Onderzoekers van de universiteit van Yale hebben een nieuwe methode ontwikkeld om mRNA-vaccins via de lucht toe te dienen. Zij denken dat dit de manier waarop mensen in de nabije toekomst gevaccineerd worden, radicaal zal veranderen. Hun bevindingen staan gedetailleerd beschreven in een rapport dat gepubliceerd is in het tijdschrift Science Translational Medicine. “In het nieuwe rapport is er geen intramusculaire injectie,” zei professor Mark Saltzman, bericht Thenationalpulse.

“We gaven twee doses, een eerste dosis en een booster, intranasaal, en we kregen een zeer beschermende immuunrespons. Maar we hebben ook laten zien dat je in het algemeen verschillende soorten mRNA kunt toedienen. Het is dus niet alleen goed voor een vaccin, maar mogelijk ook voor gensubstitutietherapie bij ziekten zoals taaislijmziekte en genbewerking. We hebben een voorbeeld van een vaccin gebruikt om aan te tonen dat het werkt, maar het opent de deur naar al die andere soorten interventies.” – Prof. Mark Saltzman, 2023.

Het nieuws komt op een moment dat COVID weer in het nieuws is, waarbij uit opgegraven documenten blijkt dat het Ministerie van Defensie miljoenen dollars heeft uitgegeven aan nieuwe COVID-contracten voor apparatuur die in september en oktober 2023 van start gaan.

De kwestie werpt ook vragen op over het gebruik van aerosolized vaccins zonder toestemming of bewustzijn van mensen. Biotechnologen hebben jarenlang in respectabele academische publicaties betoogd dat “verplichte morele bio-verbetering heimelijk moet zijn.”

Zoals de National Pulse rapporteerde, worden mRNA-vaccins al minstens sinds 2018 gebruikt op varkenskuddes in de VS, waarbij alleen boeren en vaccinfabrikanten er over het algemeen van op de hoogte zijn.

Slecht nieuws voor gevaccineerden in nieuwe studie

De senaat van de staat Missouri nam dit jaar wetgeving aan om te zorgen voor een duidelijke etikettering van producten die “gentherapie”-technologie bevatten, en kreeg felle aanvallen van “Big Agriculture” en haar vertegenwoordigers in de kamer. Het wetsvoorstel werd verworpen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Deja Vu: De varkensgriepvaccinatie fraude van 1976Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen nieuwe dag, een nieuw persbericht van de CIA vermomd als nieuws
Volgend artikelDollar gedumpt? India heeft net voor het eerst 1 miljoen vaten olie gekocht van de VAE met roepies in plaats van USD
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

44 REACTIES

 1. Ik heb ooit, bij wijze van demonstratie een enorm gas masker gekocht.
  Alleen om te laten zien hoe achterlijk dit er uit ziet wanneer iedereen met een masker over straat gaat.
  het was geen succes overigens, ik werd alleen maar vriendelijk begroet overal..

  Maar als ze dit werkelijk van plan zijn om zo het gif op te dringen, ziet het er naar uit dat ik dit masker nog moet gaan dragen ook om mezelf te beschermen tegen deze gekken.
  En nogmaals, je kan geen vaccin ontwikkelen tegen een compleet verzonnen ziekte.

  • Hahaha… ik heb precies hetzelfde gedaan. Ik heb er 1x boodschappen mee gedaan in de lokale supermarkt, niemand snapte het statement dat ik probeerde te maken.

   • Dus bij jou reageerde ze ook alsof het de dood normaalste zaak van de wereld was dat iedereen er zo bij liep.
    Zo gehersenspoeld waren de mensen toen dus al, want niemand droeg nog een masker.
    Iedereen had het al geaccepteerd dat je een masker droeg.

    Ook nog met een pet geprobeerd om een discussie los te krijgen, is ook mislukt.
    Daar stond een doodshoofd op met de tekst, VACCINATIE, OVER MIJN LIJK

  • Ze moeten gewoon f*cking ophouden met al die zogenaamde alternatieven…

   Dit hele prik gebeuren en de heisa eromheen die ze aan het bedenken zijn…zijn pure experiment op mensen- en G A S K A M E R praktijken !!!!! Opdonderen met die chemische troep!!

   Dit is een regelrechte aanval op de mens en ik zie de zogenoemde wetenschappers als MEDE DADERS !!

   • Ja, iedereen die op een dergelijke manier en ongevraagd mensen vergiftigd is een ergere misdadiger dan Mengele en verdiend ter plekke gemold te worden.
    Mijn handen jeuken alleen al bij de gedachte.

  • De “ doorsnee bevolking” zijn al jaren geïndoctrineerd dat het milieu en de lucht kwaliteit zo slecht is.
   Ze vinden het daarom m.i. “ ludieke een actie” dat je protesteert tegen de “ normale luchtvervuiling” .
   Dan is nadenken over een “ vernevelde vaccinatie “ echt vele bruggen “ te ver……

   Deze mensen zien helemaal het “ gevaar “ niet wat op hen afkomt.
   Ze hebben nooit over bevolkings depopulatie gehoord.‼️
   Het is ook te misdadig om het echt te kunnen geloven. 😡Maar het komt snel en net als de duivel “ op kousenvoeten “👿 als deze mensen; het beginnen te begrijpen dan is het echt een fataal moment….. , dan zullen er duizenden/ miljoenen doden tegelijk vallen……. 1/3 van de wereld populatie…… ( volgens mijn informatie)
   De meeste mensen leven voor hun huisje boompje beestje, en lezen niet want dan moeten ze nadenken, en een mening vormen, en acht waarom zou je….. het gaat toch goed zo….. En als je nadenkt krijg je maar gedoe, met je familie of vrienden…. Enz……

   En deze mensen, ze zetten jou en mij “buitenspel “ omdat je wat meer doordenkt, en appelleert aan hun geweten.

   Het is ook het toppunt van misdaad wat er gebeurt in de wereld.
   En deze “duivelse tentakels” zitten overal in verweven………. Velen hebben een vermoeden maar kunnen het niet hard maken of zijn te dom…… zoals Atje die zegt dat je dokters hun bevoegdheid ( BIG ) maar moet afnemen als ze tegen “ de dodelijke OVERHEIDS REGELS, nog wel “ in gaan.

   Ik snap je actie maar DENK JE DAN DAT ZE OP EEN GASMASKER IN DE STRATEN / SUPERMARKT ZAL REAGEREN❓

   Het is wel opmerkelijk dat nu juist zoveel tweede kamer leden vertrekken…… weten ze dan toch meer❓

 2. “Het is dus niet alleen goed voor een vaccin, maar mogelijk ook voor gensubstitutietherapie bij ziekten zoals taaislijmziekte en genbewerking.”
  En alweer zit in het bericht van de criminele organisaties een boodschap.
  Ze doen alsof het allemaal positief is voor ernstig zieke mensen, die veel te zelden voorkomen om een ‘medicijn’ op deze wijze effectief onder de mensen te brengen.
  Zoals alles, Bullshit!

 3. Als ze zoiets in Nederland gaan flikken……en ik kom te weten wie het zijn…….joho…….dan zal ik ze weten te vinden…….

  Mijn vader zat in 40/45 in het verzet……en niet omdat hij weleens een Duitser de verkeerde kant op wees.

  Zonodig herhalen……

  • We zien de geschiedenis zich herhalen..

   Een groep mensen die pro- facisme zijn en nog trots op hun SS voorvaders….. (opa o.a.)

   Een groep mensen die anti-facisme is en zich verzet.

   IK WEET AAN WELKE KANT VAN DE GESCHIEDENIS IK WIL STAAN EN ZAL STAAN… never dat ik me een NEVEL laat inhaleren ….

  • Inhetmeer,
   Dit heb ik ook lang gedacht maar dit kun je niet tegen houden we worden immers al een geruime tijd besproeid met de “Chem trails.” ‼️ Dit is officieel bevestigd door John Brennen van de Amerikaanse CIA ❗️
   En dit bevat ook meer dan alleen waterdamp. ………🥵
   En daar kunnen ze van alles instoppen……. Ook corona virussen……… En dit besproeid hele landen / wereld delen….

   Door deze chemtrails gingen bij mij in de beurt een hele broedvogel populatie kapot……. Het gekke was eerst de ouder volgens en doordat ze geen voeding meer kregen later ook de jongen…… ( een foutje )( ouders foerageerden elders) ❗️
   Het was ook merkwaardig dat vrijwel op het zelfde moment, de ophokplicht voor kippen werd opgeheven, en zij gingen niet dood.❗️
   Een beetje mRNA erin en het doel “ de genetische manipulatie van de totale mensheid “ is bereikt.‼️

   • Ze sproeiden 23 jaar geleden al, toen ik nog een eerstejaars zustertje op de fiets was. Het stonk naar nat hondenhaar ook als hey spul neerkwam. Ik ben het gaan bijhouden op mijn afdeling toen. Op dagen waar heftig gechemt werd was het drukker, meer huidklachten(uitslag, maar met name jeuk), meer luchtwegklachten, en regelmatig het zetje voor de clienten aan het einde van het leven. Dementerenden waren daarnaast onrustiger en vielen vaker.
    Ik herinner me ooit een willekeurige voorbijganger in die tijd te hebben aangesproken over de strepen in de lucht. Die vond me maar een eng mens, liep snel door en keek verderop nog eens verstoord om.
    Ik heb niet het idee dat het gros veel wijzer is geworden helaas 🙁

  • Heel jammer om zo kortzichtig 1 groep hiervoor aan te wijzen…dat laat weinig realiteitszin zien en je hebt blijkbaar weinig geleerd van de vele lessen uit de geschiedenis door de eeuwen heen. Ik wens je vooral eeneerlijke en open wijze van kijkenwant wie een kuil graaft…en wie het hardst oordeelt…vul zelf maar in.
   Het ga je goed!

   • Angelique augustus 27, 2023 at 13:32

    Je weet niet waarover je het hebt, het goede gevoel in het hoofd verloren na het lezen van Greet haar reguursel.

    Ongeïnformeerde, emotionele mensen hangen een taboe aan

    Over Jodenhaat en Zionisme…

    Het is zinloos hier YouTubes te plaatsen met bloedige beelden van de ongelijke strijd in Gaza. In Europese en Amerikaanse steden is door honderd-duizenden burgers geprotesteerd tegen de agressie van Israël. Het heeft ook geen zijn om Hamas de schuld te gaan geven; de democratisch gekozen, politieke organisatie die eist dat er een einde komt aan de belegering van Gaza.

    Gaza is een kleine strook land, waarop maar liefst 1.800.000 mensen leven, die door Israël in 2007 volledig van de buitenwereld werd afgesloten. Vind je het dan gek dat mensen tunnels graven..? Als Israël bepaalt welke goederen de grens overkomen, hoeveel eten de Palestijnen krijgen en hoeveel water er naar het gebied mag stromen..? Gaza is werkelijk niets anders dan de uitvoering van een gigantisch concentratiekamp! >>>

    https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/over-jodenhaat-en-zionisme/

   • @Angelique…

    Mensen moeten eindelijk eens onder ogen gaan komen dat de joodse elites een groot onderdeel, zoniet de drijvende kracht, achter al deze helse ellende is. Joden bezitten in de USA alle media, dezelfde media die dit allemaal aansturen. Daarnaast zitten die joodse elites allemaal in de banken die dit financieel allemaal mogelijk maken. In Oekraïne bezitten joden 80% van alle rijkdom en bezittingen. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.

    Als het gaat over dat de joden overal achter zitten, dan wordt daarmee niet het joodse volk bedoelt!!! Het zijn de joodse elites. En de vraag is of dat zelf wel echte joden zijn. Mensen moeten ophouden om uit een reflex de joden (de joodse elites dus) automatisch overal van vrij te pleiten. De joodse elites hebben een grote vinger in WO2 gehad en sinds WO2 hebben ze een ‘get out of jail for free’ kaart, het antisemitisme, die ze constant gebruik zodra iemand ook maar iets kritisch durft te zeggen.

    Feit is gewoon dat joden gigantisch veel macht hebben en dat het verhaal van het WEF daar verdacht veel op lijkt. Epstein en Ghislaine Maxwell (allebei joden) runden een honeypot constructie waarmee ze alle wereldleiders en celebs in hun macht hadden gekregen. Ghislaine haar vader had rechtstreeks connecties met de mossad.

    Kap nou eens om joden automatisch overal van vrij te pleiten. Dit gaat niet over de onschuldige joodse mensheid, maar over de elites die gewoon aantoobaar de hele planeet bezitten en hun macht gebruiken om de hele mensheid te overheersen en te besturen en te onderdrukken.

   • Met je eens. Dat gedoe van dat overal joden achter zitten hangt me de keel uit. Die eugeneticabeweging in Amerika, waar het idee van depopulatie vandaan komt bestaat al lang. En daarbij zijn allerlei mensen betrokken, o.a. de vader van Aldous Huxly. En ik weet zeker dat Schwab geen jood is.

 4. Vaccins zijn de moeder van alle ellende die aan virussen worden toegeschreven, vervang de term vaccin voor pathogeen.

  MKZ-crisis van 2001

  Waarheid over MKZ in Kootwijkerbroek blijft onbekend

  NIEUWS Heerste er mond- en klauwzeer (mkz) in Kootwijkerbroek, in 2001? Dat is niet meer met zekerheid te zeggen. Daarvoor is te veel afgeweken van de procedures in het laboratorium, waar de diagnose van de besmettelijke veeziekte destijds werd gesteld. >>>

  https://www.nd.nl/nieuws/nederland/517649/waarheid-over-mkz-in-kootwijkerbroek-blijft-onbekend

 5. Kijk, de priktenten zijn alweer opgebouwd..?!

  Wat wil het ‘systeem’ van ons?
  Priktenten worden alweer ingericht…

  ‘Na het losbarsten van de pandemie circuleerden er bij het ministerie van VWS zogenaamde ’tabellen’ met de aantallen intensive care-units per ziekenhuis. Volgens een aantal ziekenhuizen klopten die tabellen niet, zo meldde een uitstekend achtergrondartikel in de NRC van vorig jaar mei. Die krant schreef: ’VWS wil koste wat kost vasthouden aan deze tabellen, ook als dat betekent dat er dan straks minder ic-bedden in ziekenhuizen staan, of als uitbreiding van de ic-bedden daardoor vertraging oploopt.’ Ofwel: die ondeugdelijke tabellen werden heilig verklaard, en vervolgens sloot het systeem en deed het er niet toe of er meer ic’s beschikbaar kwamen. >>>

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/kijk-de-priktenten-zijn-alweer-opgebouwd/

 6. Mensen wat die illegale ongekozen onethische criminele Europese Unie URSUL von der LIJKEN VN NAVO in die stinkende Rioolratten hol ze alleen weten is hoe de Nazi’s WW2 40/45 zo snel mensen de dood in konden jagen met zeer zware GIF stoffen in een Gas kamers van een Dierenarts Mengele 40/45, Maar de nieuwe Mengelers doen het zonder vaccins te keuren Maar LAREB WHO OMT RIVM GGD ARTSEN Gezondheid instanties schoolartsen en meer van die moordenaars die er aan mee werken en op deze manier hun geldstromen binnen harken met hun omkoping en hun doden Fabrieken doen het nu op andere manieren om de mensheid om zeep te helpen met illegale zwendel en corrupte leugen Maar ja zolang de mens er nog intrappen zullen er altijd schapen komen te overlijden TIS en zal altijd zo door gaan zolang er mensen zijn die der nog intrappen door illegale Kartels!!!!!!

  • Je moet je een even flink inlezen op dat gaskamer verhaal, en dan niet via Google. Bandera en zijn kornuiten hebben voor veel meer joodse en overige slachtoffers gezorgd dan die kamers waar niemand iets zinnigs over weet te vertellen en waar jij dom over roeptoetert. Maar wat er de laatste drie jaren is gebeurd is holocaust maal honderd (100!). Denk daar maar eens even over na.

 7. misschien niet helemaal on topic, maar ik wil er toch nog even aandacht aan schenken:
  https://www.youtube.com/watch?v=cJ5V3OZdIZM
  uit de jaren 80
  en ook uit de jaren tachtig een docu bekeken bij de vpro met als titel: better than god over genetische manipulatie, kan er niets meer over vinden helaas.
  het schijnt, maar ik kan dit niet verifieren dat er in de jaren 70-80 in de usa al kippen waren met 4 poten, omdat de kippenpootjes niet waren aan te slepen,
  wat ik wil zeggen is, kun je nagaan hoe ver ze nu al zijn.

  • Bijzonder verontrustend ja. Die f*cking mensen hebben een hoog IQ maar laag EQ. Dat zijn niet de sociopaten maar de echte rauwe psychopaten.. en die staan ook nog eens als verantwoordelijken aan de machtigste projecten…

   • @Lee1990…

    Slimheid zonder wijsheid maakt ontwetendheid en dat eindigt in gewetenloosheid.

    Ons hele onderwijs is ingericht om gewetenloze mensen te creëren. Het programma de slimste mens (memory voor volwassenen) is een perfect voorbeeld van ons schoolsysteem. Niks leren, maar kennis/geheugen reproduceren voor applaus en beloningen. We worden geprogrammeerd/afgericht als circusapen of vechthonden.

    Nul komma nul intelligentie of bewustZIJN, alles draait om slimheid/geheugen. De beste slaaf is de slaaf met een goed geheugen, want doen ALLES volgens de regels.

    Slimheid zonder intelligentie/bewustZIJN, dat is de beste slaaf! En kijk om je heen… velen zijn slim, maar absoluut niet intelligent.

  • @J.R.

   ‘Blijf uit de grote c0rp0raties.’

   Beste advies ever. Als ze dit verneveld gaan verspreiden dan doen ze dat idd in de supermarkten, ziekenhuizen, verpleeghuizen en in de grote bedrijven.

   • en of bij de regering gebouwen, wellicht dat er daardoor al 34 leden zijn opgestapt of gaan vanaf november, what do they know? en wellicht volgen er nog meer, ik denk van wel (dat er meer gaan)

    het lijkt wel zo’n US film, waar ze bv gas oid via de airco of lucht kanalen verspreiden…

    en ja ala gaskamers 2.0

    crazy times ahead.

 8. Het allerbeste is om een paar verrotte smeerlappen zoals Gates, Schwab, Soros en een paar dichter bij huis. Op een veel gebruikte manier de dood in te jagen. Omdat dat heel erg nuttig is voor de mensheid.

  • denk het ook, althans we kunnen het zeker niet uitsluiten met wat tegenwoordig al bekend is, het is 100% bewezen en zeggen ze zelf ook, dat ze dingen beïnvloeden, of het nu het weer is of de mens.

 9. Wat nu modern is Is over 10 20 jaar achterhaalde oude techniek
  Dat is al heel lang zo met computer hardware en software en
  dat is nu ook zo met medische techniek.
  Onder andere daarom ben ik tegen elke dna manipulatie.
  Bovendien zal blijken dat het zeer moeilijk terug te draaien is

  MAAR
  Als de ziekte verwekker via de ademhaling aanvalt dan is
  Het toedienen van het geneesmiddel via de ademhaling
  Natuurlijk de meest logische en natuurlijke weg te bewandelen.
  Want het medicijn arriveert direct daar waar het nodig is en
  dat in veel kleinere dosis dan wanneer ik het zou eten.

  Een geneesmiddel dat mijn lichaam aanpast zodat het zelf
  elementen van de ziekteverwekker gaat maken is natuurlijk
  zo wie zo een no-no.
  Laat staan dat het die elementen overal in mijn lichaam gaat maken
  terwijl de originele ziekteverwekker enkel heel lokaal en op
  heel speciefieke wijze aanvalt.
  Dat was vanaf het begin een rare aanpak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in