Gisteren, 5 oktober, werd de Italiaan Daniele Ciolli begraven: dat laat zijn rouwende familie weten op zijn Facebook-profiel. In december vorig jaar noemde hij zichzelf gekscherend een “vaccinomaan” omdat hij geen last had van bijwerkingen na een van zijn vier vaccinaties in de afgelopen maanden: hij bood vaccinatiecritici aan om zich voor 100 euro in hun plaats te laten vaccineren. Toen, afgelopen vrijdag, zakte hij plotseling en onverwacht in elkaar op straat en stierf, bericht Report24.news.

Ciolli zakte vrijdagavond na een politieke bijeenkomst op straat in elkaar – reddingswerkers schoten te hulp, maar konden niets meer voor de 34-jarige doen. Een overlijdensbericht voor de jongeman prees zijn vechtlust: door een handicap moest hij zich verplaatsen in een elektrische rolstoel. Hij was politiek geëngageerd, had zichzelf zelfs voor de “Linkse Lijst” als kandidaat gesteld en streed hartstochtelijk voor burger- en mensenrechten. Onlangs riep hij onder meer op tot beëindiging van suïcidale sancties tegen Rusland en prees hij de “Don’t Pay!”-beweging in het Verenigd Koninkrijk. Hij was actief op Facebook tot de dag dat hij stierf.

Het waren zijn gezondheidsproblemen die hem ertoe hadden gebracht zich te laten vaccineren, ondanks alle twijfels. Hij ondervond duidelijk geen bijwerkingen op korte termijn – op 29 december 2021 grapte Ciolli op Facebook:

“Noem me nu “vakzinoman” – vier vaccinaties in zeven maanden (waarvan één griepprik) en nul, maar dan ook echt geen bijwerkingen. Op dat moment bied ik de NoVax aan om mij in hun plaats te laten vaccineren. 100 euro per stuk, en ik ben miljonair.”

Zonder context lijkt het misschien alsof hij de draak wilde steken met vaccinatiecritici, maar Ciolli stond wel degelijk kritisch tegenover verplichte vaccinatie en was ook niet overtuigd van de veiligheid van het vaccin. Zo had hij in november vorig jaar bekritiseerd dat Covid-19 de samenleving massaal verdeelde en volgens hem ongelooflijke schade toebracht: Objectieve discussies zijn helemaal niet meer mogelijk. Hij had scherpe kritiek op het groene paspoort. In juli 2021 schreef hij over hoe de beslissing voor of tegen vaccinatie aan eenieder moet worden overgelaten en liet hij zien dat hij zich terdege bewust was van het risico van langdurige schade door vaccinatie. Hij was een criticus van de farmacie, als overtuigd socialist hekelde hij herhaaldelijk de woekerwinsten van deze industrie en had grote twijfels over zijn beslissing om zich te laten injecteren met Moderna’s mRNA-preparaat. Maar door zijn lichamelijke beperkingen moest hij luisteren naar zijn vaccin-promotende artsen, want bronchitis of zelfs longontsteking zouden hem “helse problemen” bezorgen, schreef hij in april 2021.

  Big Pharma ontwikkelt nieuw serum tegen bijwerkingen van COVID-19 'vaccins' ... omdat de waanzin nooit ophoudt

Of zijn plotselinge en onverwachte dood te wijten was aan zijn meervoudige vaccinaties kan alleen maar worden gespeculeerd – zijn familie houdt zich gedeisd en geeft geen doodsoorzaak. Hoeveel Covid-vaccinaties Daniele Ciolli tot aan zijn dood heeft gehad, is niet bekend. Zijn familie nam afscheid op Facebook: “We zullen hem altijd in ons hart dragen; nu rennen, rennen zo snel als je kunt!”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Argentijnse verslaggever Carlos Ferrara stort in tijdens uitzending vanaf COVID-testlocatie.Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland waarschuwt VS voor ‘directe militaire botsing’ als meer wapens naar Oekraïne worden gestuurd
Volgend artikelGeef toe dat je fout zit, of sterf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

  • @Ab >> (Laat de simpelen maar uitsterven)

   Juist, als je niet meer kan nadenken om een beslissing te nemen. Dan heeft het leven geen zin meer.

  • Nee ! ik heb 2 zussen en 3 broers, ze maken mij uit voor bruinhemd, nazi, en facist. je kent het wel.
   Maar ik blijf ze de waarheid vertellen. hoop dat ze een keer (NU) luisteren.
   Ik wil niet dat ze het slachtoffer worden. Het zijn mijn zussen en broers.

   Geef niet op, Pieter van Leeuwen.

   • Lekkere familie hoor. Nou de mijne zoeken het maar lekker uit met hun prikken. Ze lachten me uit en erger. Nu is het einde verhaal. Ik kies mijn in eigen familie wel uit.

    • Jow idem dito hier, ze laten zich maar vol vaxxen met gif, ik heb gewaarschuwd. En ben als vuil van het straat weggezet. Toen wist ik weer wat voor familie ik had. Zucht,juistja, ik kies mijn eigen familie net als jij. Het is onze plicht ze te waarschuwen maar daarna is het van de baan. Niet over mijn rug. En als ze ziek worden heb ik geen tijd meer,heb nu een nieuwe familie.

   • Bij mij is ongeveer de helft van de familie ontwaakt en de anderen willen er niks van weten. We hebben ook een groeps-app aangemaakt voor de ontwaakten binnen de familie waar we de laatste bevindingen en ontwikkelingen met elkaar delen. De andere familieleden mogen altijd aansluiten maar daar hebben ze geen trek in. Hoe dan ook. De waarheid komt vanzelf naar ze toe. Kwestie van tijd.

    • Nope, dat zijn de diehards al vallen ze ziek om dan nog ligt het niet aan de vax. Ik bemerk dat de gevaxte hun ware aard laten zien en dat is hun narcistische persoonlijkheid. En die vind je terug in ontkenning.

   • Familie is je opgedrongen, vrienden maak je zelf. Laat ie zgn familie fijn links liggen en het zelf uitzoeken en geniet van échte vriendschappen, mensen waar je op kunt bouwen en terugvallen.

   • Beste Pieter van Leeuwen,

    Ieder mens heeft het recht om eigen keuzes te maken. Maar ook om de gevolgen van hun gemaakte keuzes te dragen.
    Ik begrijp wel dat je uit liefde en/of bezorgdheid voor je familie graag zou willen dat ze naar jouw raad/advies willen luisteren.
    De frustratie die je krijgt dat ze bij hun eigen standpunt blijven komt door je eigen gevoel van onmacht. En dat is een klote gevoel.

    Tegelijkertijd zou je kunnen beseffen dat het een vorm is van, anderen willen aandringen om datgene te doen wat jij goed vindt om te doen.
    Je gaat daarbij voorbij aan het zelfbeschikkingsrecht van mensen in hun persoonlijke keuzes.

    Nogmaals, mensen hebben het recht om andere keuzes te maken dan jij graag zou willen, hoe frustrerend en machteloos je daar dan ook van kunt worden.
    Accepteer hun keuzes en berust daarin.
    Het is immers hun leven en niet het jouwe.

    John Lennon zong lang geleden al eens: “Let it be”

    • De gifvax is opgedrongen troll, heeft niets met zelfbeschikkingrecht vandoen, allen mensen met een narcitische persoonlijkhiedstoornis , aspergers en autisten staan in de rij voor een vax, normale gezond denkende mensen doen eerst is onderzoek en daarmee zijn ze al conspiracytheorist gedoopt, omdat ze zich niet laten vaxxen en geen vertrouwen hebben in de regering. Dat is een zelfbeschikkingsrecht, NEE ZEGGEN tegen ambtenaren pillenfabrieken regering en je familie.

     • Herstel, ik heb alleen heel erg medeleven met de oudjes vandagen die door dominante verpleging word gevaxineerd en dat geld ook voor gehandicapten die zonder consent worden gevaxt. Dat is heeeeel erg laf. En die verpleging verdiend een zware straf vind ik.

      • In belgie werd in februari een bejaardentehuis met allemaal heel oudjes in één week gevaxt zonder hun consent van de 80 bewoners binnen één week 25 doden. Volgens de directie allemaal covid, terwijl niet één van hen ziek was. Tja, wat een zever breng je toch TIGRON troll.

       • Beste Greet,
        Dus, omdat mijn uitleg niet in overeenstemming is met jouw opvattingen, ga je over op het uitschelden en mij uitmaken voor troll.
        Het komt over als de bekende tegenwoordige linkse retoriek waarbij iedere andere opvatting die niet strookt aan de kant wordt geschoven en belachelijk gemaakt.
        Het laat bij jou iets zien over jouw sociale houding t.a.v. de meningen van anderen.
        Daarbij komt nog dat mijn reactie aan Pieter van Leeuwen was gericht, en niet aan jou.

        Er zijn verschillende scenario’s die zijn voorgevallen m.b.t. het inspuiten van mensen zoals b.v oude van dagen en geestelijk gehandicapten waarbij ik eveneens mijn afschuw bij voel, daarin geef ik je volledig gelijk.
        Mijn reactie aan Pieter had voornamelijk betrekking op de familie van hem en in het algemeen, mensen die in staat zijn om zelfstandige keuzes te maken.
        De wereld is niet zwart wit.
        Om iemand uit te maken voor troll is zwak en getuigd van slechte argumentatie.

     • Idioot.
      Je weet niet hoe je ‘narcistische’ moet schrijven, laat staan dat je weet waar je het ver hebt.
      Autisme als een negatieve kwalificatie gebruiken, getuigt ook niet van enige kennis op dit gebied.
      Ik heb Asperger, ben hoogbegaafd en niet gevaccineerd.
      ‘Troll’ is jouw stopwoordje voor iedereen die een andere mening heeft. Argumenteren is niet jouw sterkste kant blijkbaar.
      Flikker toch een eind op, mafkees.
      Zo, heb je weer wat te zeiken, lul.

      • @africus
       Ik ben in verwarring .
       Tegen wie is je reactie gericht ?
       Greet lijkt mij geen lul.😀
       Maar je hebt gelijk als je greet bedoeld.
       Idd ze heeft mij ook het predikaat narcist toegediend.
       Bof het kan mij niet bommen hoor .
       Troll is ook zo’n gevleugeld woord .
       In bepaalde aanwijsbare draadje heb ik dat ook summier gebruikt . Mea maxie culpa .
       Familie . Ik erger mij aan de uitspraken als iemand de pijp uit is aan de bewoording hoe prachtig deze of gene wel niet waren .. !
       Fantastische vader, prachtige moeder .. enz.
       Kijk hoe de kinderen massaal naar gebeuren worden gesleept met kaarsje of beertje , complete bloemen zee en Condoleance registers en jankende meiden .
       Mensen op straat staan te janken omdat … !
       Is aan mij niet besteed , ik zet dat op het zelfde niveau als zeurpieten die vallen over dat je de komma en aanhef niet gebruikt. En zeggen dan doodleuk dat ze dat niet kunnen lezen om dat het enorm stoort.
       Nu zelfde heb ik met greet ze lult maar een slag in de rondte. En er zitten goede draadjes bij hier maar verder staat de zoutpot niet ver weg . Fijne dag Africus .

  • niet mee eens… ik vind het schandalig hoe op deze manier de zwakkeren uit onze samenleving onnodig medisch risico gelopen hebben. Het niveau van beschaving in een land aan hoe de zwaksten verzorgd en beschermd worden. Overigens hoeft dat niet in de vorm van dat klote socialisme geregeld te worden, zoals ze dat in Venezuela, Noord-Korea, etc.. proberen. Trek dan je conclusies over de huidige bestuurders.
   De vaccins werken gewoon niet en de onderzoeksresultaten die tot de goedkeuring van die vaccins geleid hebben zijn discutabel. De lange termijn effecten waren niet bekend en dat had iedereen kunnen weten, maar in Italië was er voor sommige bevolkingsgroepen (medisch personeel bijvoorbeeld) een vaccinatieplicht.

   • Vaccins? Nee, geninjecties. En ze doen exact wat ze moeten doen, ze zijn gemaakt om de mensheid massaal te verminken en te doden, anders prop je al die gitige troep niet in zo’n spuit!

  • Gister hier ook buurman op bezoek gehad..
   Zwak type..heeft een wappie-zus. Die denkt net als ik(…).
   Gister dus mijn verhaal verteld en hij zegt : ja, dat zegt mijn zus ook…
   Maar hij ging hier zwaar depressief weg..
   Hij is een half jaar geleden geopereerd aan zijn hartaders…nog steeds voelt hij zich beroerd, ondanks”operatie geslaagd”.
   Hij krijgt alleen al voir zijn ontbijt 7 pillen…
   Ik vraag: waarom dan, waar zijn ze voor, wat zijn de bijwerkingen van? En je bent geopereerd, de operatie is geslaagd…dus waarom voel je je nu niet beter, na een half jaar??
   Hij: ik weet het niet…
   Man o man, wat heb je er toch stumpers bij..niet negatief bedoeld, hij is zo aardig.
   Maar wat wordt je toch vernaggeld door medici..
   Zei ook nog:
   Dokters genezen helemaal niet!
   Ze snijden iets weg of geven je giftige pillen…
   Vragen niet eens wat de oorzaak van.iets kan zijn: roken, bankzitten. Binnenzitten, slecht eten..
   Ik geef het op hoor…

  • https://www.henrymakow.com/2021/07/how-long-do-vaccinated-have-to.html
   Nuttige link als je wilt weten hoe lang je nog te leven hebt na een aantal injecties.
   Zeker nuttig als je nog wraak wilt nemen op de moordenaars die dagelijks met de
   grootste haast maximaal aan het moorden zijn van Attali tot Zelensky!

   Beiden noemen zich joods, maar zijn anders dan Maurits Dekker en Zelenko!

   Nog steeds ben ik stomverbaasd dat dodelijke spuiten zo makkelijk zijn te verkopen met als enig doel: genocide en geld! Aangekondigd en nog steeds gepromoot door de misdadigers!

   Kuipers, Koopmans, Max Pam, Maarten Keulemans, Hugo de Jonge, Mark Rutte, van Dissel

   “…les peureux et les stupides y croiront et demanderont à être traités. Nous aurons pris soin d’avoir prévu le traitement, un traitement qui sera la solution.
   La sélection des idiots se fera ainsi toute seule : ils iront d’eux-mêmes à l’abattoir!”

   Jacques Attali Bilderberger en vriendjes met de Oranjes, leermeester Macron

   Schakel moordenaars uit!

 1. Ik heb vorig jaar nog heel goed in gedachten. Dat vaccinzeloten en hoeren(zonen) in de media de ongevaccineerden neerzetten als minderwaardige mensen die ziektes verspreiden. Dat ze maar opgesloten moesten worden, of erger, uitgesloten van de samenleving. Nu de harde feiten over de experimentele gifprik langzaam naar buiten druppelen zitten ze nog steeds in de ontkenningsfase. Mijn 84 jarige vader is na 5 injecties een schim van wie hij ooit was. Maar het is de ouderdom, zeggen ze. Mijn intense haat voor mensen als Bourla, van Dissel, Koopmans, Pierik, de Jonge enz. kent dan ook geen grenzen. Dit samen met mijn verbazing over de gemakzuchtige domheid, beïnvloeding en gelatenheid van het prikvee.

  • @Bas >> (Mijn intense haat voor mensen als Bourla, van Dissel, Koopmans, Pierik, de Jonge enz. kent dan ook geen grenzen.)

   Vele met jou. ik heb vorig jaar geen afscheid kunnen nemen van mijn overleden moeder (Terminaal Kanker) Omdat is een risico was voor haar omdat ik niet gefascineerd was. 4 dagen later is ze overleden. De haat is groot !!

 2. ‘Maar door zijn lichamelijke beperkingen moest hij luisteren naar zijn vaccin-promotende artsen, want bronchitis of zelfs longontsteking zouden hem “helse problemen” bezorgen, schreef hij in april 2021’ –

  Had hij dát nu maar niet gedaan. Luisteren naar die halve garen. Was ie mss nog in leven geweest.
  Aan de andere kant wie biedt zichzelf nou als een levend prikbord aan. Dan heb je toch ook niet meer ‘alle Tassen im Schrank’. Man, man..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in