Het Westen is vernietigd, niet door communistische spionnen of terroristen, maar door zijn eigen intellectuelen en onderwijzers, filmmakers en historici. Universitair onderwijs en nu ook basisonderwijs leggen de westerse beschaving uit als een racistische entiteit die “gekleurde mensen” uitbuit. Paul Craig Roberts legt uit.

De Amerikaanse politiek bevindt zich in een crisis. Het bewijs is overweldigend dat Biden niet werd verkozen, maar het presidentschap kreeg via gestolen verkiezingen, en het bewijs is overweldigend dat de Democraten en het Biden-regime proberen te voorkomen dat Trump het presidentschap terugkrijgt door te proberen hem te vernietigen met vier valse processen wegens misdrijven en verschillende civiele rechtszaken. Dit is een ongekende bewapening van de wet voor politieke doeleinden, vergelijkbaar met Stalins zuiveringsprocessen van de Bolsjewieken. De uiteindelijke gevolgen zijn onduidelijk. Het volk laat zich echter niet voor de gek houden. Trump blijft de belangrijkste kandidaat voor het presidentschap, schrijft Paul Craig Roberts.

Trump kreeg meer stemmen bij zijn herverkiezing dan toen hij werd verkozen voor zijn eerste termijn. Biden, wiens steun zo zwak was dat hij geen campagne voerde omdat de afwezigheid van mensen op zijn bijeenkomsten een schande was, kreeg meer stemmen dan welke Democratische kandidaat in de geschiedenis dan ook, 10 miljoen meer dan Obama, meer dan Hillary. Het stemmentotaal voor Biden duidt op een grote steun van de kiezers, waar niets van te merken was. Er was geen zichtbaar enthousiasme voor Biden. Toch had hij een ongekend hoog aantal stemmen.

We hebben met het Biden-regime dus een onwettige regering. Het is niet toegestaan om dat te zeggen. De media staan het niet toe. Er worden rechtszaken aangespannen en zelfs arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen mensen die zeggen of bewijzen dat de verkiezingen gestolen zijn. Op deze manier gebruiken degenen die de verkiezingen hebben gestolen hun controle over de wet en vervolging om hun diefstal te beschermen. De diefstal was niet beperkt tot het presidentschap. Het gebeurde ook met Republikeinse vertegenwoordigers, senatoren en gouverneurs.

Trump heeft 8 jaar van valse vervolgingen gehad – Russiagate, twee onwettige impeachment pogingen, documenten gate, stripper gate, 6 januari opstand, resulterend in zijn aanklachten door Democratische gecontroleerde juridische machines in New York, Fulton County Georgia, en het US Dept of Justice. Bovendien probeert de procureur-generaal van de Democratische staat in New York het vastgoedimperium van Trump te stelen. Andere Democratische rechters hebben bepaald dat Trump aangeklaagd kan worden door iedereen die beweert “schade” te hebben opgelopen door een toespraak van Trump.

  VS: wil 74 miljoen mensen tot terroristen bestempelen

Trump heeft al deze problemen en stress alleen al om twee redenen: hij bedreigde het machtige militaire/veiligheidscomplex door te dreigen hun vijand weg te nemen door de betrekkingen met Rusland te normaliseren, en hij bedreigde het heersende establishment, dat soms de Deep State wordt genoemd, door te verklaren dat hij van plan is de macht van hen af te nemen en terug te geven aan het Amerikaanse volk.

Het doel van deze afstraffing van Trump is om luid en duidelijk de boodschap uit te zenden dat elke toekomstige president of presidentskandidaat die op welke manier dan ook een bedreiging vormt voor het heersende establishment zal worden vernietigd.

Het is noodzakelijk om te begrijpen dat wat er al tientallen jaren gebeurt in de VS – en in de hele westerse beschaving – de erosie is van het geloofssysteem dat de basis vormt van de sociale, politieke en morele orde. Het Westen is vernietigd, niet door communistische spionnen of terroristen, maar door zijn eigen intellectuelen en onderwijzers, filmmakers en historici. Universitair onderwijs en nu ook basisonderwijs leggen de Westerse beschaving uit als een racistische entiteit die “gekleurde mensen” uitbuit. Dit heeft zich nu ontwikkeld tot het demoniseren van blanke mensen, vooral blanke mannelijke heteroseksuele niet-Joden. Ze worden geëlimineerd uit machtsposities en invloedrijke posities en vervangen door vrouwen, “gekleurde mensen” en seksueel perverse mensen. Grote bedrijven zoals Apple, Starbucks, IBM en zelfs het Amerikaanse leger hebben publiekelijk aangekondigd dat het aannemen en promoveren van blanke mannen wordt opgeschort. Dit is een schending van de Civil Rights Act en het 14e Amendement van de Amerikaanse grondwet, maar er wordt niets aan gedaan. In rechtsgebieden waar de Democraten de schoolbesturen controleren, wordt de Kritische Rassentheorie gebruikt om blanke kinderen te leren dat zij en hun ouders racisten zijn die zwarten iets schuldig zijn. Ze leren dat ze misschien in het verkeerde lichaam geboren zijn. Er zijn transgenderklinieken opgezet waar de borsten van jonge vrouwen worden verwijderd en jonge mannen chemisch worden gecastreerd. Pogingen van ouders om in te grijpen in het hersenspoelen van hun kinderen worden tegengewerkt.

  Linkse journalist die bezorgdheid over gewelddadige criminaliteit in Democraten steden bespotte, thuis doodgeschoten

Het is noodzakelijk om te begrijpen dat het Congres en de president geen verantwoording hoeven af te leggen aan de kiezers. Belangrijker dan stemmen zijn de campagnebijdragen die tot de verkiezing leiden. Het Huis en de Senaat en de President worden gekozen op basis van grote sommen geld die worden bijgedragen door de rijke en machtige financiële en economische belangen, zoals het militair/veiligheidscomplex, Wall Street, de farmaceutische, energie-, landbouw- en andere industrieën. Gekozen functionarissen moeten zich schikken naar de belangen van degenen die het geld verschaffen, anders gaat het geld bij de volgende verkiezing naar hun tegenstanders. De Joodse miljardair George Soros gebruikt zijn geld om agressieve partijdige Democratische procureurs-generaal aan te stellen die Republikeinen aanvallen.

Het resultaat is dat de Republikeinen Trump niet kunnen verdedigen, omdat het establishment niet wil dat Trump verdedigd wordt.

Het is noodzakelijk om te begrijpen dat de VS geen natie is. Het is een toren van Babel. Onnoemelijk veel miljoenen immigranten komen illegaal het land binnen, jaar na jaar, en er kan niets worden gedaan om de invasie te stoppen. De Democraten verwelkomen de indringers omdat ze manieren hebben om ze aan de Democratische stemmen toe te voegen. De Republikeinse zakenlieden verwelkomen de indringers omdat ze goedkope arbeidskrachten leveren en de lonen in de VS drukken. De twee politieke partijen die hun kortetermijnbelangen dienen, vernietigen Amerika. De immigranten-invasies overweldigen de schoolsystemen, medische voorzieningen, politie en ondersteuningssystemen van de getroffen staten en gemeenten, waardoor het voor hen moeilijk wordt om de rente op hun gemeentelijke obligaties te betalen.

  Een natie met dementie

Dus, zie je, het maakt niet uit hoeveel stemmen deze of gene kandidaat heeft volgens deze of gene peiling.

Trump wordt vervolgd door Democratische aanklagers in rechtbanken die worden voorgezeten door Democratische rechters in rechtsgebieden waar zwarte Democratische jury’s zijn. De wet wordt gebruikt als wapen om een president en presidentskandidaat te verwijderen die door het establishment als een bedreiging wordt gezien. Trump mag geen president worden. Als hij niet in de gevangenis belandt, zal hij worden vermoord, tenzij het establishment denkt Trump onder controle te kunnen houden door zijn benoemingen te controleren en hem te blijven intimideren. Misschien denkt het establishment dat 8 jaar van hoge stress op een oudere man zijn schade heeft gedaan en dat een beetje meer stress Trump zal afmaken.

Bovendien daalt de levensstandaard in de VS. Banen in de middenklasse verdwijnen en daarmee ook de middenklasse. Veel Amerikanen hebben 2 of 3 parttime banen zonder pensioen of medische voordelen. Na de ineenstorting van de Sovjet-Unie begonnen Amerikaanse bedrijven banen in de productiesector te verplaatsen naar China en Azië. De Federal Reserve, de centrale bank, dient de belangen van de grote banken ten koste van alle anderen. Kortom, de VS is een disfunctioneel land geworden.

Maar het buitenlands beleid is nog steeds in handen van de agressieve neoconservatieven, die nog steeds vasthouden aan hun agenda van Amerikaanse hegemonie, voornamelijk om Rusland en China in bedwang te houden en het Midden-Oosten open te stellen voor Israëlische expansie.

Ik hoop dat dit duidelijk maakt dat de VS over de hele linie instabiel is. Het idee dat een verkiezing de situatie kan corrigeren is absurd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Amerika, het niet zo fraaie, heeft niet het recht om andere landen de les te lezenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFederale rechter belooft bijna 200 mensen op de klantenlijst van Jeffrey Epstein bij naam en toenaam te noemen
Volgend artikelNieuwe beelden van 7 oktober tonen Israëlisch tankvuur op kolonisten in huizen op Kibboets Be’eri
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  1. Ik begon te lezen maar als iemand maar blijft beweren dat Biden oneerlijk heeft gewonnen, ja dat kan ik echt niet serieus meer nemen en stop ik met lezen, waarom, hoe ging alles dan onder Trump, zo goed dan, deze vent heeft Jeruzalem de hoofdstad van de zionisten gemaakt en krijgen nu onder Biden helemaal vrijspel, ik vind hen beiden vreselijk, ik vind dit land een machtspotentaat,racisten en weet ik allemaal, voor mij staat dit land voor zoveel slechts, de lijst is eindeloos, hoop dan ook ECHT mee te maken dat er een multipolaire wereld komt en Trump of Biden, mag ik effe een teiltje, bovendien weten wij dat er boven de preident een geheime kliek zit die alles bepalen, dat weten we toch, geen illusies dat er eigen beleid zou mogen komen van iemand, dan kan er ook nu de kogel gegeven worden.

  2. Wordt het niet stilletjes aan tijd dat we die cowboys ginds links laten en ons met ernstiger dingen bezig houden? Ze gaan ons het volgend jaar toch niet het ganse jaar door onnozel maken met hun gedoe van voorverkiezingen, nominaties, peilingen enz. De wereld verdient beter.

  3. Trump heeft teveel tegen de schenen geschopt van het globalistische establishment en moet ten alle prijzen van het presidentschap worden gehouden.
    Hij zou wel eens de grenzen kunnen sluiten voor illegale immigranten, het globale klimaat narratief onderuit halen, vrede brengen in het midden oosten via de Abraham accords, het door de neocons (binnen zowel de republikeinen als de democraten) instand gehouden vijandbeeld tov Rusland wegwerken, energie onafhankelijkheid bewerkstelligen, wetteloosheid aan banden leggen etc…
    We moeten eerlijk blijven , zo iemand kan niet meedoen bij de grote jongens ….

  4. Elke politicus is ‘part of the problem’. Trump net zo goed of eigenlijk meer omdat hij de goegemeente in slaap houdt of het idee geeft dat ze wakker zijn terwijl ze slaapwandelen. Operation Warp speed?

  5. Zo te lezen nog nóóit 1 reageerder zijn succesvolle ralley’s gevolgd in een week 2 X om 3am tot 5. Vol tot en mét En de Thuis Kijkers varieéren van 4.6K tot v/d week 6.9K thuiskijkers EN LIFE Reageren. ik kijk graag , geen woord te weinig , hij is geen senile biden lol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in