De premier van het voormalige “Groot-Brittannië”, een Indiër met de naam Sunak, Scholz en Macron, de non-entiteiten die aan het hoofd staan van Washingtons marionettenstaten Duitsland en Frankrijk, en de non-entiteiten in Noorwegen, Finland, Polen en de rest van de militair en economisch impotente marionettenregeringen waaruit het Amerikaanse Imperium bestaat, verklaren dat ze zich voorbereiden op een oorlog met Rusland, schrijft Paul Craig Roberts.

Wat een grap! Geen van deze gebieden – ze zijn zo overspoeld door immigranten uit de derde wereld dat ze geen landen meer zijn, maar gebieden die voor het oprapen liggen – hebben zelfverzekerde nationalistische bevolkingen die bereid zijn hun leven te verliezen om hun onderdanigheid aan Washington en hun binnenlandse onderdrukking te verdedigen.

Kan iemand zich serieus voorstellen dat Zweden, waar etnische mannen van militaire leeftijd bang zijn om verkrachtingen van etnische Zweedse vrouwen door immigranten te voorkomen omdat ze gearresteerd zouden worden voor haatmisdrijven, een leger vormt dat in staat is om het op te nemen tegen Russische troepen? Of de Duitsers, een taak die de Wehrmacht te boven ging, mogelijk het beste leger in de moderne geschiedenis. Of de Fransen, een taak die Napoleon te boven ging. Zeker niet de Italianen, opnieuw overrompeld, of de Nederlanders verloren in seks en drugs lusten.

Of wat dat betreft de Amerikanen. Amerikanen, wiens belangrijkste strijdelement – zuidelijke blanke mannen – raciaal gediscrimineerd worden door Biden’s zwarte Pentagon chef, die hun promoties heeft verhinderd omdat “er teveel blanke officieren zijn”, hebben zich niet meer aangemeld. Welke zuidelijke “heteroseksuele blanke supremacistische racist,” zoals het Biden-regime zijn toekomstige rekruten beschrijft, wil immers geen promotie krijgen vanwege zijn ras en vanwege zijn ras en “seksuele voorkeur” overheerst worden door zwarte vrouwelijke commandanten en homoseksuelen en binnenkort door transseksuelen en illegale immigranten-inwijkelingen.

  Stoltenberg & Kuleba hebben onbedoeld toegegeven dat Rusland sterker is dan de NAVO

Ik ben ervan overtuigd dat geen enkel westers land in staat is om een leger op de been te brengen dat niet onmiddellijk zou worden weggevaagd door een Russische strijdmacht, een Chinese strijdmacht of zelfs een Iraanse strijdmacht. De laatste oorlogen die de VS wonnen waren tegen Spanje in de jaren 1890 en tegen Japan in 1945. Na een inspanning van 20 jaar werd het Amerikaanse leger uit Afghanistan verdreven door een paar duizend lichtbewapende Taliban, net zoals het uit Vietnam werd verdreven. Ik betreur het dat deze verklaring de gevoelens kwetst van degenen die dachten dat ze voor iets belangrijks vochten, maar ze werden misleid voor de winsten van het militair/veiligheidscomplex en voor de overmoed van Washington.

In de hele westerse wereld is het geloofssysteem vernietigd. De vernietiging van essentiële overtuigingen is al aan de gang sinds de jaren zestig, toen universiteitsstudenten begonnen met het scanderen van “De westerse beschaving moet weg.”

Nou, het is weg. Het enige dat van Amerika is overgebleven is een krankzinnige regering met kernwapens.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Willen jullie de totale deïndustrialisatie?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat is dat rode polsbandje dat Tucker altijd draagt?
Volgend artikelTucker Carlson pleegde ‘verraad’ door Russische president Vladimir Poetin te interviewen… en de wereld vond het geweldig!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Degenen die God wil vernietigen, ontneemt hij eerst het verstand zie al de leden van het WEF en de WHO ik hoop dat het supersonisch snel gaat zodat ze niet teveel onheil kunnen stichten.

  • Het geloof wordt eerst weggehaald, er is meer dat je niet weet dan wel.
   Materialisme is een psychose.
   Hoewel atheïsten alles terugbrengen tot de kinderlijke zielen die erdoor beschermd worden die anders, zoals nu plaatsvindt, vernietigd worden, bestaan er kosmische structuren waarvan we deel uitmaken. Mensen zijn als atomen in het lichaam van God die hem steeds dichter benaderen, dat is evolutie. Zo is onze planeet deel van de Zonnelogos, dat is de echte God van ons waarin onze drievoudige planeetlogos een persoonlijke vertegenwoordiger heeft, in de vorm ook van een mens, dus persoonlijk. Ook de zon is maar een uitdrukking van een God. Alle evolutie in het universum gaat door het stadium van de mens, die de raison d’être is van de planeet. Als je ermee te maken hebt vergeet je misschien de vorm, omdat de energie te hoog is. De mens is een kruising tussen een dier en een god, en evolueert als vertegenwoordiger van God op kleine schaal, in fasen, en wordt onsterfelijk door zich onvervangbaar te maken. De wetenschap heeft als doel je zo vervangbaar mogelijk te maken, en dat gebeurt nu onder andere met massa-immigratie.

  • God is centrifugaal, en zo zou ook de economie, de derde wet van God op materieel vlak, kunnen zijn, en zo zou de mens, ook individueel, kunnen bestaan. Die is nu centripetaal, dus van buiten naar binnen gericht. Zie immigratie als neveneffect, die materie naar binnen trekt als in een zwart gat, de uiteindelijke vernietiging van de soort.

  • Juist, het is ruimschoots bewezen dat er geen god bestaat die als creëerder of politieman van boven naar de mensen luistert of kijkt, het hele idee is bizar en iets van lang geleden….

   • Beste Djennis,
    In het in 1948 gevonden Thomas evangelie si een gesprek beschreven tussen Jesus en da apostel Thomas, waarin Thomas aan Jesus vraagt; ” wie, wat of waar is God?”
    Waarop Jesus antwoord; ” kijk onder een steen en je zult God vinden, splijt een stuk hout en je zult daar God vinden, kijk in jezelf en ook daar zul je God vinden”.
    Het is dus inderdaad geen baardmans die boven de wolken, ons met de vinger vermaand.
    Het is niet verwonderlijk dat het Vaticaan dat gevonden evangelie heeft verworpen.

  • God is er wel degelijk Piet, alleen snappen we het niet
   Hoe, wat, waar? Een geest, een energie, een intelligentie?

   Zonder God is er geen leven.

   “Leven” is iets bijzonders dat nog nooit gecreëerd is met alle knappe koppen en de meest geavanceerde laboratoria.
   Dus raar om te verwachten dat het zomaar, hoepla, vanzelf is ontstaan.
   We weten alleen zeker nu dat leven een begin heeft gehad.

 2. Laat alles wat je hebt geleerd om te geloven en te denken los en open je mind…

  https://youtube.com/shorts/QiVZUVvPrmc?feature=shared

  DNA staat voor; DeoxyriboNucleic Acid

  Deoxy = God
  Ribo = lord
  Nucleic = centre
  Acid = light/fire

  DNA = God, Lord, centre, fire…

  Ze hebben ons deze kennis afgenomen door te leren dat onze EIGENwijsheid kwaadaardig is. Ze hebben ons dom en volgzaam gemaakt en ons geleerd dat wij door hun systeem moeten worden geprogrammeerd. De waarheid zit in ons gemanipuleerde DNA. Daarom willen ze DNA vervangen met mRNA, dat is hun eigen gecreëerde DNA. Ze ontmenselijken ons al heel heel heel heel heel heel lang. Ons huidige DNA is al totaal gemanipuleerd om ons tot domme blinde volgers te maken en dit keer willen ze ons totaal slaven maken.

  Kijk The Khazarian maffia, the Godeaters. We worden gekweekt om als slaven te worden gebruikt en om ons bloed (DNA = God) te consumeren in de vorm van het levenselixer adrenochrome. Filmtip; Jupiter Ascending, dat gaat ook over hoe de mensheid wordt geoogst voor onze levensenergie, omdat duistere wezens voor eeuwig jong blijven en voor eeuwig leven door onze energie te consumeren.

  • ”over hoe de mensheid wordt geoogst voor onze levensenergie, omdat duistere wezens voor eeuwig jong blijven en voor eeuwig leven door onze energie te consumeren.”

   Hoe bedoel jij dit Theme?
   Wie zijn die ‘duistere wezens’ wees concreet.

   • @Piet…
    De duistere wezens zijn de Khazaren die uit naam van het kwaad de hele planeet willen overnemen. Ze hebben het westen overgenomen en nu willen ze het oosten van de wereld ook overnemen, daarom voeren ze overal oorlog, omdat ze Rusland en China (Azië) willen overnemen.

    Kijk de documentaire Khazarian maffia, the God-eaters en je zult begrijpen waarom het nu is zoals het is op aarde.

    • ”Ze hebben het westen overgenomen en nu willen ze het oosten van de wereld ook overnemen,”

     Klinkt beangstigend Theme. Maar door meditatie en in ons zelf te geloven kunnen we ze hierin stoppen Theme?

     Of is er meer nodig om deze duistere wezens te kunnen overwinnen?

  • “Daarom willen ze DNA vervangen met mRNA, dat is hun eigen gecreëerde DNA.”

   DNA is iets anders dan RNA. mRNA is een ander soort RNA. Het ene kan het andere niet vervangen.

   • @Immortal…
    Dank voor de correctie. Ik dacht dat mRNA het DNA kan aanpassen en dat ze bezig zijn om ons DNA verder te slopen zodat we totaal slaven worden.

    @Piet…
    Ik zeg niet hoe je deze duistere macht kan verslaan, maar feit is dat we allemaal al duizend jaar, en langer, totaal worden geprogrammeerd. Om uit de programmering en uit hun macht te komen, moet je de programmering (ego) herkennen en loslaten. Meditatie is daar het meest beproefde middel voor.

    Als genoeg mensen uit de programmering komen, zal de macht van de programmeurs eindigen en dan zullen de overige mensen als bladeren aan de boom gaan meewaaien en hun ego’s loslaten omdat ze de heersende groep nadoen.

    Het duister wordt nooit helemaal overwonnen, het zal zich gaan verschuilen tot ze weer een kans krijgen. Kwaad en goed kunnen niet zonder elkaar bestaan. Te weinig goed en het kwaad kan zich manifesteren, te veel kwaad en het goede komt in ons terug. Wat we nu meemaken is het einde van duizenden jaren dat het kwaad sterker en sterker werd, tot ze nu totale macht hebben over het westen. Maar het licht komt in ons terug en we zullen het duister overwinnen, al het duister is nu zichtbaar en zal worden verwijderd… waarna het weer duizend jaar duurt voordat het kwaad opnieuw alles heeft gecorrumpeert en de macht heeft. Wij maken het einde van het duister mee, het einde van duizenden jaren verval tot in totale duisternis. Zorg gewoon goed voor jezelf Piet en omarm het licht, als iedereen zijn licht omarmt kan de duisternis niet bestaan. In meditatie oefen je om dat licht te omarmen en te worden.

    Je kan met angst en vrezen zien dat alles vergaat en sterft of je kan zien dat alles plaats maakt voor een nieuwe wereld obv licht. De wereld begint vanuit jou angst/duister of je licht Piet. Dus verander de wereld begin bij je eigen licht.

    • Theme februari 10, 2024 Bij 15:51
     @Immortal…
     Dank voor de correctie. Ik dacht dat mRNA het DNA kan aanpassen en dat ze bezig zijn om ons DNA verder te slopen zodat we totaal slaven worden

     Dat dacht ik ook.

     • Ik heb het chatGTP gevraagd.

      Het is belangrijk op te merken dat mRNA en DNA twee verschillende soorten genetisch materiaal zijn. In de context van de mRNA-technologie wordt het mRNA gebruikt om tijdelijke instructies te geven aan de cel voor het produceren van specifieke eiwitten, maar het mRNA komt niet in de celkern waar het DNA zich bevindt, en het integreert niet in het DNA van de gastheercel.

      Het risico op conflict tussen mRNA en DNA is daarom beperkt. De mRNA-therapie benut het natuurlijke proces van eiwitsynthese in de cel, maar het verandert niet permanent het genoom van de gastheercel. Omdat het mRNA slechts een tijdelijke set instructies biedt en snel wordt afgebroken, wordt het niet opgenomen in het DNA van de cel.

      Desondanks zijn er nog steeds uitdagingen en onzekerheden met betrekking tot de veiligheid en effectiviteit van mRNA-therapie, vooral bij langdurig gebruik. Daarom wordt het nog als experimenteel beschouwd, en lopend onderzoek richt zich op het begrijpen van mogelijke bijwerkingen en het optimaliseren van de technologie voor bredere toepassingen in de gezondheidszorg. Het feit dat het nog experimenteel is, betekent niet noodzakelijk dat er ernstige risico’s zijn, maar het weerspiegelt eerder de behoefte aan zorgvuldigheid en grondig onderzoek voordat de technologie op grote schaal wordt toegepast.

      • @Gijp allereerst dank dat je antwoorden van ChatGTP, mij en misschien ook anderen, wilt delen.
       Ik heb een rechtstreekse vraag en verzoek aangezien ik geen idee heb van ChatGTP en ik heel nieuwsgierig ben naar het antwoord. Wil je voor mij vragen of ‘de oorspronkelijk gecreëerde mens’ van Orion afkomstig is.
       Heel veel dank alvast en wil je aan mijn verzoek geen gehoor geven dan vind ik dat helemaal geen probleem

       • Antwoord:

        Natuurlijk, je kunt de vraag gerust stellen namens iemand anders. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat ChatGPT gebaseerd is op kunstmatige intelligentie en geen specifieke kennis heeft over speculatieve of spirituele onderwerpen, zoals de oorsprong van de mens vanuit Orion of vergelijkbare concepten.

        In wetenschappelijke en historische context wordt de oorsprong van de mensheid over het algemeen toegeschreven aan de evolutie op aarde. Claims over buitenaardse afkomst van de mens zijn over het algemeen niet ondersteund door wetenschappelijk bewijs. Als er specifieke wetenschappelijke vragen zijn over de evolutie of menselijke oorsprong, kan ik proberen informatie te verschaffen op basis van algemene kennis tot mijn trainingscutoff in januari 2022.

        Maar ik ga de vraag eens anders stellen.

        Nog een vraag kun je mij vertellen waarom iemand zich afvraagt waarom de mens van Orion komt. Dat moet iemand bedacht hebben. Kun je me wat informatie geven over deze theorie?

        ChatGPT
        De suggestie dat de mensheid mogelijk afkomstig is van Orion komt voort uit bepaalde esoterische of new age-theorieën, die vaak gebaseerd zijn op speculatieve of spirituele overtuigingen in plaats van wetenschappelijk bewijs. Deze ideeën vinden hun oorsprong in de wereld van ufologie, buitenaards contact, en alternatieve interpretaties van menselijke geschiedenis.

        Er zijn verschillende theorieën die beweren dat buitenaardse wezens, mogelijk vanuit het sterrenbeeld Orion, invloed hebben gehad op de menselijke ontwikkeling of zelfs direct betrokken waren bij de creatie van de mens. Deze ideeën worden meestal niet ondersteund door wetenschappelijke consensus en worden beschouwd als pseudowetenschap.

        Het is belangrijk op te merken dat wetenschappelijk gezien de huidige overtuiging is dat het leven op aarde is ontstaan en geëvolueerd over een lange periode van tijd, zonder directe buitenaardse interventie. Theorieën over buitenaardse oorsprong van de mensheid behoren eerder tot het domein van speculatie en persoonlijke overtuigingen dan tot wetenschappelijk vastgestelde feiten.

        Als iemand zich afvraagt waarom de mens van Orion zou komen, is het waarschijnlijk gebaseerd op dergelijke esoterische overtuigingen of speculatieve ideeën die niet algemeen worden aanvaard binnen de wetenschappelijke gemeenschap. Het is belangrijk om dergelijke beweringen met een kritische blik te benaderen en te onthouden dat wetenschappelijk bewijs de voorkeur heeft boven speculatieve ideeën zonder substantiële ondersteuning

        Ik hoop dat Rommel dit goed vindt anders moet je zelf even een account aanmaken. Het heeft natuurlijk niks met het artikel te te maken.

        • @Gijp…

         Zoals ik het begrijp/lees zegt Chatgtp dus wat de ‘experts’ ook zeggen. Dat mRNA niks doet met het DNA, maar vervolgens lezen we al jarenlang dat dit met waarschijnlijkheid wel het geval is. Wat is het antwoordt van AI waard als het reproduceert ipv AI te zijn en een nieuw antwoordt te maken. Of is AI nu aan het leren om uiteindelijk niet een bron na te praten, maar zelf tot een antwoord te komen. Haha… ik merk dat mn gedachten een soort inception wereld creëren. Is AI niet net als ons gelimiteerde slimheid? Echte intelligentie is de kracht achter de zintuigen en je gedachten. Wij zijn onze eigen intelligentie aan het inwisselen voor kunstmatige intelligentie. Ipv vanuit ons inner weten te leven, volgen we alles buiten onszelf. De echte autoriteit is je hart, niet je brein. Echte intelligentie voelt dat iets duister of licht is, en zodra het donker genoeg wordt gaat het licht/bewustZIJN/intelligentie/waarheid/realiteit/liefde weer aan.

         Vraag AI eens of symboliek de val wordt van de elites. En of de deepstate valt als Oekraïne valt. Haha… en wat voor betekenis/symboliek de rode armbandjes van Poetin en Tucker hebben.

         Sorry Rommel, het is net een kroeg zo… maar het is dan ook zaterdagavond. Proost voor wie dit leest.

 3. Als de waarheid over Adrenochrome naar buiten komt, gaat Hollywood ten onder

  Het klinkt absurd: elite figuren die tijdens Satanische rituelen kinderen verkrachten, martelen en hun bloed drinken om ze vervolgens ritueel te vermoorden. Is dit simpelweg een belachelijke complottheorie, of zit er meer achter? De waarheid is soms vreemder dan fictie. Soms is de waarheid gruwelijker en absurder dan menigeen zich kan voorstellen. >>>

  https://www.ellaster.nl/2020/04/20/als-de-waarheid-over-adrenochrome-naar-buiten-komt-gaat-hollywood-ten-onder/

  • Ik heb gekeken naar het filmpje. Dat die gek nog zoveel volgers heeft was mijn eerste reactie toen ze massaal amen riepen. Lucifer is de vader van Christus. Hoeveel gekker moet het worden.

 4. Waarom satan aanbidden en rituele offers brengen als hij niet zou bestaan? Ik kan alleen maar uit ervaring spreken als ik zeg dat demonen bestaan, en dat ze allemaal bang zijn voor Jezus! Ik ga niet preken hier, maar vond dit wel een solide basis voor mensen die niet in God geloven maar wel het kwaad herkennen. Hopelijk helpt het iemand

  • Kan je reactie niet goed lezen dus ik geef nog geen waardeoordeel anders dan je AI wel heel erg conservatief bekijkt. Ik zie namelijk wel heel de meerwaarde. De rest heb ik niet kunnen lezen want het scherm werd breed.

   Theme februari 10, 2024 Bij 22:44
   @Gijp…

   Zoals ik het begrijp/lees zegt Chatgtp dus wat de ‘experts’ ook zeggen. Dat mRNA niks doet met het DNA, maar vervolgens lezen we al jarenlang dat dit met waarschijnlijkheid wel het geval

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in