Foto: freepik / Creativebird

Uit door Eurostat gepubliceerde gegevens blijkt duidelijk dat het Covid-vaccin niet alleen de overdracht van het virus niet verminderde, maar ook het aantal sterfgevallen niet stopte, integendeel. In feite nam het sterftecijfer in de EU van 2016-2019 gemiddeld toe na het eerste en tweede jaar van de vaccinatiecampagnes. Ernstiger is dat, terwijl de Covid-gevallen sinds de komst van de Omikron-variant in 2022 mild en matig zijn, de oversterfte is blijven stijgen, schrijft National.

Uit de door Eurostat zelf gepubliceerde statistieken over oversterfte in de EU blijkt duidelijk dat het Covid-vaccin niet heeft geleid tot een daling van het aantal sterfgevallen als gevolg van SARS-Cov-2. Terwijl de oversterfte in de EU in januari 2021 nog gemiddeld 17,3% bedroeg over de periode 2016-2019, steeg de oversterfte tot 23,7% in december 2021 na het eerste jaar van de Covid-vaccinatiecampagne. In december 2022, een jaar na de invoering van de Omikron-variant, die alleen milde en matige gevallen van Covid veroorzaakt, bedroeg de oversterfte in de EU 19,8%.

Hoewel Eurostat een daling van het percentage oversterfte in de EU laat zien tot 0,3% vanaf maart 2023, is dit verre van positief. Allereerst is 0,3% een gemiddelde, waarboven er nog steeds landen zijn waar de oversterfte onverklaarbaar (of verklaarbaar, voor wie de echte oorzaken toegeeft) is toegenomen. In Roemenië, het land met de minste gevaccineerden, bedroeg de oversterfte in januari 2021 maar 13,2% ten opzichte van het gemiddelde van 2016-2019, en in december 2021 10,4%. De pieken werden bereikt in oktober 2021 met 111,2% en in november 2021 met 70,1% oversterfte, toen de deltavariant in combinatie met op zijn minst een inefficiënt behandelprotocol in ziekenhuizen duizenden levens wegvaagde. In niet-gevaccineerd Roemenië, dat op Europees niveau de schuld krijgt, bedroeg de oversterfte in januari 2022 slechts 3,1%, en daalde tot minus 11,2% in december 2022 en minus 12,7% in maart 2023.

  Vaccinonderzoeker geeft "enorme fout" toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk 'vergif' is

Catastrofe in gevaccineerde landen

De statistieken van de meest gevaccineerde Europese landen laten een complete ramp zien. Griekenland had een oversterfte van 7,8% in januari 2021, en na een jaar intensieve vaccinatie bereikte het een oversterfte van 32,3% in december 2021, vervolgens 10,7% in december 2022 en 10,3% in maart 2023. In het geval van Griekenland keerde de oversterfte niet terug naar het niveau van vóór de vaccinatie. Hetzelfde geldt voor Malta, waar de oversterfte vóór de vaccinatiecampagne 4,1% bedroeg en in december 2021 19,8%, in december 2022 11,2% en in maart 2023 5,8% bedroeg. Ook Oostenrijk slaagde er niet in zijn oversterftecijfer terug te brengen tot het niveau van januari 2021 (8,8%) en steeg tot 19,8% in december 2021, 30,1% in december 2022 en 9,1% in maart 2023. Cyprus noteerde 12,2% oversterfte in januari 2021, vervolgens 34% in december 2021, 21% in december 2022 en 8,4% in maart 2023, terwijl Nederland, een ander extravagant land, 18,6% in januari 2021, 31,2% in december 2021, 23,4% in december 2022 en 12,3% in maart 2023 noteerde.

Geen onderzoek

Uit officiële EU-statistieken blijkt duidelijk dat het Covid-vaccin heeft geleid tot een stijging van de totale sterfte in de EU, waardoor de beweringen van de vaccinfabrikanten dat de injectie leidt tot een vermindering van het sterfterisico, worden ontkracht. Toch onderzoekt niemand deze zaken en is niemand van plan dit te doen. Zeer zorgwekkend is het feit dat, hoewel de WHO de Covid-pandemie officieel tot voorbij heeft verklaard, er in Europa nog steeds meer mensen sterven dan in 2016 tot 2019, de periode vóór de massale vaccinatie van de bevolking. Vanaf maart 2023 waren er nog steeds te veel doden in Denemarken, Duitsland, Ierland, Griekenland, Spanje, Italië, Cyprus, Malta, Nederland, Oostenrijk, Portugal, IJsland en Zwitserland. Toevallig (of niet) zagen de minst gevaccineerde landen een aanzienlijke daling van het sterftecijfer: Letland (daling van 13,9%), Roemenië (daling van 12,7%) en Bulgarije (daling van 10,3%).

  Zweden's "vaccinpas" moet ons een belangrijke les leren

Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUitgelekte WHO-documenten onthullen plan om kinderen te dwingen seksuele partners te hebben
Volgend artikelBiden betrapt op video terwijl hij twee kinderen lokt en vervolgens met hen achter gesloten deuren verdwijnt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. ´Op dinsdag 23 mei stemt de Eerste Kamer over de pandemie-wet. De uitkomst ervan zal bepalen of onze toekomstige generaties nog grondrechten en onvoorwaardelijke vrijheden zullen hebben. Ook al wordt de wet aangenomen, dan nog is het belangrijk dat wij laten zien hoezeer wij hier tegen zijn.

  Op de 23ste wordt er gestemd voor de eerste tranche (aanpassing) – in een later stadium komen er nog een tweede en een derde tranche. De weerstand zal toenemen, want deze wet is niets anders dan een juridische rugdekking om te pas en te onpas nieuwe Lockdowns te organiseren, en de Eerste en Tweede Kamer uit te schakelen wat betreft de democratische besluitvorming hierbij.

  Hoeveel Lockdowns, schoolsluitingen, en faillissementen zijn er nodig om één leven te redden? Wanneer worden de rekenmodellen van het RIVM en de complete data over de oversterfte openbaar gemaakt door de overheid? Waarom het voortdurende gebrek aan transparantie? Waarom geen goede evaluatie van de maatregelen voordat ze in een wet worden vastgelegd die in toenemende mate gezonde, onschuldige volwassenen en kinderen zal discrimineren en buitensluiten?

  Dinsdag 23 mei, 12 uur Kazernestraat 52, Den Haag´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/dinsdag-23-mei-ouders-en-kinderen-naar-de-eerste-kamer-12-uur-graag-delen/

  ´Volgens het RIVM waren de coronamaatregelen, zoals lockdowns, zeer effectief in het voorkomen van ziekenhuisopnames. De modellen waaruit dat zou blijken, zijn echter nog steeds niet geopenbaard. Toch dreigen dezelfde maatregelen nu onderdeel te worden van de aangepaste Wet publieke gezondheid. Is het RIVM betrouwbaar? Waarom dat gebrek aan transparantie? Waarom een wet die de overheid Carte Blanche geeft om alle maatregelen op elk moment weer in te voeren?´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/blckbx-houdt-vws-rivm-modellen-en-data-achter-om-aanpassing-wpg-door-te-drukken/

 2. Toch opvallend dat er geen cijfers bekend gemaakt worden over Afrika waar nauwelijks of niet gevaccineerd werd…

 3. P.s. Cyprus augustus 2021 58%, heb het zelf bijgehouden, het vreemde is dat een paar maand later de % veranderen, misschien omdat mensen van de dood opstaan of andere “onverklaarbare” reden.
  Volgende plandemie ipv. Masker en prik, 10 schaapjes afmaken, 2 vliegeni n één klap, idioten weg en geen overbevolking meer.

 4. VOOR ALLE ZEKER HEID ALLE KAMER LEDEN EN REGERINS VERTEGENWOORDEGERS 2 SPUITEN 5 BOOSTERS EN AAN HET ZUURSTOF JE WEET HET MAAR NOOIT HE

 5. oversterfte in 2016-2019 (toen de griep nog bestond), best wel raar dat 2020..het jaar van de ‘covid’ (en het ‘verdwijnen’ van de griep) een lichte ONDERsterfte kende…lol..tot zover het ‘beestjen’ en dat de oversterfte WEER begon nadat de vaxrondes begonnen…maar soit…laat dat mijn 50 cent zijn :p

 6. Het bewijs is dat de lever niet tegen liegen kan en al helemaal niet tegen angstaanjagend en prikken.
  Je brein snapt hier niets van en kent geen afwijzing en handelt uit liefde maar hebben deze lui nog nooit van gehoord en verzinnen de meest fragmentarische onzin want ze vragen niets aan je. Is afwijzing van het echte zelf die niet afgewezen wil worden en zijn alleen mensen in onwetendheid met zichzelf en alle lichaamsfuncties met hoe die werkelijk werken als als je waarnemingen wel aanstaan is leven in het “NU” en kent geen verleden.
  Bij een kind is het volgende van toepassing en verbreekt de energetische band met de moeder die dat ziet als zij beschermd mij niet op psychologisch niveau en duurt heel lang om die band weer te herstellen.
  Het lichaam geen lichaamsvreemde stoffen toelaat en laat daar nou net die lever voor zijn, het meest ingenieuze filter in je lichaam als je 5 waarnemingen openstaan is intuïtie de hoogste vorm van intelligentie en is objectieve waarneming tenzij je de hoogste staat van bewustzijn hebt bereikt is Samadhi en waarheid van fictie kan onderscheiden. https://youtu.be/Bw9zSMsKcwk

  The more if you read this ones = The COVID-19 Vaccines Are Neither Safe, nor Effective, nor Reversible…..
  Yes I called this from the start. How did I know?
  https://www.theepochtimes.com/health/a-colossal-failure-around-the-world_5260961.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-05-22&src_cmp=health-2023-05-22&utm_medium=email&est=moOu5mTGwls0K8BmRRJXVkpPhmjS2Qz%2F6tasbilZW6FRq4Tq3usTeNwEVeQcm%2B8kk9b8cMywfUIY

  As a result…..During an interview with Peter Sweden, Sasha Latypova said that DNA contamination is “a huge problem because this is replication competent plasmid, it can then invade human cells, it can invade the bacterial cells that live in your gut. So, they go into the bacteria they replicate there all sorts of issues.” A risk to everyone “on the planet”…..
  https://expose-news.com/2023/05/21/cancer-causing-agent-sv40-found-in-pfizer/ but they block and can’t stand to see the real truth = You have far more support in very high places then you realise, so please keep up your hard work ,demanding accountability and transparency and for exposing all the overt conflicts of interest that the mainstream media refuses to publish. Thank you for your service ,compassion and empathy throughout this time in the last 3 years https://youtu.be/bpzd74_gZJk

  What do you think about the current state of healthcare? over 8,5K stemmen Needs major reform 76%
  https://www.youtube.com/post/UgkxdhmOUoXA5DeEzeDnCxylL20tAmnlYw8N

  Klopt = We are in The photon belt will due til AD 4000 is now 2023 Is the cosmos currently playing out the devils until 2024-2025 and is watching over who is real and who is not and who has the best intentions is blown….. We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels. Who is the angel …and the other side a pitchfork…with a false ego……in other words is the more we put those agenda’s in the spotlight the better is is……they don’t one us and are not their properties….we where already free but they don’t let us FREE those pitchforks….with evil dreams….The internet is going down! 😳 https://youtu.be/dCvcGNJwr4I

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in