Wat verbergt McDonald’s voor het publiek? Uit gegevens blijkt dat McDonald’s, de titaan van het fastfood, goed is voor 55% van alle bezoeken aan fastfoodrestaurants, schrijft Die Gesunde Wahrheit.

Het ongelooflijke aan deze statistiek is dat de volgende keten op de lijst Burger King was met slechts 20%, wat betekent dat bijna drie keer zoveel mensen McDonald’s bezochten dan enige andere fastfoodketen.

De gouden bogen zijn een symbool van onze samenleving geworden, een herkenningsteken dat bijna ieder kind van verre kan herkennen.

Het is de plaats die we associëren met kinderverjaardagsfeestjes en gezellige familiediners.

Een plek waar gelachen en gelachen wordt, maar die ook grote geheimen verbergt.

Recente documentaires en berichten op social media hebben de aandacht gevestigd op de duistere kant van het restaurant en schokkende waarheden aan het licht gebracht – van “extra speciale” toppings tot subliminale boodschappen in hun reclame.

Hier zijn 13 verontrustende geheimen die McDonald’s verbergt voor het publiek

1. Het eten bederft nooit… nooit!

Als je je ooit hebt afgevraagd wat de voedingswaarde van een McDonald’s hamburger is, bedenk dan dit.

Het aantal conserveermiddelen in hun voedsel is zo hoog dat het letterlijk nooit bederft.

Als u een hamburger van McDonald’s koopt en hem laat liggen, bederft deze niet binnen een paar dagen zoals andere levensmiddelen, maar blijft hij nog jaren in precies dezelfde staat als toen u hem kocht.

Gelooft u ons niet?

De laatste hamburger die in IJsland is gemaakt, is te zien in een tentoonstelling en kan zelfs live via een webcam worden bekeken. (1)

Na meer dan 7 ½ jaar ziet het er nog net zo vers uit als de dag dat het gemaakt werd.

2. Het ware doel van het Happy Meal

Het Happy Meal is voor velen een favoriete jeugdherinnering.

De wandeling naar de gouden bogen voor lievelingseten en het leuke speelgoed.

De waarheid is dat het idee van het Happy Meal een zorgvuldig geplande marketingtruc is om kinderen op jonge leeftijd aan te spreken en hen in de kudde van trouwe McDonald’s klanten te krijgen.

Dit is niet de enige inspanning die het bedrijf heeft gedaan om de jongere generatie aan te spreken.

Geheime documenten over Ronald McDonald’s rol in het restaurant onthulden dat hij eigenlijk was gemaakt als vaderfiguur om kinderen aan te moedigen hun verjaardagsfeestjes in het restaurant door te brengen.

3. Dodelijke salades

Door de invoering van salades bij McDonald’s kon het bedrijf een nieuw, meer gezondheidsbewust publiek aanspreken.

Deze “gezonde” alternatieven werden zorgvuldig in de markt gezet om de publieke opinie over McDonald’s te veranderen, en de marketingcampagne was uiterst effectief.

NASA verbergt pagina die zegt dat de zon de primaire klimaatstimulans is, en wolken en deeltjes belangrijker zijn dan broeikasgassen

De mensen begonnen de salade te verkiezen boven hun vroegere favorieten en voelden zich beter over zichzelf omdat ze voor een gezond alternatief hadden gekozen.

Wat ze echter niet wisten, was dat ze vreselijk misleid werden.

Het idee van een salade klinkt misschien gezond, maar deze salades zijn dat allesbehalve.

Met meer calorieën, vet en natrium dan een Big Mac, zijn salad bowls eigenlijk het ongezondste item op het menu!

4. Overtredingen van de arbeidswetgeving

Wereldwijd zijn er een aantal beschuldigingen geweest over de manier waarop McDonald’s zijn “geliefde werknemers” behandelt.

Beginnend met het minimumloon, heeft het velen consequent tot het uiterste gedreven.

In november 2012 begonnen de arbeiders te staken om een betere behandeling en eerlijke lonen te eisen.

Naar verluidt is een 79-jarige werknemer van McDonald’s met meer dan 15 dienstjaren ontslagen nadat zijn bazen hadden ontdekt dat hij een petitie had ingediend bij zijn collega’s.

Slechts 3 van de 40 werknemers in zijn filiaal waren bereid zijn petitie te ondertekenen uit angst ontslagen te worden.

In 2014 werd het bedrijf er zelfs van beschuldigd 25-uursdiensten van zijn werknemers te eisen.

5. Monopoly is niets anders dan oplichterij

De populariteit van McDonald’s Monopoly valt niet te ontkennen.

Het trekt duizenden mensen aan die hun penningen verzamelen in de hoop één van de grote prijzen van het bedrijf te winnen.

Helaas was het spel blijkbaar een tijdje vervalst, zodat de kansen om een van de grote prijzen te winnen nihil waren!

Hoofd van de beveiliging Jerome P. Jacobson bedacht hoe hij de kostbaarste penningen op de markt kon wegnemen en ze aan zijn werknemers kon geven, die ze inwisselden voor bonussen waarbij zij de opbrengst deelden.

De werknemers wonnen bijna elke hoofdprijs tussen 1995 en 2000, en wonnen meer dan 24 miljoen dollar. (2)

6. Verlopen vlees en gevaarlijk hete koffie

Waarschijnlijk het beroemdste incident dat ooit met de McDonald’s franchise in verband werd gebracht, is het koffie-incident van 1992.

Een klant klaagde het bedrijf in Amerika aan voor 160.000 dollar nadat gemorste koffie zulke ernstige brandwonden had veroorzaakt dat zij een huidtransplantatie nodig had.

De rechtbank oordeelde dat onjuiste verpakking de schuldige was en dwong het bedrijf tot betaling van $640.000.

Hoewel dit de meest in het oog springende zaak is, is het niet de enige waarbij het bedrijf betrokken is geweest bij een schandaal.

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: de onthoofding van de Hamburgse justitie

In 2014 werd de Shanghai Meat Factory, die vlees leverde aan een aantal restaurants, op camera betrapt toen rauw, uitgelekt vlees werd gemengd met gekookte producten en het product werd verpakt met valse houdbaarheidsdata.

Uiteindelijk werd McDonald’s voorzien van vlees waarvan de houdbaarheidsdatum was verstreken.

Na de ontdekking was de fabriek gedwongen haar deuren voorgoed te sluiten.

7. Een paar extra ingrediënten

We kennen allemaal de verhalen van restaurantbezoekers die iets onaangenaams in hun eten aantreffen, zoals een haar of een vlieg, maar McDonald’s heeft in zijn geschiedenis veel verontrustender maaltijden opgediend.

Over de hele wereld zijn verhalen opgedoken over allerlei walgelijke ontdekkingen, zoals schroeven, uitwerpselen, schaamhaar, condooms, maden en injectiespuiten.

In 2000 meldde een vrouw dat zij samen met haar Chicken McNuggets een gefrituurde kippenkop had gekregen. (3)

Een man in Texas meldde 2006 een dode rat in zijn salade. (4)

Hoewel men kan begrijpen dat een enkele haar kan worden gemist, doen sommige van deze verhalen je afvragen of iemand het voedsel echt controleert voordat het wordt bereid.

8. Gemanipuleerd voedsel

De volgende keer dat je eten bestelt bij McDonald’s en boos wordt op het personeel, moet je misschien je boosheid inhouden.

Uit een aantal verslagen van restaurants over de hele wereld blijkt dat het keukenpersoneel onvriendelijke klanten “beloont”.

Naar verluidt versiert het personeel de bestelling van een onbeleefde klant met haar of spuug om hem “een lesje te leren”.

Volgens andere berichten laat het personeel broodjes en ander voedsel op de grond vallen om ze op te rapen en op te dienen, of likt het aan frietjes alvorens ze de deur uit te sturen.

Dus als je de volgende keer fastfood bestelt, is een glimlach de sleutel tot een betere maaltijd.

9. De beangstigende effecten op de gezondheid

Dat het eten van McDonald’s niet “gezond” is, is voor velen geen verrassing, maar het is wel schokkend hoe ongezond het werkelijk is.

Deskundigen hebben ontdekt dat het eten van McDonald’s voedsel over een lange periode kan leiden tot een aantal vrij enge statistieken.

Het is in verband gebracht met het ontstaan van diabetes type 2, meer zwaarlijvigheid en hoge bloeddruk.

Sommige deskundigen beweren zelfs dat langdurige consumptie van McDonald’s-voedsel kan leiden tot erectiestoornissen.

10. De waarheid over roze slijm

In een veelbesproken schandaal werd McDonald’s ervan beschuldigd in al zijn hamburgers een roze slijmproduct te hebben gebruikt dat gemaakt is van runderspieren en bindweefsel.

Sommigen vinden dit beeld misschien moeilijk te geloven, maar de waarheid is dat dit mengsel van bijproducten van rundvlees vóór 2011 in alle hamburgers van McDonald’s werd gebruikt!

In het aangezicht van het islamisme hebben onze elites ons verraden

In een poging zijn imago te verbeteren en zijn klanten te behouden, heeft het restaurant nu zijn recepten gewijzigd en beweert het in al zijn hamburgers 100% zuiver rundvlees zonder bijproducten te gebruiken.

11. Waarom we echt verslaafd zijn

Het Scripps Research Institute in Californië heeft een diepgaande studie gemaakt van het eten van McDonald’s in de hoop erachter te komen waarom we zo gedreven zijn om naar dit restaurant te blijven gaan. (5)

Zij ontdekten dat het hoge suikergehalte in het voedsel een overvloed aan dopamine creëert, een chemische stof die verbonden is met het beloningscentrum van de hersenen.

Dit proces lijkt sterk op de reactie van het lichaam op harddrugsgebruik.

Dit is waarom het eten van McDonald’s voedsel eigenlijk gevoelens van geluk triggert!

12. Chemisch verontreinigd voedsel

In een samenleving waarin we steeds meer letten op wat we in ons lichaam stoppen, kan de waarheid achter sommige van de chemische stoffen in je favoriete McDonald’s-eten angstaanjagend zijn!

Voormalig “Mythbusters” presentator Grant Imahara onthulde dat de heerlijke frietjes die je bij elke maaltijd eet in totaal 19 verschillende ingrediënten bevatten, waaronder een op benzine gebaseerde chemische stof genaamd tertiair butylhydrochinon (TBHQ) en een vorm van siliconen genaamd dimethylpolysiloxaan.

Heb je ooit de rubberachtige smaak opgemerkt die typische kipnuggets hebben?

Kijk goed naar de ingrediënten en je zult siliconenolie vinden, dezelfde olie die gebruikt wordt om contactlenzen en borstimplantaten te maken!

13. De waarheid achter het logo

Wij zijn maar al te vertrouwd met de grote gouden bogen, een van de meest herkenbare logo’s in onze samenleving.

Velen nemen aan dat het gouden teken een M is, maar de waarheid is niet zo duidelijk.

In de jaren 1960 gaf het bedrijf design consultant en psycholoog Louis Cheskin de opdracht een nieuw logo te ontwerpen.

Hij stelde de gouden, borstvormige bogen voor aan de directeuren, een subliminale boodschap die borsten voorstelde en waarvan hij geloofde dat het de Freudiaanse betekenis van het onderbewustzijn zou uitbuiten en nieuwe klanten zou aantrekken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Subway verwijdert ham en spek uit bijna 200 winkels en biedt alleen halal vlees aan na “krachtig geformuleerd verzoek” van moslimsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAls ideologie afgoderij wordt
Volgend artikelHet “plan” – Vaccin Holocaust zal totale anarchie ontketenen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

21 REACTIES

 1. Gister toevallig iemand een “plezier” gedaan en met die persoon in een mac gegeten.
  Vreselijk wat een goor spul is dat allemaal!
  Cheeseburger extreem zout en druipend van het vet.
  Kipnuggets dreven id olie.
  Is dat wel kip??
  Kipsalade was wel ok.
  Lijkt me erg ongezond om met regelmaat dat spul te eten.

 2. TWEE keer in m’n leven bij een Mc Donalds geweest. Twee keer een zware teleurstelling, wat een rommel! Onbegrijpelijk dat hier mensen komen om die troep te betalen en te eten. Nu al helemaal omdat nu blijkt hoe globalistisch ze zijn en vooraan staan met het handhaven van de QR maatschappij.

 3. Ik heb er nooit wat aan kunnen vinden en loop er het liefst met een grote boog omheen. Alleen al de namen van de ‘gerechten’, wat ook geld voor de Burger King, zijn ondoorgrondelijk en een belediging van onze hoogwaardige Germaanse talen.

  • De ‘friet’ die in een bakje dat niet blijft staan op het dienblad wordt geflikkerd en waar de friet dan naast ligt. Daar heeft vast een ontwerper een maand aan gewerkt. De ‘mayonaise’ die niet dekkend is. De snoepsmaak van de ‘friet’. De dunne hamburger, waarvan je je na afloop vraagt, of je wel iets gegeten hebt. De halve litter te koude cola, die bij het ‘menu’ zit, dus je kunt hem niet weglaten.

 4. McDonalds . . . nixs mis mee 🙂
  Het gaat erom hoe je lichaam het “verwerkt” !
  Ga ik voor gezond, volkoren, vezeltje hier, vezeltje daar, soja, veggie, bio-gedoe,
  dan schijt ik me helemaal leeg !
  Na de Mac, heb ik dat nog nooit gehad !
  Met bulken nam ik elke dag, voor een perioden van 3 maanden :
  > 6 quarter-pounders en een coke-zonder ijs om af en toe te spoelen.
  Overdag zo’n 10 uitgekookte frikandellen met wit bolletjes.
  Kheb me eigenlijk nog nooit zo goed gevoeld !
  Daarna, jaarlijkse check-up gehad bij de dokter. (was wel ff nerveus natuurlijk 😉 )
  Lage cholesterol waarde, goede orgaan-functies, hartslag van 48.
  De dokter zei na het zien van de uitslagen . . . “zo kan je der wel 100 worden”.
  Conclusie : eet waar je je goed bij voel !

 5. De m————-de sodomietenpoort.
  Er zijn andere problemen die ik heb met McDonald’s, zoals het gebruik van geaborteerde foetuscellen in hun voedsel. Het is een onderdeel van de Illuminati-agenda om mensen te misleiden om kannibalen te worden die zich daar niet van bewust zijn.

  Het gaat veel verder allemaal ,ik heb sterk het idee dat ik de afgelopen 8 jaar voor niks ben bezig geweest om de satanische elite te ontmaskeren .

 6. Inderdaad. . Staat er niet tussen…De misbruikte kinderen voor satanische rituelen…. zijn op een briljante manier verwerkt in deze hamburgers!!

 7. Dat ze kinderen vermalen tot hamburgers geloof ik niet in naar dat het troep is wat je eet het zit vol met vetten. Suikers en ik weet niet hoeveel conserverings middelen dat is wel een feit maar roken is ook slecht en drinken ook ik geloof wel dat als je eet waar je je goed bij voelt dat dat oké is voor de een is dat een menu van de hamburger tent en voor de ander is dat een bak sla met tomaat

 8. Ik weet dat er veel rotzooi in zit, maar voor het begin van deze eeuw kocht ik nog wel eens een sandaard hamburger.
  het broodje an sich was lekker.

  Nou at ik Roemenie een Hamburger, een standaard hamburger.
  Super duur, en super klein.
  Maar wel: bestellen op een electronische paal….

  Vroeger waren er al rellen bij McDonald om loon.
  Als de jongens en meiden 18 werden, werden ze ontslagen, want dan werden ze te duur…..jawel!

  De reden dat de McDonalds in Roemenie vaak leeg waren: veel te duur.
  gebouwen lonen belastingen energie lager, maar inhalerigheid, en niet aanpassen aan koopkracht waren hun grootste blunders.

  Het concept is goede, maar de uitvoering is door arrogantie en inhalerigheid super slecht.

  Hoe het WEL moet: kijk eens naar de halve worsten van de Hema….
  met hamburgers: kijk eens naar UFOin Korea….perfect

 9. Ik kom er een paar keer per jaar en kan er vreselijk van genieten, ik vind het lekker en smaakvol! Maar wel duur, 2 maanden geleden met de vrouw: beide een klein big mac menu met mayo en melk was bijna 20 euro…

 10. Als er straks geen zorg meer is, en er geen medicijnen en echte dokters meer zijn, piepen de mensen wel anders. Ze kunnen niet meer boos worden op dokters die niets voor ze kunnen doen, maar zullen dan zelf verantwoordelijkheid moeten nemen, voor je eigen lichaam en gezondheid. Terug naar zoals dat altijd had moeten zijn, eer je lichaam, het is je voertuig, om als ziel op aarde te kunnen navigeren. Moeder aarde bied alles wat we nodig hebben, al miljoenen jaren, alleen word nu onze echte voedselketen om zeep geholpen, door de genetische manipulatie van Gates en het gif van Bayer/Monsanto. Plant eetbaar spul in je tuin nu het nog kan mensen, echt voedsel zal straks een bezienswaardigheid worden.

 11. Ongelofelijk maar een maat van me en ik bestelde cola en wat andere vette zooi…en die maat van me begon te hoesten na een teug cola en haalde een teennagel uit zijn bakkes…ECHT waar! helaas was het ergens in de 80er jaren van vorige eeuw anders hadden we wel een pic van het tafereel gemaakt.

 12. De Amerikaanse restaurantgigant McDonald’s heeft zich genoodzaakt gezien zijn menuprijzen te verhogen om de economie van democraat Joe Biden te overleven.

  De fastfoodketen verhoogt de menuprijzen dit jaar aanzienlijk als gevolg van stijgende personeelslonen en de kosten in verband met het tekort aan arbeidskrachten in Amerika en crises in de toeleveringsketen, volgens de Wall Street Journal.

  Ondanks het aanbieden van hogere lonen aan werknemers, zegt het bedrijf dat het moeite heeft om voldoende werknemers te werven om klanten snel te bedienen en restaurants volledig open te houden.

  Zoals Neon Nettle eerder meldde,ontwikkelt McDonald’s ook een nieuw geautomatiseerd systeem waarmee zijn drive-thru-faciliteiten met minder menselijke werknemers kunnen werken.

  Het bedrijf werkt samen met techgigant IBM om een systeem te ontwikkelen dat het drive-thru-proces automatiseert en de restaurants minder afhankelijk maakt van mensen.

  Nu zullen klanten de impact voelen als de prijzen stijgen om het economische recht te pakken dat is veroorzaakt door het anti-Trump-beleid van Biden.
  De Amerikaanse restaurantgigant McDonald’s heeft zich genoodzaakt gezien zijn menuprijzen te verhogen om de economie van democraat Joe Biden te overleven.

  De fastfoodketen verhoogt de menuprijzen dit jaar aanzienlijk als gevolg van stijgende personeelslonen en de kosten in verband met het tekort aan arbeidskrachten in Amerika en crises in de toeleveringsketen, volgens de Wall Street Journal.

  Ondanks het aanbieden van hogere lonen aan werknemers, zegt het bedrijf dat het moeite heeft om voldoende werknemers te werven om klanten snel te bedienen en restaurants volledig open te houden.

  Zoals Neon Nettle eerder meldde,ontwikkelt McDonald’s ook een nieuw geautomatiseerd systeem waarmee zijn drive-thru-faciliteiten met minder menselijke werknemers kunnen werken.

  Het bedrijf werkt samen met techgigant IBM om een systeem te ontwikkelen dat het drive-thru-proces automatiseert en de restaurants minder afhankelijk maakt van mensen.

  Nu zullen klanten de impact voelen als de prijzen stijgen om het economische recht te pakken dat is veroorzaakt door het anti-Trump-beleid van Biden.
  https://nworeport.me/2021/10/29/mcdonalds-forced-to-raise-menu-prices-to-survive-bidens-economy/
  Smakelijk!

 13. Ik ben liefhebber van hamburgers maar dan wel vers rundvlees en zonder allerlei sauzen en het brood kun je ook weglaten. Doe maar wat extra salade erbij dan is het helemaal gezond, niet teveel zout maar wel wat knoflook…… lekker. Zo krijg ik ze bij de locale hamburgertent, op mijn verzoek natuurlijk.
  Sauzen vind ik vaak te zoet en daarom niet lekker.

  • Toen wij hier in vj 2020 de eerste keer in het land van de guillotine werden opgesloten was het ENIGE dat open ging die gore Mc zooi.
   Zij zijn onderdeel van het stelletje psychopaten dat de wereld nu kapot maakt.

   Reden genoeg om deze vreetschuren met dodelijk voer te vermijden.
   Inmiddels heeft de VS met deze meuk al bijna wereldwijd zwakkeren op dodelijke obesitas e.d. getracteerd .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in