Foto ter illustratie: freepik / boggy

Op 15 november trof een raket een dorp in Polen nabij de Oekraïense grens, waarbij twee mensen werden gedood. De schuld werd onmiddellijk bij de Russen gelegd. De media schreeuwden massaal om vergelding en politici sprongen op de bandwagon. Uiteindelijk was het een Oekraïense raket, geen Russische, maar de Derde Wereldoorlog was nog nooit zo dichtbij geweest als op die novemberdag. Na dit scenario is de vraag: willen omwille van Oekraïne sterven? Ondernemer en politiek blogger Gerald Markel heeft een duidelijk antwoord op deze vraag… schrijft Report24.news.

Een gastcommentaar van Gerald Markel

Ik wil niet omwille van Oekraïne sterven!

Ik heb lang gevijld aan de eerste zin en nagedacht over welke kop geschikt zou zijn. En toen besloot ik meteen tot de kern van de zaak door te dringen. De vraag die u voortaan in elke discussie over de oorlog in Oekraïne aan uw gesprekspartner moet stellen is: wilt u sterven vanwege Oekraïne? Wilt u dat wij allemaal sterven vanwege dit land? En als ze u dan aankijken alsof u gek geworden bent, kan je het hen vertellen – want het gebeurde bijna op 16 november 22! Wat gebeurde er terwijl u werkte, sliep, lachte of huilde, terwijl u uw leven leidde op die 16.11.22?

Op die dag waren we dichter bij de Derde Wereldoorlog dan ooit tevoren sinds de dagen van de Cubaanse Raketcrisis in 1962, toen de Amerikanen de silokleppen van de langeafstandskernraketten al hadden verwijderd en de wereld op een haar na verwijderd was van een nucleair Armageddon. In de nacht van de 15e op de 16e raakte een raket een dorp bij de grens met Oekraïne in Polen en bij de raketinslag kwamen twee mensen om het leven. De Oekraïense regering onder leiding van de totaal gestoorde acteur-clown Zelensky reageerde onmiddellijk.

Hier is de tekst in het origineel:

We must put this terrorist in place! The longer Russia feels impunity, the more threats there will be for anyone that can be reached by russian missiles! Hitting Nato Territory with missiles… this is a Russian missile strike against collective security! This is a very signifikant escalation! We need to act! 

We moeten deze terrorist op zijn plaats zetten! Hoe langer Rusland zich straffeloos voelt, hoe meer bedreigingen er zullen zijn voor iedereen die door Russische raketten kan worden bereikt! NAVO-gebied bestoken met raketten… dit is een Russische raketaanval tegen de collectieve veiligheid! Dit is een aanzienlijke escalatie! We moeten in actie komen!

Soros’ mediamachine lanceert propaganda met nepnieuws

Kort daarna zette de mediamachine van satan Soros, Project Syndicate, het hysterieorgel op scherp en begonnen de Europese media met grote koppen te hyperventileren! Invoeging – iedereen die kritiek heeft op mijn woordkeuze – deze man probeert al tientallen jaren de wereld, en vooral de verkiezingen in de wereld, naar zijn hand te zetten. Dat is al duizendmaal bewezen, onlangs nog investeerde hij meer dan 120 miljoen dollar in de campagne van de Democraten voor de midterms.

  Het podium is klaar voor Hybride Wereldoorlog III

Zijn machtsmiddel is Project Syndicate, een vereniging van honderden media en duizenden journalisten in het Westen die zijn propaganda op elkaar afstemmen – in Oostenrijk zijn de PS-partners Der Standard, die Presse en de APA, die eigendom is van ORF en waarvan de meeste andere mainstream media de berichten gewoon kopiëren! Er is volgens mij geen groter gevaar voor democratieën dan deze mediamachine!

Politici roepen in feite op tot de Derde Wereldoorlog

Verder in de reeks gebeurtenissen. Nadat de mainstream media dinsdag- en woensdagochtend allemaal in de Rusland-heeft-het-gedaan-modus waren gesprongen, voerde de gebruikelijke Twitterbubbel het een tandje hoger op – de gebruikelijke woke-haram en links-groene toetsenbordactivisten riepen onmiddellijk op tot het afkondigen van artikel 5 van de NAVO-verdragen, dat de plicht van alle NAVO-landen inhoudt om in actie te komen als een van de leden wordt aangevallen.

Aangezien Twitter veruit het belangrijkste politieke opinieplatform is (daarom zijn de linkse groenwoken zo zenuwachtig sinds Musk daar de vrijheid van meningsuiting heeft “heringevoerd”) en alle politici Twitter en zijn trends lezen, duurde het niet lang voordat politici op deze rage sprongen en opriepen tot NAVO-actie tegen Rusland. Het duurde allemaal maar een paar uur, de spiraal van waanzin draaide razendsnel!

Laat ik dit nogmaals duidelijk stellen – er was een directe oproep en discussie voor de NAVO om oorlog te voeren – met andere woorden, niets minder dan de laatste stap naar de Derde Wereldoorlog! Het was ongelofelijk, als normaal mens was ik verbijsterd door deze spiraal en zag ik ineens hoe er een reëel gevaar bestond dat we allemaal in een wereldoorlog terecht zouden komen met de grootste kernmacht ter wereld en we niet eens zouden beseffen hoe het zover kon komen!

  Rusland houdt zich niet aan door het Westen opgelegde "regels" - Poetin

Leugen opgeblazen – maar geen schuldbekentenis

Dank God voor het Amerikaanse leger en zijn wereldwijde satellietbewaking, waaraan geen raket ongemerkt kan ontsnappen. Terwijl de Europeanen compleet uit hun dak gingen, Rusland in de media de duidelijke schuldige was en de betweters schreeuwden om een wereldoorlog (die idioten), begonnen de VS publiekelijk hun twijfels daarover uit te spreken.

Godzijdank zijn er nu alternatieve media die onmiddellijk de beelden uit Polen analyseren, alternatieve bronnen aanboren en het verhaal in twijfel trekken. Om mijn persoonlijke houding tegenover het shithole Oekraïne te classificeren, zou ik willen herinneren aan de verklaring van de Oekraïense strijdkrachten, die onmiddellijk en verontwaardigd het vermoeden verwierpen dat het een Oekraïense raket was die Polen had geraakt. Het was onmogelijk dat dit een Oekraïense raket was geweest – de Oekraïners logen zonder aarzelen tegen de wereld!

En natuurlijk weet u inmiddels allemaal dat het een Oekraïense raket was die insloeg. Natuurlijk kent u inmiddels allemaal het officiële verhaal – een Oekraïense defensieve raket had een technische fout en was eigenlijk bedoeld om een Russische offensieve raket af te weren. U hebt natuurlijk al gehoord dat het een Oekraïense raket was, maar dat Rusland toch de schuldige is.

Mainstream pers beschuldigd van dreigende escalatie

De NAVO-topman Stoltenberg heeft letterlijk gezegd dat Rusland schuldig is aan de inslag van een Oekraïense raket op Pools grondgebied! En natuurlijk is er geen enkele mainstream media, geen enkele journalist in dit gelijkgeschakelde propaganda-orgaan die zijn oorlogszucht heroverweegt of een fout toegeeft!

Zij hebben Europa op een haartje van een derde wereldoorlog gebracht en – niets, niets is veranderd in de waanzin van de oorlogsspiraal en de propaganda van leugens! Niemand informeert de mensen dat om veiligheidsredenen onderscheppingsraketten zichzelf automatisch vernietigen in de lucht na een bepaalde vliegtijd , zodat dergelijke ongelukken niet kunnen gebeuren!

  Met Waffen-SS embleem: Zelensky bezoekt Isium

Niemand durft zelfs maar het vermoeden te bespreken dat Oekraïne opnieuw heeft geprobeerd het Westen voorgoed in de oorlog mee te slepen met een valse vlag-actie. Niemand eist dat de aan cocaïne verslaafde horrorclown Zelensky, die zonder scrupules een kernoorlog zou ontketenen als hij maar kon, eindelijk wordt tegengehouden.

Het einde van de wereld was woensdag bijna nabij. Bijna niemand begreep de ernst van de situatie. Geef de schuld aan de mainstream media, die volledig falen in hun taak als correctiemiddel en in plaats daarvan pure propagandaorganen zijn geworden. We zijn nog maar een duim verwijderd van een nucleair Armageddon als we Oekraïne blijven steunen bij de escalatie.

Wij zijn Oekraïne niets verschuldigd

En ik zeg het ronduit. Wij zijn Oekraïne niets verschuldigd. In Oekraïne woedt een oorlog om macht en middelen. Er wordt geen vrijheid of democratie verdedigd in Oekraïne. Deze oorlog gaat ons niets aan. En ik wil en zal onder geen beding mijn leven of dat van mijn gezin in gevaar brengen of zelfs opofferen voor Oekraïne!

De steun van het Westen aan deze oorlog moet nu stoppen, Oekraïne moet desnoods naar de onderhandelingstafel worden gedwongen. Stop het geld en de cokehead zit een dag later aan tafel met Poetin.

Zo eenvoudig zou het zijn. Omdat ik niet wil sterven vanwege Oekraïne.

PS: Een deel van onze samenleving in Europa heeft zijn verstand volledig verloren en moet onmiddellijk worden gestopt – vooral de krankzinnige toetsenbordactivisten in de mainstream media!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Bereid u NU voor op een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland wint de economische oorlog
Volgend artikelSLOW MOTION GENOCIDE: Oversterfte stijgt met 40% overal ter wereld na introductie van covid “vaccins”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Als de 16e van 11 het wel was gebeurd dan waren we allen geofferd voor Oekro.
  Gelukkig zijn er in stilte opererende goede mensen aan gestuurd door God die opoffering voor Soroselenski heeft voorkomen.
  Soros heeft in Oekro enorm geinvesteerd.
  Hij heeft gezegd dat Oekro zijn beste investering was ooit!
  Het is ook zijn laatste, helaas voor hem!
  Of je nu nee zegt of ja zegt tegen opoffering voor Oekro , we zijn machteloos gemaakt omdat onze vrijheid al lang geleden is afgenomen.
  Innerlijk van binnen in ons diepste kunnen wij onze God aanroepen. Hij zal ons helpen!
  Hij heeft al veel eerder dan wij besloten dat de hele cokebende wordt geelemineerd.
  Van west naar oost en van noord naar zuid!
  Hij beweegt zijn hand. Hij kent het moment waarop Hij een maximale hoeveelheid mensen redt. Dus het moment valt op het scherp van de snede.
  Dus net als je denkt nu gaan we ten onder breekt het nieuwe Licht door .
  En je zult verward zijn gedurende korte tijd.
  Maar gelukkig heb je het besluit om jezelf te offeren voor een demonisch geregeerd land aan God over gelaten.
  Want Wie naders dan de Goede Macht kan hier winnen?
  De Goede Macht woont in ons!
  Hou je daaraan! . Het is een sterke tak aan een onverwoestbare boom terwijl de vijand zich vasthoudend aan een strohalm denkt te kunnen redden. Maar het eenzijdige denken denken is niets als je het niet verbind met het Hoogste in jezelf.
  Nog een korte wijle mensen.
  We redden het. Enkel en alleen the Biden hoeft te vallen, opgepakt, afgevoerd met zijn duistere kliek. En… Het is aanstonds.

  • Knap geschreven Frans. Mijn wakker worden door ontdekking van de onvoorstelbare corona-misdaad heeft me met mooie mensen in contact gebracht en me op een spirituele pad gezet. Ik ben terug beginnen bidden, niet omdat ik in een angstkramp ben geschoten, maar vanuit de vaststelling dat het wereldtheater nu echt openlijk satanisch is. Ik bid dat de vele goede mensen (en ik durf me er zelf bijrekenen) de kracht houden of vinden om de strijd in naam van Het Goede of De Goede te blijven voeren.

 2. Beste Mensen

  Het is maar een spel
  Van Hoger Hand gezien

  Kort zicht Lagere Hand
  Wat zijn we toch kortzichtig

  Amerika ….. Met andere woorden De huidige bewoners van aldaar Blanken in het Wit verpakt

  Die dus èèn van de Nazaten van de Negatieve entiteiten zijn / vertegenwoordigen
  Samen gebundeld te noemen Satanisten
  Elk apart nemende Shaytaan of Satan

  Nu de Tong = Sliss de Slang
  De huidige Regeerder
  De fijn proever

  Die proberen Moeder Aarde te terroriseren
  Zowel Linksom als Rechtsom

  Pionnetje Puppetje Zelensky als Pispaal gebruikende Proberen voor Hun waardevolle illusionaire Russische grondstoffen te bemachtigen
  Om hun vlucht voertuig Shuttle te kunnen maken
  Om na eerst Moeder Aarde onbewoonbaar te hebben gemaakt ermee te kunnen vluchten
  Hupplaaa ……
  Op naar een andere planeet
  Om vervolgens daar weer hetzelfde liedje van voren af aan beginnen
  Hierdoor dus Alle Onschuldige Wereldse Levende wezens schade berokkenen

  Helaas ….
  De Russen zijn niet gisteren geboren of vandaag

  Probeer te zien
  Het geheel

  Dank U

 3. Laat ons bidden voor de gewone Oekraïners, soldaten langs beide zijden, en vele burgers wereldwijd dat onderhandelingen dichtbij zijn. Dit vreselijke theater duurt al lang genoeg. Vreselijk te zien : de bijna euforische manier waarop Wim De Vilder in het extra late journaal deze valse vlag aankondigde, iets dat een ongekende WO3 zou gaan inluiden ! Om dan met Jan Balliauw verderop logisch te moeten concluderen dat het allemaal nog in onderzoek was, dus zeer voorbarig. Ondertussen kregen ze weeral vele mensen onnodig in een angstkramp. Ik lag alvast weer in een kramp van verontwaardiging bij zoveel incompetentie. (Net zoals bij de diepgaande analyse dat de schade op 4 plekken aan de Nord Stream pijpleidingen wellicht !?! het gevolg was van sabotage).
  Wie, met gezond verstand, komt er maar op dat het Russisch leger dergelijke knuppel in het hoenderhok zou gooien ? Om een oorlog te ontketenen die niemand kan winnen ?
  Wel zie je dan een dweil als Stoltenberg spinnen en draaien om de Russen toch in het bad te trekken. Hoezo, niet uitgelokte oorlog ?!
  Hopelijk worden comediant Zelensky en gevolg nu snel afgevoerd, kunnen onderhandelingen volgen, kunnen de voedselketens terug op gang komen, kan de multipolaire wereld verder opgetuigd worden, kunnen processen beginnen waarin de vele Covid-misdadigers hun verdiende loon krijgen, kan getracht worden om bij vele gehypnotyseerden hun normaal denkvermogen terug te krijgen, kunnen medische protocollen breed uitgerold worden om de zeer vele mRNA vergiftigden te detoxen, kunnen andere leugenpaleizen afgebroken worden (CO2, stikstof, …) enz. enz.
  Kortom, kan er gewerkt worden aan een meer rechtvaardige en mooiere wereld.
  Een welgemeend Hallelujah !
  (You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one)

  • @Luky Strike .
   Ik struikel nu voor de 2 de keer over jouw eerste alinia.
   “Laat ons bidden”
   Quote( Ik ben terug beginnen bidden, niet omdat ik in een angstkramp ben geschoten, maar vanuit de vaststelling dat het wereldtheater nu echt openlijk satanisch is. Ik bid dat de vele goede mensen (en ik durf me er zelf bijrekenen) de kracht houden of vinden om de strijd in naam van Het Goede of De Goede te blijven voeren.) ik krijg van dergelijke uitspraken accuut de kriebels .
   Je CU gehalte straalt er van af .
   Daar hebben we wat aan gasten die verstarren in gebed . Hoeveel kinderen hier, nu ouderen hebben geleden onder het christelijke juk en friemelende handjes in onze broekjes ?
   M.A.W zout ff fijn op met je gebeds oproep en je welgemeend (Een welgemeend Hallelujah !) kun je ook in je togus steken . Devenitie van prevelaars “het onverstaanbaar zeggen, binnensmonds vb: ze zat een gebedje te prevelen Synoniem: mompelen
   mompelen, onaandachtig bidden.
   mompelen Jaar van herkomst: 1615 (WNT revelkallen )
   1) Bidden 2) Fazelen 3) Fluisteren 4) Kletsen 5) Lispelen 6) Moffelen 7) Mompelen 8) Murmelen 9) Onduidelijk spreken 10) Onverstaanbaar praten 11) Onverstaanbaar spreken …
   mompelen Voorbeeld: Ze prevelde een gebedje.” wat de concequenties hier van zullen zijn op mijn draadje .. IK moest dit ff kwijt .!!😎

   • Beste ohjd, geen probleem dat je het zo ff kwijt bent. Ik hoop dat het je goed deed. Als je me persoonlijk zou kennen, zou je ervaren dat ik dan niet ben wie je voor ogen hebt. Zo ben ik absoluut geen aanhanger van de instituten maar wel van een levenshouding die te maken met rechtvaardigheid en goedheid, vriendschap.
    Dat bidden mag je dan ook verstaan als het uitdrukken van een krachtige, doorvoelde wens en niet dat van een mompelende pastoor.

 4. Zelenski heeft met zijn oproep om een derde wereldoorlog opgeroepen tot een genocide. Uiteraard blijft dit onbestraft. Ik ga niet roepen OM doe je werk, want ik ben maar een burger. Het was totaal niet nodig om dit conflict naar Polen en dus Europa uit te breiden

 5. Technisch gesproken moet de NAVO nu Ukraïne (UA) aanvallen.
  Want UA heeft een NAVO-land (Polen) aangevallen.
  Ik zeg “aangevallen” omdat, volgens deskundigen (o.a. Scott Ritter) die raket wel degelijk en bewust richting Polen is gestuurd. Geen afzwaaier dus !!!
  Een mogelijke poging tot “valse vlag” (van een misschien eigenzinnige UA militair) die door Ellensky meteen werd aangegerepen tot het oproepen van de NAVO tot een oorlog met Rusland.
  Maar de NAVO zou dus juist en erder aan UA de oorlog moeten verklaren omdat UA het NAVO-land Polen heeft aangevalen en twee doden op zijn geweten heeft.
  Gelukkig dat er ook nog verstandige militairen bij de NAVO zitten die niet in deze val zijn getrapt.

 6. “Niemand durft zelfs maar het vermoeden te bespreken dat Oekraïne opnieuw heeft geprobeerd het Westen voorgoed in de oorlog mee te slepen met een valse vlag-actie.”

  Oekraïne Oekraïne Oekraïne altijd Oekraïne.
  Amerika is de agressor, Amerika is de enige die er zich voordeel mee doet.

 7. Technisch gesproken moet de NAVO nu Ukraïne (UA) aanvallen.
  Want UA heeft een NAVO-land (Polen) aangevallen.
  Ik zeg “aangevallen” omdat, volgens deskundigen (o.a. Scott Ritter) die raket wel degelijk en bewust richting Polen is gestuurd. Geen afzwaaier dus !!!
  Een mogelijke poging tot “valse vlag” (van een misschien eigenzinnige UA militair) die door Ellensky meteen werd aangegrepen tot het oproepen van de NAVO tot een oorlog met Rusland.
  Maar de NAVO zou dus juist en eerder aan UA de oorlog moeten verklaren omdat UA het NAVO-land Polen heeft aangevallen en twee doden op zijn geweten heeft.
  Gelukkig dat er ook nog verstandige militairen bij de NAVO zitten die niet in deze val zijn getrapt.

 8. Het complete WEF plus de Bilderbergers plus de WHO plus alles wat door Bill wordt gifinancierd willen graag sterven voor de neo nazies in Oekraine. Dat hele zwikkie op een onbewoond eiland ergend midden in de Atlantische oceaan en nuken maar…………

  • Ik hoop echt dat die hele smerige bende satanische entiteiten van de aarde af wordt genuked of 1 voor 1 worden geëlimineerd door comnandos. Zo niet mogen er wat mij betreft zware wapens worden uitgedeeld aan machteloze bevolking om zichzelf te beschermen tegen tirannie en eindelijk heel Europa kunnen zuiveren van deze tirananen die er al jaren ongekozen zitten en ons dicteren….Ben er nu wel beetje klaar mee al die fragiele iele d66 en gl mannetjes en vrouwtjes die ons in ellende storten en met hun smerige mond alleen maar liegen,bedriegen en oorlogstaal predikenen…Ik zou voor zo’n strijd 100% sterven maar niet voor een georchestreerd Elite oorlogje in nazi Ukrie land…Als die gluiperds en luciferhoutjes een fakkeltje zien van een ongevaarlijk iemand hebben ze al een trauma….Kun je nagaan wat straks te wachten staat voor deze collaborateurs als shit echt los gaat. Kaag die ijskoud vandaag oproept dat er zware belastingen aankomen…Ik hoop het niet en dat het bijdraait maar denk dat de lont bijna wordt aangestoken is mijn gevoel…En dan zijn ze denk ik vogelvrij…Ook hun aanhangers die deze onnodige terreur steunen op bevolking. Dat zegt mij gevoel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in