© Public Domain

Rusland en China zijn vastbesloten om de Amerikaanse daders van de Nord Stream-sabotage ter verantwoording te roepen. De dagen van Uncle Sam – tientallen jaren – van moedwillige criminaliteit zijn voorbij. De imperialistische tirannie in Washington loopt tegen de muur van realiteit, schrijft Finian Cunningham.

De Verenigde Staten en hun westerse lakeien blokkeren al wekenlang in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties een internationaal strafrechtelijk onderzoek naar de sabotage van de Nord Stream-pijpleidingen in de Oostzee die in september werden opgeblazen.

Een groot aantal onafhankelijke waarnemers, zoals de Amerikaanse hoogleraar economie Jeffrey Sachs en voormalig CIA-analist Ray McGovern, hebben zich aangesloten bij het op 8 februari gepubliceerde onderzoeksrapport van de bekende journalist Seymour Hersh, waarin wordt beweerd dat de Amerikaanse president Joe Biden en zijn hoge staf in het Witte Huis het Pentagon opdracht hebben gegeven de aardgaspijpleiding uit te schakelen die op de bodem van de Oostzee van Rusland naar Duitsland loopt.

Rusland en China zijn vastbesloten om dit vitale onderwerp niet te laten negeren. Zij willen een degelijk onderzoek, internationale verantwoording en strafrechtelijke vervolging. Moskou en Peking dringen hier terecht op aan. Washington en zijn westerse bondgenoten veronderstellen al te veel decennia straffeloosheid. De vermeende onschendbaarheid houdt hier op en zowel Rusland als China zijn sterk genoeg om ervoor te zorgen dat de Verenigde Staten niet kunnen dreigen, chanteren of zich met arm-twist uit de toetsing kunnen redden.

Het Nord Stream project is een belangrijke internationale civiele infrastructuur, waarvan de aanleg meer dan 20 miljard dollar heeft gekost gedurende meer dan een decennium. Met een lengte van 1.200 kilometer onder de Oostzee is het een indrukwekkend staaltje techniek, dat symbool staat voor de wederzijdse voordelen van goed nabuurschap en coöperatieve handel.

Dat de Verenigde Staten deze pijpleiding opblazen om Rusland uit de Europese energiemarkt te stoten, zodat het land zijn eigen duurdere gasleveringen kan opdringen, is een schokkende daad van staatsterrorisme en criminaliteit. Het is mogelijk ook een oorlogsdaad tegen Rusland en schaamteloze sabotage tegen zogenaamde Europese bondgenoten wier burgers nu economische ellende lijden door stijgende energierekeningen. Duitse arbeiders hebben deze week de hele economie stilgelegd door industriële protesten over instortende bedrijven en ondraaglijke kosten van levensonderhoud.

  Het Prigozhin konvooi: "Alles verandert, alles blijft hetzelfde"

Natuurlijk is de sabotage van Nord Stream een dringende zaak van elementaire rechtvaardigheid, verantwoording voor een gruwelijke misdaad, evenals enorme internationale financiële herstelbetalingen. Het is bijna hilarisch hoe de zelfbenoemde Amerikaanse protagonist van de “op regels gebaseerde wereldorde” wanhopig treuzelt over een flagrant incident van nalatigheid en chaos.

Maar meer dan de essentiële verplichting van gerechtigheid is de erfenis van straffeloosheid. Dat de daders van zo’n moedwillige terreurdaad niet ter verantwoording worden geroepen, schept een gevaarlijk precedent. Wat weerhoudt de staatsterroristen er anders van om even brutale sabotagedaden en oorlogshandelingen te herhalen? Het concept zelf van internationaal recht en het Handvest van de Verenigde Naties wordt afgebroken, niet alleen ondermijnd.

Het Nord Stream incident opent mogelijk een tijdperk van ongebreidelde wetteloosheid en staatsbanditisme – door een nucleaire supermacht, de Verenigde Staten, die zijn westerse minions als dekmantel gebruiken. De westerse nieuwsmedia, met hun onwil om onderzoek te doen, worden ook ontmaskerd als niets meer dan propagandakanalen in dienst van de imperiale meester.

Het heden doet denken aan de jaren dertig, de tijd van fascistisch expansionisme door nazi-Duitsland en andere imperialistische naties, waaronder de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Spanje en Japan. Nazi-Duitsland was niet de enige boosdoener in die eerdere tijd van barbarij, ondanks het officiële westerse revisionisme van de geschiedenis om zichzelf vrij te pleiten.

Na de Tweede Wereldoorlog, in de as van de internationale vernietiging en met tot 85 miljoen doden, werden de Verenigde Naties en hun Handvest opgericht om zogenaamd de strikte bepaling vast te leggen dat er geen herhaling zou komen van de wetteloosheid en het staatsterrorisme van de jaren 1930.

  Geopolitiek schaakbord verandert in het nadeel van het VS-imperium

Dat verheven streven was altijd een zielige illusie. In de decennia na de Tweede Wereldoorlog kwam er geen einde aan de imperialistische oorlogszucht en achterbakse praktijken die voornamelijk werden uitgevoerd door de Verenigde Staten en hun westerse bondgenoten, met name Groot-Brittannië. Wat een aanfluiting dat de VS en Groot-Brittannië permanente lidstaten van de VN-Veiligheidsraad mochten zijn, aangezien deze twee schurkenstaten grotendeels verantwoordelijk waren voor talloze oorlogen na 1945. De decennialange oorlogen in Vietnam, Irak en Afghanistan zijn slechts de meest beruchte oorlogsmisdaden van de Engels-Amerikaanse “speciale relatie”.

Tijdens de decennia van de Koude Oorlog bood de Sovjet-Unie een beperkte controle op de ergste plunderingen van de westerse imperialisten. De Volksrepubliek China was niet sterk genoeg om als afschrikkingsmacht te fungeren.

Ongeveer twee decennia nadat de Koude Oorlog officieel eindigde in 1991 na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie, zagen de machthebbers in de Verenigde Staten een vrijbrief voor “full-spectrum dominantie”. Washington begon aan een razernij van eindeloze oorlogen die tot voor kort de overhand hadden.

De eerste reality check op het ongebreidelde geweld van de Amerikaanse imperialisten en hun NAVO handlangers was de militaire interventie van Rusland in Syrië eind 2015 om een einde te maken aan de westerse machinaties voor de zoveelste regime-change operatie. Washington en zijn handlangers faalden in hun snode doelen in Syrië, al blijven de Amerikanen doorgaan met het illegaal bezetten van een deel van het Arabische land en het stelen van zijn oliebronnen.

Oekraïne is de volledige manifestatie van het einde van de straffeloosheid van de Verenigde Staten.

Rusland heeft onder Vladimir Poetin de militaire kracht teruggewonnen die met het uiteenvallen van de Sovjet-Unie verloren ging. In sommige opzichten is het huidige Rusland nog geduchter door de ontwikkeling van nieuwe vormen van wapens, zoals hypersonische raketten en S-500 luchtverdediging. Bovendien is de Russische economie gezonder dan die van de Sovjet-Unie, die te veel op militarisme steunde. Vandaar dat Moskou de economische aanval heeft kunnen weerstaan die Washington en zijn bondgenoten probeerden uit te voeren in verband met het conflict in Oekraïne.

  De drang naar oorlog

Even belangrijk is dat China de status van economische en militaire supermacht heeft bereikt. Samen vormen Rusland en China nu een onoverwinnelijk tegenwicht tegen de Verenigde Staten en hun westerse bondgenoten.

Bijna acht decennia na de Tweede Wereldoorlog waren de Verenigde Staten relatief vrij om amok te maken, het internationaal recht en de soevereiniteit van landen met voeten te treden, miljoenen doden te veroorzaken en de planeet te terroriseren met hun “goedaardige”, narcistische tirannie.

Het conflict in Oekraïne, waar Rusland heeft gezegd “genoeg is genoeg” tegen jarenlange door de VS geleide NAVO-agressie, toont aan dat de dagen van straffeloosheid eindelijk voorbij zijn voor de zogenaamde Amerikaanse hegemoon.

Washington heeft de inzet in Oekraïne roekeloos verhoogd tot een onhoudbare hoogte. Het heeft het huis – en de boerderij – verwed op het onderwerpen van Rusland voor zijn volgende onverzadigbare imperiale zet tegen China. Maar Moskou en Peking noemen Uncle Sam’s bluf. De misdadigheid houdt hier op.

Het bouwwerk van de Amerikaanse imperiale macht is nog nooit op de helling gezet. Nu wel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Willen we omwille van Oekraïne sterven?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaans fiasco: De tests met hypersonische raketten zijn mislukt!
Volgend artikelLangzaam doodkoken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Ja, dankzij de VS betaal ik een absurde maandelijkse energienota en zijn de boodschappen in de supermarkt 30% duurder, door alle regime change operaties door de VS slaap ik nu slecht omdat ik zorgen heb voor de nucleaire holocaust die voornamelijk Europa te wachten staat, dank je wel usa.

  • Beste Mensen

   Vergeet niet het spelen met de Biologische klok van de tot slaaf gemaakten door het gespleten Tong Wezens genaamd God & Duivel beter gezegd de Makers van de Thora , Bijbel , Koran via de benamingen Amerika , Europa
   Let op : de verzamelnaam is
   Shaytaan = Satan
   God Duivel is het gespleten Tong Syndroom
   Shaytaan = Satan
   Satan = Gesleten Tong
   Satan = Slizz de Slang
   Satan = De Alien Man
   God Duivel vertegenwoordigen /zijn de twee Tong helften Dienaren van Satan
   Dus de dienaren van Satan zijn God en Duivel & niet vergeten Shaytaan is Satan
   God is die tong helft van Negativiteiten met Suiker Honing erop
   De Duivel is die tong helft van Negativiteiten met Zuur Azijn Vergift erop
   Satan is de verzamelnaam van Alle Negatieven bij elkaar vervolgens dit is een Super klein ding in het All die verbeeld het All op te kunnen slikken
   Via zijn Entiteiten
   Zal dat Lukken ?
   Lukt dat wel ?!
   of
   Lukt dat nou niet ?!
   Voorbeelden ter verduidelijking
   Wiskunde Elementen van Z , N , R , Q enzovoorts
   Maar dezen allen bevinden zich in de hersenschimmel
   Net als Jehova , Jezus , Mohammed , Jozef , Mozes enzovoorts toen ooit wie weet
   Met de Paplepel Pollepel opgedreunden , opgelegden
   Immers deze heren zijn al lang er breed de pijp uit
   Of ze ooit bestaan hebben of een persoon uitbeelden uit de Fabeltjes krant komt er ook nog om de hoek kijken als vraag
   Fictie of Real ?
   Nu Rutte , Bill , Ellon , Besos , Jeff , George , Angela enzovoorts
   De scheppers van alweer een nieuwe Bijbel
   De Cloyo-Na , Co-Jojo-Na , Corona Bijbels
   Allemaal ikken
   Dus waardeloos zowel uit de hersenschimmel tijdperk als die van Nu

   Het is U
   U bent
   Hier en Nu

   Zo zijn er ook een verzameling aan Positieven
   Hier moet men Zelf naar op zoek gaan
   Dit kan niet met de Pol of Pap lepel worden bijgebracht

   Zoekt en Gij Zult Vinden

   Dank U

   • ´Waar de honden geen brood van lusten.´ Dit dus.
    In andere verhaaltjes kletsen over universele liefde.
    U bent het spoor totaal bijster @Ringo.

    • Beste Mensen

     Totale overgave
     Om inzichten te verkrijgen
     Geen hokjes gewijs gedachtengoed eigen maken
     Proberen in te zien
     Niet vast klammen aan wat dan ook
     Maar los laten die Paplepel Pollepel
     Opgelegde mentaliteiten
     Scholen / Kerken Rommel

     Geweld op alle gebieden blokkeert inzichten

     Dus ook Voedsel welk zonder liefde word bereid

     Kan men liefde bedrijven met een kapmes in de Hand ?
     De handelingen Continu vragend om vergeving zo veel mogelijk vals aangeleerden los latend verrichten geeft heldere kijk op de realiteit
     Begrip inzicht gaat groeien
     Net als bij het wereld beroemde kindje Jezus is gebeurt

     En met hem nog bij veelen
     Hij is dus niet de enige kind in het All van het All
     Wij met z’n allen zijn kinderen van het All
     Hij moest daarvoor vluchten uit Europa
     Naar Azië
     De een heeft wat meer dan de ander aan inzicht
     Verkeerde Valse kennis doet men op uit Boeken / Geschriften
     Kopieën Duplicaten Valsheden in geschriften
     Het geheugen pleegt froude
     Probeert de false aan de Mensheid in een mens op te leggen op te dringen
     Zoals het Kabinet / Parlement
     De eigen walgelijke ideeën op dreunt
     Dus open stellen voor Alles en Los laten
     Is het motto
     Dat is alles
     Niemand is hoog of laag
     Niemand is geweldig
     Alles is gelijk aan elkaar

     Dank U

   • Veel van wat jij hier schrijft klopt, lees maar eens de satanische bijbel wat ik nu doe, en belangrijk wat nog komen gaat.

    • Beste Mensen

     Heb zelf nog nooit iets gehoord over een echte Bijbel laat staan over die welk ook nog eens Satanisch is
     Met andere woorden gevuld met alleen maar Negatief
     Dat kan immers ook niet

     Hoe slecht ook iets is
     Er schuilt altijd een korreltje goedheid ergens in

     Alle geschreven is vals
     Dus ook deze schijven
     Trek er leringen uit
     Hecht niet veel waarde aan
     Laat los is het motto

     Weest open
     Verruimt inzicht

     Alleen dat wat nooit veranderd is waar
     Officiëel

     De rest is Leugen
     Als men open stelt gaat die inzich langzaam beginnen te groeien

     Voorbeeld :
     Men probeert naar iets te zoeken in de Aarde maar weet niet naar wat men aan het zoeken is
     Men pakt een schep en begint te graven
     Men graaft langs heel veel objecten en komt op den duur een kruik pot met Botten tegen men graaft verder en komt een kruik pot met vers Bloed tegen men graaft verder en komt een kruik pot met Perkamenten tegen graaft verder en komt een kruik pot met Goud tegen men graaft verder en komt een kruik pot met Parels tegen graaft verder en komt en kruik pot met Diamanten tegen graaft verder en komt een kruik pot met van Echte Koeien Melk Boter tegen vervolgens Ghie vervolgens Nektar de levens Elixer

     En men weet nog steeds niet waar men naar zocht
     Wat heeft men dan die heele tijd gedaan ?

     Moeder Aarde Pijnigen
     Meer niet
     Wat is het motto ?
     Laat alles voor wat het is
     Zoek naar hetzelf
     Vind hetzelf
     Jezus zegt ook
     Zoekt en Gij zult vinden
     Hij is nooit begrepen

     Graaf
     Maar dan in Hetzelf
     In U
     U bent het in wat U hoort te graven
     Dan reist de vraag
     Maar hoe doet men dat dan ?
     100% Overgave tot Alles
     Ja echt ALLES daar begint het bij
     Met 100% in Pure Zuivere Echte Liefde
     Liefde heeft niks met Sex bedrijven te maken
     Sex is een product welk vrij komt door Lust en Verlang adrenaline
     Eind resultáat is bijna altijd een Kind

     Laat alle verlangens
     Verlangens naar wat dan ook
     Elke verlangen leid tot destructie

     Leef gewoon LEEF
     Geniet van alles in echte Liefde
     Houd de Tong Slizz de Slang
     Het gespletenheid ervan gecontroleerd in bedwang
     Te weten God Duivel in bedwang
     Dit is/zijn de vertegenwoordigers van de Negatieven
     Die doet de valse opslag via paplepel pollepel Hersenen spreken

     Ga nooit maar dan ook Nooit Na-Apen
     Kopiëren

     Dank U

  • En betalen we mee aan vaccins van Amerikaanse multinationals waarvan de effectiviteit grotendeels overdreven werd en de schadelijke effecten genagatelliseerd.

 2. Misschien in 1 van de Brics+ landen een eigen tribunaal opzetten, waar ze NATO (landen en bondgenoten) kunnen berechten etc. met een meer diverse samenstelling.

 3. Jammer dat de auteur van dit artikel wartaal uitslaat, opzettelijk of omdat hij dat echt gelooft, over de fascisten en de expansiedrift van de imperialistiese nazi’s bla bla bla.
  De VS is een schurkenstaat die de wensen uitvoert van de JewWorldOrder. Dit hele achterlijke, maar gruwelijke Ukraine-konflikt dient om de JewWorldOrder te kunnen implementeren, Ukraine te ontdoen van zijn blanke, pro-duitse burgers en de Duitsers definitief uit te roeien. Over de hele wereld, maar vooral in de door joden gecontroleerde westerse landen, liggen blanken onder vuur, letterlijk. In Rhodesia zijn de blanken al vermoord en verjaagd en is de leiding overgenomen door communisten (lees: door joden neergezette handlangers) of gewoon botte corrupte misdadigers zoals Mugabe, in Zuid-Afrika zijn de ontwapende blanken een hulpeloos doelwit voor door de communisten aangestuurd zwart tuig. In de VS lopen de moorden op blanken door negers de spuigaten uit: er zijn honderden blanke slachtoffers van zwart geweld per DAG en de daders worden als het de Soros-aanklagers lukt, op bond meteen weer vrijgelaten of na een minimale straf en doen het gewoon direkt weer. Blanken zijn vogelvrij. Blank Europa staat op de kill-list van de JewWorldOrder.
  Het zal mij benieuwen of Putin en Xi erin zullen slagen om de criminele hegemonie van de VS te doorbreken, maar dat zal ons blanken niet helpen: ook Putin en Xi zijn een onderdeel van de Great Reset en dus een gevaar voor blanken en christenen. Dus linksom of rechtsom: wij blanken zullen ons moeten gaan verenigen en verdedigen.

  • Men vergeet dat WOII het gevolg is van WOI. De Duitsers werd door de schurkenstaten VS, Frankrijk en Engeland het mes op de keel gezet. Het was wachten totdat de emmer overliep destijds. En weer is Duitsland de klos, deels door eigen toedoen maar zeker ook door de greep die de VS nog steeds heeft op dit land. Komt daarbij dat Duitsland zoveel mogelijk herinnerd moet worden, in onderwijs en media, aan deze periode om ze maar zo onderdanig mogelijk te houden. Ik vraag me af wanneer de emmer weer vol is.

  • een derde van de nazitop waren van joodse afkomst, hitler was van joodse afkomst, 150.000 joden waren in de wehrmacht tijdens de tweede wereldoorlog, er waren muslimdivisies (de 13.ss bergdivisie ofwel handshar was de beruchtste), er waren n*gers in de wehrmacht, in de ss zelfs enzovoort enzovoort…de ‘wartaal’ van betreffende schrijver klopt als een bus….

   • Ik begrijp je standpunt, maar het is onjuist en verwarrend om de nazi’s fascisten en imperialsisten te noemen. Hitler heeft tot het uiterste geprobeerd om WOII te voorkomen, maar het internationale jodendom wilde oorlog: om de Duitsers voor eens en altijd te onderwerpen, maar Duitland met zijn fantastiche getalenteerde Duitsers als slavenstaat te behouden.
    Zowel de nazi’s als de fascisten bestreden de communisten aka joden die hun blanke Europese naties bedreigden. Het waren geen imperialisten.

  • De schrijver van het artikel meent het goed maar hij is volledig gehersenspoeld.
   De geschiedenis wordt altijd geschreven door de overwinnaar dus geschiedenis moet je per definitie met een korreltje zout nemen.
   Het Arische ras wordt door de joodse cabal gezien als hun grootste tegenstander op deze aardbol.
   Daarom wordt het blanke ras overal waar mogelijk aangevallen.
   Duitsland wordt nu voor de derde keer kapotgemaakt door de cabal.
   Niet alleen economisch. Ook de covid hoax doet zijn werk.
   En wie hebben ook in deze criminele bedrijfstak de touwtjes in handen ?
   1 maal raden.

  • Beste Mensen

   Er is een klein dorpje van Russen in India opgericht jaren geleden toen die mensen in eigen land in de problemen kwamen en moesten vluchten
   Zo ook van Afrikanen
   En uiteraard meerderen
   Ze leven daar gelukkig

   Lang leve geweldloosheid
   Vrede zij met U

   Dank U

  • Aanvulling
   Het is dus niet Wij blanken immers
   Blank is de Duivel dus foei ….
   Wij Witten klinkt beter
   Europeanen zijn over het algemeen Wit van kleur
   Blank is en betekend geen kleur
   Of kleurloos of Doorzichtig
   Vraag in Uzelf stellen
   Klopt dit wat hier staat geschreven wel ?
   U zult uit het diepste van Uw binnenste antwoord verkrijgen
   Maar Wij van mening verschillenden die niet gezamelijk door de deur willen lopen
   Dat is het heele probleem
   Liefde tot alles doet inkeer groeien
   Hetzelf besef word wakker

 4. Lieve mensen op dit moment gaat het liegen en bedriegen van onze voorbeeldige volksvertegenwoordigers, de NAVO en de westerse overheden gewoon door. Op dit moment vind er in Kiev een geestelijke ramp plaats. Het vele honderden jaren oud Holenklooster wordt ontruimd. De monniken die daar vele talloze generaties hebben geleefd worden gedwongen door Zelensky en co., het klooster verlaten. De geestelijke impact hiervan is niet te onderschatten. Uiteraard zwijgen onze media. Net zoals bij het UK parlement dat massaal het huis boycot wanneer er kritiek wordt geuit en vragen worden gesteld over het COVID narratief. Zie John Campbell latest report. In .NL. maakt een NGO van Johan van Vollenhoven omwille van een stikstof leugen zich hard om 40 boeren weg te jagen die te dicht in de buurt van een Natura 200 gebied zitten. Zie nu.nl dinsdag jl. Hoe lopen de hazen’… Gelukkig weet niemand hoe uiteindelijk een koe een haas vangt.

 5. UIT: EU, uit euro, uit VN, uit NATO, uit WHO.
  Maar ook ander politiek systeem dat WERKELIJK democratisch is.

  –parlement: max 100; taak: publieksvoorlichting
  –beslissen: via maandelijkse referenda
  –uitvoering: zaken kabinet dat in loondienst van parlement staat
  –oplichterszootje van de Oranjes eruit, vervangen door gekozen president(e)

  Dan: alle asielzoekers van veilige thuislanden eruit; werkloze asielzoekers eruit.
  Grenzen dicht en bewaakt

  Zorg: mate van aangeboden zorg= mate van vraag naar zorg
  doktoren en specialisten in loondienst van de staat en lager loon
  Ziekenhuizen: gebouwen confisceren
  Verzorgend personeel hoger loon; 1800 minimaal netto
  Verpleeg en verzorgings tehuizen heropenen en bij bouwen.
  Boeren met rust laten.
  Windmolens en zonnepaneel velden slopen; atoomcentrales plank gas bouwen
  Gasvelden in Groningen openen; export van gas stoppen.
  Alle sancties tegen Rusland stoppen en excuses aanbieden aan Rusland; en vragen gasleverancies te hervatten.
  Nordstream 2 repareren; de kosten ervan van USA tegoeden betalen (in NL)
  Islam verbieden, en net zoveel moskeetjes tolereren, als dat er kerken staan in Mekka.
  In overheidsdienst geen dubbele nationaliteit toestaan.
  Politici moeten ter zake geschoold zijn.
  Kabinet Rutte vervolgen wegens landverraad.

  Dan komen we ergens

  • Beste Mensen

   Super voorbeelden aangehaald

   Maar we kunnen ook anders
   Magneten maken en positief gebruiken
   Dus niet om onheil te schoppen

   Maar helaas Europeanen kunnen dat niet
   Europa betekend : De dienaren van Onheil
   Die zijn gebrand om het Heil tot de grens te naderen en als het kan oversteken die grens
   Vervolgens daar de lakens gaan uitdelen
   Dat wat leid tot wanorde instabiliteit

   Met magneet kan men alles doen
   Immers alles is een samenbundeling van electro magnetica stroom samenbundeling van die golven
   Het doet er niet toe wat wie waar
   Iets of niets
   Maar … Gewoon Alles is een samenbundeling van electromagnetische Golven
   Jaa echt alles

   Dank U

  • Pierre H.M.van de Kletersteeg for president!!!

   Bedankt voor Uw reactie. U praat over een nieuwe toekomst. Dat onderwerp ontbreekt bijna overal in de kritieke massa. Hulde voor Uw uiteenzetting. Laten we in het NU bepalen waar we heen willen en hoe we daar kunnen komen! Opwaarts en voorwaarts!

   Mijn inbreng;
   Een constitutionele republiek obv maandelijkse referenda in de blockchain.

   Scholing; reduceren tot; rekenen, lezen, schrijven en sociaal emotionele ontwikkeling dmv maatschappelijke dienstplicht en zelfonderzoek.

   Werk; alles wat geautomatiseerd kan worden, automatiseren zodat men bezig kan zijn met noodzakelijke ambachten en sociaal maatschappelijke inspanningen.

   Geld; beëindiging van het pyramidespel dat de beurs is, rente op schulden afschaffen, liefde en energie als lokale natuurlijke valuta, gemeenschappelijke samenwerking (corvee) om lokaal te voorzien in ieders basisbehoeften. Van consumptie gedreven naar creatie gedreven.

   Zorg; vele handen maken licht werk. Vele baantjes (80%) zijn inmiddels, door automatisering, nutteloze baantjes. Al deze mensen in nutteloze baantjes kunnen zorg verrichten of ambachten uitvoeren. Alle managers moeten gewoon op de werkvloer aan het werk ipv als nutteloze overhead alle geld en middelen opslurpen waardoor de uitvoerende mens op bestaansminumum leeft en alle uitvoerende taken kwalitatief slechter en slechter worden.

   En zo kan ik nog wel even doorgaan. WE MOETEN HET ALLEMAAL ANDERS GAAN DOEN. Van transhumaan en technocratisch koud, hard en kil, terug naar menselijk en liefdevol, warm, oprecht, SAMEN en verzorgend.

   • Beste Naam*,
    Aanvulling;
    – Gekozen burgemeester door de betreffende gemeenten ( niet politiek verbonden)
    voor 1 jaar daarna evalueren en eventueel herkozen worden.
    – In de landelijke politiek idem.
    – Na afloop van ministerschap verbod van 4 jaar op werkzaamheden die een relatie
    kunnen hebben op de voorgaande politieke status.
    – Door het volk gekozen rechters niet verbonden met een politieke partij.
    – Alle wetten toetsen aan de grondwet.
    – referenda naar Zwitsers model.
    – Verbod op lobbyen.
    – Geen subsidie en donaties naar politieke partijen, uitsluitend contributie van leden.
    – Geen nevenfuncties van politici zowel landelijk als regionaal.
    – Onschendbaarheid politici afschaffen.
    – Privatisering terug draaien; NS, zorg, energie, enz.
    – Verbod op invloed NGO’s op binnenlandse aangelegenheden (b.v. onderwijs Soros)
    – Na motie van wantrouwen dienen politici niet meer terug te keren in andere
    politieke positie.
    – Wachtgeld gelijk trekken met WW periode voor burgers.
    – Ambacht scholen terug.
    – “nieuwkomers”verplicht de Nederlandse taal spreken, bij falen terug naar
    herkomst.
    – Voor nieuwkomers bij gepleegd misdrijf, uitzetting na straf.
    enz.enz.

    • Nog een kleine aanvulling;
     – Verbod op subsidie omroepen. moeten kunnen draaien op lidmaatschap geld.
     – Verbod op bedrijfsmatig bezit van meer dan 1 media.

     • NiceTigron. Dit zijn de gesprekken die we moeten gaan voeren. Ikzelf ben voorstander om alles zo simpel mogelijk te maken. We leven nu in een complexe wereld… alles wordt express onbegrijpelijk gemaakt. De meest eenvoudige dingen zijn extreem moeilijk gemaakt. We moeten m.i. heel veel schrappen en loslaten.

      Alles moet imploderen, maar het is goed om eens samen te sparren over wat er daarna komt. Als wij achterover leunen wordt er BBB en WEF. Als WIJ aan staan, kunnen we de koers veranderen.

      • Nogal wat wetten en regels worden gemaakt zonder na te denken op uitvoerbaarheid op termijn. zonder na te denken over verkeerde bijwerkingen enz.
       Daarbij komt nog dat er wetten worden gemaakt die andere belangen dienen dan ons wordt voorgehouden.
       Ook wat betreft het rondpompen van geld is niet effectief en houden slechts ambtenaren aan het werk.

       Als enkel voorbeeld kan ik noemen de destijds geopperde aanbeveling van Jan Marijnissen de de bijstand omhoog wilde hebben omdat gebleken was dat die te laag was om een sociale woning te huren en daarom de huurtoeslag dat moest oplossen.
       Hele kuddes ambtenaren houden zich bezig met die toeslagen. ( werkverschaffing?)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in