Generaal Shoigu

82.000 Russische soldaten zullen “straks” aankomen in het oorlogsgebied in Oekraïne – dat meldt minister van Defensie Sergei Shoigu momenteel aan zijn opperbevelhebber president Vladimir Poetin. Er zijn 300.000 extra troepen gemobiliseerd.

Het verslag van de Russische minister van Defensie aan de president van de Russische Federatie zal ook in Kiev gegarandeerd met belangstelling worden gevolgd: in zijn huidige rapport aan Vladimir Poetin zei generaal Sergej Kuzjoegetovitsj Shoigu dat 82.000 van de 300.000 pas gemobiliseerde soldaten “straks” naar het “gebied van speciale militaire operaties” zouden worden gestuurd. Nog eens 218.000 man zijn momenteel nog in gevechtstraining en zullen iets later in het operationele gebied volgen, bericht Exxpress.at.

Zoals gemeld door eXXpress menen Russische media dat er aanzienlijk meer dan 300.000 man zijn gemobiliseerd, waarbij zij 492.000 soldaten noemen. En ze speculeren dat het lage cijfer van 300.000 een bluf is van de Russische militaire leiding om de Oekraïense troepen te verrassen.

Nog meer Russische troepen worden vanaf januari ingezet

De komende maanden zullen uiterst moeilijk worden voor het Oekraïense regime: de bovengenoemde 82.000 Russische soldaten zullen snel de 100.000 tot 120.000 troepen versterken die reeds in de gevechtszone zijn gestationeerd, waardoor het machtsevenwicht in termen van troepensterkte zal worden hersteld – Oekraïne heeft nog steeds ongeveer 150.000 gevechtsklare soldaten ingezet aan dit 1200 kilometer lange front. Daarna zullen nog eens 218.000 extra Russische soldaten volgen in de maanden vanaf januari, wanneer hun operationele training is voltooid.

Bovendien wordt de toch al slechte energievoorziening van Oekraïne lamgelegd na het gerichte gebruik van kamikaze-drones op onderstations en elektriciteitscentrales: de opgelegde black-outs leggen het land lam, maar ook de voedselproductie, de handel, de nog intacte industrie en natuurlijk het vervoer van voorraden naar de frontlinie. Bovendien wordt het er niet eenvoudiger op om de 43 miljoen Oekraïners van gas voor verwarming te voorzien.

Frontnieuws filmpscoop - Russische soldaat spuwt de waarheid & Oekraïense luchtlandingstroepen aan flarden geschoten in Kremennaya-gevecht

Vanwege deze situatie verwachten militaire deskundigen de komende dagen verdere wanhopige offensieven van de Oekraïense strijdkrachten, vooral in het gebied rond Kherson, om de West-Europese regeringen te overtuigen van het nut van meer steun met wapens en verdere miljarden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Let op: Ze leggen ALLEMAAL het fundament … Wij zijn in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelActeur Tim Robbins bekent de waarheid over “veilige en effectieve” Covid-vaccins: “Ik trapte erin. Ik demoniseerde mensen. Ik was schuldig aan alles waarvan ik nu begrijp dat het niet gezond was”
Volgend artikelOrban: Westerlingen die het multiculturalisme zat zijn welkom in Hongarije
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Juist ja,
  Misschien gewoon even dreigen met die Sarmat-raketten naar de volledige Angelseksische wereld , USA en GB.
  Als volgt: verdwijn met je legers, personeel en wapenleveringen uit Oekraïne of we beschouwen jullie als oorlogvoerende partij.
  Aan het volk van desbetreffende landen om de gevolgen in te schatten.
  Uiteraard is het dan de bedoeling de NAVO uit elkaar te spelen (Angelsaksen tegen de rest)
  Is al voor een deel natuurlijkerwijs bezig.
  Gewoon de trend versterken.

 2. Amerika en het VK moeten spoedig een lesje nederigheid krijgen.
  Eerst alle spionage satelieten uitschakelen en 5 min. later alle drijvende vliegvelden en kruisers met hypersonische raketten het water uitschieten.
  Het zou mooi zijn als ze deze actie konden synchroniseren met de chinezen. Amerika heeft tenslotte ook niks te zoeken in de Chinese Zee.
  Zonder militaire aanwezigheid van Amerika op deze planeet zou het een stuk rustiger worden.

   • Jullie hopen en denken allemaal te veel. Ik weet zeker dat de Multipolaire wereld het gaat winnen van de Unipolaire wereld. (85% tegen 15%).Er bestaat alleen maar WETEN en NIET WETEEN buiten ons brein. Het goede overwint altijd het slechte. Kijk naar de menselijke geschiedenis en WEET.

    • Beste Mensen

     Veelen springen met de Hak op de Tak van de Wal in de Sloot
     Wat is Goed
     Wat is Slecht
     Wie weet dat ?
     Alles is Goed en Alles is Slecht
     Het gaat erom
     Geeft liefde tot , aan Alles

     Dank U

  • @Thom

   Er speelt ook nog iets anders in die ´Chinese zee´ tussen China en de Filipijnen waarbij de eerste een aantal eilanden wil annexeren die de Filipijnen toebehoren. De V.S. is de laatste buitenlandse macht geweest die heeft huisgehouden op de Filipijnen en hoe het verder is gesteld op dit moment weet ik niet.

 3. De Oekies zullen het zeker nog een paar keer proberen.
  maar de russen hebben de backup van hun luchtmacht, raketten en artillerie.
  Aanval is pure zelfmoord voor de Oekies.

  Ik hoop dat ze de lijken van de buitenlanders daar met naam en nationaliteit publiceren….

  ben benieuwd wie de oekies vooraan laten lopen bij de volgende aanval….

 4. Beste Mensen

  Meneer President Poetin is Super Slim
  Hij kijk heel ver vooruit
  Maar niet alleen dat
  Maar veel meer
  Wat hier niet kan worden benoemd
  Een ding is zeker Europa en Amerika zijn Twee Armen op Èèn Satanische Buik
  Tussendoor wemelt het van de Kleine kruimel positieven
  Dezen kunnen helaas niks uitrichten
  Aangezien de Kapitaal krachtigen de Grootste Satans dienaren zijn
  Dezen hebben alle touwtjes in handen
  Voor zo lang men waarde hecht aan dat waardeloos Rommel

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in