Foto: freepik / user17432319

Op 19 oktober berichtte de Epoch Times USA exclusief over een feit dat rechtszaken over vaccinaties en bijwerkingen wereldwijd kan beïnvloeden. De mainstream zwijgt – maar wij niet: volgens de Canadese autoriteiten heeft Pfizer verzwegen dat de vaccins de DNA-sequentie van het Simian-virus SV40 bevatten, dat in dierproeven kankerverwekkend is. Met een beetje officiële wil zouden de vaccins dus onmiddellijk gestopt kunnen worden, schrijft Report24.

De opwinding onder deskundigen was wereldwijd groot nadat wetenschappers Kevin McKernan en Dr. Phillip J. Buckhaults eerder dit jaar konden aantonen dat de genenvaccins van Pfizer DNA-besmetting bevatten. Aanvankelijk toonde Health Canada zich hierover “niet bezorgd”. Maar, in tegenstelling tot veel Europese landen, toonde het tenminste enig verantwoordelijkheidsgevoel en stelde het een onderzoek in. Epoch Times citeert de Canadese overheidsinstantie als volgt: “Health Canada was in staat om de aanwezigheid van de versterker te bevestigen aan de hand van de door Pfizer ingediende plasmide DNA-sequentie in vergelijking met de gepubliceerde SV40 versterkersequentie.” (“it was possible for Health Canada to confirm the presence of the enhancer based on the plasmid DNA sequence submitted by Pfizer against the published SV40 enhancer sequence.”)

De SV40 virale sequentie wordt gebruikt als versterker in het productieproces van het mRNA-vaccin. Het blijft achter in het afgewerkte vaccin. Vanwege de manier waarop plasmide DNA werkt, is er een redelijk vermoeden dat de vaccins zeer goed in staat zijn om het menselijk genoom permanent te veranderen, in tegenstelling tot wat de fabrikanten beweren. Zie: Plasmid-Verunreinigungen in mRNA-Impfstoffen: Ein Skandal historischen Ausmaßes.

SV40 is eigenlijk een apenvirus, maar het kan ook mensen infecteren. SV40 werd voor het eerst ontdekt in 1960 in celculturen van niercellen van resusaapjes, die gebruikt werden om poliovaccins te maken. Van 1955 tot 1963 zijn waarschijnlijk miljoenen mensen gevaccineerd met orale en injecteerbare vaccins en daarbij besmet met SV40. (B. H. Sweet en M. R. Hilleman: The Vacuolating Virus, S.V.40. In: Proceedings of the Society for Experimental Biology and Medicine, Wikipedia). Vaccins die besmet waren met SV40 werden echter niet alleen in het Westen ingeënt; het “ongeluk” deed zich ook tot 1981 voor in de Sovjet-Unie en dus in het hele Oosten. Onderzoek wees uit dat SV40 een kankerbevorderend effect zou kunnen hebben bij mensen, met name hersentumoren, bottumoren en mesothelioom. Als gevolg van de vaccinatiecampagnes zijn er talloze meldingen van het ontstaan van kanker, vaak meerdere zeldzame kankersoorten tegelijk, of de gevreesde turbokanker, waarbij de ziekte bijzonder snel voortschrijdt.

  Controverse over onderzoek naar spike-eiwit: dodelijk voor kinderen in contact met gevaccineerden?

Om de publicatie van de Epoch Times nog eens in zijn volledige betekenis uit te leggen: het Canadese Agentschap voor Volksgezondheid heeft bevestigd dat de SV40-sequentie aanwezig is in de vaccins van Pfizer, maar dat dit feit werd verzwegen toen ze werden goedgekeurd.

Kevin McKernan, een voormalig onderzoeker en teamleider van het Human Genome Project van het Massachusetts Institute of Technology, vertelde Epoch Times dat hij vermoedt dat Pfizer de aanwezigheid van de DNA-sequentie niet bekend heeft gemaakt vanwege de associatie van SV40 met poliovaccins. Hij zei dat er weliswaar geen bewijs was dat de sequentie kankerverwekkend was, maar dat hij zich wel zorgen maakte over de mogelijke integratie ervan in het menselijk genoom. – Epoch Times

Maar een van de ontdekkers, Dr. Buckhaults, is er ook op gebrand om de mogelijke paniek onder het publiek te beperken. Hij rechtvaardigt dit door te zeggen dat het niet het volledige genoom van SV40 zou bevatten, dat “een aanzienlijk kankerrisico met zich meebrengt”, maar slechts een klein stukje waarvan het kankerrisico, hoewel niet nul, zeer laag zou zijn. Over het volledige genoom werd dit onderzoek in 2004 gepubliceerd, met de conclusie dat SV40 bij mensen “onder natuurlijke omstandigheden” tot kanker kan leiden. Wat Buckhaults niet vermeldt of over het hoofd ziet in zijn opmerkingen, is het feit dat er quadriljoenen kopieën in een mRNA-vaccin kunnen zitten en met dit aantal kan een “klein risico” zich zeer snel ontwikkelen tot een zeer groot risico. Er is ook het feit dat verschillende onderdelen van het vaccin, vooral de spike-eiwitten zelf, ernstige ontstekingsreacties in het hele lichaam veroorzaken. Een immuunsysteem van een lichaam dat eigenlijk bezig is met het bestrijden van ontstekingen in de hele bloedsomloop en organen, heeft misschien niet meer de kracht om onverwachte kankers aan te vallen.

  Australië had in de eerste 7 maanden van 2022 15x meer oversterftegevallen dan in heel 2020

Een andere expert, Dr. Patrick Provost, professor aan de afdeling Microbiologie, Infectieziekten en Immunologie aan de medische faculteit van de Universiteit van Laval, beschrijft de kwestie anders aan de Epoch Times: volgens hem is het gevaar van de SV40-versterkers in het vaccin hun mogelijke integratie in het DNA-genoom van een cel. “Er is maar één integratie op de verkeerde plaats in één cel nodig om een kankerproces op gang te brengen en een mens te doden”. Provost gelooft dat complete sequenties in de vaccins kunnen worden opgenomen, aangezien Buckhaults sequenties van 100 basenparen lang heeft gevonden. De SV40 enhancer-sequentie zou slechts 72 baseparen lang zijn. “De kans is relatief groot.” Dr. Lindsay, Ph.D. in biochemie en moleculaire biologie van de University of Texas Graduate School of Biomedical Sciences bevestigt dit. Ze bevestigt dat de SV40-promotor zich overal zou kunnen vestigen, waardoor de kans groter wordt dat dit naast een oncogen plaatsvindt.

De hierboven geciteerde microbioloog Kevin McKernan beschreef in april 2023 in deze paper de verontreinigingen die hij ontdekte in vier monsters van Pfizer-vaccins. Alle monsters bevatten SV40 versterkers en promotors. Volgens hem heeft het helemaal geen zin om deze sequentie te gebruiken om de vaccins te produceren. Want de vaccins zouden toch al een andere “promotor” hebben, die het officieel gewenste doel dient. De aanwezigheid van SV40-promotors is zorgwekkend, zelfs als het niet om het volledige virus gaat. Als ze in het menselijk genoom zouden integreren in de buurt van oncogenen, zou er de mogelijkheid zijn om kanker te veroorzaken. Het gebruik van SV40 zou alleen maar risico’s met zich meebrengen, maar geen duidelijke voordelen.

  BREAKING: De Wereldgezondheidsorganisatie onderschrijft de lijst met potentiële ernstige bijwerkingen van mRNA-injectie: 100% van de DEATHVAX™ ontvangers hebben hartschade

Epoch Times stuurde onmiddellijk een navraag naar Pfizer om erachter te komen waarom de aanwezigheid van SV40 geheim was gehouden voor regelgevende en vergunningverlenende instanties en of dit opzettelijk was, zoals sommige experts vermoeden. Tot nu toe is de vraag onbeantwoord gebleven.

Health Canada, aan de andere kant, gaf als commentaar dat ondanks het bewijs van de aanwezigheid van de niet-gedeclareerde gensequentie, “het risico-batenprofiel het gebruik van het Pfizer BioNTech vaccin blijft suggereren.” Dit betekent dat de autoriteit het bedrog wil accepteren zonder actie te ondernemen – in plaats van de meest voor de hand liggende actie te ondernemen voor veel mensen: onmiddellijk stoppen met het gebruik.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Het zal langzaam gaan, heel moeilijk”: Kan Israël zijn doelen bereiken bij de invasie in Gaza?
Volgend artikelVS zegt dat Netanyahu “extremistische” kolonisten op de Westelijke Jordaanoever in toom moet houden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Mooi moment om een claim van triljoenen EURO in the stellen voor de ongeveer 4.2% van de geïnjecteerde wereld bevolking die permanente ziekte verschijnselen heeft na het prikje(s)! Tijd ook om een aantal clubs te nationaliseren omdat ze strafbare feiten serie matig uitvoeren, zoals bij Pfizer. Ook de investeerders gaan niet vrij uit vanwege onethische contract en product praktijken in de Pharma industrie. Zoals Schwab /WEF laatst zei: mensen moeten zich voorbereiden op ultieme transparantie….. let’s start with this case! Nationalise them❗️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in