staan eraan te sterven. Ik vermoed dat de weinige artsen die dit plan promoten vooral degenen zijn die er op de een of andere manier geld aan kunnen verdienen.

De twijfelaars wijzen erop dat de regeringen toegeven dat de injecties niet voorkomen dat kinderen, of wie dan ook, een ziekte krijgen die nu wordt beschouwd als niet meer dan een griepje dat te veel op de markt wordt gebracht, en dat ze niet voorkomen dat ze de ziekte verspreiden, zelfs als ze die krijgen.

Een paar dagen geleden zei zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie (geen instantie die ik gewoonlijk met veel genegenheid of respect beschouw) dat het niet veilig was om de covid-19 prik aan kinderen te geven. Het is natuurlijk nodig om hen de prik te geven omdat kinderen een sterk immuunsysteem hebben dat hen beschermt.

En toen, tot mijn grote schrik, gingen ze plotseling in de achteruit en kondigden aan dat kinderen het spul toch mochten krijgen.

Goh, dat was een verrassing.

Een van de meest enthousiaste promotors van de covid-prik voor kinderen is een verachtelijke vrouw, Devi Sridhar genaamd, een academica, die naar ik vermoed niet meer arts is dan mijn stoel. Haar staat van dienst laat Neil Ferguson er goed uitzien en zij is, naar mijn mening, een van de gevaarlijkste vrouwen op aarde. Zij doet de boze koningin in Sneeuwwitje er welwillend en hartelijk uitzien en als zij mij aanklaagt wegens smaad zal zij voor de rechter moeten verschijnen en beslissen of zij heeft gelogen omdat zij dom is, of dat zij heeft gelogen omdat zij de cabal gunstig gezind is die zeven miljard mensen een onnodig, experimenteel vaccin opdringt zonder het ooit naar behoren te testen.

  DATA: De gevaccineerde bevolking van Engeland had bijna een miljoen sterfgevallen in 23 maanden; de ongevaccineerde bevolking had minder dan 61.000 sterfgevallen in dezelfde periode

Heeft ze ooit een antibioticum voorgeschreven, een arm dichtgenaaid of ouders getroost van wie het kind plotseling is overleden?

Ik vermoed van niet.

Onlangs heb ik Sridhar’s onverdedigbare beweringen over de covid-19 terreurprik ontmaskerd in een video getiteld Lies on the BBC will Result in Children Dying.

De BBC publiceerde een lullige correctie die door twee man en een hond werd gelezen, maar ik zag geen verontschuldiging van Sridhar en zij werd door de BBC niet genoemd in hun waarschijnlijk grotendeels ongeziene notitie.

Merkwaardig genoeg staat Sridhar, zelfs nadat ze ontmaskerd is als iemand die evenveel over geneeskunde weet als een zes weken oude slak of als iemand die opzettelijk bereid is te liegen om de kwade kabbalisten een plezier te doen, nog steeds te boek als adviseur over covid-19 bij de Schotse regering. Ze is een professor aan de Universiteit van Edinburgh en een columnist in The Guardian.

Nu heeft de Schotse regering een aantal slechte dingen gedaan in haar tijd, maar hebben ze ooit iets minder verklaarbaars gedaan dan Sridhar inhuren als adviseur? Ik zou ervoor stemmen om Myra Hindley op te graven en haar aan te stellen. Nog beter, Rose West leeft nog en is net zo geschikt voor de post als Devi Sridhar. De kinderen zijn bij een van beiden veiliger dan met Devi Sridhar in de buurt.

Sridhar mag dan ergens verstand van hebben, maar met haar uitspraak dat de prik 100% veilig was voor kinderen weet zij zeker niet genoeg van geneeskunde om de punt van een naald te vullen.

  Israël: "Het is mogelijk dat we een vierde dosis vaccin nodig hebben"

Dat was natuurlijk klinkklare wartaal en Sridhar heeft haar oorspronkelijke bewering nu licht gewijzigd.

De laatste onzin die van haar lippen afdruipt is dat geen enkel kind is overleden als gevolg van het vaccin.

Ze beweert ook dat, hoewel er enkele bijwerkingen kunnen zijn, deze behandelbaar zijn. (Met dank aan Daily Expose voor het ophalen van de video van Channel 4.)

Echt waar.

Myocarditis? Pericarditis? Gewoon behandelbaar? Ze kunnen dodelijk zijn. En zelfs als ze niet dodelijk zijn, kunnen ze een eens gezond kind in een invalide veranderen. Ze kunnen een harttransplantatie nodig hebben.

Je wrijft er niet alleen wat crème op, Sridhar, of geeft ze een lepel groene siroop. Ze kunnen sterven. Of ze kunnen een harttransplantatie nodig hebben. Behandelbaar, zegt ze. Heb je ooit een kind gezien dat moeite heeft met ademen? Heb je ooit een kinderafdeling voor hartpatiënten gezien? Behandelbaar, zegt ze.

Wat Sridhar blijkbaar niet weet is dat de Amerikaanse regering, haar regering, regelmatig verslagen publiceert over het aantal mensen die gedood of gewond zijn door de covid-19 injecties. Zij doen dat voor alle vaccins, maar geen enkel ander zogenaamd vaccin zou op de markt zijn als het zo dodelijk zou zijn als het vaccin dat zij met zoveel enthousiasme promoot. De Britse regering doet hetzelfde, natuurlijk.

Ik heb hier details van de covid-19 injecties in Amerika.

De Biden-regering zegt dat er al zes kinderen onder de 17 jaar zijn overleden en dat er 17 gehandicapt zijn en 361 in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Ik zal u enkele details geven waarvan ik van harte hoop dat iedereen het nodig acht deze te delen met Sridhar, de Schotse regering en iedereen die zij kennen die ademt en een polsslag heeft.

(De details van individuele kinderen die zijn overleden of gewond zijn geraakt door het covid-19-vaccin zijn hier voorgelezen – overgenomen van de VAERS-website. Voor details over sterfgevallen en verwondingen, zie het voortdurend bijgewerkte item Updated – how many people are the vaccines killing op deze website).

  Zweden geeft toe dat mensen niet in hoger percentage sterven door pandemie

En onthoud dat het officiële gevoel is dat het aantal meldingen minder dan 1% van het totaal is. Het werkelijke aantal kinderen dat gedood of beschadigd is door de covid-19 prikken zal veel, veel hoger zijn. En wanneer gezonde kinderen plots ziek worden binnen enkele uren na een vaccinatie is het achterbaks om te beweren dat het toeval is.

We blijven zitten met een aantal vragen.

Hoeveel leugens gaat Sridhar nog vertellen? Heeft ze de leugenschool van Tony Blair gevolgd om onbeschaamd leugens te vertellen? Wie luistert er naar haar? Waarom krijgt ze zoveel publiciteit? Hoeveel kinderen zullen sterven of ernstig gewond raken als gevolg van haar uitspraken? Is Devi Sridhar de meest kwaadaardige vrouw ter wereld? En waarom adviseert zij de Schotse regering nog steeds over een onderwerp waarover zij veel minder blijkt te weten dan mijn stoel?

Het voorbereiden van het script voor deze korte video maakte me verdrietiger en dwarser dan ik ooit geweest ben. Ik heb deze vrouw godzijdank nooit ontmoet, maar zelfs als ik over haar schrijf, heb ik het gevoel dat ik in contact ben gekomen met het pure kwaad. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen voor wie ik zo’n totale minachting voel. Dit is geen spelletje. Dit is geen academische oefening. We hebben het over een programma dat ertoe zal leiden dat sommige kinderen zullen sterven en anderen levenslang gehandicapt zullen zijn. Is Sridhar een reïncarnatie van Myra Hindley?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

10 redenen tegen COVID-19 vaccinatie van kinderen en adolescentenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVader: De school van mijn zoon verplichtte hem een COVID-vaccin te nemen, nu heeft hij een hartaandoening
Volgend artikelDe Great Reset – of: De weg naar de autoritaire bewakingsstaat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Hetzelfde verhaal gaat ook op voor hugo de jonge.
  Een leerkracht, meer niet, zonder enige medische kennis.
  Beweerd ook dat gif prikken volkomen veilig zijn voor kinderen en dat het zeldzaam is dat ze er iets van kunnen krijgen.
  Ze hebben allemaal hetzelfde berichtje gehad waar de instructies in stonden over wat ze moeten verkondigen.
  Dus ze hebben allemaal hetzelfde verhaal.

  • Ben je daar dan verbaasd over.
   Dat is toch ook het standpunt van de GGD, iedereen zal een gif prik krijgen.
   En de man staat daar op de loonlijst, dus dan krijg je ook zo’n verhaal te horen.

 2. Ik dacht dat de voorgeprogrammeerde mens nog in voorbereiding was, maar schijnbaar toch al operationeel. Wat krijgen ze bij de duur betaalde luxe etentjes bij het wef eigenlijk te eten? Het zou me dan ook niet verbazen dat microsoft via prikkiebilly de nodige software updates in gemengd hebben.
  Dat gaat het dus worden: Één humane eenheidsworst. Leuk he.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in