Foto: freepik / Marelica

Covid-19 mRNA-vaccins verhogen de kans op reactivering van sluimerende virussen en ziekten aanzienlijk volgens een grote peer-reviewed cohortstudie onder meer dan twee miljoen volledig gevaccineerde mensen.

Vaccin-geïnduceerde virale reactivatie bleek een reeks ziekten te reactiveren, waarbij herpesvirussen het meest waarschijnlijk opnieuw tot leven kwamen na Covid-19 mRNA-vaccinatie. Bijvoorbeeld, de incidentie van het Herpes Zoster virus (HZ), of gordelroos, explodeerde in het gevaccineerde cohort, bericht Baxter Dmitry.

Volgens de studie, gepubliceerd in het Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology, is de “T-cel-gemedieerde immuniteit” aanzienlijk verslechterd bij volledig gevaccineerde mensen, wat leidt tot het opnieuw opduiken van virussen en ziekten die eerder in de persoon sluimerden.

Het onderzoek concludeerde dat “een hogere incidentie van HZ statistisch aantoonbaar was na het COVID-19 vaccin. Dienovereenkomstig kan de uitbarsting van HZ een zeldzame bijwerking zijn van COVID-19 vaccins.”

“Hoewel de moleculaire basis van VZV-reactivering duister blijft, kan tijdelijke aantasting van VZV-specifieke T-cel-gemedieerde immuniteit een mechanistische rol spelen in de pathogenese van HZ na vaccinatie. Merk op dat VZV reactivatie een bewezen fenomeen is, zowel bij infecties als bij andere vaccins (d.w.z. deze bijwerking is niet COVID-19-specifiek).”

Hier is een meta-analyse die hetzelfde fenomeen bevestigt van een significant verhoogde kans op reactivatie van het Herpes Zoster virus, evenals vele andere herpesfamilie virussen na COVID-19 vaccinatie. Volgens de meta-analyse:

“De resultaten van onze proportionele meta-analyse toonden aan dat het percentage VZV-reactivatie onder degenen die het COVID-19-vaccin ontvingen 14 personen per 1000 vaccinaties was (95% CI 2,97-32,80). Bovendien toonde onze meta-analyse voor HSV-reactivatie een percentage van 16 personen per 1000 vaccinaties (95% CI 1,06-46,4). Verder toonde het bewijs uit case reports/series 149 gevallen van HHV-reactivatie.”

  Zwitsers Bureau voor de Statistiek: geen sprake van overmatige sterfte in Corona-jaar 2020

Er is zelfs een overvloed aan onderzoek dat bewijst dat herpesvirussen een oorzakelijke rol spelen bij veel auto-immuunziekten en chronische ontstekingsaandoeningen:

“Er is steeds meer bewijs dat infectie met herpesvirussen in verband brengt met de ontwikkeling van meerdere auto-immuunziekten. Grote epidemiologische studies suggereren dat de gevoeligheid voor multiple sclerose (MS) wordt opgedaan in de vroege kinderjaren, waarbij virale infecties als trigger fungeren. Bijgevolg worden herpesvirussen, een kinderinfectie, beschouwd als geschikte kandidaten die bijdragen tot de ontwikkeling van MS [64]. Herpesvirussen blijven ook in de gastheer aanwezig als een latente infectie en wanneer ze opnieuw geactiveerd worden, dragen ze bij tot de pathogenese van de ziekte, zoals waargenomen in systemische auto-immuunziekten (SAD’s) [65,66].”

De nieuwe studie bevestigt eerder onderzoek dat aantoonde dat landen die ‘lockdowns’ en verplichte vaccinatie als onderdeel van ‘zero-COVID’ beleid implementeerden nu de minste immuniteit tegen het virus hebben.

Het onderzoek, uitgevoerd door The Institute of Health Metrics and Evaluation (IHME) van de University of Washington’s School of Medicine, schat dat China, dat nog steeds meerdere lockdowns in het hele land heeft, het laagste niveau van immuniteit tegen COVID-19 op de planeet heeft.

Andere landen die geen strenge sluitingen hebben ingesteld, waaronder Rusland, Singapore en Brazilië, zouden volgens het onderzoek de hoogste immuniteitsniveaus hebben.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een brief aan de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland maakt zich op voor een moedige nieuwe wereld
Volgend artikelHoe lang zou het duren voordat zombies een stad overnemen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Er zijn inmiddels ongeveer 100 herpesvirussen bekend, waarvan een stuk of 8 vastgesteld bij de mens. Maar waar het me om gaat is Freud (anders begrijpt niemand het) en de hypothese dat uiteindelijk alle ziekten hun oorsprong hebben in seks. Ook de geïmporteerde uitheemse, Afrikaanse, apen in de moerasgebieden van Florida, de Everglades, begonnen eraan te lijden. En er werd serieus over gedacht ze af te maken. In de VS is genitale Herpes al een epidemie, de (meest blanke, woke) vrouwen die het hebben en er nooit meer vanaf komen en er ook geen kinderen meer mee kunnen krijgen, krijgen informeel groepstherapie hoe ze er ‘discreet’ mee om moeten gaan alsof er niets aan de hand is; ze leren het te camoufleren met leuke versierpraatjes en zeggen er niets van als ze seks willen. In de toeristenoorden van Mexico op de ruïnes van de Mayacultuur komt het ook veel voor bij Duitse vrouwen. Je kunt daar je gang gaan, wel met nog een risico, verkrachting door de indianen die minder bekend zijn met de vrouwenemancipatie. De blanken die uit een koudere cultuur komen hebben zo een alternatief meegenomen waarmee ze zich al bijna hebben uitgeroeid.

  • virussen zijn allang bewezen.
   deze ’totaal nieuwe en dodelijke covid19 virus’ daarentegen…
   daar is tot op heden nog steeds geen enkel bewijs van….
   geen enkel onderzoek dat dit kan aantonen…; diegenen die er wel zijn, zijn geredigeerd, aangepast en zwaar gecensureerd om het verhaal te ‘staven’…..
   en het ‘beeld’ dat we hebben van deze ‘virus’ is computergeredigeerd…en gebaseerd op fracties van andere virussen
   quasi ALLE virale infecties van de luchtwegen zijn COVIDS, daarmee ook dat deze zogenaamd ‘nieuwe virus’ zoveel verschillende symptomen ‘vertoont’…het is gewoonweg een allegaartje van alle symptomen van de covidgroep bijeengesmeten….
   wat men WEL heeft aangetoond is dat er een virus was dat ongeveer 10% ‘afwijkende’ genomen had (zo’n 32.000 terwijl een doorsnee virus er zo’n 250.000 heeft)…, maar dat toont alleen maar aan dat we hier te maken hebben met een variant (mutatie) van een reeds bestaande virus (griep)
   pikant detail….: HET ‘covidjaar’ bij uitstek….waarbij zogezegd hooooooooooonderden miljoenen doden gingen vallen in de eerste paar maanden, is gekenmerkt door een lichte ONDERsterfte…(misanthroop zijnde ben ik zwaar ontgoocheld)….
   sinds de vaxrondes begonnen zijn daarentegen…..tja.. lol..hier zijn we dus :p

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in