Onrijpe en zelfs gevaarlijke technologieën worden in dienst geperst, omdat de risico’s van niets doen groter zijn. Hele landen dienen als proefkonijnen in grootschalige sociale experimenten. In normale tijden zouden regeringen, bedrijven en onderwijsbesturen er nooit mee instemmen om zulke experimenten uit te voeren. Maar dit zijn geen normale tijden.”

Dit was de “voorspelling” van Yuval Noah Harari, gepubliceerd op 20 maart 2020, drie dagen voordat het Verenigd Koninkrijk aan zijn eerste Covid lockdown begon. Hij ging verder:

“Om de epidemie een halt toe te roepen, moeten volledige bevolkingsgroepen zich aan bepaalde richtlijnen houden. Er zijn twee hoofdmanieren om dit te bereiken. De ene methode is dat de regering toezicht houdt op de mensen, en degenen die de regels overtreden straft. Vandaag de dag maakt de technologie het voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid mogelijk om iedereen voortdurend in de gaten te houden.”

Yuval Noah Harari is een Israëlische publieke intellectueel, “futurist” historicus en hoogleraar aan het Departement Geschiedenis van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, schrijft Dailyexpose.uk.

Zijn ontmaskering van de plannen van het World Economic Forum (“WEF”) aan het begin van de “pandemie” was niet voor de eerste keer. Op de jaarvergadering van het WEF 2018 sprak Harari over de technologische ontwikkeling en wat die betekent voor de samenleving, de politiek, de godsdienst en de ideologie.

Bedenk bij het beluisteren van zijn toespraak hieronder dat hij het heeft tegen degenen die denken dat zij de wereld regeren. Hij spreekt niet tegen ons, maar tegen een paar psychopathische globalistische “elites”.

  BIZAR: Vrouw neemt lijk van oom mee om in zijn naam een lening te krijgen bij bank in Brazilië - hij was al vele uren dood (VIDEO)

“In de komende generaties zullen wij leren hoe wij lichamen en hersenen en geesten kunnen manipuleren. Dat zullen de voornaamste producten van de economie van de 21e eeuw zijn, niet textiel en voertuigen en wapens, maar lichamen en hersenen en geesten.

Hoe de toekomstige meesters van de planeet er nu precies uit zullen zien, dat zal beslist worden door de mensen die de gegevens bezitten – wie de gegevens controleert, controleert de toekomst, niet alleen van de mensheid, maar de toekomst van het leven zelf, want vandaag de dag zijn gegevens het belangrijkste bezit ter wereld.

Controle over gegevens zou menselijke elites in staat kunnen stellen iets te doen dat nog radicaler is dan alleen maar digitale dictaturen te bouwen. Door organismen te hacken zouden elites de macht kunnen krijgen om de toekomst van het leven zelf te re-engineeren, want als je eenmaal iets kunt hacken, kun je het meestal ook engineeren. En als wij er inderdaad in slagen het leven te hacken en te engineeren, dan zal dat niet alleen de grootste revolutie in de geschiedenis van de mensheid zijn, maar de grootste revolutie in de biologie sinds het allereerste begin van het leven.

De wetenschap vervangt evolutie door natuurlijke selectie door evolutie door intelligent ontwerp. Niet het intelligente ontwerp van een of andere God boven de wolken, maar ons intelligente ontwerp.”

World Economic Forum: Will the Future Be Human? – Yuval Noah Harari, 25 januari 2018 (30 min)

In een videoserie, Dump Davos, waarin de mensen en agenda’s van het WEF worden onderzocht, hebben Whitney Webb en Johnny Vedmore een toespraak uit 2020 geanalyseerd die in Davos werd gehouden door Harari, “de filosoof voor de elites”, en die de agenda van het WEF blootlegde voor de “nutteloze klasse”, de opkomst van uitgebuite datakolonies, en de oprichting van een interne en externe bewakingsstaat.

  Trudeau's Canada begint arme mensen te betalen om geëuthanaseerd te worden

Beginnend bij tijdstip 56:40, toont de Dump Davos analyse een clip van Harari’s 2020 toespraak, waarin hij verklaarde:

“Het grote gevaar waarmee wij geconfronteerd worden is de opkomst van een digitale dictatuur die iedereen de hele tijd in de gaten zal houden … Als je genoeg biologische kennis hebt, en je hebt genoeg rekenkracht en gegevens, dan kun je mijn lichaam, mijn hersenen, en mijn leven hacken.

Een systeem dat ons beter begrijpt dan wij onszelf begrijpen, kan onze gevoelens en beslissingen voorspellen, kan onze gevoelens en beslissingen manipuleren, en kan uiteindelijk beslissingen voor ons nemen.

In het verleden wilden veel tirannen en regeringen dit doen, maar geen van hen, niet de Gestapo, de Stasi, of de KGB, enz. had de biologische kennis, de rekenkracht, en de gegevens om dit te doen.

Maar binnenkort zal een handjevol van zowel bedrijven als regeringen in staat zijn om alle mensen systematisch te hacken. Wij mensen moeten wennen aan het idee dat het niet langer mysterieuze zielen zijn. Wij zijn nu hackbare dieren.”

Hier op Bitchute:

Wij moeten Harari corrigeren. Wij hoeven niet te “wennen” aan hun idee dat “wij hackbare dieren zijn”. Waarom? Omdat wij geschapen zijn als soevereine mensen. En wij zijn de velen, terwijl zij slechts enkelen zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWij zijn in oorlog… en de meeste mensen hebben het nog niet in de gaten
Volgend artikelHoe te genezen van vaccinatie en bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Probleem is dat er zich onder het volk een groot aantal verraders bevindt. Anders was het allang en breed opgehouden. Geheime genootschappen zijn de kanker in de samenleving. Wolven in schaapskleren. En het zijn er meer dan je denkt. Het zou je buurman of leidinggevende kunnen zijn. Het zijn immers ‘geheime’ genootschappen. Niemand kent degenen die lid zijn. Zo kunnen ze hun eigen volk verraden en zelf buiten schot blijven. Voor meer over de wereld waarin wij sinds 9/11 (en lang daarvoor) leven:
    https://youtu.be/1eCUOJRnfJs

  2. Laten ze ( dus de gezonde en wakkere mensen) eerst die organisaties opruimen die nu bekend staan als de uitbuiters van het volk , dus wij. Al hun activia gebruiken om de troep op te ruimen die ze door hun macht hebben gebruikt. Wij moeten een duidelijk beeld geven dat dat gedrag tegen de mensheid niet getolereerd wordt. Vrijheid is ons grote goed, en dat moeten kunnen doorgeven aan kinderen en kleinkinderen, zonder Vrijheid geen vrede.

  3. Rutte was daar ook aanwezig op diezelfde annual meeting 2020 waarin hij zoiets zegt van de weg vrij te houden voor kunstmatige intelligentie! Is Nederlands ondertiteld en eens door wees de weerstand geplaatst.
    Om een of andere reden kan ik weer geen link erbij plaatsen?? Maar het is makkelijk te vinden met de zoekterm; De verborgen AI agenda van Mark Rutte en het world economic forum.

  4. Let op Nederlanders het grote uitroeien is begonnen Biden zit in zijn kelder en is het afgesproken plan aan het uitvoeren ons mee te sleuren in een oorlog en Rutte al het niet nalaten om verder te gaan met het vermoorden van ons volk dat is een plan van de grote reset, en wij moeten nu wel weten raar de VVD voor staat tweedeling en haat onder het volk te zaaien het is blijkbaar nog niet genoeg om onze ouderen en ons volk te vergiftigen met het gift zelfs onze kinderen zijn ze aan het vermoorden ja en de stemmers van de VVD en het linkse tuig die met die smeerlap samen hebben gewerkt een goede VVD er is een doden VVD er hebzucht macht heeft ons nu gebracht naar een oorlog en de katholieken deden er graag aan mee kijk maar naar het CDA en CU welk moreel zij hebben, ik weet een ding ik zal nooit een gewone soldaat doden maar wel zo een misdadigers waar wij dat aan te danken hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in