Amerika heeft, net als een afgepeigerde crackverslaafde, dringend een interventie nodig. Ik waarschuw u alvast – de volgende video’s zijn moeilijk om naar te kijken. Eten tijdens het kijken wordt afgeraden. Wilt u een idee krijgen van hoe verpest de situatie in de Verenigde Staten is? Toen ik een van de video’s op YouTube opvroeg, kreeg ik een advertentie voor NetJets te zien. Denk daar eens over na. Ik sta op het punt om een video te zien van drugsverslaafden en geesteszieke daklozen en het algoritme toont me een dienst die zich richt op de bovenste 1% van rijke Amerikanen. En geloof me, ik ben niet rijk. Die combinatie van een luxe advertentie met een video van massaal menselijk lijden definieert wat er van de Verenigde Staten is geworden, schrijft Larry Johnson.

Het aantal daklozen in onze “vruchtbare vlakten” is enorm. Alleen al in Los Angeles heeft het kantoor van de burgemeester er meer dan 46.000 geteld. Dat is ongeveer de omvang van de 12 Oekraïense brigades die in juni het noodlottige tegenoffensief lanceerden. Dertig jaar geleden was dakloosheid niet gewoon. Ja, het bestond wel, maar niet in de epidemische omvang die we nu zien. Ik denk dat dit een menselijke tijdbom is die op ontploffen staat. Amerika vernietigt zichzelf door biljoenen dollars naar het buitenland te sturen om eindeloze militaire operaties (eufemisme voor “oorlogen”) te financieren, terwijl Amerikanen die verslaafd zijn aan narcotica of worstelen met geestesziekten zich opstapelen. Het zijn nog geen lijken, maar de mensen in deze straten gaan wel die kant op. De Wall Street Journal meldde een paar maanden geleden dat het aantal daklozen stijgt.

  "Antifa voor Biden" vrachtwagens rijden rond de Democraten-conventie waar Biden zijn aanvaardingsspeech geeft

Ik denk dat de Verenigde Staten het recht hebben verloren om andere landen de les te lezen over schendingen van de mensenrechten. Amerikanen moeten eens in de verdomde spiegel kijken. We leven in een vervallen glazen huis dat stenen (en raketten) naar andere landen gooit.

De volgende video’s gaan over New York City, Boston, Philadelphia, Los Angeles, San Francisco, Portland (Oregon) en Seattle. Als eerste New York City.

De beelden uit Boston zijn genomen in de buurt van Harvard University.

@urbanvisualglobal Homeless in Boston American @Urban Visuals Global #homeless #boston #street #ave #philadelphia ♬ Dramatic Military – Faid rafanda

Kensington Avenue in Philadelphia wordt beschreven als een drugs zombie apocalyps.

Dan is er Los Angeles.

San Francisco was vroeger een geweldige stad om te bezoeken. Die dagen zijn voorbij.

Portland, Oregon is een andere nachtmerrie.

En dan is er nog Seattle, Washington.

Ik ben vooral geïnteresseerd in wat mijn lezers die buiten de Verenigde Staten wonen hiervan vinden. De Amerikaanse “Droom” trekt nog steeds miljoenen illegale migranten aan. Ik vermoed dat ze nu tot het besef komen dat Amerika een Mad Max hels landschap aan het worden is. Ik betwijfel of de militaire planners van het Pentagon erover nadenken wat er zou gebeuren met de bevoorradingsketens die deze grote steden overeind houden als we in oorlog raken met China of Rusland. De volledige ineenstorting van de openbare orde is een nachtmerriescenario dat niet vergezocht is.

De winter komt eraan. Terwijl Washington zich druk maakt over hoe ze meer geld naar Oekraïne kunnen krijgen, spelen de politieke leiders van Amerika Nero na terwijl Rome in brand staat. Maar in plaats van één stad die in metaforische vlammen opgaat, zijn het er tientallen.

  Joe Biden: Oekraïne moet misschien land aan Rusland afstaan

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rooktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa heeft een verpletterende nederlaag geleden in zijn oorlog met Rusland
Volgend artikelHet Grote Oliecomplot: Het is al sinds het einde van WWII bekend dat olie geen fossiele brandstof is; het is abiotisch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Toen ik 45 jaar geleden zeevarend als kok op de Nederlandse koopvaardij regelmatig in meerdere Amerikaanse havensteden kwam, was er werkelijk niet één stad die me beviel. De Amerikaanse gedachtegang, hun instelling is ronduit lomp, kortzichtig, egoïstisch en bijzonder arrogant. Ik heb niet één Amerikaan ontmoet waarbij ik mezelf op mijn gemak voelde. Ik zou een compleet verzorgde en betaalde reis naar Amerika afgeven als ik die ooit zou winnen, want als er één land is waar ik beslist nooit meer naar terug wil keren, dan is het wel Amerika.
  Het was destijds al hopeloos en tegenwoordig is het zelfs nog vele malen slechter geworden.
  Zoals het artikel al aangeeft: “Er is helemaal niets meer over om trots op te zijn” The American dream is veranderd in the American Nightmare.

  • Ik kende vroeger een Amerikaans gezin, ze hadden geen stuiver om hun kont mee te krassen, maar ze waren 100% zelfverklaarde popiejopies. Super arrogant, en super onbetrouwbaar. En hoe eenzaam dat gezin ook was behandelden zij de buurt alsof het een eer was om hun erbij te hebben. Rare jongens, die Amerikanen.

   • Ik vertikt het om een Engelssprekende te helpen door Inglish te spieken. Ik zal hem helpen in ’t Frans, Duits en met een beetje Spaans, maar dat ze zelf de moeite doen om een andere taal te kunnen spreken in plaats zich als het boven verheven volk te gedragen.

  • Je zegt het helemaal goed. Zelf vinden ze zich geweldig goede, aardige en beleefde mensen, het toppunt van menselijkheid. Maar dat komt omdat ze nog nooit ergens anders geweest zijn. Behalve dan om te roven en te moorden of te beleren.

   Helaas beginnen veel Nederlanders er ook steeds meer op te lijken. Zelfs als je spontaan aardig bent tegen iemand kijken ze je aan van ‘wat mot je van me’. Dan krijg je van die fake aardigheid uit puur eigenbelang. En met bijna alle buitenlanders die ik tegenkom heb ik direct een leuk en warm contact. Terwijl ik ze liever buiten de grens zou ontmoeten.

  • Het was in de jaren 80 al een triestig zooitje… ik zag de verloedering en het verval toen al. En bij elke verkiezing werd de abortus kaart weer uit de hoed getrokken. Het is een samenleving die van moorden en plunderen leeft, dus wat kan je verwachten. Op een roadtrip dwars door het land zag ik hoe ontzettend zielig het binnenland was. Identieke huisjes aan huisjes omgeven door dorre lapjes grond en geparkeerde auto’s, enorme tarwevelden en uren lang hetzelfde dorre uitzicht. Verderop een Burger King. Alleen de West kust en de Oost kust zijn te doen. NYC onderging vele veranderingen in snel tempo, een stad die niks met de VS te maken lijkt te hebben, een enclave op zich. Boston (was?) een prachtige stad, San Francisco, San Diego, Chicago ook, met onverwachte flair en cultuur. NYC na Dinkins werd een gelikte stad door Giuliani. Nu nog ergere zooi dan ooit. De VS is een verloren zaak, want ook al hebben ze EU leeggezogen, het geld gaat niet naar de infra of naar een verbetering van interne zaken, maar naar de zakken van de engnekken. (En het leegzuigen is nog niet klaar, want de ‘opbouw’ van Hoerkriestan moet ook nog komen.) Oh, ik kreeg laatst ook al een foto doorgestuurd over een UFO die over de weg hing vlak bij waar ik woonde. Nee, ze trapten er niet in. Maar het laat zien hoe knettergek die regering daar is geworden; een kat in het nauw gaat rare sprongen maken. Deze voormalige grootmacht staat nog te stuiptrekken en de EU krijgt nog meer klappen – de military industrial complex in de VS is de gangmaker en die heeft geen toezichthouders. Het kankergezwel is nog goed en wel in leven.

   • In de Koreaoorlog (1950 -1953) hebben de Amerikanen genoegen moeten nemen met een staakt-het-vuren en deze strijd was de eerste waarbij een stempel is gedrukt door de Deep State, vanwege verraad op grote schaal in eigen kring. M.a.w. friendly fire op zeer grote schaal. De nodige topmilitairen zijn in deze periode wakker geworden.

    Sinds de Vietnamoorlog door toedoen van president L.B. Johnson (1908 – 1973) m.b.v. het Tonkin-incident op 02.08.1964 is gaan escaleren is het leegzuigen van de Amerikaanse samenleving door de gewetenloze banksters op de achtergrond pas op goed op gang gekomen. De vader van de latere zanger van The Doors Jim Morrison (1943 – 1971) vice-admiraal George Morrison (1919 – 2008) was nauw bij deze false flag-activiteit betrokken.

    Tegenwoordig stort in de VS iedere week een brug in of ontspoort een (goederen)trein, want de duistere krachten (o.a. de zionistische entiteit aka Israël) vinden het onderhouden van ruim 800 bases (met name om Rusland en China) oneindig veel belangrijker dan het welzijn (en welvaart) van de Amerikaanse bevolking.

 2. Het is diep en diep triestig dat zoveel praktisch allemaal jonge mensen daar rondzwerven en geen toekomst meer zullen hebben of er zelf iets aan willen of kunnen veranderen en geheel apatisch daar in de vuiligheid dat er op straat ligt zitten zoeken naar iets…ja naar wat enfin ze zullen het daar zeker niet gaan vinden. Kan je alles van deze fouten aan de regering leggen een deel dus wel maar het overgrote gros dat daar rondhangt heeft het zeker aan zichzelf te wijten doordat het probleem bij hunzelf is begonnen en alle moeite die door hun familie is gedaan om hen te helpen niets heeft opgeleverd … Ook hier in Belgie heb je bepaalde ouders die tot hun allerlaatste geld zoon of dochter willen helpen betreft drug gebruik door dure psychiaters in te huren of voor afkick te betalen hun huurgeld betalen en verdere onkosten te vergoeden want ocharme want ze zijn toch zo zielig want werken gaat ze niet zo goed af dus beter heel de dag in hun bed te blijven liggen en de fouten die ze zelf veroorzaken bij een ander te leggen. wat een wereld

 3. Duidelijk de neerwaartse spiraal van de-evolutie…volgens oude gnosis stamt de mens niet af van apen maar dat sommige mensapensoorten het gevolg zijn van de-evolutie van de mens in oude tijden en dus van de gevallen mens afstamt..tja, makes sense.

  • Tijdens haar ballingschap in Groot-Brittannië (1940 – 1945) was ons gevluchte staatshoofd Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) een fervent gebruiker van crystal math (pervetine).

  • In jaren 70 had je dat ook in de philipijnen,
   winkels daar waren bunkers die hun spullen door kleine luikjes en tralies heen verkochten.
   Geen klant kwam er naar binnen door vele geweld toender tijd.
   Als er hier echt besmettelijke ziektes uitbreken dan komt dat systeem naar hier
   Met overdruk ventilatoren die besmetting naar buiten moeten blazen.

  • Fleur oktober 1, 2023 Bij 15:15
   Jawel, lijkt er op, maar het is niet duidelijk of dat komt door het enorme binnenharken van de ‘vluchtelingen.’

 4. Nog heugelijk? nieuws uit US of A.

  Jill Biden en Whoopie Goldberg, welke behoren tot de discipelen van Corona die herhaaldelijk de stemming ten gunste van experimentele geninjecties hebben verhoogd. Maar ondanks (of beter gezegd dankzij?) de injecties worden ze steeds opnieuw ziek van Covid-19.

 5. Migranten zullen worden gebruikt om het Westen te onderwerpen

  Dankzij de globalistische massamedia zijn westerlingen zich er niet van bewust dat er een communistische staatsgreep heeft plaatsgevonden en dat hun landen worden bestuurd door verraders.

  Van Reddit Conspiracy: “Mijn organisatie was direct verantwoordelijk en belast met het verwijderen van berichten en het afschudden van sociale-mediaplatforms van Franse burgers die tijdens de Franse rellen klaagden dat de oproerpolitie geen Frans sprak. Dat waren immigranten die wetshandhavingsposities kregen in de Franse rellen. uitwisseling voor permanente verblijfsvergunning en staatsburgerschap.

  In interne rapporten is het plan van het WEF om immigranten in dienst te nemen om de lokale bevolking van westerse landen te onderwerpen wanneer zij onrechtvaardige wetten invoeren, zoals verplichte medische beperkingen, bewegingsbeperkingen, beperkingen op het gebied van klimaatverandering, ULEZ, voedselbeperkingen, landbouwbeperkingen en bankbeperkingen. Het zullen geen bekende gezichten zijn die je dwingen je te onderwerpen. Het zullen mannen uit het militaire tijdperk zijn die wanhopig alles willen doen voor de machten die er zijn in ruil voor vestiging in het aangewezen land.>>>

  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/16vsf7g/the_illegals_immigrants/

  https://x.com/infowars_tv/status/1707909382598516833?s=46&t=yeOsMVXbCmdtx12FCkFW3Q

 6. Het valt wel op dat de grootste verloedering te vinden in de Amerikaanse grootsteden waar de Democraten meestal al decennia aan de macht zijn.

  En nog iets, als men de moorden met vuurwapens die gepleegd worden door criminele straatbendes (die veelal bestaan uit ‘minorities’) in deze grootsteden uit de statistieken zou halen, zou de VS plots een van de veiligste landen ter wereld zijn inzake het bezit van vuurwapens door burgers.

  Maar deze informatie wordt gecensureerd wegens niet politiek correct. Liever dan deze criminele straatbendes te ontwapenen wil men de wetsgetrouwe burgers ontwapenen zodanig dat die zich niet meer kunnen verweren tegen deze criminelen.
  Voor meer informatie ga naar: gunfacts.info

 7. Indiaantje spelen. Een gezellige boel. Iedere popster wil een beetje zwerver zijn. Ik denk niet dat Nederland zo verantwoordelijk is voor de ongelijkheid in de wereld. Ze hebben de wereld opengelegd, maar zij niet alleen, en voor die tijd hadden bepaalde culturen maar een paar gebruiksvoorwerpen, hoewel ze een soort natuurlijke balans hadden. Hadden ze die mensen met rust moeten laten? Misschien. De ongelijkheid in die landen, voormalige koloniën, kan niet enkel op ons afgeschoven worden. Er spelen allerlei idealen, ideeën over goed en kwaad en een gebrek aan rationaliteit. En egoïsme is niet rationeel. Zeker schuiven de VS veel van hun schuld op anderen af, wie is de volgende als we geen bondgenoot zijn? Het draait er niet om of het leuke mensen zijn, maar wij hebben geen verplichting om de waanzinnigen in de wereld op te nemen. Dat is geen solidariteit, zo werkt het in ieder geval niet uit. Als je kijkt naar onze economie, dingen waar je een paar tellen voor nodig hebt, daar ben je de hele dag mee bezig, dit is niet rationeel. Dan is de wedijver om niet dakloos te zijn nog minner.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in