Ontgiften van vaccins is een proces zonder vaste tijdlijn. Zie het als een voortdurende reis. Ophoping van toxines, vooral zware metalen zoals kwik, kan veel tijd kosten om uit het lichaam te verwijderen. Vaccin-toxines kunnen cumulatief zijn, en zich bij elke vaccinatie opstapelen, bovenop de toxine-lading die wij opdoen door de enorme hoeveelheid milieu-toxines die wij elke dag tegenkomen, schrijft Michael Edwards.

Als u gevaccineerd bent en ernstige vaccinatieschade oploopt, kunt u het beste voor de rest van uw leven een levensstijl volgen die ontgifting bevordert. De waarheid is dat u misschien nooit alle gifstoffen die de schade hebben veroorzaakt, zult kunnen verdrijven. Een zo gezond mogelijke levensstijl is misschien uw enige manier om symptoomvrij te leven. Maar dat geldt dan ook, in zekere mate, voor iedereen.

Het opruimen van de vaccinschade met natuurgeneeskundige en homeopathische middelen is een optie. De tijd tussen het begin van het protocol en volledig herstel is afhankelijk van de ernst van de schade, de duur dat de schade ernstig is geweest, en de hoeveelheid onderdrukkende therapie die werd toegediend (farmaceutica). Al de farmaceutica zal uit het lichaam gespoeld moeten worden, en de schade die zij veroorzaakt heeft moet ook genezen worden.

Terwijl sommigen vaak in een paar weken of maanden kunnen herstellen van een vaccinatieverwonding, kan het ontgiften en herstellen van het lichaam jaren duren als de schade ernstig is (hersenbeschadiging) of het protocol en het dieet niet strikt gevolgd worden, (bijvoorbeeld kinderen die weigeren rauwe groenten te eten).

Ingrediënten die ontgift moeten worden en waarom

Ingrediënten en afgeleide ingrediënten zijn onder andere, thimerosal (ja, er zijn nog genoeg vaccins die kwik bevatten), aluminium (sommigen zeggen dat het nog erger is dan thimerosal), MSG, GMO’s, en menselijk DNA, Elk vaccin is giftig, en veel ingrediënten zijn bekende carcinogenen of neurotoxinen. Vaccins zijn van nature giftig; het vaccin is ontworpen om het immuunsysteem op te wekken. In feite is elk afzonderlijk ingrediënt van vaccins op de een of andere manier giftig.

Bedenk dat de conserveermiddelen bedoeld zijn om de groei van micro-organismen te doden of te verhinderen. Dat is wat conserveermiddelen doen. Maar vaccins moeten dit doen terwijl het antigeen behouden blijft. Wij hebben dus een antigeen, dat natuurlijk giftig is voor het lichaam, en wij hebben een conserveermiddel, dat over het algemeen zeer zwaar en zeer giftig is, dat bedoeld is om organismen te doden, en wij hebben ingrediënten die bedoeld zijn om schade te veroorzaken, zodat het immuunsysteem wordt opgewekt. Er is geen wetenschapper voor nodig om te begrijpen hoe schadelijk dit voor het lichaam kan zijn, vooral wanneer het steeds herhaald wordt.

Een deel van de schade is te wijten aan de pure opeenhoping van toxines, een deel van de schade is te wijten aan de immuunreactie, een deel van de schade is te wijten aan stom toeval van waar de toxines zich in het lichaam nestelen. Opgemerkt moet worden dat deze toxines op elk moment kunnen verschuiven, en daarom kunnen vaccinatieschade dagen, weken en zelfs jaren na de eigenlijke vaccinatie optreden.

Iemand die willens en wetens een vaccinatie zou toedienen of ontvangen is iemand die niet volledig begrijpt hoe belangrijk microben in onze biologie zijn, hoe het immuunsysteem en de natuurlijke selectie werken, en hoe toxines de biologie beïnvloeden.

Wij hebben formaldehyde (een waarschijnlijk carcinogeen voor de mens), kwik (een neurotoxine en de op één na giftigste stof die de mens kent), aluminium (een bekend neurotoxine, waarvan 75% wordt vastgehouden bij een pasgeborene en tot 40% bij een volwassene, opgeslagen in de nieren, milt, lever, hart, hersenen, lymfeklieren en spieren), cetyltrimethylammoniumbromide (een gevaarlijke stof), MSG (een neurotoxine), 2-fenoxyethoanol (een gevaarlijk toxine), en polysorbaat 80 (een toxine dat in verband gebracht wordt met ernstige bijwerkingen, waaronder de dood), en deze lijst is niet volledig.

Veel van deze toxines zijn synergetisch giftig, zo wordt de giftigheid van thimerosal vermenigvuldigd door de aanwezigheid van aluminium, en sommige antibiotica. U kunt schadelijke reacties krijgen met uw inentingen van vaccins uit het verleden.

Zelfs als van elk vaccin bewezen zou worden dat het veilig en doeltreffend is, ondanks de giftige bestanddelen, weet niemand hoeveel schade er wordt aangericht door meerdere vaccins te combineren.

Welke schade wordt veroorzaakt door vaccins?

De reactie van een mens op een vaccin is vaak gelijk aan hoe het lichaam zou reageren op de natuurlijke ziekte. In de meeste gevallen zijn degenen die het meest gevoelig zijn voor schade door vaccins, degenen met een gecompromitteerd immuunsysteem – dezelfde personen die de meeste schade zouden ondervinden van de natuurlijke ziekte als zij die opliepen.

Over het algemeen geldt dat hoe gezonder de persoon is vóór de prik, hoe minder heftig de reactie. De aanwijzingen in de bijsluiter (bijsluiters die medische aanwijzingen geven aan de artsen en informatie voor de patiënten) zeggen uitdrukkelijk dat een ziek kind niet gevaccineerd moet worden. Het vaccineren van zieke kinderen en volwassenen verhoogt het risico op een bijwerking dramatisch.

Lichte schade door vaccinatie omvat gewoonlijk koorts, oorontsteking, sinusinfecties, diarree, en andere soortgelijke symptomen. Dit is de poging van het lichaam om de vaccinmaterie te lozen. Vaak worden deze reacties onderdrukt met antibiotica en andere medicijnen. Wanneer antibiotica gegeven worden, wordt de darm ziek met schimmels en antibiotica-resistente pathogene microben. Vaccinbestanddelen alleen kunnen nog steeds zieke darmen veroorzaken door hun krachtige antimicrobiële aard.

“…Als u denkt dat vaccins “volkomen veilig” of “gezond” zijn, begrijpt u niets van gezondheid…”

Veel bestanddelen van vaccins blijven in het lichaam hangen, vooral de virussen. Vaccins zijn cocktails van conserveermiddelen, ziekteverwekkers en adjuvantia. Adjuvantia zijn bedoeld om uw immuunreactie op de door het vaccin ingebrachte ziekteverwekkers te stimuleren, en zij stimuleren uw immuunsysteem inderdaad met succes, maar zij vernietigen daarbij weefsels. Kwik en aluminium worden gebruikt als adjuvantia en conserveermiddelen, dus dit is een geval waarin de behandeling van de ziekte (het vaccin) erger kan zijn dan de ziekte.

Het zou nu gemakkelijk te begrijpen moeten zijn waarom het merendeel van de giftige stoffen van het vaccin uit het lichaam verdreven moet worden voordat het lichaam kan ophouden te reageren op de ziekte waartegen het vaccin moest beschermen.

Vaccinbestanddelen kunnen ook ernstige allergische reacties veroorzaken op bepaalde eiwitten die in het lichaam zijn ingespoten, waardoor een onmiddellijke allergische reactie ontstaat (anafylaxie) of een voedselgevoeligheid zoals een pinda- of ei-allergie. Het lichaam stopt pas met reageren op de allergenen als het de ingrediënten van het vaccin heeft verdreven en weer volledig gezond is.

Vaccins verstoren het evenwicht van de mineralen in het lichaam ernstig, waardoor ook de vitaminen en andere voedingsstoffen uit balans raken. Dit leidt tot een verzwakt endocrien systeem, dat hormonale onevenwichtigheden en een slechte hersenfunctie veroorzaakt, samen met vermoeidheid. Uiteindelijk, als de darm niet genezen wordt, zal het lichaam in een auto-immuuntoestand vervallen. (Soms gebeurt dat heel snel en andere keren heel langzaam.) Bijna alle ziekte berust op ontsteking. Vaccins zijn ontworpen om een immuunreactie te veroorzaken, die ontsteking veroorzaakt. Totdat de bestanddelen van het vaccin uit het lichaam verdreven zijn, verkeert het lichaam in een constante ontstekingstoestand. Het is geen wonder dat multiple sclerose, kanker, fibromyalgie, lupus, diabetes, en zovele andere auto-immuunziekten terug te voeren zijn op vaccinaties.

Als men de basisbiologie begrijpt, hoe cellen functioneren, en wat slechts een paar van de ingrediënten van vaccins doen (zoals de wetenschap bewezen heeft), kan men alleen maar concluderen dat vaccins giftig zijn voor het lichaam. Nogmaals, als u denkt dat vaccins “volkomen veilig” of “gezond” zijn, begrijpt u niets van gezondheid, en bijgevolg zal het veel moeilijker zijn om beter te worden.

Andere veel voorkomende symptomen van schade door vaccins zijn, maar zijn niet beperkt tot, anafylaxie, koorts, stuiptrekkingen, hoest die niet oplost, krampen, afbraak van het bloed, ontwikkelingsachterstand, degeneratieve aandoeningen, acne, ADD, ADHD, voedselallergieën, seizoens- en milieuallergieën, Asperger, astma, autisme, gaatjes, verkoudheid en griep (vaak aanhoudend), verwardheid en desoriëntatie, spijsverteringsproblemen, difterie, oorontstekingen, eczeem, vermagering, epilepsie, uitbarstingen, hoofdbonzen, gedragsproblemen, kanker, hoofdpijn, hepatitis, netelroos, onvermogen om verschillende voedingsmiddelen te eten, onvermogen om zich te concentreren, slapeloosheid, leerstoornissen, lever- en nierproblemen, mazelen, neurologische tekorten, polio, zich herhalende ziekten, meningitis, multiple sclerose, neuralgieën, rusteloosheid, reumatische aandoeningen, septikemie, gordelroos, shock, SIDS, huiduitbarstingen, de hele tijd slapen, slapeloosheid, de neiging om ziek te worden, tics, gewelddadige uitbarstingen, en wratten.

De reden waarom vaccins schade aanrichten en het lichaam met zoveel verschillende ziekten en kwalen kan reageren, is dat vaccins het immuunsysteem verergeren en dat de vaccintoxines zich ophopen; ze verdwijnen niet gemakkelijk.

Voor-vaccinatie – Maximaliseer de veiligheid van vaccinaties

Als u een vaccinatie wordt opgedrongen, stem er dan niet mee in om ervoor te betalen en teken geen enkel soort vrijstellings- of toestemmingsformulier. Als u op het punt staat te kiezen voor vaccinatie of u vindt de risico’s beter dan de gevolgen (verlies van baan, CPS, vaccinatieplichtwetten), dan kunt u het risico minimaliseren door het lichaam te ontgiften van zware metalen, het immuunsysteem te versterken, en ervoor te zorgen dat de darmflora in evenwicht en gezond is. Dit kan allemaal door een paar weken voordat het vaccin moet worden toegediend met het detox-protocol te beginnen.

Neem op de dag van de vaccinatie een ijskompres mee. Breng dat onmiddellijk na de injectie aan op de injectieplaats om de immuunreactie te verminderen.

  Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten - "Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen." 

Protocol(len) voor ontgifting van het vaccin voor volwassenen

De eerste stap is goed eten. Het eten van het juiste soort voedsel bevordert een constante, goede, zachte, gezonde ontgifting.

Enkele van onze favoriete merken zijn Shillington’s Organic Solutions, Wise Woman Herbals, Gaia Herbs, Thorne, Progressive Labs, Pure Encapsulations, Douglas Labs, Standard Process, Allergy Research Group, en Professional Complementary Health Formulas. Green Lifestyle Market verkoopt de meeste van deze merken, maar niet allemaal. Bij de producten van Shillington geven wij waar mogelijk ook het recept, zodat u de tincturen, theeën, en andere formules zelf kunt maken. Als u een product van een ander merk kiest om in dit protocol te gebruiken, let er dan op dat de ingrediënten zuiver en krachtig zijn! Er is veel troep in omloop, dus winkelt u zorgvuldig.

Dit is geen specifiek protocol, en natuurgeneeskunde hoeft geen exacte wetenschap te zijn. Sommige mensen zullen meer baat hebben bij het ene aspect van het programma dan bij het andere. Maar het is belangrijk dat u het dieet goed aanpakt. Eet geen rotzooi en verwacht dan beter te worden. Zo werkt het niet. Voor het ontgiften en voor de genezing is de voeding veel belangrijker dan de supplementen. In feite zouden de meeste mensen die aan een vaccinatieletsel lijden volledig kunnen genezen met alleen het dieet en het limonade-recept en geen suppletie, hoewel het langer zou duren, en zal variëren naargelang de ernst van het letsel. En hoewel suppletie zonder dieet sommige symptomen kan verminderen en zelfs omkeren, duurt het veel langer, en de persoon zal niet op een plaats van vitaliteit en welzijn komen.

Eten om te ontgiften

Fruit en groenten hebben allemaal een of andere vorm van ontgiftende eigenschappen. Het enige probleem met fruit is het hoge suikergehalte. Wanneer iemands darm beschadigd is, kan suiker de overgroei van Candida bevorderen. Dus, als er Candida symptomen zijn, moet fruit sterk beperkt worden en gegeten worden met anti-schimmelsupplementen.

Groenten moeten gevarieerd en overvloedig zijn. Eet elke dag een grote salade met veel verschillende groenten. Probeer bij elke boodschap nieuwe groenten en verse kruiden in uw salades te verwerken. Voedsel heeft synergetische eigenschappen, en dat geldt vooral voor groenten (en vruchten die ook als groenten bekend staan).

Een gezonde voeding bestaat uit minstens 80% rauwe verse producten, met veel meer groenten dan fruit. Voeg kruiden toe in uw keuken, zoals knoflook, oregano, kaneel, kurkuma, en andere specerijen en kruiden met verbazingwekkende gezondheidsvoordelen. Probeer de hele kruiden te vinden, zoals kurkuma en gemberwortel en kaneelschors, in tegenstelling tot de poedervormige versies. Uw eten zal veel lekkerder smaken, en uw lichaam zal het verschil ook voelen. Cilantro (koriander), knoflook, en peterselie staan bekend om hun vermogen om metalen te cheleren, en ze hebben vele voordelen, waaronder enorme immuunsysteem stimulerende eigenschappen.

Elimineer geraffineerd voedsel, roken, (ook marihuana), en beperk of elimineer al het andere dat zware metalen en andere giftige stoffen in uw lichaam kan brengen. Hiertoe kunnen, helaas, rijst en vele soorten vis behoren. Dit zijn normaal gesproken prima voedingsmiddelen voor de gezondheid, maar ze zijn maar al te vaak vervuild met zware metalen. Als u toch rijst of vis eet, doe dan uw onderzoek en zoek de merken waarvan bewezen is dat ze schoon zijn (arsenicum in rijst) en de vis met de minste verontreiniging (kwik). Vermijd wortelgroenten en kruiden die niet in schone grond gekweekt zijn. Dat betekent dat u biologische groenten moet kiezen en alle in China verbouwde groenten moet mijden! De meeste knoflook die in de V.S. verkocht wordt, wordt in China geteeld en is vaak zeer giftig.

Eet veel groenten die rijk zijn aan zwavelverbindingen, zoals, kool, bloemkool, spruitjes, bok choy, broccoli, uien, sjalotten, knoflook, en prei.

Een gallon per dag

Dit is wat u nodig hebt voor cranberrylimonade:

 • Glazen gallon-pot
 • 14 koppen (bijna een gallon) veilig, schoon, bronwater of gedestilleerd water
 • 1 kopje biologisch cranberrysap, niet uit concentraat
 • 3 verse biologische citroenen – pers ze uit
 • Een citruspers
 • Vloeibare stevia – naar smaak
 • Vloeibaar cayennepeper – naar smaak

De meeste mensen zouden een gallon (ca 3,5 liter) per dag moeten drinken. Sommige mensen kunnen dat niet vanwege gezondheidsproblemen of vanwege hun kleinere omvang, maar hoe dan ook, u kunt er veel van drinken, en het zal helpen het hele lichaam te spoelen en te reinigen. Er zijn veel voordelen aan dit recept, maar zorg er wel voor dat u gezonde, biologische ingrediënten gebruikt en veilig, schoon drinkwater.

Het darmkanaal in evenwicht brengen en genezen

Zorg voor een stoelgang bij elke maaltijd of minstens twee tot drie stoelgangen per dag. Als dit moeilijk is, moet u Shillington’s Intestinal Cleanse nemen, of een product van soortgelijke formule met ingrediënten van hoge kwaliteit. De stoelgang zal voor de meeste mensen met gemak komen kort na het aannemen van het bovengenoemde dieet met veel producten.

Links voor alle aanbevolen producten, waar te koop en hoe te maken, en voor meer informatie voor mensen met specifieke kwalen, staan ook onder het artikel.

Als de stoelgang niet gemakkelijk kwam, vooral bij iedereen die rauwkost en andere vezelrijke voedingsmiddelen eet, kan hypothyreoïdie een probleem zijn. Het komt heel vaak voor dat kwik de schildklier aantast. Als uw schildklierfunctie in orde is, is de volgende waarschijnlijke reden voor een moeilijke stoelgang bij een juist dieet een tekort aan magnesium. (Dit tekort zal zich waarschijnlijk vanzelf corrigeren met een juist dieet).

Welzijn is niet mogelijk zonder een evenwichtige darmflora. Het nemen van een probioticum en supplementen waarvan bekend is dat ze Candida en andere gisten doden, kunnen de flora in evenwicht brengen. De darmreiniging brengt ook Candida en andere parasieten in evenwicht en doodt ze. Elk probioticum moet zo geformuleerd of ingekapseld zijn dat het levend het maagzuur passeert.

Neem zoveel rust en slaap als uw lichaam nodig heeft. Tijdens het ontgiften hebben veel mensen meer dan de gewoonlijk aanbevolen 8 uur slaap nodig.

Andere aanbevolen ontgiftende supplementen

De juiste voeding is verreweg het belangrijkste aspect van gezondheid, genezing, en ontgifting. In gevallen waar de schade ernstig is of waar u het proces echt alleen maar wilt opvoeren of versnellen, kunnen supplementen u helpen ontgiften. Supplementen zijn geen vervanging van de juiste voeding, en zullen dat ook nooit zijn. Zij zijn een aanvulling op het juiste dieet en niets meer. In feite werken ze niet goed bij een slechte voeding.

Niacine, houtskool, vitamine C, spirulina, chlorella, diatomeeënaarde, eetbare aardklei, en heilzame vetten en andere voedingsstoffen en kruiden kunnen het ontgiftingsproces radicaal versnellen wanneer ze samengaan met een gezonde voeding.

Spoelen met Niacine.
Niacine, ook bekend als B3, is een zeer goedkope manier om de doeltreffendheid van een detox op te voeren. U wilt de flush soort, niet de “geen flush”. Artsen raden meestal aan met 100 mg te beginnen, maar tot 5000 per dag is gebruikt voor ernstige medicijn ontgifting en andere dringende detoxbehoeften (zoals chemische vergiftiging).

Neem niacine niet te lang. Het langdurig innemen van een enkele B-vitamine veroorzaakt een verstoring van het evenwicht of een tekort aan andere B-vitamines. Langdurig gebruik van hoge doses B3 kan ook de lever beschadigen.

Neem het ’s morgens in. Ga over 30 tot 45 minuten, als het begint te werken, sporten of naar de sauna. Probeer wat hete thee. Drink veel vocht (zoals cranberrylimonade) en zweet de gifstoffen uit. Niacine zal u niet veel goeds doen als u de troep niet wegspoelt terwijl u het doet. Het is krachtig. U zult jeuk hebben, heet zijn, en overal rode blosjes. De meeste mensen zonder ernstig beschadigde lever kunnen gemakkelijk 500 mg verdragen gedurende een paar dagen. De effecten houden ongeveer een uur aan.

Misschien zou 15 – 25 mg ervoor zorgen dat mensen die het voor het eerst innemen geen moord en brand schreeuwen, en een meer zachte, weldadige ervaring mogelijk maken.

“Een woordje over het proces is misschien ook op zijn plaats, want de patiënten waar ik zeven jaar mee gewerkt heb, bleken geen idee te hebben hoe ze deze vitamine het beste konden gebruiken als reiniging. (Neem een kleine hoeveelheid om te beginnen, als er geen effecten, d.w.z. de flush, worden waargenomen, verhoog dan de dosis met dezelfde stappen, totdat die optreedt. Dan bij die dosis blijven tot er geen effecten meer worden waargenomen, gevolgd door de dosis verhogen tot de volgende flush. Volhouden tot er geen effect meer is, dan de derde keer verhogen, dit proces herhalend. Driemaal doorspoelen moet dan weken tot een maand of twee worden uitgesteld, afhankelijk van de gezondheidstoestand, voordat u weer begint). Hopelijk kan een opmerking terzijde of een voetnoot, beginners die pijn en frustratie van een overdosis de eerste keer besparen, d.w.z., een eenvoudig woord van sterke voorzichtigheid. Deze opmerking van bezorgdheid komt van iemand die deze reinigingskuur al vele tientallen jaren gebruikt, en ook anderen door dit proces heen begeleidt.” – Richard

Ontgiften met voedselveilige geactiveerde houtskool

Actieve houtskool van levensmiddelenkwaliteit wordt verkregen door het verbranden van zuivere, ongerepte organische stoffen, zoals kokosnoten of bepaalde houtsoorten, zonder dat daarbij giftige chemicaliën worden gebruikt. Houtskool vormt een chemische binding met zware metalen en vele andere toxines en wordt gemakkelijk uit het lichaam gespoeld.

  Viervoudig gevaccineerde vrouw uit Queensland beweert dat ze aan haar tiende Covid-infectie bezig is en hoopt dat meer vaccindoses haar zullen redden

“De werking van geactiveerde houtskool bestaat uit adsorptie, niet uit absorptie van giftige stoffen. Adsorptie is het elektrisch aantrekken van gifstoffen en zware metalen, maar niet van heilzame voedingsstoffen, naar de oppervlakken van de fijne houtskooldeeltjes. Dit is meer een chelatieproces. De houtskool zelf wordt niet in het lichaam opgenomen, dus de gifstoffen die aan de houtskooldeeltjes vastzitten, gaan via de darmen naar buiten. Laat u niet verrassen door zwarte ontlasting.” – Natural Society

Voor vitamine C, spirulina, en chlorella heeft Dr. Shillington een voedingsformule ontwikkeld. Het bevat schone spirulina en chlorella van hoge kwaliteit, samen met zeer bio-beschikbare vitamine C in zijn beste vormen – gemalen rozenbottels en citrusvruchten. Bekijk het recept hier of zie de link hieronder. Als u een ander multi-voedingssupplement kiest, raden wij u ten zeerste aan een merk te gebruiken dat een voedingspoeder is dat gemaakt is van gemalen, zuiver, voedingscompleet voedsel, waarvan de enzymen nog intact zijn. De chlorella en spirulina zijn niet alleen geweldige superfoods die het lichaam cheleren en ontgiften, het zijn ook allebei zeer bio-beschikbare eiwitten, en ze hebben een synergetisch effect met de andere ingrediënten. Zorg er wel voor dat eventuele chlorella of spirulina van een betrouwbare bron komt. Van deze ingrediënten, die uit goedkope bronnen komen, is bekend dat ze verontreinigingen bevatten.

Dr. Shillington maakt ook een intestinale detox, die psyllium, vlas, pectine, bentonietklei, en houtskool bevat.

Epsomzouten, kleibaden, en warme & koude hydrotherapie

Epsomzouten en kleibaden helpen om gifstoffen uit het lichaam te trekken, terwijl ze de huid reinigen en de poriën ontstoppen, zodat er meer gifstoffen naar buiten kunnen stromen. Warme en koude hydrotherapie verhoogt de bloedstroom door het hele lichaam. Warm water stuwt en verhoogde de bloedstroom naar de oppervlakte van de huid, terwijl koud water het bloed diep naar de kern stuwt.

Afwisselend warm en koud water brengt vers bloed met zuurstof en voedingsstoffen naar de organen en klieren en voert toxines en ziekteverwekkers af. Dr. Shillington stelt voor te beginnen met water dat zo heet is als u minimaal twee minuten kunt verdragen. Zet dan het hete water uit voor twee minuten koud water – hoe kouder, hoe beter. Wissel af en toe gedurende in totaal 20 minuten, eindigend met koud.

Ontgifting voor kinderen

Het is duidelijk dat de juiste voeding en supplementen voor jongere kinderen lastig kunnen zijn. Smoothies zijn een prima manier om supervoedsel en supplementen, zoals de voedingsformule, kurkuma, gember, en kleine hoeveelheden van de supplementen voor volwassenen van Shillington, binnen te smokkelen. Shillington biedt ook een darmreinigingskuur voor kinderen, gemaakt met vijgensiroop, pruimensiroop, senna blad, gemberwortel, venkelzaad, wilde kers, sinaasappelschil, rabarberwortel, en cascara sagrada schors in ahornsiroop. Voor kinderen met uitslag of andere tekenen van Candida, moet deze formule samen met een sterk probioticum ingenomen worden. Voor kinderen die geen capsules willen nemen, kunt u Bio-K proberen. Het zijn kleine yoghurtjes die te koop zijn bij Whole Foods en andere gezondheidswinkels. Neem niet zomaar een yoghurt die u ziet; de meeste yoghurtjes zullen meer kwaad dan goed doen. Bio-K is een speciaal ontwikkelde bacterie, samengesteld om levend en wel door het maagzuur te komen.

DOSERINGEN VOOR KINDEREN – DE 150-REGEL

Doc Shillington beveelt de volgende regel aan voor het bepalen van doseringen voor kinderen:

“Meestal kunnen kruidenremedies die voor volwassenen gebruikt worden, ook voor kinderen gebruikt worden. Ik heb persoonlijk maar 1 (één) formule die speciaal voor kinderen ontworpen is en dat is mijn Intestinal Kleanse for Kids. De enige reden daarvoor is dat mijn gewone Intestinal Cleanse Formula in een capsule zit en dat er een zeer sterke Habanero Cayenne in zit. Dat is gewoon een te grote en hete dosis voor een klein kind. Bovendien is het bijna onmogelijk om een capsule naar binnen te krijgen bij een kind van 6 maanden. Maar, al de rest van mijn formules kunnen aan kinderen gegeven worden met de volgende richtlijnen voor de gegeven doses.”

Deze 150 regel is heel eenvoudig. Zet de hoeveelheid van het gewicht van uw kind boven de 150 en herleid dat tot het laagste breukdeel. Hier volgen enkele voorbeelden, gevolgd door een algemene gewicht/doseringstabel.

Laten we zeggen dat het gewicht van een kind = 50 pond. Zet de 50 over 150 als in 50/150 en u zult zien dat dit teruggebracht wordt tot 5/15 of 1/3.

Een kind van 50 pond zou dus precies 1/3 van de volwassen dosering van een bepaalde formule krijgen. De standaarddosis voor Total Tonic zou 2 druppels zijn, 3 keer per dag (6 druppels in totaal). Dit kind van 50 pond zou dan 1/3 van deze hoeveelheid krijgen = 2 druppels slechts eenmaal daags, of 1 druppel tweemaal daags, afhankelijk van het programma van het kind.

Als het gewicht van een kind = 75 pond. Zet de 75 over 150 als in 75/150 en u ziet dat dit teruggebracht wordt tot een dosis van slechts de helft (½). In het Total Tonic voorbeeld hierboven zou dit kind van 75 pond driemaal daags 1 druppelaar krijgen. Begrijpt u het idee?

Deze 150-regel kan ook gebruikt worden voor extra kleine of extra grote volwassenen.

Voorbeeld: Een vrouw die maar 100 pond weegt zou een dosering van 2/3 hebben, terwijl een man die 300 pond weegt de 300 over de 150 = 300/150 zou leggen en dus uiteindelijk twee keer de normale dosering zou krijgen. Het werkt dus beide kanten op.

Hier zijn nog enkele gewichten voor u voorgerekend:

125 pond = 5/6 dosering
25 pond = 1/6 dosering
15 pond = 1/10 dosering

Denk eraan, we hebben het hier niet over raketwetenschap, dus een beetje extra of een beetje minder kan geen kwaad. Ik heb vrij dramatische en geweldige resultaten gezien van iemand die per ongeluk het dubbele van de aanbevolen dosering nam. Maar vergeet in één adem niet om voor de zekerheid verloopjes te gebruiken.

Als het geld krap is, en u maar één product kunt kopen voor een kind dat gevaccineerd zal worden, of al gevaccineerd is, dan zijn probiotica dat ene ding. Een evenwichtige darm is absoluut noodzakelijk. Als u borstvoeding geeft, zorg er dan absoluut voor dat u veel knoflook, kurkuma, gember, avocado, en kokosolie in uw dieet opneemt, samen met een goede voedingsformule in poedervorm.

Hoe de schade van vaccins ongedaan te maken

Naast het bovenstaande protocol moeten ook het endocriene systeem (schildklier, bijnieren, enz.) en de darmmicroben aangepakt worden voor elke vorm van ernstige ziekte, of het nu gaat om vaccinatieschade of om welke auto-immuunkwestie dan ook. Sterke probiotica van hoge kwaliteit moeten elke dag genomen worden tot alle symptomen verlicht zijn. Gluten, caseïne, GMO’s, MSG, kunstmatige ingrediënten, en andere giftige stoffen, waaronder ingrediënten van commerciële cosmetica en lichaamsverzorgingsproducten, moeten volledig vermeden worden.

Turbocharge het immuunsysteem met echinacea, olie van oregano, hoge doses van zeer biobeschikbare vitamine C, en enzymen. Onze twee beste aanbevelingen voor vitamine C zijn Total Nutrition Formula en liposomale vitamine C. Echinacea van hoge kwaliteit geeft een “donzig” gevoel op de tong. Deze supplementen zijn vooral gunstig voor de ondersteuning van antioxidanten en van het immuunsysteem, perfect voor iedereen die vatbaar is voor infecties en te maken heeft met ontgiftingslasten. Cayenne, knoflook, guldenkruidwortel, en kliszaad en -wortel, zijn allemaal krachtige bloedzuiveraars. Schoon bloed is gelijk aan een sterker immuunsysteem.

Zorg ervoor dat de vetten in evenwicht zijn en dat het lichaam voldoende vitamine D heeft. Dit is essentieel voor de genezing en voor de opbouw van een sterk immuunsysteem, en ook om het lichaam in staat te stellen andere voedingsstoffen goed te assimileren.

In veel gevallen zullen er pas verbeteringen te zien zijn als de darm en de schildklier genezen zijn. Een streng dieet is van essentieel belang. Bij vaccinatieschade en een lekkende darm kan de vooruitgang snel omslaan als men van het dieet afwijkt. Het lichaam dat al reageert op vreemde indringers en schade door gifstoffenbeschadiging hoeft niet te strijden tegen een nieuwe stortvloed van Candida, andere vreemde eiwitten, en andere gifstoffen die via een lekkende darm de bloedbaan binnenkomen.

B-vitamines en magnesium voor autisme

Dr. Gaby meldt de volgende informatie over vitamine B6 en magnesium.

In verschillende studies was 10-15 suppletie met vitamine B6, alleen of in combinatie met magnesium, gunstig voor autistische patiënten. Verbeteringen waren onder meer een grotere alertheid, betere communicatie en sociale interacties, een hoger intelligentiequotiënt (IQ), minder emotionele uitbarstingen, en minder zelfverminking. In de meeste studies werden grote doses pyridoxine gebruikt (30 mg/kg lichaamsgewicht per dag, tot een maximum van 1 g/dag in sommige studies; 75-3.000 mg/dag in andere studies). Eén studie meldde echter positieve resultaten bij gebruik van een betrekkelijk lage dosis pyridoxine (0,6 mg/kg/dag) in combinatie met magnesium. Wanneer magnesium werd gebruikt, bedroeg de dosering 6-15 mg/kg/dag. De combinatie van vitamine B6 en magnesium bleek doeltreffender te zijn dan een van beide voedingsstoffen alleen. Bij een klein aantal patiënten bij wie de aanvankelijke gunstige reactie op pyridoxine wegebde, werd weer verbetering gezien wanneer de patiënten werden overgeschakeld op pyridoxaalfosfaat (de biologisch actieve vorm van vitamine B6). Hoewel het werkingsmechanisme van vitamine B6 en magnesium niet bekend is, wordt gedacht dat deze voedingsstoffen gedeeltelijk werken door het dopaminemetabolisme te moduleren. – Gaby, Alan R., MD. Voedingsgeneeskunde

Enzym-supplementen tegen vaccinatieschade, autisme en elke andere ziekte

  Onze herders werken voor de wolven

Een enzym is een grote eiwitmolecule die in alle levende wezens voorkomt, van voedsel tot mensen tot katten en honden. Enzymen regelen de snelheid van chemische reacties in uw lichaam. Zij zijn verantwoordelijk voor het chemische proces dat voedsel omzet in microscopisch kleine deeltjes of voedingsstoffen waaruit uw weefsels en organen, uw haar, huid en nagels ontstaan. Zonder enzymen vindt er geen metabolische activiteit plaats. Sommige enzymen, zoals die in uw darmen, breken grote moleculen af tot kleinere. Andere, zoals de enzymen die DNA maken, gebruiken kleine moleculen om grote complexe moleculen op te bouwen. Enzymen helpen ook de cellen met elkaar te communiceren, en houden zo de celgroei, het leven en het sterven onder controle. Enzymen zijn essentieel voor het leven.

Spijsverteringsenzymen breken voedsel af. Plantaardige enzymen breken voedsel af in de voorverteringsfase van de spijsvertering, voordat het maagzuur ze inactiveert. Metabolische enzymen, ook wel systemische enzymen genoemd, breken vreemde eiwitten en fibrine af en reinigen uw bloed van onzuiverheden. Denk eens aan de gevolgen hiervan. Fibrine hoopt zich op wanneer het lichaam beschadigd is. Het is een belangrijk onderdeel van het genezingsproces. Enzymen elimineren dit littekenweefsel. Enzymen elimineren ook virussen.

Wanneer een virus in contact komt met een menselijke cel, verbindt zijn uitwendige omhulsel zich met de cel en wordt het virus in staat om contact te maken met DNA. Deze verbinding met het DNA stelt het virus in staat zich snel te vermenigvuldigen. Proteolytische enzymen verteren de buitenste coating van een virus, waardoor het virus voorgoed inert wordt. Zij breken ook circulerende immuuncomplexen in het bloed af. Zij verbeteren de elasticiteit van erytrocyten en verminderen de aggregatie van bloedplaatjes, waardoor het bloed vloeibaarder wordt en beter in de weefsels kan circuleren. Enzymen ruimen het afval op, en zij zijn de werktuigen om het lichaam weer op te bouwen. Maar het lichaam kan er maar zo veel produceren.

Wanneer het lichaam stopt met de productie van proteolytische of eiwitverterende enzymen, die verantwoordelijk zijn voor de controle van het fibrinegehalte in het lichaamssysteem, sterft het lichaam binnen 24 uur. Hoe meer enzymen wij het lichaam aanvullen en in onze voeding opnemen, hoe langer wij leven. Zo eenvoudig is het. Hartaanval, beroerte, ergens, op de een of andere manier, zal het lichaam ophouden te functioneren. – Dr. Tim Kelly

Enzymen zijn de fontein van de jeugd. De veroudering schijnt te beginnen tussen de leeftijd van 27 en 35 jaar, wanneer de productie van enzymen die eiwitten oplossen begint af te nemen. Littekens blijven langer aanwezig en blijven meer opvallen. Pijntjes en kwaaltjes vervagen langer, verwondingen genezen langzamer, en ons lichaam lijkt gewoon niet meer te herstellen zoals vroeger, want dat doet het niet. Wij brengen schade toe aan ons lichaam, gewoon door te leven, en hoe meer schade wij aanrichten, hoe meer enzymen wij nodig hebben om de schade te herstellen.

Iedereen kan meer enzymen gebruiken. Wij kunnen geen optimale hoeveelheid in ons voedsel krijgen, tenzij wij het grootste deel van ons eigen voedsel verbouwen met de beste praktijken om de meest nutriëntdichte gewassen te produceren. Zelfs dan zouden wij nog meer kunnen gebruiken. Ons lichaam produceert enzymen, maar slechts een eindige hoeveelheid. Hoe meer voedingsmiddelen wij consumeren die geen enzymen bevatten, hoe meer wij onze eindige voorraad opgebruiken.

Enzymsupplementen vallen in twee categorieën uiteen: spijsverteringsenzymen en systemische. Spijsverteringsenzymen worden met voedsel ingenomen om de spijsvertering te helpen. Er zitten ook enzymen in rauw voedsel, die het gemakkelijker maken om voeding te absorberen en goed te assimileren.

Systemische enzymen (pancreasenzymen, proteolytische enzymen, stofwisselingsenzymen) zijn wat ingewikkelder. Enzymen uit het spijsverteringskanaal in de bloedbaan krijgen is niet gemakkelijk. Enzymen die in de maag vrijkomen zullen helpen bij het verteren van voedsel, maar zullen het maagzuur niet overleven. Daarom worden systemische enzymen meestal aangeboden in een zuurbestendige capsule. De capsule is ontworpen om vrij te komen in het meer alkalische milieu van het darmkanaal. Zolang de enzymen op een lege maag worden ingenomen, zijn de resultaten spectaculair gebleken.

Systemische enzymen zijn gebruikt om problemen te behandelen en kwalen met succes te elimineren, variërend van lichamelijke verwondingen, artritis, hartkwalen, kanker, hoge bloeddruk, autisme, herpes, HIV, (schijnt tegen elk virus te werken) fibromyalgie, astma, en nog veel meer. Het meeste onderzoek is gepubliceerd in niet-Engelstalige tijdschriften. Dit systemisch gebruik van orale enzymsuppletie begint nu pas op gang te komen in de Verenigde Staten.

Er zijn geen gerapporteerde bijwerkingen van systemische enzymen. Massale doses veroorzaken geen problemen of bijwerkingen, in tegenstelling tot hoge doses farmaceutische geneesmiddelen of extreem hoge doses supplementen en kruiden. De begindosering, die vaak één krachtige enzympil is die driemaal daags wordt ingenomen, 45 minuten voor of 45 minuten na de maaltijd, kan om de paar dagen met drie tabletten per dag worden verhoogd tot de gewenste therapeutische respons zich ontwikkelt. Bij een persoon die op één dag meer dan 3700 enzymtabletten kreeg, trad diarree op, maar dit werd toegeschreven aan de capsules, niet aan de inhoud. De enige bijwerkingen van de enzymen zelf zullen zijn verminderde ontstekingen en vermindering van beschadigde en rottende cellen, fibrine, virussen, en andere eiwitten die zijn binnengebracht door een lekkende darm of door de gemuteerde eiwitten van het lichaam zelf (wat gebeurt bij stress).

Enzymsuppletie is geen snelle oplossing, maar na verloop van tijd geven ze wel verbazingwekkende resultaten. Overweeg systemische enzymsuppletie voor het herstellen van de schade die het lichaam oploopt door vaccins, infecties, gifstoffen, of alles wat maar enige schade zou kunnen aanrichten. Enzymen kunnen het lichaam helpen zijn leeftijd terug te draaien. Wat is leeftijd als het geen opgestapelde schade is?

Blijf het doen

Zoals ik hierboven al zei, zijn de meeste mensen met om het even welke gezondheidskwalen perfect in staat om hun gezondheid te herstellen tot een veel betere toestand door middel van voeding alleen. Dat geldt ook voor vaccinatieschade. Als u een vaccin hebt gehad, dan hebt u door het vaccin schade opgelopen. De vraag is in welke mate en of het lichaam er al van gecompenseerd of genezen is.

Het voordeel van geconcentreerde kruiden- en aanvullende therapie is dat zij het genezings- en ontgiftingsproces kunnen versnellen. Maar de meeste van deze protocollen doen heel weinig voor de meeste mensen als hun dieet niet goed is. Hoe slechter het dieet is, hoe meer supplementen er nodig zullen zijn om te compenseren, tot het punt waarop het dieet zo slecht is dat supplementen in het beste geval alleen maar het verval van het lichaam vertragen.

Voor mensen die erg ziek zijn en niet goed genoeg kunnen functioneren om een goed uitgebalanceerd dieet te eten, kan een supplementenprotocol het verschil zijn tussen leven en dood, of op zijn minst, een ellendig leven en beter worden.

Deze processen mogen niet gehinderd worden door medicijnen die de symptomen moeten onderdrukken. Hoewel het misschien niet verstandig is om onder bepaalde omstandigheden met medicijnen te stoppen, is het beste waarop men kan hopen met zelfs het meest radicale detox- en voedingsrevisieprogramma (zoals dit) een lichaam dat beter werkt. Maar om werkelijk gezond te zijn, kan men niet doorgaan met het consumeren van grote hoeveelheden gifstoffen, zoals geneesmiddelen.

Sommige van de bovenstaande therapieën zullen niet van toepassing zijn, en vele samen kunnen overkill zijn voor de gemiddelde persoon die gewoon wil ontgiften met een budget. Maar maak uw keuze en haal eruit wat voor u werkt. Of als u bijzonder ziek bent, doe dan uw best om het hele proces te begrijpen, en neem er zo veel mogelijk in op dat voor uw budget en uw gezondheid werkt. Ongeacht de kwaal kan dit protocol bijna iedereen genezen, als het lang genoeg beoefend wordt. Vaccins beschadigen ons vanuit veel verschillende hoeken, en een holistische benadering van genezing is van cruciaal belang om de schade ongedaan te maken.

Meervoudige verwondingen door vaccinaties vereisen dat elke verwonding of ziekte zijn eigen tijd neemt om te genezen en uit het systeem gewist te worden. Naarmate het immuunsysteem meer in evenwicht komt, zal het in staat zijn de giftigheid op te ruimen. Allergische verschijnselen zullen afnemen en de cognitieve functie zal toenemen naarmate de bestanddelen van het vaccin waarop het lichaam reageert, verdreven worden.

Als u overweldigd bent of nog een paar van de beste supplementen voor uw problemen wilt uitzoeken, of als het geld krap is, raad ik u aan alleen SF722 en Abzorb te nemen. En de rest van uw energie op dieet te zetten. Goed eten is van het grootste belang, en als het op genezing aankomt, zijn supplementen niet erg lang werkzaam zonder een goed dieet.

Dieet is van cruciaal belang – zelfs belangrijker dan de supplementen. Eet elke dag een gevarieerde grote salade.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Dennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgiftingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNog een pervers doel van het Wereld Economisch Forum – Mensen zijn slechts hackbare dieren
Volgend artikel12-jarige lijdt aan pijnlijke blaren over het hele lichaam na eerste dosis Moderna – artsen dringen nog steeds aan op tweede dosis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Waarom wordt hier, zeer stored, gesproken over een “vaccin”? Ze zijn op geen enkele wijze te vergelijken met “vaccins”!! Het is Gentherapie met mRNA wat totaal onbekend is, waar de Uiteindelijke Gevolgen niet van weten! Waaraan al Miljoenen zwaar blijvend door zijn beschadigd of DOOD! Als er inderdaad Grafeenoxide gebruikt wordt en daar zijn ernstige aanwijzingen voor, helpt niks….geen superdieet of extra vitamientjes!

  • ik kreeg de indruk dat hier alle ‘vaccinaties’ bedoeld worden.
   ALLE vaccinaties zijn giftig en bedoeld om je te schaden.
   dit is gewoon een heel nuttig artikel.

   • zie het onderkopje: Ingrediënten die ontgift moeten worden en waarom

    Ingrediënten en afgeleide ingrediënten zijn onder andere, thimerosal (ja, er zijn nog genoeg vaccins die kwik bevatten), aluminium (sommigen zeggen dat het nog erger is dan thimerosal), MSG, GMO’s, en menselijk DNA, Elk vaccin is giftig, en veel ingrediënten zijn bekende carcinogenen of neurotoxinen.
    dit zijn ingredienten die niet in de mrna-serums zitten.

 2. Waarom wordt hier, zeer storend, gesproken over een “vaccin”? Ze zijn op geen enkele wijze te vergelijken met “vaccins”!! Het is Gentherapie met mRNA wat totaal onbekend is, waar de Uiteindelijke Gevolgen niet van weten! Waaraan al Miljoenen zwaar blijvend door zijn beschadigd of DOOD! Als er inderdaad Grafeenoxide gebruikt wordt en daar zijn ernstige aanwijzingen voor, helpt niks….geen superdieet of extra vitamientjes!

 3. Voor een beter leven zei mijn moeder altijd: ,,Rust, Reinheid en Regelmaat.” Dan heb je nog: Overdaad schaadt. Rust roest. Het is heel goed en belangrijk naast goed eten ook vitamines in te nemen. Vaak wordt de nadruk gelegd op de bekende vitamines. Heb de indruk dat vitamine D3 bij veel mensen niet de aandacht krijgt die het verdient en daarom te weinig wordt ingenomen. Al leef je volgens een strak regime nog zo gezond, het zal die door mRNA-vaccin veroorzaakte microbloedstolsels en verstoppingen in je haarvaten echt niet voorkomen en verhelpen.

 4. Je kunt jezelf niet genezen van het vaccin, want je hebt je lichaam geleerd een wandelende virusfabriek te worden. Dat is wat deze gen therapie doet. Je lichaamseigen cellen maken nu spike eiwitten aan… m.a.w. je bent constant jezelf aan het vergiftigen.
  Mensen die steeds met die spikes in aanraking komen d.m.v. shedden kunnen zichzelf nog wel ontgiften.

  • Jazeker krijg je die binnen , en je bent dan al zwak want je krijgt niet voor niets bloed toegevoegd,,,,Er is ontvolking bezig ook voor zieken, kraamvrouwen en bv verkeersslachtoffers…..het is zo gemeen..zo vals allemaal het erge is artsen weten dit…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in