Op vrijdag eindigde de globalistische bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) in Davos, Zwitserland – en toepasselijk gaat AUF1.INFO vandaag aan de slag! En dat is om de duivelse plannen verder toe te lichten. Tijdens het WEF op dinsdag stond één kwestie centraal. Het thema: “Een miljard mensen voorbereiden op de economie van morgen”. Wat wordt bedoeld met deze “voorbereiding” laat zich goed raden uit citaten van WEF-denker Yuval Noah Harari, die ervan overtuigd is dat miljoenen mensen “nutteloos” worden door de technologische vooruitgang, schrijft Auf1.info.

Voor Harari lijken mensen niet meer te zijn dan nuttig vee. Hierin verschilt hij nauwelijks van zijn collega-denkers, maar hij zegt het schaamteloos. Er is dus onvermoeibaar onderwijswerk nodig om de gewone stervelingen duidelijk te maken hoe onmenselijk deze “elite”-kringen te werk willen gaan. En het is precies dit onderricht dat AUF1.INFO nu uit alle macht zal intensiveren.

“Elites” moeten beslissen over de waarde van een mens

De rijke “humanitairen” moeten beslissen wie overbodig is, zoals Stefan Magnet al aangaf in zijn nieuwe boek “Transhumanisme – Oorlog tegen de mensheid”. Concreet zegt Harari: “…als de massa’s hun economisch belang en hun politieke macht verliezen, kan de staat op zijn minst gedeeltelijk de stimulans verliezen om te investeren in hun gezondheid, onderwijs en welzijn. Het is zeer gevaarlijk om overbodig te zijn. De toekomst van de massa’s zal dus afhangen van de goede wil van een kleine elite. Misschien duurt deze goodwill nog enkele decennia. Maar in het geval van een crisis – een klimaatramp bijvoorbeeld – zou het heel verleidelijk en niet bijzonder moeilijk zijn om de overbodige mensen gewoon overboord te gooien.”

Eerst immobiliseren – dan afvoeren

Op het World Economic Forum (WEF) in Davos gaat het dus heel natuurlijk over hoe we een miljard mensen kunnen “voorbereiden” op de banen van morgen. Honderden miljoenen mensen zullen hun baan verliezen – en zo de “nutteloze massa” worden. Een term die een historisch unieke minachting voor het volk uitdrukt. Het “vee” moet worden verdoofd; met computerspelletjes, drugs en virtuele werelden bijvoorbeeld, voordat we definitief worden afgevoerd. Want Harari maakt het duidelijk: “Wat is er zo heilig aan nutteloze luilakken die hun dagen doorbrengen met kunstmatige ervaringen in fantasiewerelden?”

Ongekende arrogantie van machthebbers voedt verzet

De discipelen van Schwab lijken te beseffen dat dit niet zal gebeuren zonder massaal verzet. In Davos bijvoorbeeld werden de vele deelnemers die per privéjet werden ingevlogen, beschermd door 5.000 soldaten en veiligheidstroepen. Een dergelijk rigide isolement is ook ongekend in de geschiedenis – zelfs dictators baden graag in de menigte om bewonderd te worden. Maar als we afgaan op de plannen van de Davos-kliek, gaan we heel andere tijden tegemoet.

  Er zijn te veel "Varkens in de Salon": De westerse beschaving is ziek en stervende; is het te laat voor een verlossing?

Digitalisering, automatisering, robotica

Want, zegt Harari: “Veel mensen stevenen wellicht niet af op het lot van de koetsiers uit de 19e eeuw – die voortaan taxi’s reden – maar van de paarden uit die tijd, die in de loop der tijd helemaal van de arbeidsmarkt zijn verdrongen.” Opnieuw is het duidelijk dat hij mensen ziet als niets meer dan boerderijdieren. Afgezien daarvan zullen er in principe geen menselijke banen meer zijn die permanent “veilig zijn voor toekomstige automatisering,  “omdat machinaal leren en robotica steeds beter zullen worden.”

Barbaren zullen elkaar afslachten

Op lange termijn zou er zelfs sprake kunnen zijn van deglobalisering. Namelijk, “wanneer de hogere kaste zich verenigt in een zelfbenoemde ‘beschaving’ en muren en grachten bouwt om zich af te sluiten van de hordes ‘barbaren’ buiten.” Terwijl in de vorige eeuw de “barbaren” nog nodig waren “als goedkope arbeidskrachten, leveranciers van grondstoffen en markten”, kan een beschaving “gebaseerd op kunstmatige intelligentie, bio-engineering en nanotechnologie veel meer zelfvoorzienend en zelfvoorzienend zijn”. Niet alleen hele klassen, maar hele landen en continenten zouden zinloos kunnen worden,” voorspelde hij somber.

De zelfbenoemde “beschaafde zone” zou dus leven in forten die bewaakt worden door drones en robots, terwijl de “gebrutaliseerde mensen” elkaar zouden “afslachten met machetes en Kalashnikovs” in de afgezonderde “barbaarse gebieden.”

Voor de globalisten zijn wij dus gewoon barbaarse boerderijdieren die, wanneer ze niet meer nodig zijn, gewoon geslacht kunnen worden. Want anders zouden ze het op een gegeven moment toch zelf doen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wetenschappers promoten nu “Kakkerlakkenmelk” als “3 keer voedzamer dan koemelk”Volg Frontnieuws op Telegram

  "Dit is een spirituele strijd": Tucker Carlson waarschuwt voor de "anti-menselijke" Nieuwe Wereldorde

Lees meer over:

Vorig artikelHet spel is voorbij en ze hebben verloren
Volgend artikelTen eerste, doe geen schade
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

76 REACTIES

 1. Beste…ik volg sinds geruime tijd jullie verslagen…waar ik ook met de nodige voorzichtigheid in geloof. Dat we door deze enkelingen in een afgrond storten. Maar ik heb nergens gezien dat jullie lieve koningin bezoeken brengt aan deze instituut…. niemand reageert ???
  Ik kan mis zijn…maar er klopt veel niet
  België is niet veel beter

  • Verdient die “lieve”koningin wel onze aandacht nog terwijl ze ons liever kwijt als rijk is? Dacht van niet. Maar ik denk dat het feesie van hun niet meer lang duurt want de mensen worden wakker en zien ook wat er gaande is en wie wakker is kan niet meer in slaap gesust worden. Ik verwacht dat vele straks geofferd gaan worden en ook die beruchte familie door die nog hogere elite. Die daarna andere poppetjes naar voren gaan schuiven om alsnog hun walgelijke ideeen uit te voeren, maar dan op andere manieren en op een langere termijn.

   De echte hoofd schurken zullen wel buiten schot blijven en proberen door te gaan koste wat kost want het is hun spel die ze graag willen doorspelen.

  • Ik weet niet, maar wij ‘Neder’ landers hebben geen lieve koningin helaas.

   (Grappig zie nu pas,zijn we echt Neder? Best wel eigenlijk voor zo’n 75/80%)

    • Oeps Lee1990, je DNA gegevens afgestaan? Of was het voor deze idioterie. Ik had er al moeite mee toen ik een bloedtest deed om te kijken of ik spikes etc in mijn bloed had omdat ik door shedding 4 weken (sept 2021) onder de pannen was geweest. Werd niet aangetoond. Maar later dacht ik wat doet het instituut met mijn gegevens? De lab eigenaar vertelde goede relaties met de ziekenhuizen en overheid te hebben. Dat was pas bij de uitslag dat ik dat hoorde. Balen dus. Anders had ik me nog even bedacht.
     IN 2022 nog een levendbloed analyse laten doen, ook niets zichtbaar. Ik ga er dan ook maar van uit dat het goed zit.
     Groet, Klien

   • Er was wèl “Den Prince” ❗ 🎀
    Actueler dan óóíít :

    ” Mijn schild ende betrouwen
    zijt Gij, o God mijn Heer,
    op U zo wil ik bouwen,
    Verlaat mij nimmermeer.

    Dat ik doch vroom mag blijven,
    uw dienaar t’aller stond,
    DE TIRANNIE VERDRIJVEN
    DIE MIJ MIJN HART VERWONDT. “

  • Beste Maraslis… M.I. denk ik dat u wat dieper moet “graven” om een iets beter beeld te hebben. “Ons” Lieve koninginnetje zet zich wel degelijk heel hard in bij het W-E-F en daar hoef je helemaal niet eens zo diep naar te graven… 🙂

   • De schoonmoeder van ons lieve koninginnetje heeft in 1962 als aspirant voor de keer de Bilderberg-conferentie bezocht, was lid van The Committee of 300 (tot 08.09.2022 onder voorzitterschap van Elizabeth R) & erecommandeur van de johanniter orde.

  • Ik heb fotos gezien met die vieze steakhoer naast klaus schwab.Dat wijf heeft maar 2 dingen nodig.Een boom en een touw.Ons volk naar de klote helpen met haar volgevreten toekomstige kongindochter.De middelste is een slettebak,al de grootste schandalen over in spanje.Die laatste is nog doebaar denk.Man man man.Hou toch op.Vies teringvolk.5 keer per jaar op vakantie.Kwajer kun je me niet krijgen.Tyfusvolk.BAH

  • Lieverd…….wij hebben geen lieve koningin. Het is een nakomeling van iemand die het helemaal niet erg vond om mensen levend uit een vliegtuig in zee te pleuren, bij voo er keur vergeven van de haaien.
   Argentinië was een toevluchtsoord voor de nazi’s, na 40-45 . Dat nest waar deze koningin uit komt, was daar stevig aan verwant. Prins Bernhard was ook een nazi. Die wist daar heus de weg wel in te vinden……net als dat lieve koninginnetje van ons.

   Dat lieve koninginnetje van ons is een aanhanger van Klaus Schwab…….wiens vader een vann de rechterhandjes van Hitler was. Dat was Herman Schwab.
   Dat lieve koninginnetje van ons wil ons graag knechten, zoals die verdomde koningshuizen dat altijd gedaan hebben……en deze keer door middel van digitaal geld……de QR-pas, die je alleen maar kunt krijgen als je jezelf hebt laten vergiftigen met hun vuile vaccins……en ja….40-45 is gefinancierd door diezelfde belangengroepen die nu via het WEF, (waar ons lieve koninginnetje zo graag bij hoort, en dat digitale geld promoot) ons opnieuw met het vuilste geweld op de knieën probeert te krijgen.

   Word wakker !

   • Ik weet dat allemaal inhetmeer…maar…dat duurt uren voor ik dat een debiel uit kan leggen.Ik weet wat haar vader was.Ik WEET wat de nazaten zijn in argentinie.Ik weet het.Maar dat kan ik met typen niet allemaal in 1 x uit leggen.Mijn god hoezo frustrerend? Jezus Christus.En hou maar op over de joden want daar ben ik ook geen fan van.Gore kutwereld.

   • Helemaal juist…er mag een einde aan komen..1 grote pot nat..
    Wat mij altijd verwonderd, …dat dat “soort” nog durft buiten te komen..openlijk tussen mensen lopen…ik zou in hun plaats écht schrik hebben een kogel tuusen mijn ogen te krijgen…en het verbaast mij…dat dat nog niet is gebeurd…

  • Wanneer ik Klaus Schwab en zijn Davos Death Cult-vrienden openlijk hun plannen voor wereldheerschappij hoor bespreken, denk ik altijd: “Laten we ons echt door een andere machtsbeluste Duitser in een wereldwijde vuurzee leiden?” Een tijdje geloofde ik daar dat westerse bondgenoten genoeg dood en slachting van de eerste twee wereldoorlogen hadden doorstaan om onderling een informeel begrip te smeden dat ongecontroleerde Duitse megalomanie steevast leidt tot kwaadaardige uitkomsten voor iedereen. Toen kwam de Duitse hereniging en de onvermijdelijke economische dominantie van het land over heel Europa verzekerde zijn status als het machtigste lid van de Europese Unie. Al die pogingen om de invloed van het Duitse rijk in te dammen gingen in rook op. Het blijkt dat het veel gemakkelijker is om het Europese continent te veroveren met bloemrijke beloften van ‘vrede’, ‘economische integratie’ en ‘internationale samenwerking’ dan om jackbooted stoottroepen te sturen die langs de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées marcheren.

   Toch zouden de Amerikanen, Canadezen en Britten nooit werkeloos toekijken terwijl Duitse machthebbers de wereld naar hun beeld herscheppen, toch? Verkeerd! Luister maar naar Joe Biden, Justin Trudeau en Boris Johnson die allemaal diezelfde Build Back Better Boobery in koor papegaaien, alsof ze opereerden onder de invloed van een of andere snode bijenkorfgeest. In het begin was het verontrustend om wereldleiders identieke gesprekspunten van het World Economic Forum te horen kraken. Toen was het misselijkmakend. Nu klinkt het gewoon als wandelende, pratende robots die allemaal onder de controle van het WEF staan. Is het mogelijk dat Ol’ Klaus het vermeende leiderschap van het Westen al lobotomiseerde en hun neurale CPU’s verving door state-of-the-art, in Duitsland gemaakte “Great Reset” -implantaten? Vervloek je, Duitse techniek!

   Dat is waar we vandaag zijn, terwijl de 1% van de 1% van de wereld hun eigen pracht in Davos vieren en de toekomst van de mensheid uitstippelen zonder zelfs maar de pretentie te hebben het overleg van de mensheid te zoeken, laat staan toestemming. “De toekomst gebeurt niet zomaar”, verkondigde Schwab aan zijn SPECTRE-achtige kliek in Zwitserland. “De toekomst wordt gebouwd door ons, door een krachtige gemeenschap zoals jij hier in deze kamer.” “Good German” Klaus en zijn vrolijke bende van wereldwijde adel hebben besloten om de planeet over te nemen, en ze hebben zoveel vertrouwen in hun inspanningen dat ze zich niet langer verwaardigen om zich anders voor te doen. Yep, hier zijn onze New World Order masterplannen! Ja, we weten dat we jullie al veertig jaar “complottheorie-gek” noemen, maar jullie hadden gelijk. Achteraf gezien was het niet duidelijk?

   Dus nu wacht de wereld in huivering om te ontdekken wat keizer Klaus en zijn nieuwe adel voor de rest van ons in petto hebben. Zal een nieuwe verlammende ronde van virale pandemieën een terugkeer van economische lockdowns, rigide bevolkingscontrole en injectiemandaten brengen? Zal een wereldwijde cyberaanval het internet voor miljarden afsnijden en de wereld in duisternis storten? Zal het Green New Steal-socialisme de wereldwijde armoede verergeren, hongersnood ontketenen en massale bevolkingssterfte veroorzaken? Wat er ook gebeurt, het WEF heeft de situatie al gespeeld en is klaar om te profiteren van de pijn van de wereld.

   In een ander tijdperk zouden deelnemers aan het World Economic Forum worden opgepakt en berecht voor het ondermijnen van de gezondheid en veiligheid van soevereine naties. Heck, als mensen het WEF goed begrijpen als een kwaadaardige motor voor het stimuleren van marxistisch totalitarisme over de planeet, zouden ze de processen kunnen overslaan en rechtstreeks naar de veroordeling gaan. Wanneer zoveel van de huidige leiders de sleutels van hun natiestaten al hebben overhandigd aan de aspirant-dictators in Davos, hebben gewone mensen over de hele wereld echter een echt probleem.

   Kaiser Klaus steekt zijn masterplan om nationale zelfbeschikking te vernietigen niet onder stoelen of banken. Het is een eenvoudig proces in twee stappen. Ten eerste leg je politiek en economisch leiderschap vast door ze in de WEF Club te brengen. Vervolgens train je, per haak of per boef, die wereldleiders om te “samenwerken” ten behoeve van de leden van het WEF, in plaats van de nationale bevolkingen die ze ogenschijnlijk vertegenwoordigen. Volgens mij maakt dat elke WEF-deelnemer die zich inzet voor het ondermijnen van nationale belangen voor die van Klaus’ Vierde Rijk een dubbelagent en saboteur. Niemand kan twee meesters dienen; degenen die trouw hebben gezworen aan Schwabs wereldwijde coalitie van de goddelozen kunnen niet worden vertrouwd om ook hun thuisland te dienen.

   Er is hier een belangrijke les voor degenen die terecht bezwaar maken tegen een stel niet-gekozen oligarchen die wereldgebeurtenissen manipuleren voor hun eigen doeleinden. Wanneer de rijken en machtigen de lof zingen van ‘internationale samenwerking’, houden ze het bijna altijd bij gewone mensen. Rigoureuze concurrentie, niet samenwerking, is de sleutel tot het in toom houden van de macht en het bieden van voldoende kansen voor iedereen. Sinds de Tweede Wereldoorlog is het Westen gehersenspoeld om de tegenovergestelde onwaarheid te accepteren – dat concurrentie tot tragedie leidt en dat alleen gedwongen samenwerking vrede op lange termijn kan bevorderen. Nationalisme wordt gelijkgesteld met racisme. Patriottisme wordt weggehoond als een ander burgerlijk opiaat voor de massa. Vrije markten werden lang geleden begraven met byzantijnse binnenlandse regelgeving en internationale handelsovereenkomsten die multinationale monopolies beschermen ten koste van aspirant-start-ups die niet de middelen hebben om bedrijven met zware politieke invloed in te halen. Net zoals Amerikaanse arbeiders niet kunnen concurreren met Chinese slavenarbeid, en onderdrukkend gereguleerde Amerikaanse fabrieken niet kunnen concurreren met nauwelijks gereguleerde buitenlandse ondernemingen, kunnen Amerikaanse kiezers geen vertegenwoordiging vinden in Washington, DC, wanneer het bureaucratische leger van die stad niet voor Amerikanen werkt, maar eerder voor de belangen van buitenlandse regeringen, multinationale bedrijfsbesturen, internationale financiële zwaargewichten en westerse militaire allianties. Terwijl Biden de op China afgestemde macht van de Wereldgezondheidsorganisatie over de gezondheid van Amerikanen overdraagt en de Controle van de Verenigde Naties over het toekomstige gebruik van koolwaterstofenergie door Amerikanen levert, neemt een steeds kleinere groep mondiale elites meer controle over alle anderen aan. Terwijl ze dat doen, verheerlijken ze hun inspanningen als een overwinning voor een ‘op regels gebaseerde internationale orde’.

   • Mááááááááárrrrrrrr in werkelijkheid staat een “op regels gebaseerde internationale orde” haaks op de Amerikaanse vrijheid en onafhankelijkheid !!!!

    Het ondermijnt de macht en zelfbeschikking van niet alleen ons…. maar ook ALLE “gewone” Amerikanen en versterkt de technocratische vergadering van zelf-geïdentificeerde ‘experts’. M.A.W. het offert het Amerikaanse recht op voor internationale overeenkomsten. Het vervangt door de overheid goedgekeurde meningsuiting door de vrijheid van meningsuiting.

    Het vernietigt de privacy en rechtvaardigt massasurveillance. Het draagt de controle van Amerikanen over hun persoonlijke rijkdom over aan de intermediaire machinaties van centrale banken die geld drukken. Het verheft de macht van mondiale bestuursorganen boven de wettelijke autoriteit van lokale rechtsgebieden. Het versterkt het opdringerige bereik van een niet-gekozen bureaucratie en verzwakt de bescherming van individuele rechten. Het doet, met andere woorden, een feodaal systeem herleven waar een klein aantal heren en dames de macht opeist over een grenzeloze economische zone waarvan van overlevende lijfeigenen wordt verwacht dat ze “niets bezitten en gelukkig zijn” of anders.

    Wanneer ‘elites’ onderling samenwerken, nemen ze wat ze kunnen, reguleren ze wat ze niet kunnen en ze aan alle anderen.

    Dát is het World Economic Forum voor mij, in een notendop.

    • Ze gaan ons niks afnemen, tenminste niet direct. Ze gaan ons failliet maken daar lijkt het op. Prijzen kunstmatig hoog waardoor we het huis niet meer kunnen betalen. Koophuizen worden met spoed verkocht en daardoor wat lager op de markt gezet zeker wanneer ze nog niet verduurzaamd zijn. Anderen zien de markt vollopen met goedkope huizen en gaan ook verkopen omdat ze bang zijn dat hun hypotheek onder water komt te staan of hun huizen alle overwaarde zullen verliezen. Nog meer aanbod is nog meer zakken. Huizen worden dan opgekocht tegen gunstige prijzen en als huurhuis terug in de markt gezet. Voorheen kopers worden huurders van die huizen in afwachting van de markt maar ook dat is niet houdbaar en ze moeten uiteindelijk goedkoper gaan wonen want het leven blijft duurder worden. Ze gaan ons murw maken en we gaan het “vrijwillig” overhandigen. Misschien komt er een op/uitkoop ronde om het proces te versnellen maar zo denk ik dat het gaat gebeuren.

  • Ik denk dat ze in Den Haag gaan lopen als we met zijn alle goede gympies aantrekken zodat we sneller zijn als hen. Wat zullen ze dan zweten die viespeuken.
   Rutte zal dan wel snottebellen gaan janken.

   • Ze zijn het binnenhof al aan het verbouwen zag ik. Hoop dat het een inside job is en er zo allemaal schavotten verrijzen. Maken we er gelijk een lange feestweek van met glas gevulde krekelmeel ballen gooien op die psychopaten en daarna voor een onafhankelijk aangestelde rechter of beul…

   • Beste Ster, Ik weet niet of je reeds bekend bent met de verbouwing rondom binnenhof die 2 jaar geleden is gestart? Fort Knox is er helemaal niets bij!! De fundering alleen al is 1,5 meter breed en er wordt een extra muur opgetrokken met grachten e.d. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5231069/binnenhof-den-haag-gracht-tweede-kamer-beveiliging-hofgracht

    Bovendien is het bestaande gangenstelsel (vluchtroutes) onder het binnenhof wat al lange tijd o.a. in verbinding staat met Huis ten Bosch maar ook richting Scheveningen, flink opgewaardeerd en uitgebreid.
    We moeten dus wat materiaal van de RF lenen om iets te beginnen want van een paar honderd hooivorken worden ze in Den Haag straks niet warm of koud van! 🙁

    • Oh daarom wordt er zoveel geld gepompt in het klimaat. Ze zijn bang dat die gracht straks opdroogt.

     Die ondergrondse gangenstelsels die hebben toch ook uitgangen? Worden ze daar dan niet opgewacht?

     Houden ze er ook rekening nee sat het niet persé auto’s zijn die tegen het binnenhof kunnen rijden? Er is door de hulp aan de oekies zoveel wapentuig op de zwarte markt gekomen dat je je niet moet verwonderen dat dat een keer wordt ingezet.

    • RTL artikel gelezen. Wat een smoes dat er ook daglicht in de kelders komt als er een gracht ligt. Of zou de gracht zo diep liggen dat de daar te maken werkplaatsen net boven het waterpeil liggen. Wel daglicht, maar geen frisse daglucht?
     Waarom betere beveiliging? Angst voor bestormen van het gebouw?
     Vroeger ging dat met hete olie en pek, oude tijden keren wellicht terug 🙂

 2. Ah……..als je nou over nutteloze opvreters wilt hebben……prima

  Begin dan eerst maar eens in de spiegel te kijken. Dat zie je er een in het kwadraat.

  Jouw bestaan hangt aan elkaar van de aanwezigheid van nutteloze opvreters, die als een parasiet, als een groep teken aan een hond, aan de rug van de samenleving bloed hangt te zuigen.

  Jouw overbodige, miserabele ondersoort van het mensdom, brengt niets. Komt alleen maar halen. Dat die groep viesnesten, waar jij ook toe behoort, (als de gestoorde bloedzuiger die je bent) zijn gastheer kapot maakt, zodat er uiteindelijk niets meer overblijft om op te parasiteren…….kijk…….daar zijn jullie nou weer te stom voor om dat te zien.

  Uiteindelijk spoelen we jullie door de plee, terug het riool in waar je vandaan komt….en dat is dichter bij dan jij denkt.

  Je bent een eenzijdig en beperkt egotrippertje, Harari…….en daarmee een lul van formaat, als een vol gezogen teek. En dat die enorme lul aan de voorgevel hangt, van een van smerigheid aan elkaar geplakte hoerenkast uit de mentale achterbuurt van dit bestaan…..Tsja. dat weten wij net zo goed, als jij meent te mogen weten wat een nutteloze opvreters is.
  Je ziet hem in de spiegel.

 3. Die Yuval Noah Harari is de gevaarlijkste, geestelijk gestoorde WEF-adviseur.

  WEF = de globalistische elite, die bezig is, het grootste deel van de mensheid uit de weg te ruimen.

 4. Harari hoort geen aandacht te krijgen, geen podium dus ook van waar hij zijn idiote denkbeelden de wereld in kan spuien. Het ouderwetse gekkenhuis is goed voor hem, op water en insecten.
  Het is leerzamer om te weten wie het zijn die naar deze krankzinnige idioot luisteren, vooral als het zogenaamde bestuurders van ons land zijn, of andere verdachte types, zoals zij die met ‘koninklijke hoogheid’ en ‘majesteit’ worden aangesproken.
  Vooral als deze voorouders hebben waarop je naar waarheid het etiket ‘nazi’ kan plakken. Rutte, WA, Maxima, ze voldoen allemaal aan deze kwalificatie.
  Officiële excuses voor het misdadige gedrag van hun (voor)ouders heb ik nog niet gehoord. Het gewone klootjesvolk mag het er ook nooit over hebben, dus het benoemen van deze walgelijke feiten wordt gerangschikt onder ‘complottheorieën’.
  Boeiender dan het artikel over zo’n dwaas als Harari vind ik verder de reacties eronder. Die geven namelijk het juiste beeld van hoe kritische, wakkere mensen over de zelf benoemde elite denken. Soms netjes, af en toe wat grof, maar altijd met hart en ziel uitgesproken. Dat is wat de moed erin houdt

  • Nou Beste Mensen

   Op een voorwaarde
   Gebruikt Uw eigen verstand
   Denk Zelf na
   Houd tijdelijk op met Neuken
   Jaa …..
   Op allerlei manieren
   Alleen zo kan het gezonde verstand houder helpen de mensheid te redden

   Nutteloze eters gaan elkander niet
   afslachten
   Maar een Handjevol Kannibalen willen heel graag hun handen en voeten in bloed wassen en het liefst zwemmen in een Zwembad van / met Bloed als Water

   Daarom plannen smeden om alle mensen op èèn mierenhoop dwingen te gaan wonen

   Is makkelijker plat te Bombarderen
   Zie test met de Twin Towers gedaan
   Alles is goed in details uitgewerkt
   Vervolgens Plannen gesmeed
   Om èèn Reuzen Flat te Bouwen

   En nu bezig met het Brainwashen
   Om iedereen op den duur daarbinnen te krijgen
   Dit is de Nieuwe God Duivel theorie
   Via de Corona Cloyo-na Co-jojo-na Bijbels
   De nieuwe schijnheilige Drie eenheid Geest Vader Zoon theorie

   Flat komt ook nog eens te staan in de Super heete Woestijn
   Men zal ook zo met Angst Syndroom worden bediend dat men er niet eens aan zal durven te denken om vandaar te vluchten
   En mocht men willen vluchten dan droogt men toch uit en sterft tijdens de vlucht poging
   Dit volgens inpomping Braindrain

   Alhoewel er overal een uitweg voor kan worden gevonden
   Want :
   Waar een Wil is …..
   Openbaart zich automatisch een Snelweg

   Dank U

 5. .Nu kan iedereen ervaren hoe ze bij deze ‘onschuldige praatclub’ over hun medemensen denken. Het grootste deel van de bevolking wordt afgedankt en bij het oud vuil gezet. Op een democratische manier zal dat nóóit lukken, dus daarom zijn ze al druk bezig die af te schaffen.
  Rutte heeft vast ‘inspiratie opgedaan’ na het luisteren na deze toespraak van schlemiel Harari.

 6. Helemaal juist…er mag een einde aan komen..1 grote pot nat..
  Wat mij altijd verwonderd, …dat dat “soort” nog durft buiten te komen..openlijk tussen mensen lopen…ik zou in hun plaats écht schrik hebben een kogel tussen mijn ogen te krijgen…en het verbaast mij…dat dat nog niet is gebeurd…

 7. Het aloude plan van de Elders of Sion die de goyim op z’n ‘best’ als dienstbaar vee zien, idd. Dat wat ze hun duitse tegenstanders altijd hebben verweten doen zij zelf, want zij zijn van de synagoge van de satan!

  Ook zo’n “complot-theorie” die waarheid en feit zal worden! Hoe hard de massamoordende fascisten het ook proberen te ontkennen, zoals gebruikelijk. Deze ‘useless idiot’ die voor het karretje wordt gespannen om hun zieke theologie uit te dragen had niet geboren hoeven worden als de geschiedenis net iets anders was verlopen!

  Maar wanneer de elite-tribe zich “achter hoge muren” denkt terug te kunnen trekken zijn ze de lessen van de val van Rome zeker vergeten…? Uiteindelijk zal elke ‘beschaving’ aan haar eigen decadentie en perversie ten onder gaan, en we zien daar intussen al de nodige aanwijzingen voor in de ‘sociale’ media, LMFAO!!

 8. De nep misleidende duitse tegenstanders bedoel je waarschijnlijk..Hitler en Himmler lieten namelijk Nath. Rotshild gewoon gaan nadat ze theekransjes met hem hadden , kregen zelfs geld van de Rothshilds en ook Rockefellers om hun NWO uit te roepen en voor experimenten op gevangenen en kinderen. Tevens hebben de duitsers alle freemason gebouwen laten staan in ww2 , vreemd niet? Nu anno 2023 zie je pas goed hoe verweven deze satanische entiteiten zijn in de cabal waar Khazaren en bv Skull&Bones en zwarte Adel maar ook vaticaan gewoon samenwerken zoals van ouds her. In de jaren 50 had men wat oplettender moeten zijn en zich moeten afvragen hoe het toch kan dat duitse SS’rs ineens hun Hugo Boss ss pak veruilde voor een navo pak en diep de 70’s indoken met hun nieuwe job. De grootste empathieloze psychopaten komen allemaal uit Beieren of oud Bavaria. De zuid duitse Zwarte Adel lijers.

  • Dat veel Westerse en ook Joodse bankiers de Nazis in het begin gesteund hebben is geen geheim ,
   het maakte de Nazis niet uit wie hen steunde .
   Zie onder andere boeken van Anthony C Sutton.
   Dat de Zionisten het in het begin goed konden vinden met de Nazis blijkt onder andere uit een artikel in het tijdschrift Der Angriff , Ein nazi fährt nach Palästina… ,
   Zionism in the age of dictators van Lenni Brenner
   The Transfer Agreement van Edwin Black
   Ook zijn de Vrijmetselaars vervolgt en hun loges gesloten , en hun archieven in beslag genomen , deze zijn later in verschillende landen teruggevonden o a door de Sovjets in 35 goederenwagons als ik het me goed herinner.
   Kort maar goed overzicht
   https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/freemasonry-under-the-nazi-regime

   Voor zover ik weet hebben de Nazis uiteindelijk wel alle Vrijmetselaarsloges gesloten ,leden vervolgt en hun papieren in beslag genomen , een groot deel is aan het einde van de Tweede Wereldoorlog in verschillende landen teruggevonden. Alleen al 35 goederenwagons door de Sovjets als ik het me goed herinner.
   Een korte maar overzichtelijke beschrijving is op volgende link te vinden
   https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/freemasonry-under-the-nazi-regime

   • Ja vreemde is dat de SS veelal in freemason gebouwen trok en gewoon Swastika of SS vlag over masonic symbolen deed. Ik ben zelf in 2 gebouwen geweest waar nu gewoon de masonic symbolen weer zichtbaar zijn, onaangetast. En Quess what 1 pand was ineens na de ww2 van Ome Bernhard himself nu van zijn stichting. Het klopt niet. Volgens mij is de hele WW2 een georchestreerde de-populatie aan beide zijden.

    • Denk dat dat ermee te maken had dat een groot gedeelte van de SS zich ook verdiepte in occulte filosofie net als de Vrijmetselaars.
     Zie ook Himmler en zijn occulte hoofdkwartier de Wewelsburg.
     Ome B was ook lid van de SS voor hij een betere positie kreeg in het huis van Oranje. En iemand van de ‘illuminatie’ of hoe je die club van mensen met macht en invloed achter de schermen ook wil aanduiden , zie zijn betrokkenheid/oprichter van de Bilderberg conferentie o a.
     Dat WW 2 achter de schermen georkestreerd is net als vele andere vroegere en huidige gebeurtenissen is ook wel zeker , alleen hoeveel de poppetjes op de voorgrond ‘in the know’ waren/zijn is , vind ik, vaak moeilijk echt te achterhalen of in hoeverre ze er zijn ingeluisd/ hun hand gedwongen. Er worden (bewust en onbewust) veel hele en halve waarheden vermengt met speculatie en fantasie vertelt.

    • Beste Mensen

     Goede conclusie
     De Rechterhand kan niet zonder de Linkerhand optimaal functioneren
     Beter gezegd
     Èèn lichaam heeft Twee Kanten
     Of
     Twee Zijden
     Of
     Twee Helften
     Het blijft altijd Èèn Lichaam
     Conclusie
     Waar moet men zijn en of beginnen om een probleem op te lossen ??
     Bij Hetzelf
     Met andere woorden ?!
     Ik is het probleem
     Ik is onvolmaakt
     Ik weg
     Probleem weg

     U is Alles
     U is volmaakt binnenin , binnen in , binnen het Alomtegenwoordige

     Het Swastika vertegenwoordigd symboliseert het Cyclus van Leven en Dood
     Meer niet
     Een Teken Symbool door de heer Hitler gepikt vanUit de uit beeldingen van de Universele waarheid van de vertegenwoordigers van de Waarheid het Hindoeïsme en daar geprobeert misbruik van te maken
     Dat was toen de enige fout die door Hem werd gemaakt
     Anders had Duitsland de oorlog gewonnen
     Spotten met de Universele Waarheid en de vertegenwoordigers kenners van de Universele waarheid genaamd Hindu Hinduïsme
     Het enige Echte
     De Arische Ras
     De Universele liefde verspreiders
     De kenners en sprekers van de taal van het Hart
     Wilt men deze leren kennen ?
     Zo late men :
     1. Alle hebzucht varen
     2. Alle Geweld varen
     3. Menselijke voedsel nuttigen

     Langzaam zal binnenin een belichaming die zich volledig overgeeft aan het Universum beginnen te groeien
     Alles Samen delen
     Zonder bijbedoelingen

     Dank U

 9. Ik begrijp nietdat zulk zwaar gestoorden nog zoveel volgelingen hebben…..werkelijk, die zijn toch volkomen en zwaar gestoord?

  • @pierre, Dat is een beetje het probleem…Dit soort verwende homo’tjes ,lesbiennes en kweetnietjes inclusief iele fragiele pedofielen zitten op hoge posten danwel met teveel geld en hebben de macht overgenomen. Kijk alleen al dichtbij naar D66 bijvoorbeeld, allemaal rare mannetjes met dunne iele lichamen net in hun pak passend ,thuis sesamstraat pyama en nog bedplassend.

   • En vrouwen zonder enige gewetensfunctie. Ik snap ook niet hoe ze aan deze mensen komen. Het zijn stuk voor stuk psychopathen, of…misschien zijn enkelen gewoon zwakbegaafd.

 10. Harari heeft gesproken , en is nu overbodig , eindelijk altijd geweest , omdat dat al duidelijk was / is , maar velen niet willen doen wat hij uitspreekt , als wij nou hem uitschakelen , dan blijft er voor veel mensen genoeg over om van te leven .

 11. Jongens en meisjes, doe eens de moeite om die rare Harari zijn woorden te doorgronden:“…als de massa’s hun economisch belang en hun politieke macht verliezen, kan de staat op zijn minst gedeeltelijk de stimulans verliezen om te investeren in hun gezondheid, onderwijs en welzijn. Het is zeer gevaarlijk om overbodig te zijn. De toekomst van de massa’s zal dus afhangen van de goede wil van een kleine elite. Misschien duurt deze goodwill nog enkele decennia. Maar in het geval van een crisis – een klimaatramp bijvoorbeeld – zou het heel verleidelijk en niet bijzonder moeilijk zijn om de overbodige mensen gewoon overboord te gooien.”
  “Wat is er zo heilig aan nutteloze luilakken die hun dagen doorbrengen met kunstmatige ervaringen in fantasiewerelden?”
  Afgezien daarvan zullen er in principe geen menselijke banen meer zijn die permanent “veilig zijn voor toekomstige automatisering, “omdat machinaal leren en robotica steeds beter zullen worden.”
  Poneert die enge man iets dat niet zou kunnen kloppen? Het zou kunnen dat zijn toekomstbeeld klopt als een bus en dat de machthebbers hiervan overtuigd zijn.
  Trouwens, wat doet een boer die last heeft van een konijnenplaag?
  Bovendien leiden de sheeple zichzelf naar de slachtbank terwijl ze in het rijtje staan voor aanlokkelijke Metaverse-versnaperingen. Daar heeft de hele Schwabkliek niemand anders voor nodig. Dat gaat wel vanzelf.
  Sta hier even bij stil.

  • ni dieu, ni maître januari 24, 2023 at 22:34
   De vraag is, wie of wat heeft er last van de konijnen? Zijn deze konijnen werkelijk een “plaag” geworden? En houdt die plaag de productie van de landbouw tegen? Zo ja, dan worden de konijnen verdelgd. Dan kijk je naar wat Harari zegt over die ‘konijnen’ en moet je dezelfde vraag stellen: zijn ze een plaag geworden? En op WAT? In jouw en Harari’s woorden, mensen zijn een plaag geworden, maar op de productie van WAT? Harari beweert dat er nutteloze eters (de konijnen) zijn, maar OP WAT vormen die een plaag? Op Harari zijn eigen plannen? Op de WEF zijn plannen? Op een TOEKOMSTIGE productie? maar van WAT?

   Het standpunt van Harari (en van jou) is duidelijk: er zijn teveel konijnen die nutteloos zijn. Maar hoe en wanneer en op wat openbaart die nutteloosheid zich, en hoe en wanneer en op wat wordt die nutteloosheid een grote last? En voor wie of wat?

   En daar gaat het om: het WAT, het WANNEER en het HOE. Dit is niet duidelijk, want niemand weet hoe de toekomst wordt, en of deze toekomst bijv totaal geautomatiseerd gaat worden en wanneer zich dat gaat ontwikkelen. Bij voorbaat zegt die enge griezelaar al dat de konijnen overboord moeten, maar dat is gebaseerd op slechts een VOORSPELLING van de toekomst die niemand kan voorspellen! Wat hij had MOETEN zeggen, is: STEL dat we in de toekomst de gewassen in gesloten kassen gaan kweken, dan gaan een hoop konijnen het niet meer overleven. Maar wie gaat er bepalen HOE de gewassen worden gekweekt? Zoals je ziet, maken die gasten constant maar aannames op hun eigen voorspellingen en wensdromen over de toekomst, en lopen zich er bij voorbaat al over te verheugen dat die konijnen afgeslacht gaan worden, omdat ze een ‘plaag’ gaan worden in de ’toekomst’ zoals Harari die zelf ziet. Heeft die man een glazen bol??

   De waarheid is dat ze geen idee hebben over die idiote ’toekomst’ van ze, maar dat ze nu gewoon zoveel haat en minachting voor de bestaande konijnen hebben dat ze er zsm van af willen. Tsja, daar zouden we het wel over eens kunnen zijn… want wie wil er nou voor kakkerlakken betalen om ze in leven te houden? Of zijn eigen hard-verdiende broodkruimels naar de konijnen gooien? Ik baal ook van die 80% meelopers waaronder heel veel uitzuigers. Maar de Harari terugwerkende redenering inzake de konijnen obv een persoonlijke voorspelling over de raadselachtige toekomst, en om deze domme konijnen angst aan te jagen met verdelging, is pure larie.

   Dat gezegd, het is goed mogelijk dat enige automatisering in de nabije toekomst zoveel ellende gaat opleveren omdat de mafketels van gekte geen goed onderhoud en schade en risico management weten te doen, dat heel veel mensen naar de knoppen gaan. En die voorspelling die op de feiten van vandaag gebaseerd zijn zie ik wel uitkomen… met de waanzin experimenten van Gates en Musk en HAARP etc MOET het wel een keer fout gaan, met een enorme zgn ‘natuur ramp’ ten gevolge, waar vele mensen het loodje gaan leggen. Als Harari DAT eerlijk zou zeggen, dan had hij nog wel iets waardevols in te brengen, maar hij is natuurlijk ook een medestander in het voornamelijk geheime experimenteren met de waanzin zoals geoengineering aan Aarde, lucht en mens. Maar dat zegt hij er niet bij. Hij zegt alleen dat de konijnen het onderspit gaan delven. Hopelijk hij zelf ook – deze angst-slijtende Zio debiel en zijn mentaal gestoorde circus van waarzeggers bij het WEF. Als eerste overboord.

    • R februari 26, 2023 at 13:50
     Yes indeed! HEEL CRIMINEEL! En mensen zijn helaas geneigd om dit niet tot zich door te laten dringen….Kan niet vaak genoeg herhaald worden. Bedankt.

 12. Dit zijn allemaal vreselijk enge narcistische mensen.
  Ik deze maatschappij kijkt men naar het Ego.Wie veel geld heeft,krijgt status.
  Begint al bij de jeugd,(profvoetballers zijn rijk0De mensen op deze site zijn bereidt om na te denken en doen dat ook.
  Het grote deel van de bevolking heeft daar geen zin in:veel te vermoeiend.Net zoals de banken-BS.
  Cojona BS en politieke BS.
  Als men maar kan netflixxen,op vakantie gaan en de naiviteit….Zo erg zullen ze toch niet zijn?
  De satanisten (zo zie ik ze) leVen volgens de mores van de natuur;
  In de natuur is moorden toegestaan,voor echte christenen een doodzonde,verboden.
  In de natuur is overspel geen probleem.Je voortplanten… voor echte christenen weer idem.
  Dit zijn Vrij-Metselaars mensen.Zowel Putin alswel Hitler hadden meer mores.
  Daarom hadden en hebben ze zo een pesthekel aan ze.Maar die 2 rakkers waren ook
  deel van het complot al dan niet bewust.
  Alles in deze wereld word aangeduid met symbolen.Van Azov tot het vaticaan tot hollywood.
  Dus in mijn ogen zijn het geen Mensen(mensen hebben lief en zorgen voor hun naaste medemens,ook al ben je het niet met ze eens)
  Maar 2spalt in de domme mens zorgt voor oorlog en verderf hebzucht afgunst.
  Cojona voor of tegen is er 1
  Migranten binnenlaten die niets van onze cultuur respecteren is 2
  Mensen met veel geld die neerkijken op mensen met minder is 3
  Dat is hoe tegenwoordig de wereld een beetje in elkaar steekt volgens mij.
  Volg je HART,wij zijn a pricipo het evenbeeld van GOD,die in ons zit.
  Luister naar je HART en niet het EGO.

 13. The photon belt will due til AD 4000 is now 2022 Is the cosmos currently playing out the devils until 2024 and is watching over who is real and who is not and who has the best intentions is blown….. We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels.
  Is the cosmos currently playing out the devils until 2024 and is watching out who is real and who is not and who has the best intentions is blown….. We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels.

  As we move deeper and deeper into this photon belt, it would seem that we are moving into the Age of Light. the Milky Way Galaxy is our source, our creator. This powerful source, which must vibrate very fast, is accessible to us only by feelings, and many people seem to sense this; they are actively clearing negative feelings and emotional body blocks as quickly and thoroughly as they can at this time. Many sense that our habitual slow, dense, and stubborn feeling patterns could be dangerous in the years to come. I am sure those blocks are the source of all disease. Exactly like being able to have a mystical vision, we will be able to feel our connection with that great central source only if our feelings are pure. Clear intention coming from pure heart will end up being the basis of the next stage of our evolution.”

  Ascension Energy Update – “144000” 8th dimension DNA Upgrades! COSMIC MONAD EMBODIMENT https://youtu.be/kyqjhl_CW5U

  Top 8 Emotional Ascension Symptoms
  https://youtu.be/ByS5RKxmw4o

 14. By aligning the Earth favorably with the heart of “The Great Mother”, the Galactic Alignment heralds a rebirth of the divine feminine qualities of the Triple Goddess – intuition, emotional creativity and renewal.

  So, what does it all mean? What can you expect from the Age of Aquarius?

  Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing! This is exactly what all of us are going through a massive collective detox. We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world.
  Worden dus alle nare geesten van 12 levens terug of meer nu uitgespeeld over onze aarde als je het snapt…..Ascension Energy Update – “144000” 8th dimension DNA Upgrades! COSMIC MONAD EMBODIMENT
  https://youtu.be/kyqjhl_CW5U

  The Aquarian age. “Humanity does not actually have an economic, logistical or social problem, but a deep spiritual problem. It is an existential crisis: we still do not know what the real meaning of life is. Not who we are, where we come from and where we are going”.

  Degenen waarbij hun kundalini al ontwaakt is. https://www.goldenenergycenter.nl/144000-uitverkorenen.html

  Is wat je bij de politiek ook ziet. Vertellen allemaal een verhaal van een ander en/of een of andere nep beroemdheid om het maar even zo te noemen of iemand die een boek geschreven heeft….zeg ik maar dat ben jij niet dat is een ander…..zoek je het buiten jezelf…..copy paged = control + Alt delete = je eigen harde schijf formatteren voor betere resultaten die uit je echte zelf komt MAW is kopieer gedrag en ben jij zelf niet. Is je ego die een andere personificatie aanneemt. Het zat denk ik in de age of believing energie = En waar gaan we heen: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie.
  “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

  In het leven is het dat je leert energetisch los je koppelen van je voorouders. Je mag hun leed niet over nemen. Is niet van jou en hoort niet bij jouw. Is leren die te scheiden en deze oude emoties niet over te nemen in jouw leven en ook niet gebruiken en doen ze dit = omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen. Wat is het alternatief? Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren. = WEF, UN, WHO zijn allemaal duivels met een bad verleden is de conclusie en was 2019 ascension van 1940-45 en verklaard het gedrag en herhaalt de geschiedenis zich weer na 84 jaar.
  Higher Consciousness ‘Higher consciousness’ sounds mystical and possibly irritating. It shouldn’t. It just captures how we see things when we go beyond our own egos. https://youtu.be/vqCOss4hqnE

  • Beste Mensen

   Zolang Alles op Alle gebieden met 100 % eerlijkheid gaat
   Dus ook Zonder Geldklopperij gerichte activiteiten pas dan kan men zuiver leven en Pure Zuiverheid bereiken

   Men kan zoveel Engels leren als men maar wil
   Helaas bereikt men dan alleen maar de Valsheid in Geschriften Theorie
   Valse op Eigen Winst bejag gestoelde denkwijze promoten en eraan houden
   Te benoemen als Ego IK Eerst
   Het Westelijke Halfronds denkwijze
   Geweld Geweld Geweld
   Moord Kannibalisme Barbarisme
   De Negatieve Energie helft
   Hier ook nog maar een super klein gedeelte van
   Die kent èèn Muntstuk
   Shaytaan = Satan
   Met de God – Duivel Theorie
   Weg èèn in de Duivelse tijdperk

   Zo bestaat er ook een Positieve Energie helft
   Het Oostelijke Halfronds denkwijze
   Liefde tot Alles
   Barmhartigheid Overgave
   Hetzelf besef Via in Alles
   Eenheid
   Die kent dus ook èèn Muntstuk
   De Daivas
   Devi – Devata Theorie
   Harmonieus leven met alles
   De weg tot het Universele Zijn kenner te kunnen kennen
   Is een moeilijke en Zwaar te bewandelen Weg
   De taal om het makkelijk te kunnen begrijpen is naar de Achtergrond gedrukt
   Door de Westerse mogendheid
   Om zo de lakens uit te kunnen delen
   In plaats van het toe te eigenen
   Vooral de Cijfers
   In z’n geheel
   De Code tot Alle oplossingen
   Sanskriet

   Dank U

 15. Alsof een mens waarde heeft…

  Niemand kiest hoe of waar ie geboren wordt.
  Niemand kan zijn eigen pad kiezen want elke oorzaak was het gevolg van een voorgaande oorzaak, dus er bestaat geen vrije wil.

  Wie terug kijkt naar zijn/haar tot nu toe geleefde tijd en denkt ‘mijn leven is nodig’ gelooft in verzinsels. Waar niets mis mee is, want we verzinnen alles wat ons leven ‘waarde’ geeft.

  De mens is een deel van de natuur, niet andersom.

  We zijn waardeloos, dus we kunnen er beter van genieten.

  • Sam februari 10, 2023 at 20:09
   Kort maar krachtig 🙂 Mensen denken om de eoa reden dat de Aarde hun bezit is, maar mensen zijn het bezit van de Aarde. En niemand heeft het recht zich Aarde of mensen toe te eigenen voor experimenten, zelf-verrijking en slavernij. Het hele bestaan zelf is een illusie, en daarmee vrije wil. Beter er van genieten. Goed advies, Sam.

 16. Beste Mensen

  Heeft men wel eens gehoord van de Nalanda University
  De eerste en tevens ook de Grootste Universiteit ter Wereld tot Nu toe ?!
  Stond ergens op de Grens tussen de door de Engelsen in samenwerking met de Amerikanen verdeelde restant van land genaamd Bharat in Pakistaan & India
  Vroeger was Bharat heel groot
  Een derde deel van de heele wereld
  Iedereen leefde daar in het Paradijs
  Zonder sloten op de deuren uit angst voor diefstallen
  Wat is er Nu van over gebleven ?!
  Niks !!
  Kleren werden daar gemaakt die Goud waard waren
  Men betaalde voor die kledingstukken in gewicht aan goud
  Door overheersing terrorisering door de Kannibale mensen uit Europa is daar een breuk in gemaakt en alles beschadigd vernietigd
  In de Bijbel word gesproken over het Paradijs op Aarde
  Dat was daar en is nog steeds daar
  In de Bijbel word gesproken over
  Nu daagt het Uit het Oosten het licht komt overal Hij komt de volkeren troosten die eeuwig heersen zal
  Wat word daarmee bedoeld ??
  Een jonge knul genaamd Herder Jacobs Zoon ging op 11/12 jarige Leeftijd mee genomen door de Drie Heiligen uit het Oosten mee naar Shri Nagar in de Heilige leer
  Op 31/32 jarige leeftijd was Hij afgestudeerd en kreeg een titel
  Hij werd in Europa bekend als De here Jezus nadat Hij was opgehangen aan het Kruis
  Hij werd door de levensredder wonderdokter vriend Judas gered van de hang dood
  Jacobs Zoon had daar bij Bodhi Satva geleert de Hart tot stilstand te brengen voor een tijd
  Judas heeft hem zo kunnen redden
  Hij wist ervan
  In een lijken kist weer gedeporteerd naar Shri Nagar
  Daar werd de here Jezus 108 /110 jaren jong
  Even als Nu vandaag de dag een 26 jarige Jongeman wonderbaarlijke handelingen verricht in India
  Het laatste restant van Bharat
  Zo deed ook Hij Here Jezus toen ook daar in Shri Nagar
  Die persoon van vandaag heet
  Dhirendra Shastri
  De wedergeboorte van een Zonne Kind
  Ookwel te noemen
  De nieuwe Jezus
  Alhoewel dat eigenlijk niet zou mogen
  Immers Hij heeft al een Naam

  Dank U

 17. Bedankt Immortal, 100% mee eens, maar…
  Een illusie en dus vrije wil? Dat is tegenstrijdig.
  Waar is je vrije wil bij ziekte, angsten, oneerlijke behandeling, het verliezen van dierbaren of financiële tekortkomingen?
  Als alles een illusie is kunnen we ons hiervan bevrijden. Wat dus duidelijk niet kan(mss met zelfmoord).
  Bestaat het leven uit God, wetenschap, een simulatie? Enkel antwoorden die meer vragen ophalen.

  -Test om te weten of je een vrije wil hebt:
  Kijk 1 minuut naar je hand terwijl je om de 10sec. een vinger sluit.

  • Sam februari 13, 2023 at 17:25
   Hee Sam, mss was ik niet helemaal duidelijk toen ik dit schreef:
   “Het hele bestaan zelf is een illusie, en daarmee vrije wil.”

   Het hele bestaan is een illusie, en daarmee is vrije wil ook een illusie. Iaw, vrije will is net zo goed een illusie als dat het bestaan een illusie is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in