Zombies zijn overal in de popcultuur, van horrorfilms en tv-programma’s tot videogames en strips. Maar heb je je ooit afgevraagd wat er zou gebeuren als er een echte zombie-uitbraak was in jouw stad?

Dat is precies wat een team onderzoekers van de Aalto Universiteit in Finland heeft gedaan. Ze gebruikten een wiskundig model om te simuleren hoe een zombievirus zich zou verspreiden in Helsinki, de hoofdstad van het land, en hoe verschillende interventies de uitkomst zouden kunnen beïnvloeden, schrijft Dieunbestechlichen.

Hun model was uniek omdat het rekening hield met de bewegingen en interacties van individuele mensen en zombies binnen en buiten de stad.

Ze keken ook naar verschillende scenario’s, zoals hoe snel de zombies waren, hoe lang het duurde voordat mensen in zombies veranderden nadat ze gebeten waren en hoe effectief de autoriteiten waren in het indammen van de uitbraak.

De resultaten waren niet erg geruststellend. Volgens hun simulatie zou zelfs één enkele zombie-infectie in Helsinki (673.011 inwoners) ertoe leiden dat de hele stad in slechts zeven uur door zombies zou worden overspoeld.

En het zou slechts een paar dagen duren voordat de zombies zich over het hele land zouden verspreiden.

“De snelheid van de epidemie verraste me,” zei professor Pauliina Ilmonen, de hoofdauteur van het onderzoek.

“Het zette me aan het denken over ethische kwesties, zoals de rechten van het individu versus de rechten van een bevolking.”

Het onderzoek was niet alleen een vermakelijke oefening voor zombiefans, maar ook een nuttig hulpmiddel om de dynamiek van echte epidemieën te begrijpen.

  Als u Covid-prik kreeg en de kogel ontweek, kan dit de reden zijn

De onderzoekers zeiden dat hun model zou kunnen helpen bij het beoordelen van de impact van verschillende maatregelen zoals lockdowns, quarantaines, vaccinaties en sociale distantiëring op de verspreiding van besmettelijke ziekten.

“De simulatie van de zombieplaag biedt een manier om de effecten van verschillende interventies te bestuderen en ze te bekijken in de context van ziekten met verschillende kenmerken, zoals hoe snel ze zich verspreiden of hoe ernstig ze zijn,” schrijven de onderzoekers.

“Het stelt ons ook in staat om te onderzoeken hoe verkeerde informatie de uitkomst van een epidemie kan beïnvloeden, bijvoorbeeld doordat sommige mensen de waarschuwingen negeren of het bestaan van zombies ontkennen,” schrijven ze.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke ZombiepandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStudie onthult dat mRNA-vaccins eerder sluimerende virussen en ziekten ‘reactiveren’
Volgend artikelHet is niet te vroeg om het decennium een naam te geven: De Verschrikkelijke Jaren Twintig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Zoiets als de film Cell van Stephen King (Stephen King staat bekend om zijn voorspellende films). Is voor de gevaxte mensen niet ondenkbaar dat dat kan gebeuren. Grafeenoxide in de hersenen (van de prik) in combinatie met 5/6G zou zomaar zoiets kunnen creëren (hackable animals)

 2. De zombies hebben de boel allang overgenomen. Ze zijn fanatiek aanhanger van de Co2 hoax, zijn pro-vax en totalitair. Iedereen die er anders over denkt wordt uitgescholden en verbannen. Als het aan hen ligt worden andersdenkenden vervolgd en opgesloten.

 3. Wat is een zombie , waar ergens in de geschiedenis komen die dingen van daan ?
  Wandelende doden , 6 augustus 1915 fort Osowiec waar de Duitsers een gas aanval op het Russische fort deden en daarna op pure wilskracht de over gebleven Russen een Duitse aanval afsloegen en een tegen aanval plaatste.
  Deze gedeeltelijk in doeken gewikelde Russische soldaten waren al op stervens na dood door de gevolgen van chloorgas dat hun longen aantaste/oploste.
  Eerder is er in de geschiedenis niet veel over de Walking Dead terug te vinden ,daarvoor waren het eerder vampieren.

  Van waar de obsessie met zombie’s ik heb meer bedenkingen bij dementerende ouderen die in een wit huis wonen.

 4. Even doorborduren op bovenstaand onderzoek. Ze gaan er dus van uit dat als een zombie een andere bijt deze ook een zombi wordt en dat kan zo snel gaan dat in 7 uur tijd een hele stad zombie is. Op het laatst van die 7 uur zijn de zombies dus heel actief op zoek naar vrije mensen.
  Dit scenario willen ze dus ook gebruiken bij een eventueel nieuw virus om de hardst mogelijke maatregelen te kunnen treffen, maar aangezien het heel snel kan gaan is er voor de elites, die de maatregelingen opleggen ook geen ontkomen aan.
  Laat ze dus eerst maar eens goed nadenken wanneer wat weer een grote epidemie is. (zelf geloof ik niet aan zombies of vampieren of welke rare figuren de mens heeft uitgevonden).
  Dat mensen door 5g in combinatie met een gifspuit geestelijk gemanipuleerd kunnen worden geloof ik wel. Ik heb eens een life show op Tv gezien met een hypnotiseur die onder hypnose een man deed “doodschieten”. Hij schoot dus echt maar het was een losse flodder. Daarmee was aangetoond dat mensen onder hypnose toch wel dingen kunnen doen zonder dat hun geweten in de weg zit.

  • Interesting. About zombies “biting” others, I can’t see that happening, but any disease that can be spread thru contact or just germs through the air. But yes, I can see that any “new” virus will enable them to enforce very tight controls and that’s scary. What you wrote: “This showed that people under hypnosis can do things without their conscience getting in the way.”
   I’d say it’s not just people under hypnosis, but politicians in general at this point.
   Reply

 5. even rustig nadenken, Finland Pfffff, ze waren weer dronken zeker, als je éénmaal onder de grond ligt = fini, van teveel spuiten zie ik ook niemand opdagen…dus deze Onzin kan je beter laten vanwaar het komt.. Nazi-FINLAND…

 6. We worden weer bang gemaakt met een studie. Dus nog meer een roep voor de verplichte vaxx, wat hebben die klootzakken toch met die gratis vaxx die ik overigens nooit zal nemen want als iets gratis is vertrouw ik het sowieso niet. Ik neem geen snoepjes van vreemden aan. Heeft mijn moeder me altijd voor gewaarschuwd.

  • ‘gratis’ vax? lol..iedere keer ik dit hoor, moet ik lachen…
   ‘gratis’???? meer dan 18 euro de batch kost dat grapje…en wie betaalt dat denk je??
   jij en ik……ONS belastingsgeld….’gratis’ lol…NIETS te gratis aan gans die bazaar….

   • Misschien Niko, misschien! Ik denk dat dat het ook mogelijk is dat de vaxx wel gratis is. Want als je er iemand mee kunt modificeren. En het blijkt dus dat het je DNA kan aantasten al wordt het maar gebracht als vervuilde batch dan is het logische gevolg dat je iemand jouw eigenaar is geworden voor 18,-
    De overheid heeft gewoon vee verkocht.

    De overheid doet net of ze 18,- hebben betaald om miljarden belastinggeld ongezien weg te kunnen sluizen. Waarheen? Geen idee maar in ieder geval niet om armoede te bestrijden.

    Dat spel wordt meer meer gespeeld. Hoeveel belastinggeld is naar naar de maandlanding gegaan. En je ziet op foto’s een wagentje bekleed met folie. Of Oekraïne, ze schieten elkaar daar in het veld kapot. Dat hoeft toch niet meer dan een paar miljard te kosten en dat is al veel. Maar toch geen honderden? Waar is dat geld naartoe, in wiens zakken zit het? Ondertussen betalen we ons blauw aan gas wáarvan de kostprijs misschien een derde is en de rest belastingen.

    We worden bedonderd. Maar ja, dat is een complottheorie. En daar blijf ik verre van.

  • Gratis is het sowieso niet want de politicus betalen het niet uit hun zakken.
   De mensen ( de belasting betalers ) hebben voor hun eigen spuiten betaald en ook diegene die er geen genomen hebben hebben er voor betaald.
   NIKS GRATIS DUS !!!
   Wat zei Kissinger die dieren lopen vrijwillig naar de slachthuizen en wij ( de aandeelhouders) verdienen ons “Dum und Dämlich “ en zo is het .

 7. ( een reaktie op een eerder artikel hier, getiteld ‘Klimaatzeloten en transgenderisme” : )

  “Zo kunnen transgender sekteleden bijvoorbeeld goedkeuren dat een kind chirurgisch wordt verminkt in een ziekenhuis en beweren dat het vooruitgang is in plaats van een misdaad. De gruwelen die deze kinderen worden aangedaan worden gewoonweg weggewuifd.”

  “Oké”.

  Maar wàt is ABORTUS dan? Geldt bovenstaande definitie niet OOK voor hèn dan ???

  Heb ’t (af en toe) dààr nou (ook) eens over, en ben niet BANG ‘lezertjes’ te verliezen of ‘mensen’ te ‘beledigen’ ! ! !

  Afijn, neemt niet weg dat dit een site is met 80% SUPER-artikels, daar niet van.

  Maar TOCH …

 8. @Gijp, je weet het helder te verwoorden, en ik denk dat je nog wel eens gelijk kunt hebben.

  Laatst vroeg iemand mij hoe het toch kon dat in het hele land villa wijken ontstaan waar ze in Aerdenhout nog jaloers op worden. Woningen die beginnen bij een miljoen, tuinen van een ton en meer. Welk salaris moet je hebben om dit te betalen?

  Heel simpel, black budget. Die WEF adepten, zionistische griezels en de vrijmetselaars communie betalen de corrupte aannemers, bouwbedrijven en adviesbureaus en alles wat daarom heen hangt grof geld om hun bek te houden over waar ze bij betrokken zijn.
  Wie heeft die tunnel gegraven van Hilversum naar Den Haag en hoek van Holland? Kost toch goud geld en een hoop chantage en druk op personen.

  Wie bouwen toch al die vrijmetselaars tempels, al die niet zo frisse gebouwen, waarom stelt niemand zich te vraag waarom die ruimtes met zo dikke muren worden uitgevoerd, waarom deuren naar nietszeggende ruimtes geluiddicht en zo zwaar worden? Geen school die dat zijn leerlingen leert en geen bedrijf die dit zo maar zal bedenken want dat kan economisch niet uit. Maar nooit zal de bouwbegeleider of uitvoerder zich afvragen waar dat allemaal goed voor is!

  Dit is een hele industrie geworden, de hele drugswereld is daarbij een druppel op de gloeiende plaat.

  Maar de buitenschil wordt bang en voelt zich bedreigd, de kosten voor het verbouwen van het Binnenhof zijn 600% overschreden, die hele tent hangt nu van mechanische en digitale beveiliging aan elkaar. Dat hoefde ik in mijn tijd bij mijn klanten niet te flikken want dan werd je op straat gegooid en was je reputatie en carrière voorbij.

  Ik heb jaren als bouwkundig ingenieur gewerkt voor internationale architecten, geloof me, al die politici, eu kopstukken, VN boeven, ze hebben allemaal huizen ( lees bunkers ) op de betere en duurdere plekken in de wereld met dank ( minachting ) voor de goedgelovige belasting betaler.

  Helaas denken mensen niet meer na, ook op de alternatieve sites wordt een beetje algemeen gekwaakt, er is altijd wel een relletje bezig waar alle aandacht naartoe gaat.

  Maar dat we letterlijk onder onze ogen tot op het bot genaaid en uitgeknepen worden dat heeft niemand in de gaten maar neemt onderhand extreme vormen aan.

  • Nou beste MASH, het zijn er in ieder geval 2 die in het in gaten hebben, of houden. Net zoals je het wil noemen. Helaas iets te weinig. Voor ons kunnen ze de psychoambulance nog wel voor laten rijden.

   Ik lach er maar om, komt tijd komt raad. En hoe meer iedereen de weg kwijt raakt hoe harder is erom moet grinniken. Zelfs nu ik dit typ, de wereld is op hol geslagen en we zitten in de reserve tijd. De wal zal het schip wel keren en bouwen weer op, beter dan het was en we zorgen ervoor dat geen corruptie geen kans meer kan krijgen.

   Hi AI welkom, iedereen is vervangbaar inclusief mezelf met AI. En dat is goed. Alle negativiteit moet eruit, dan kan de zon wer doorbreken. Kijk naar China, laat 100 bloemen bloeien heeft gewerkt. En wij? Met onze havens, onze aardgasbel onze technologie hebben 1,4 miljoen mensen onder de armoedegrens. Maar de prik kregen ze goddank wel van Hugo dus ze tellen mee. Dat dan weer wel. Dus ik lach er maar om.

  • Voor mijn part mogen ze miljoenen hebben uitgegeven voor hun bunkertjes die ettertjes want eenmaal in hun schuilplaatsjes zitten ze zelf zo vast in hun eigengemaakte doodskisten want liegen terroriseren enz. heeft daar geen nut als je nog niet weet hoe je een moersleutel moet gebruiken

 9. Geweldig jongens, zo’n onderzoek (sarcasme on)
  Ik neem aan dat jullie op zo’n onderwerp gaan afstuderen, of, misschien een prijs ontvangen.
  En na jullie studie? onder welke discipline zouden jullie willen werken?

  Waarom zo’n onderzoek? Waarom niet een onderzoek naar de snelheid van ontwikkeling nadat iemand het voor elkaar krijgt om dusdanig wakker is geworden zodat hij/zij in staat is hoeveel tijd het kost om heel de populatie van Helsinki het ‘ Licht’ te laten zien?
  Of onderzoeken wanneer het i.p.v. zombies, aliens zouden zijn.

  Ga alsjeblief onderzoeken hoe je van de wereld een beter plaats kunt maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in