Er was een verborgen juweeltje in een blogbericht van Aaron Siri dat niemand oppikte. Het was het bewijs dat gevaccineerde mensen 9X meer kans hebben om in het ziekenhuis te worden opgenomen dan ongevaccineerden, schrijft Steve Kirsch.

Om de een of andere reden is het tegenwoordig moeilijk om goede, eerlijke gegevens uit ziekenhuizen te krijgen. Ik heb geen idee waarom dat zo is. Je zou denken dat dingen meer transparanter zouden worden.

Maar Aaron Siri ontdekte iemand die zijn ziekenhuis ervan had overtuigd om iets heel ongebruikelijks te doen: de vaccinatiestatus bijhouden van elke patiënt die in het ziekenhuis wordt opgenomen. Het bijhouden was gebaseerd op de vraag of je het vaccin had gekregen of niet, niet “twee weken nadat je het vaccin hebt gekregen”, wat een groot verschil in definitie is. Kortom, eerlijk bijhouden.

Je raadt nooit wat er gebeurde, dus ik zal het je vertellen.

Siri schreef op zijn substack:

Een bezorgde Physician Assistant, Deborah Conrad, overtuigde haar ziekenhuis om zorgvuldig de Covid-19 vaccinatiestatus bij te houden van elke patiënt die in haar ziekenhuis werd opgenomen. Het resultaat is schokkend.

Zoals mevrouw Conrad heeft gedetailleerd, bedient haar ziekenhuis een gemeenschap waarin minder dan 50% van de personen werden gevaccineerd voor Covid-19, maar toch, gedurende dezelfde periode, werd van ongeveer 90% van de personen die in haar ziekenhuis werden opgenomen gedocumenteerd dat zij dit vaccin hadden gekregen.

Deze patiënten werden om verschillende redenen opgenomen, inclusief maar niet beperkt tot COVID-19 infecties. Nog verontrustender is dat er veel jonge mensen bij waren, velen met ongewone of onverwachte gezondheidsproblemen, en velen die maanden na de vaccinatie werden opgenomen.

  Ze leven onder ons: Anatomie van de Covidsekte

Zoals te verwachten, beloonde het ziekenhuis Deborah Conrad voor haar moed en leiderschap om de waarheid aan het licht te brengen door haar te ontslaan:

De boodschap is duidelijk: als je de waarheid spreekt, zal je de prijs betalen. Het is noodzakelijk dat informatie die niet strookt met het ” narratief ” wordt onderdrukt. Dit is waarom artsen zich niet uitspreken. En het is de reden waarom ik mijn baan in high tech moest opgeven om me ook uit te spreken.

Maar hier is het deel waar Aaron niet op wees, dat heel duidelijk moet zijn:

De enige manier waarop je aan die cijfers kunt komen is als gevaccineerden 9 keer meer kans hebben op een ziekenhuisopname dan ongevaccineerden

Het is wiskundig onmogelijk om op een andere manier aan die getallen te komen. Punt uit. Dit staat bekend als een “ongemakkelijke waarheid.”

Het is echter belangrijk dat we niet te snel conclusies trekken. Een groot deel van dit effect kan te wijten zijn aan een groter aantal gevaccineerden onder de ouderen.

Ik ben bezig met een stratificatie naar leeftijd om te zien hoe ernstig dit is. In het artikel wordt opgemerkt dat “er veel jonge mensen waren.” Dus we zullen zien wat de gegevens zeggen.

Het is wel vreemd dat een gepensioneerde high tech directeur dit onderzoek doet. Ik doe het alleen omdat niemand anders het doet.

Je kunt het niet van twee kanten hebben

Wat ik superinteressant vind, is dat men ons wil doen geloven dat de ziekenhuizen gevuld zijn met ongevaccineerden. Dus volgens het narratief maakt de leeftijdssprong van de gevaccineerden geen verschil; het verbleekt in vergelijking met het risico dat wordt veroorzaakt door degenen die niet zijn gevaccineerd.

  Wordt het mRNA-vaccin overgedragen via seks, moedermelk, ademhaling?

Maar nu het bewijs zich tegen hen keert, verandert het narratief dat de reden dat er zoveel gevaccineerden zijn de leeftijdsspreiding is.

Is dat niet verbazingwekkend? Volgens de “deskundigen” zijn de ongevaccineerden het probleem, hoe de gegevens ook uitvallen!

Dit is natuurlijk waarom ik de medische gemeenschap of de drie-brieven agentschappen niet vertrouw. Ik ben meer geïnteresseerd in wat de gegevens zeggen.

Blijf op de hoogte…


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkende video opgedoken: Aan welke geestesziekte lijdt Bill Gates?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMedia wakkert Omicron hysterie aan, wijst met vinger naar de Ongevaccineerden
Volgend artikelStudie vindt een COVID sterftecijfer van nul voor diegenen die dagelijks vitamine D nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Verbaast me niets, had al een vermoeden dat we worden voorgelogen over de cijfers.
    Als de propagandamachine niet kan draaien op feiten worden er nou eenmaal leugens ingezet…Logisch.

  2. Ongelofelijk dat dit soort stupid nieuws zomaar wordt aangenomen zonder bewijzen – o.a. Van de mensen die opgenomen worden zijn 90% ongevaccineerd!! Waarom dragen de anti-vaxxers niet gewoon iets om hun neck waarin ze verklaren niet opgenomen willen worden met covid gerelateerde ziekte ?

    • Goed idee, doe mij maar Ivermectine of een MMS kuur. Het vertrouwen in de medische wereld wordt steeds slechter. Leugens op leugens en als je eerlijk bent dan ben je in dit wereldje ook niet meer welkom.

  3. Niet alleen de Covid vaccinatie zou geregistreerd moeten worden maar ook de griepvaccinatie. Daar zit al 10 jaar een Coronavaccin in Vlgs Diergeneeskunde onderzoeken bleek een coronavaccin keer op keer alle dieren van het proefproject alsmede dieren die met hen in aanraking kwamen te sterven.

  4. “Dit is natuurlijk waarom ik de medische gemeenschap of de drie-letter agentschappen niet vertrouw. Ik ben meer geïnteresseerd in wat de gegevens zeggen.”

    Drie-letter agentschappen: CDC, FDA et cetera …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in