The Guardian publiceerde op 15 januari 2023 het meest perfecte stukje nieuwe normaal nostalgie dat er ooit was of kon zijn: Coronavirus: “mensen nemen dit niet serieus”: deskundigen zeggen dat Amerikaanse Covid-golf groot risico is.

Dit stuk kan worden bestudeerd als een Platonische Vorm. Niets kan het onvermogen van de covid angstporno uitgevers om het narratief los te laten perfecter aantonen. Als de schrijfster niet haar eigen website had, zou ik het stuk hebben toegeschreven aan een geval van ChatGPT, getraind op elk Guardian- en New York Times-artikel van de afgelopen drie jaar, schrijft Robert Blumen.

De schrijfster gebruikt elke in diskrediet geraakte covid troop minstens één keer. Ik zal hier een paar van de beste opnoemen. Om ze allemaal te behandelen zou ik het hele artikel moeten citeren en dat zou in strijd zijn met de Fair Use Doctrine. Ik heb gekozen voor een tabelvorm met een citaat naast de troop waarvan het is afgeleid:

Citaat Troop
“In het vierde jaar van de pandemie.” We zitten nog steeds in een pandemie. Er komt nooit een einde aan.
“Dit is een van de grootste pieken van Covid-gevallen in de hele pandemie, volgens afvalwateranalyses van het virus.” De huidige golf is de ergste golf ooit.
“Covid-19 verspreidt zich opnieuw over Amerika en wordt aangewakkerd door de recente feestdagen.” Super-spreiding evenementen en familiebijeenkomsten.
“De Omicron subvarianten BQ.1.1 en BQ.1 en de snel uitbreidende XBB.1.5 vormen de meerderheid van de gevallen.” Net toen u dacht dat we er overheen waren, is er een nieuwe variant opgedoken.
“Met XBB is er zo’n aanzienlijk transmissievoordeel dat blootstelling echt riskant is – het is nu riskanter dan het ooit is geweest” in termen van overdraagbaarheid, aldus Sehgal.” De nieuwe variant is gevaarlijker dan eerdere varianten.
“En hoe meer het virus zich verspreidt, hoe meer mogelijkheden het heeft om te evolueren en mogelijk mutaties op te pikken die het gemakkelijker maken om de immuniteit te overwinnen.” De varianten worden mettertijd alleen maar erger, nooit milder.
“de wintergolf, die opnieuw de gezondheidszorg onder druk zet.” “Williams is bezorgd dat ziekenhuizen hun maximale capaciteit bereiken. Gezondheidswerkers hebben drie jaar van burn-out, invaliditeit en overlijden meegemaakt, en sommigen hebben het personeelsbestand moeten verlaten.” De gezondheidszorg staat onder druk. Het zal waarschijnlijk instorten. Mensen zullen op straat sterven, omdat ze geen zorg kunnen krijgen.
“Ondanks de grote verspreiding van Covid hebben de ziekenhuisopnames nog niet de vroegere pieken van de pandemie bereikt, waarschijnlijk dankzij de immuniteit … maar die bescherming mag niet als vanzelfsprekend worden beschouwd, zei hij, vooral omdat de immuniteit afneemt.” Natuurlijke immuniteit beschermt u niet. Zelfs als u immuun bent, moet u nog steeds alle vaccins en boosters krijgen.
“De ernstige gevallen die we nu zien, zijn waarschijnlijk ten minste enigszins te voorkomen, als mensen ervoor zorgen dat ze op de hoogte blijven van vaccinaties, want dat is nog steeds de veiligste manier om immuniteit op te bouwen.” Vaccinatie stopt de verspreiding.
“Men bestrijdt gewoon een hoop verkeerde informatie.” Alles wat u hebt gelezen in tegenstelling tot dit narratief bestaat uit leugens van kwaadwillende verspreiders van verkeerde informatie.
Toen Joe Biden in september verklaarde dat de pandemie “voorbij” was, stagneerde dat waarschijnlijk het publieke enthousiasme voor de nieuwe booster. Montere praatjes over het einde van de pandemie zijn gevaarlijk.
“Terwijl vaccins zeer belangrijk zijn…” Alle wegen leiden naar vaccinatie.
“In New Hampshire nemen verzorgingshuizen geen mensen op van wie ze denken dat ze geen personeel hebben om ze te verzorgen, wat ik bewonderenswaardig vind, maar het gevolg daarvan is dat de ziekenhuizen vastlopen,” zei hij. Ziekenhuizen die patiënten zouden kunnen afstaan aan zorginstellingen voor tijdelijke of langdurige zorg, zullen de bedden langer gevuld zien.” Ouderen in verzorgingshuizen lopen gevaar.
“Het aandeel voor kinderen onder de vier jaar is in 2022 ongeveer verdubbeld.” Kinderen lopen gevaar.
“Zoals Ray het uitdrukte: ‘Als we een masker zouden kunnen dragen, waarom doen we dat dan niet?'” Maskers voorkomen de overdracht van virussen op de luchtwegen.

Mijn favoriete deel van het stuk is: “Maar door de slechte berichtgeving van functionarissen realiseren veel mensen zich misschien niet eens dat de VS een golf ervaren.” Ik ben een van die vele mensen die dit niet wisten. Een golf van wat? Een normale seizoensgriep waardoor mensen zich een week lang niet lekker voelen? Een zware verkoudheid?

  Na sterfgevallen - aanklagers willen AstraZeneca aanklagen voor doodslag

We kunnen onze terugkeer naar het oude normaal vieren als een uitbraak van een seizoensgebonden virus zorgwekkend is voor degenen die geïnfecteerd zijn of voor een familielid zorgen. De hele samenleving hoeft niet in paniek te raken over zulke dingen. Hoe normaler de wereld is, hoe meer middelen de getroffenen zullen hebben om met hun problemen om te gaan. En hoe beter degenen die niet direct getroffen zijn, in staat zullen zijn hen te steunen.

Als software engineer merk ik met enig vermaak op dat de variant (of zoals ik ze graag noem “scariant”) namen nu twee punten hebben. In een software release versie wordt een versie met dubbele punt gebruikt voor een minor bug fix release, (bijv. 3.0.1). “Minor” betekent dat de release niet belangrijk genoeg is voor gebruikers om onmiddellijk te upgraden. Misschien moet dezelfde denkwijze worden toegepast op de manier waarop wij omgaan met de opkomst van nieuwe virusvarianten.

Toen Biden zei dat de pandemie voorbij is, gevolgd door “Als u opmerkt, draagt niemand maskers. Iedereen lijkt er vrij goed aan toe te zijn”, was dat misschien zijn dementie die het filter blokkeerde dat in werking moest treden voordat hij iets waars zei. Biden zei alleen het stille deel hardop: het publiek heeft de paniekfase achter zich gelaten. Zelfs Anthony Fauci deed de onbegrijpelijke uitspraak dat de pandemie niet voorbij is, maar dat we uit de “pandemische fase” zijn. Elke uitspraak als deze is meer tandpasta voor de pandemische dooddoeners om terug in de tube te stoppen.

Het artikel betreurt de lage acceptatiegraad van de boostervaccinaties. Er wordt ons verteld dat gevallen voorkomen hadden kunnen worden als patiënten extra injecties hadden gevraagd. Ten eerste: gaat het om gevallen? Ten tweede: het is niet waar dat de covid-vaccins infectie voorkomen. Dat kan alleen zo zijn als de mislukte claim van steriliserende immuniteit geldig was.

  Hoofd van de WHO beweert dat de Covid-lockdowns ook na het vaccin worden voortgezet

Voorstanders van vaccins hebben de eerdere beweringen teruggenomen dat één of een willekeurig aantal injecties zou voorkomen dat de ontvanger geïnfecteerd raakt. Eind 2022 werd bekend dat de klinische proeven niet eens getest hebben op het vermogen van de serums om de overdracht te stoppen. Het is moeilijk te geloven dat iemand dat nog kan zeggen nadat zoveel meervoudig gevaccineerde en geboosterde publieke figuren covid hebben gekregen.

Mijn vriend Kevin Duffy, een professionele belegger, stuurde me na het zien van het Guardian-artikel deze afbeelding. De grafiek toont de marktpsychologie van een financiële zeepbel en de daaropvolgende marktcrash. Ik heb het rode ovaal toegevoegd om aan te geven waar we volgens Kevin nu zijn: in de ontkenningsfase, nadat de zeepbel is gebarsten.

Ik moet ook denken aan de Kubler-Ross rouwfasen die een patiënt of een geliefde doorloopt wanneer hij een terminale diagnose krijgt. Het stadium in haar reeks is ontkenning. De volgende stadia zijn woede, onderhandelen, depressie en aanvaarding.

Hetzelfde kan gezegd worden van al deze tropen: gelooft iemand ze nog? Dit is geen nieuws. Het is een laatste poging om meer sap uit een uitgedroogde citroen te persen. Deze berichten waren twee jaar geleden krachtige angstgeneratoren. Maar bij elk gebruik wordt de lading zwakker.

Het script is uitgeput. Deze tropen zijn nu moe en ineffectief. De angstzaaiers lijken niet te beseffen dat de boodschap geen effect meer heeft, maar hebben niets anders te bieden. Het gaat er niet om dat zij artikelen als deze publiceren. Het is hoezeer deze stukken laten zien dat ze niet weten dat het spel voorbij is en dat ze hebben verloren.

  BREAKING: De MSM hebben nu geen andere keuze dan toe te geven dat DEATHVAX™ dodelijk is

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uit officiële regeringsrapporten blijkt dat de volledig gevaccineerden in de loop der tijd hun immuunsysteem verliezen – immunodeficiëntiesyndroom

Vorig artikelLijst van top 25 gevechtstank hoeveelheden
Volgend artikelGlobalist Harari’s krankzinnige ideeën: Nutteloze eters zullen elkaar afslachten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

  • Waarschijnlijk wel, want dan verzinnen ze wel dat het virus zo is gemuteerd dat het je DNA aanvalt,de patiënten zullen ze nu ook daadwerkelijk hebben maar dit betreffen dan de gevaccineerde zoals door velen voorspelt.Het is best doorzichtig wat ze doen. Ondertussen graast 80% van de murf geprikte kudde vrolijk door in de supermarkten GMO en nu krekelmeel herkauwend.

   • Hebben ze een keuze dan ? Grote genade wat een minachting spreekt hier uit. Heeft iedereen soms een boerderij waar hij zelf alles kan verbouwen? Wel eens aan gedacht dat in een stad mensen in veel gevallen niet eens een balkon hebben en heel klein wonen? Hoe moeten ze dan zelf voor hun voedsel zorgen, men is afhankelijk van supermarkten, idioot !

    • Beste Bernt, Pas een beetje op je woorden svp! Het grootste deel van de Nederlanders heeft GEEN boerderij en/of hectares beschikbaar. Als je dus NU enigszins op de hoogte bent van wat er straks vermoedelijk staat te gebeuren, dan zal je moeten anticiperen/verhuizen/out of the box denken of mogelijkheden moeten creëren etc etc.. Doe je dat niet? Dan mag je op de blaren plaats nemen, klagend over het beleid wat ze dan handhaven en uitbreiden… 🙁

    • Poeh poeh…. om iemand een idioot te noemen… als Nuke nou een gevaxte was… Wb het krekelvreten, tsja, ik hoef het ook niet, en ik heb ook geen moestuin en bio boerderij etc. Maar de Reaguurder Ron Swart raadde Ekoplaza aan, dus daar ga ik dan heen als de etiketten bij de appie etc me niet bevallen. Maar niet alles zal insectoid-voer zijn, denk ik. Nou, zeg nou eens wat aardigs tegen Nuke?

   • Waarschijnlijk wel, want dan verzinnen ze wel dat het virus zo is gemuteerd dat het je DNA aanvalt

    Isnie erg Nuke,ze zijn gevaccineerd.

   • “Ondertussen graast 80% van de murf geprikte kudde vrolijk door in de supermarkten GMO en nu krekelmeel herkauwend.”
    Wat vreet jij dan?
    Bieten en boerenkool met een karbonade van je varken op je 10 m2 balkonnetje?

 1. Tsja leuk en aardig maar het narratief van die creeps was een klein raampje om hun kans te grijpen en dit hebben ze gewoon gedaan en met succes. Met een vaccinatiegraad van 75 to 80% dombos toch aardig geslaagd want het serum werkt gewoon door. Net als die reptielen zelf overigens. De goedkeuring van de EU om wederom een ongetest produkt zoals Krekelmeel te accorderen en in populatie te pompen getuigt hiervan. Het mag overal ingestopt worden zonder waarschuwing op etiket,terwijl bekende bijwerkingen zoals een Shock die adem en bloed circulatie ontregelen gewoon bekend zijn. De EU heeft met deze accordering zonder onderzoek wederom bloed aan haar handen van eigen burgers en met name ontwetende kinderen die de latijnse naam van deze onheilspellende insecten niet kunnen lezen. Dus game over? Nope. Enige manier voor ons hier is de val van dit corrupte ongekozen EU establishment. Zolang deze nog functioneel is zijn we keer op keer overgeleverd aan satanisten. Maarja, mensen schijnen het ook normaal te vinden dat hier waterkanon wagens uit Brussel in Nederland rijden en worden ingezet compleet met Belgisch kenteken. NWO ten top.

  • Die Vrijland is compleet in het sprookjesbos verdwaald wat een clown en mafklapper..Als hij niet ziet dat Demon Musk fout is heeft ie minimaal 2kg feces in zijn ogen.

  • Als Vrijland gelijk heeft over Musk, dan bijt ik een arm af. King Musk is net zo nep als de maanlanding – met zijn Mars kolonisatie, zijn kruiwagens vol geld, zijn Starlink troep, zijn rocketbouw voor Noord Korea, en zijn ‘vaccinatie machines’ voor Gates. Waarom dweept men zo met die mafketel? Omdat hij je ook gewoon zit voor te liegen over wat je ‘horen wilt’?

 2. @Henkie, Nou ik wens Trumpie veel succes met ze platgespoten warpspeed populatie en regenboog staten..Heb nog ergens T-shirts van hem uit 2017 toen ik hem nog hoog had zitten en in de VS zat. Kom er nooit meer, smerig Satanland. Ook niet gek eigenlijk want het waren voornamelijk ontspoorde sektarische geloofsgemeenschappen uit Europa die pioniers/Indianen killers vroeger.

 3. Bill Gates kopt hem alvast in.

  ‘Bill Gates voorspelt een pandemie die door de mens kan worden veroorzaakt en erger is dan COVID-19’
  Bill Gates waarschuwde tijdens zijn bezoek aan Australië voor de dreigende dreiging van een nieuwe pandemie, een pandemie die veel verwoestender kan zijn dan Covid en door de mens kan worden veroorzaakt, meldde Daily Mail.

  Maandag besprak Microsoft-oprichter Bill Gates de wereldwijde gezondheid, paraatheid bij pandemieën, voedselzekerheid en ‘klimaatverandering’ in een diepte-interview met Dr. Michael Fullilove, uitvoerend directeur van het Lowy Institute.
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/bill-gates-predicts-another-pandemic-man-made-worse-covid-19/

  • Nice. Gates rotzooit met mensen en hij rotzooit met het weer. En dan durft hij te zeggen dat er weer een ‘pandemie’ komt. Hoe komt het dat die vent steeds maar zijn gang kan gaan…? Uiteraard zitten we straks met een catastrophe, met al dat gerotzooi van hem, en wat zouden er nu weer voor spuitjes klaar liggen. Just say no to drugs.

   • En met gewassen, allemaal GMO dus laat de zgn gezonde granenontbijt van Quakers etc. maar staan..Testen op ratten pakte niet zo goed uit…Allemaal tumoren na paar jaar zo groot als de rat zelf.

    • Zieke shit. Ik vraag me af of al dat land dat Gates opkocht toegewijd wordt aan de gmo tarwe, of aan wat anders. Wat zou het kunnen zijn? Het was voor een reden dat Bayer een paar jaar geleden Monsanto opkocht – ze kochten een heel continent aan tarwe. Al jaren worden tarwe telers in de VS geteisterd door die schurken. Alles moet GMO worden. Tarwe is het belangrijkste voedselprodukt op aarde, met China en India de koplopers, en nu ook Rusland als 3e. VS is nu 4e producent. Tarwe speelt een grote rol in de wereld. De ene zijn dood, de ander zijn brood. De GMO tarwe heeft al een intrede gemaakt in EU; in April van 2021 werden de regels voor gene-editing besproken door de EU Comm om ze losser te maken. Dan kun je rare dingen uitspoken met gewassen… en geen haan die er naar kraait als het plantje rare stofjes maakt die jij opeet. Weet je bijv nog dat een bepaalde rogge schimmel ergot (voorloper van lsd) maakte… dat was een schimmel, en de weed plant maakt van nature een stof die wat met je brein doet, maar zo kan je de plant zelf ook stoffen laten maken. Het gaat een rare boel worden als dit allemaal zijn gang kan gaan.

     • @immortal, Ja klopt helemaal die creeps van Montsanto kochten gewoon grond naast een boer in de VS die niet mee wilde werken en lieten vanaf die grond hun gmo gewas die van de boer bestuiven en daarna aankomen met patenten zodat de boer zijn graan of mais niet meer mocht gebruiken..Moederkoren heet de schimmel, gingen vroeger hele dorpen van trippen doordat het in het brood kwam wat gezien werd als hekserij…Dunne met sluikhaar Annies werden gretig op de brandstapel gegooid. Albert Hoffman heeft het alkolide geïsoleerd (LSD-50). Waarvoor mijn dank groot als ex-psychonaut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in