Oekraïense baby’s en zeer jonge kinderen worden ontvoerd en verkocht aan de grens tussen Oekraïne en Polen, waar elitaire pedofielen tot 150.000 dollar betalen om de zuigelingen te kopen voor hun eigen krankzinnig plezier.

“Dit is op het ogenblik gewoon een snoepwinkel voor hen,” zegt Dean, een voormalig Brits soldaat die verbaasd is over de wereld van elitepedofilie die hij heeft leren kennen. Dean werkt nu voor MitMark, een particulier risico-adviesbureau dat “gevallen is” in het proberen te bestrijden van mensenhandel, nadat hij in de buurt van de grensovergang Medyka in Polen was aangekomen om aan crisisbeheersingsprojecten te beginnen, bericht Newspunch.com.

“Je zou niet denken dat een mens dat een ander mens zou kunnen aandoen,” zei hij. “Het gaat verder dan terrorisme. Ik heb het grootste deel van mijn volwassen leven tegen terrorisme gevochten, maar zij geloven tenminste nog in iets. Handelaren geloven in niets anders dan hebzucht en geld. Het leven betekent niets voor hen.”

Byline Times meldt: Het gangbare tarief voor een baby of een heel jong kind – hetzij om in seksuele slavernij verkocht te worden, hetzij om gedood te worden en geoogst te worden voor organen – is ongeveer 150.000 dollar.

Uitbuiten van een crisis

Sinds de Russische invasie van Oekraïne op 24 februari begon, zijn ongeveer 5,5 miljoen Oekraïners naar het buitenland gevlucht. De overgrote meerderheid van hen zijn vrouwen en kinderen, want mannen van 18 tot 60 jaar mogen het land krachtens de noodwetten niet verlaten.

De reizen zijn moeizaam, vaak duizenden kilometers en verscheidene dagen, en vaak voorafgegaan door wekenlang leven onder Russische bombardementen en bezetting.

Zij die in het buitenland aankomen zijn uitgeput en overweldigd door de hulp die aan de Poolse kant van de grens geboden wordt door de enorme vrijwilligersbeweging die gemobiliseerd is. Hier hebben zij het gevoel dat zij zich kunnen ontspannen en eindelijk hun waakzaamheid een beetje kunnen laten varen.

Maar de beste camouflage voor een mensensmokkelaar is de vriendelijkheid van anderen.

  "De Oekraïners in de strijd houden"

“Wij hadden een Italiaanse kerel die zich voordeed als vrijwilliger en die een heel gezin vrouwen en kinderen, zeven mensen denk ik, meenam en zei dat hij hen naar Italië zou rijden,” zei een vrijwilliger die anoniem wenste te blijven.

Hij reed hen naar Italië en toen in het midden van nergens zei hij dat ze moesten uitstappen. Ze stapten uit en hij reed weg. Ik denk dat hij misschien via de telefoon te horen kreeg dat de politie hem op het spoor was en dat hij hen gewoon kwijt wilde raken. Hij heeft ook nog een andere vrouw en kind meegenomen en wij weten nog steeds niet waar zij zijn.”

Niemand weet hoeveel mensen er verhandeld zijn sinds de Russische invasie begon, alleen dat het gebeurt en dat het op een professioneel niveau georganiseerd is.

“De meeste mensenhandel in Polen gebeurt via georganiseerde misdaadnetwerken in de Midden-Europese regio, en het was al een probleem lang voor de vluchtelingencrisis zelf,” zegt Allison Byrd, coördinator speciale projecten bij de liefdadigheidsinstelling tegen mensenhandel Unbound.

Het is nuttig te bedenken dat dit een situatie is van vraag en aanbod. Dus waar de vraag groot is, weten wij dat het aanbod dat zal bereiken. En helaas heb ik van sommige van onze partners gehoord dat het online zoeken naar Oekraïense vrouwen explosief is gestegen. De handelaars zijn dus financieel zeer gemotiveerd om aan die vraag te voldoen.”

Op het terrein bij de grensovergangen sluipen uitkijkposten van bendes – of “dickers” – rond, die foto’s maken van vrouwen en kinderen, die zij doorsturen naar de hogere rangen, die dan beslissen of zij geschikt zijn voor de mensenhandel. Het zijn deze dickers waar Dean en zijn collega’s naar op zoek zijn.

Hij wijst op een foto op zijn telefoon van een Kaukasische man. “Daarvan hebben wij er acht in ons bestand,” legt hij uit. “Deze man heb ik vier dagen geleden aan de andere kant van de grens gezien. Kijk naar hem – hij is 40 jaar oud en ziet er niet ongeschonden uit. Wat doet hij daar? Hij is niet sjofel, heeft een fris kapsel en hij praat met jonge mensen met kinderen.”

Gezichtsherkenningstechnologie kan ook helpen om in real time mensen op te sporen waarvan bekend is dat zij met criminele bendes werken, iets wat door Unbound met goed gevolg is toegepast.

Nadat hij een vrouw had opgemerkt die beweerde vrijwilligster te zijn maar aanbood vluchtelingen te betalen om tassen voor haar over de grens te dragen in ruil voor een lift naar Warschau, heeft een teamlid haar discreet gefotografeerd en die naar een collega in de VS gestuurd. “Hij liep de foto na en hij bevestigde dat deze persoon banden heeft met mensen die geen goede mensen zijn,” zegt Byrd.

Het toezicht dat door MitMark en Unbound wordt uitgeoefend is doeltreffend gebleken, want de collega’s van Dean zijn erin geslaagdin twee gevallen in te grijpen waarin mensen op het punt stonden verhandeld te worden.

Over een van deze onderscheppingen zei hij het volgende: “Wij hebben dit tegengehouden, de jongens zijn daar naar binnen gegaan, hebben de dame en twee jonge kinderen in een veilige haven gebracht, waar een crisismanagementteam is. Wij probeerden de man te grijpen, maar hij was er vandoor gegaan. Wij hebben de bewaking die wij van de vorige dagen over hem hadden verzameld aan de Poolse politie gegeven, maar die wilde het eigenlijk niet weten.”

Het incident vestigt de aandacht op een van de belangrijkste problemen waarmee degenen die de mensenhandel proberen te bestrijden te kampen hebben – de gemelde onwil van de autoriteiten aan de grens om iets meer te doen dan het absolute minimum om het gebied rustig en kalm te houden.

  Het Oekraïense leger bestookt Donetsk stad met brandende thermiet-munitie artilleriegranaten

“Ik kom uit Kiev en ik kwam op 5 maart in het treinstation van Krakau aan met mijn driejarig kind en mijn vriendin en haar twee kinderen,” vertelde een Oekraïense vrouw die anoniem wenste te blijven aan Byline Times. “Een man kwam uit het niets naar haar toe en zei ‘hallo, waar ga je heen? Ik zal u naar een veilige plaats brengen. Ik ben hier om te helpen’. Ik rende met de kinderen naar haar toe en zei dat hij op moest donderen en hij rende weg.”

Naarmate het verloop van de oorlog verschuift, verschuift ook de stroom vluchtelingen. Veel Oekraïners trekken nu naar huis, gerustgesteld dat het, door de vermeende mislukte poging van Rusland om de hoofdstad Kiev in te nemen, nu betrekkelijk veilig is om dat te doen.

Onvermijdelijk zien de smokkelaars nu kansen aan de Oekraïense kant van de grens, en richten zij hun pijlen op mensen als die hun vaderland binnenkomen en manieren zoeken om naar hun geboortestad te reizen.

“Wij waren laatst [aan de Oekraïense kant van de grens] en daar stonden Mercedessen met zwart geblindeerde ruiten vol met kerels,” zegt Dean. “Het lijkt wel iets uit een film, maar het is waar – twee grote limousines, drie kerels in elke auto, wat nergens op slaat. Als je daar was om iemand op te pikken om hem terug naar Kyiv te brengen, bijvoorbeeld, dan zou je geen drie kerels in elke auto hebben. Er zijn overal rode vlaggen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense politie rolt mensenhandelring op die baby’s verkocht aan pedofielen in ChinaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat staat ons te wachten? De voedingsindustrie luidt de noodklok – hongersnood vanaf 2023 
Volgend artikel“Het vaccin doodt mensen. Daarom probeert iedereen die zegt dat je het vaccin moet nemen, je te vermoorden.”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Wat heb je aan een orgaan van een heel jong kind. Het is totaal zieke shit als dit verhaal waar is. Maar het zou me niet verbazen; er zijn genoeg mentaal gestoorde kerels die mensen als een onuitputtelijke voorraad zien. Wat ze in feite ook zijn.

  • Ik zag recent een docu over een mensenhandelaar. In EU een half miljoen euro voor een baby, om die dood te neuken op de meest gruwelijke wijze. Christopher Stevens, dood in Benghazi, hield zich met dezelfde kinderhandel voor de elite bezig in Libie, ws ook elders. Het gaat dus niet zo zeer om organen maar om hele zieke satanische en pedofiele praktijken. Lees The Franklin Scandal Coverup van John LeCamp maar eens, dan krijg je een idee.

   • Ik denk lieve Gertrude dat Immortal een ander soort orgaan bedoelt. Hoe dan ook, precies zoals je zegt; walgelijke bende!!

  • Ooit heb ik in het NHD gelezen dat een jongentje van een jacht was ontsnapt. Daar hielden hoge heren pedofielenfeesten en hij en andere kinderen(jongens?) werden op dat jacht misbruikt. Ergens in een haven is het jong van boord weten te ontsnappen en toen kwam alles naar buiten.
   Het is al heel lang geleden dat ik het las. Jaren tachtig – negentig ongeveer. Verder nooit meer wat over gehoord.

   • Ja, gebeurd(de) in een bos in de buurt waar ik vroeger woonde. Montferland.
    In het bos staat op een bult een hotel restaurant. Verhalen gaan dat daar af en toe rijke lui bijeen komen en ‘ s nachts jacht maken op naakte kinderen die zij los laten op het terrein. Het is daar een publiek geheim.

   • Broertjes Ruben en Juilian uit Driebergen teruggevonden op een plek waar de dag ervoor een filmset opgezet was. Jacht??? Vader had zgn zelfmoord elders gepleegd. Dorpen weten precies hoe het al decennia vanuit de familie gaat.

 2. Zoek op domein amg-news.com/archives/14927https://amg-news.com › archives › 14927
  Warning: Graphic Content – Uncovered: Panda Eyes; Another …
  A terrified child with panda eyes, dirty mouth (very symbolic) in a bloodbath (highly symbolic), probably preparing the child for a witch hunt or a bloody ritual. Punished, symbolism for humans in real cages, kids in cages, imprisoned, malnourished, and ignored before starting the real punishment and abuse. Pregnant child, breeding.

 3. “De overgrote meerderheid van hen zijn vrouwen en kinderen, want mannen van 18 tot 60 jaar mogen het land krachtens de noodwetten niet verlaten.”

  Behalve de mannen van een bepaalde clique. Die konden veilig naar het land met de blauwe ster van Remphan vluchten. Hypocriet? Welnee! Juist heel duidelijk wie hier ook weer de touwtjes in handen hebben.

  • Het wiel van Remphan op de Golan Hoogte. Ik vraag me al decennia af of ze extraterrestial sites aan het verzamelen zijn. Voor de terugkeer van de Messiah? Israel = Elohim = Elven/Sidhe = Tuatha Dé met de voorspelling in vele werelddelen dat ze ooit terug zullen keren. Is er een pure bloedlijn gestart van het genetisch materiaal van Israel die door Jacob in een gevecht vermoord werd?

 4. In de Nederlandse politiek lopen figuren rond die op de barricade stonden voor seks met kinderen. Bijna elke Nederlandse politieke partij was voor seks met kinderen.

  • Buiten Context. Dat was een andere tijd. Vrij onschuldige pedofielen die mee probeerden te liften op de emancipatie van de homobeweging. Erger is een man/wetenschapper in de USA die vele lezingen houdt op dit moment en propageert dat sex tussen vaders en dochters prima is. Een Belgische man die dat aanhing, zijn jonge dochter groomde werd door zijn schoonvader vermoord. Ik heb zijn wetenschappelijk onderzoek deels gelezen. Kostte me veel moeite om te googlen welke naam daarbij hoort. Warren Farrell. Kennelijk tracht Google zijn onderzoek wb dat onderwerp weg te censureren. Sex met minderjarigen, Pence met jongetjes, door de elite, is van een hele andere orde. Door het beide als pedofiel te bestempelen wordt de discussie lastig. Koos Postema 1 van de voorstanders van legalisering van pedofiele sex met kinderen. Het ging dan altijd om sex met wederzijdse instemming. Vanuit feministische kant werd een leeftijdsgrens van 12 jaar voorgesteld. Een leeftijd waarop kinderen mondig geacht werden te zijn om die keuze te kunnen maken. Aangezien de hersens pas met 26 jaar volgroeid zijn is dat de vraag. maar dat is ook zo voor heterosex en homosex. In de hele discussie destijds, waarin ik felle anti debatten voerde, was verkrachting natuurlijk altijd volkomen taboe voor alle partijen. Decennia geleden hadden 11 jarige meiden in Rotterdam sex met toestemming. Een 13 jarige versierde herhaaldelijk een man van 32 die ik kende. Mannen die ik ken kregen briefjes van jonge meiden in de kroeg met sex als aanbod. Een hele andere discussie dan die van de duizenden verdwenen, gekidnapte, vermoordde, misbruikt in satanische rituelen door de Elite, of babies die doodgeneukt worden voor een half miljoen. Stop dus met opnieuw die verwarring in te brengen.

 5. Pedofiele homo’s hebben in die andere tijd de macht gegrepen en Nederland tot pedofielenland nr1 van de wereld gemaakt. Al die figuren die toen op de barricade stonden voor seks met kinderen mogen van mij voor een tribunaal. Victor Orban zou een goede president voor Nederland zijn haha.

 6. We leven in een zieke en gestoorde wereld. Kindermisbruik, verkrachting en vooral van baby’s, zou de doodstraf op moeten staan! Een eindeloze rij van mensen zou je krijgen, wachtend op hun executie!

 7. Moet je ook vertellen over de mensenhandel in Afrikaanse meisjes in het midden Oosten ! En loverboypraktijken !
  Het begint wel op te vallen hoe alle pijlen op steeds dezelfden worden gericht!.
  Maar slechte mensen heb je overal, niet alleen in het westen.

 8. Dat het in alle lagen van de bevolking gebeurt is niet zo raar na eeuwen lang misbruik, generatie op generatie..voeg daar de media en muziek en filmindustrie aan toe van de laatste eeuw, en de technologie en ziekmakende pharma helpen de iluminati om alles te versnellen en op giga schaal uit te voeren. Het “westen” laat zich sataniseren (als dat een woord is, je snapt wat ik bedoel), everybody has got to be free to do what they wanna do.. waar heb ik dat eerder gehoord..? Oh ja, dat is het basisprincipe van satanisme en dat is wat onze zelfbenoemde wereldleiders en hun medetuig openlijk laten zien. Duurt niet lang meer voordat alle werken van de duisternis aan het licht komen, ze zijn er namelijk nog trots op ook.. de scheiding tussen goed en kwaad word steeds duidelijker, ook onder het volk. Wees sterk en moedig dappere held, blijf standvastig en vrees de dood niet, die deur gaan we allemaal door. Be the Light in this darkness

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in