Tanks van de Israel Defense Forces beschoten op 7 oktober huizen van kolonisten vol met niet-strijders in Kibboets Be’eri terwijl ongeveer 500 IDF-soldaten “buiten stonden te wachten en niets deden,” zo blijkt uit een nieuwe video die door het Israëlische Channel 12 is verkregen, bericht Chris Menahan.

[De Israëlische gijzelaar] Yasmine Porat getuigde dat de tankbeschieting van een huis waar 14 Israëliërs en 39 Hamasstrijders werden gedood, na zonsondergang gebeurde,” merkte Dan Cohen op. “Deze beschieting in deze video vindt overdag plaats, dus het is bewijs dat Israëlische tanks een ander huis in Be’eri hebben beschoten. Dit onderstreept waarom de wereld een internationaal en onpartijdig onderzoek moet eisen naar 7 oktober.”

Vorige week werd een video gedeeld van een Israëlische veteraan die in detail beschrijft hoe hij getuige was van een Apache helikopter van de IDF die een raket afvuurde in Kibboets Be’eri op 7 oktober.

  Nadat de raketten op Israël zijn gevallen, worden de dingen echt voor het Westen

Dit is allemaal nog meer bewijs dat erop wijst dat Israël honderden van zijn eigen mensen heeft gedood op 7 oktober onder de “Hannibal-richtlijn.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israëlische strijdkrachten schoten hun eigen burgers neer, zegt overlevende van kibboets



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westen is vernietigd
Volgend artikelRode Zee’s Poort van Tranen… Zoals gewoonlijk betalen Uncle Sam’s Euro vazallen de prijs
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Heel goed van het joodse leger, joden afslachten, ga zo door, en vergeet niet door te rijden naar de Knesset, opgeruimd staat netjes..!!

    • Joden zijn eveneens slachtoffer van het internationale zionisme als Palestijnen, zij het in mindere mate. Het zijn de geheime genootschappen en netwerken, die de wereld verzieken, niet mensen met een bepaalde etnische komaf. En dergelijke verraders zijn er onder alle volken op aarde, ook onder Nederlanders – helaas.

  2. 7-0ct was een gezamelijke psyop van Hamas/ Mossad en CIA. De isrealische soldaten hielpen Hamas en hun “gematigde terroristen” om zoveel mogelijk eigen mensen te slachten voor hun satanische 9/11 ritueel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in