Freepik

Gezien het verontrustende en toenemende aantal plotselinge sterfgevallen onder (ook jonge) volwassenen, dringen vooraanstaande Amerikaanse neurologen er dringend op aan dat op elk van deze gevallen met onmiddellijke ingang een autopsie wordt verricht. Het doel is een mogelijk verband met de vaccinatie of omgekeerd uit te sluiten. Vooral mensen onder de 40 zoeken steeds vaker medische hulp voor ernstige problemen, verklaart Dr. Robert Lowry, een deskundige op het gebied van hersenschudding en spier- en skeletaandoeningen, bericht Wochenblick.at.

De arts, die al meer dan 25 jaar de geneeskunde beoefent, vertelde aan de bekroonde medische journaliste, arts en aan Berkeley afgestudeerde Dr. Jennifer Margulis over ernstige problemen die ondervonden werden door patiënten, van wie de meesten vóór de inenting in goede gezondheid verkeerden, variërend van ernstige hoofdpijnen tot Bell’s palsy (een gezichtsverlamming) tot beroertes. Zoals Margulis schrijft, waren al deze gevallen uitsluitend gevaccineerde patiënten. Voor hem is de zaak duidelijk: het kan geen toeval zijn. Lowry is ervan overtuigd dat de neurologische problemen inderdaad bijwerkingen moeten zijn van het zeer experimentele Covid-vaccin.

Neurologische problemen na Pfizer vaccin

Volgens Margulis wijst Lowry op een studie uit 2021 in het medisch tijdschrift Clinical Immunology, waarin voor het eerst gegevens over verwondingen door vaccins uit Mexico werden geanalyseerd. De auteurs van de studie ontdekten dat ongeveer 1 procent van de mensen die de eerste dosis van het vaccin van Pfizer hadden gekregen, later had geklaagd over ongewenste neurologische voorvallen.

Officiële raming van de schade veel te laag

Hoewel dit al een onaanvaardbaar hoog cijfer was, zei Lowry dat het “waarschijnlijk met een factor 10 onderschat” was. Hetzelfde geldt voor de 53 miljoen neurologische letsels ten gevolge van vaccinatie die tot nu toe zijn gedocumenteerd door het register van ongewenste bijwerkingen VAERS en andere registratie- en rapportageprocedures; het cijfer zou aanzienlijk hoger kunnen liggen – gezien het feit dat er tot nu toe wereldwijd ongeveer 12,2 miljard doses Covid-vaccin zijn gesproeid, wat overeenkomt met een vaccinatiegraad van 66 procent voor de mensheid.

Vaccin falen en de uitweg

Duidelijkheid alleen bij verplichte autopsie

Net als bij andere bijverschijnselen zou alleen een verplicht post-mortemonderzoek in dodelijke gevallen duidelijkheid kunnen verschaffen. Dit wordt echter – bijna wereldwijd – blijkbaar politiek niet nodig of ongewenst geacht. Lowry, die – zoals veel van zijn collega’s en ongeacht zijn eigen praktijkervaring – nu krachtig waarschuwt voor risico’s van schade door vaccinatie, benadrukt ook dat de mogelijke nadelen veel groter zijn dan de voordelen van het vaccin, vooral voor kinderen, adolescenten en jonge volwassenen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkende video: vrouw valt flauw, stuiptrekkingen op de vloer op de Covid-vaccinlocatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin verzekert vernietiging van “Westerse Globalistische Elite” (Video)
Volgend artikelCOVID-19 Crisis: Het onuitgesproken doel van de “Global Reset” van het WEF is het “Uitroeien van de Armen”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. “Lowry is ervan overtuigd dat de neurologische problemen inderdaad bijwerkingen moeten zijn van het zeer experimentele Covid-vaccin.”

  Het zijn geen “bijwerkingen” – de experimentele gifspuit doet precies wat hij moet doen. Nerologische problemen ontstaan omdat er geëxperimenteerd wordt met het “controle centrum” in de hersenen. Het experiment is ontzettend primitief en er zullen velen zijn die schade zullen lijden.

  Men moet afstappen van de algemeen geaanvaarde notie dat dit een “vaccine” is die tegen de eoa “virus” bescherming biedt. Dan pas kan de waanzin gestopt worden. Zolang men niet wilt accepteren dat dit geen “vaccine” is, maar een daadwerkelijk experiment om de mens fundamenteel te veranderen in de eoa GMO met een verminderd bewustzijn, houdt het gekwetter over “virus” en “vaccine” en “covid” niet op en blijft er verdeeldheid en vijandigheid onder mensen bestaan.

  https://zonderreden.substack.com/p/consciousness

 2. Vertaaloptie rechtsboven

  ‘Waarom de informatie verbergen’? Rechtszaak zoekt documenten met betrekking tot Fauci’s vrouw
  Een rechtszaak ingediend bij een federale rechtbank beschuldigt de Amerikaanse regering van stonewalling omdat ambtenaren geen documenten vrijgeven met betrekking tot potentiële belangenconflicten waarbij Christine Grady, Ph.D., hoofd van de National Institutes of Health Department of Bioethics betrokken is – en vrouw van Dr. Anthony Fauci.´
  ´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/lawsuit-documents-anthony-fauci-wife-nih/

  • –Per 1 januari 2022 is het Nederlandse Surveillance Centrum voor Prionziekten gesloten
   Dit komt door het stopzetten van de subsidie hiervoor van het RIVM/Ministerie van VWS–

   Nee niet toevallig.

  • Ja dat dacht ik ook al, dat had bij de eerste doden al moeten zijn gebeurd, of is het nieuwe manier van geld maken…….
   Artsen en co waardeloos.

 3. Zou het er na 2,5 jaar toch van komen dat er onderzoek door middel van autopsie wordt gedaan?
  We zien het wel weer.

 4. These Foods May Help Repair Damaged DNA in Your Brain

  Anxiety is the most common mental disorder, affecting 40 million adults in the United States, according to Anxiety & Depression Association of America (ADAA). The global pandemic only exacerbated the situation. A March 2022 report by the World Health Organization said that the COVID-19 pandemic triggered a 25 percent increase in prevalence of anxiety and depression worldwide.
  The COVID States Project conducted a survey with more than 22,000 people across all 50 states and Washington, D.C in March of 2022. The survey reveals that the rate of depression varied greatly by age, while the rate stayed consistent among different age groups pre-pandemic. According to the survey, 50 percent of young adults aged 18 to 24 reported moderate or severe symptoms of depression, while only 9 percent of people 65 and older reported the same.
  In addition, research found that the COVID-19 vaccines might also contribute to mental disorders. U.K.’s COVID-19 specific Yellow Card reporting site identified a large range of neuropsychiatric complications as side effects of all the available COVID-19 vaccines.

  Even though science cannot explain the exact mechanisms causing mental disorders, it has proven that DNA damage and impaired repair of DNA damage is common in most psychiatric diseases.

  https://www.theepochtimes.com/these-foods-may-help-repair-damaged-dna-in-your-brain_4585663.html?utm_source=healthnoe&utm_campaign=health-2022-07-21-2&utm_medium=email&est=woFT0y6RvDFAJoQdhf%2FA%2FtzYMbTxgSdgWOMBzehO7Ir2GbERCSZ84RUP%2FZ3mD8PV4OGAK3vmjCUH

 5. autopsies uitvoeren gaat niet gebeuren.. dat wordt aan alle kanten tegen gewerkt of verboten.
  Of de autopsies worden alleen uitgevoerd door overheids instellingen die instructies krijgen. Je weet dus bij voorbaat al wat de uitkomst zal zijn…. het lag in geen geval aan de injecties, maar waarschijnlijk is de klimaatverandering de oorzaak.

  De hele wereld in één corrupte teringzooi… je kan NIEMAND meer vertrouwen!

 6. Dat laat maar wederom eens zien hoe hypocriet deze zo genaamde artsen zijn eerst alles af liegen uit gezonderd een aantal die dat van dag een in twijfel trokken werden beledig en zelfs uit hun functie gezet door deze personen hoe dubbel is dat, angst denk ik voor hun eigen bestaan want leugenaars moeten wij uit een vredige samenleving zo snel als mogelijk verwijderen.

 7. mijn schoondochter krijg na de 4 prik een epilepsie aanval waarin ze bijna was gestikt maar gelukkig was haar dochter en vriend in huis en hoorde een dreun boven waar zij aan het werk was. dus gelukkig was de ambulance er snel en kon ze gered worden.
  het eerste wat ze vroegen in het ziekenhuis heb je de boosters gehad en ja die heeft ze gehad.
  ze heeft de prikken genomen voor haarzelf{ hart problemen en voor haar vader die kanker heeft en daarom genomen}
  ik vind dat al de artsen en degene van de GGD die ook de prikken zetten ook voor het gerecht moeten komen want zij weten dat wat ze doen verkeerd is.
  en hebben moet willig bij gedragen aan al die doden, hartklachten , en neurologie problemen.
  dus zij mogen hier niet ongestraft mee weg komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in