Is het veilig om een bloedtransfusie te krijgen van een donor of donoren die “gevaccineerd” zijn voor het Covid-19 coronavirus? Velen zeggen van niet, waardoor overal ter wereld de vraag naar “schoon” bloed toeneemt, bericht Naturalnews.com.

Nu we weten dat geprikt bloed besmet bloed is, eisen velen “zuiver” of “veilig” bloed van bronnen die nooit besmet zijn geweest met boodschapper-RNA (mRNA), spike-eiwitten en de vele andere besmettingen die in covid-flacons worden aangetroffen.

“Bacteriën, virussen, prionen en parasieten kunnen worden overgedragen door bloedtransfusies evenzo hebben mensen die gevaccineerd zijn met het mRNA-vaccin het SARS-CoV-2 spike-eiwit … in hun bloed,” meldt Great Game India.

“Het spike-eiwit (dat door het hele lichaam migreert) veroorzaakt door de COVID-19 vaccinatie blijft maandenlang aanwezig (mogelijk permanent in het lichaam voor degenen die vaak boosterprikken nemen).” 

In 18 landen zijn al “zuivere bloedbanken” opgericht. Het doel is om ze overal op te zetten waar mensen bloedtransfusies nodig hebben uit bronnen die vrij zijn van covid-vergiften.

Bedrijfsmedia zeggen dat volledig geprikt bloed niet anders is dan schoon bloed
Linkse media zoals VICE drijven de spot met de “SafeBlood” beweging en noemen het “anti-vaxxers … gedreven door samenzweringstheorieën en pseudowetenschappelijke overtuigingen over de gevaren van mRNA COVID vaccins.”

Hoewel deze zelfde bronnen vanaf het begin hebben gelogen door te beweren dat de inhoud van de prik op de plaats van injectie blijft, en dat de prikken de overdracht zouden stoppen – beide beweringen bleken leugens te zijn – wordt nu van ons verwacht dat we gewoon geloven dat volledig geprikt bloed net zo veilig is als schoon bloed.

  Canadese cabaretier (32) waarschuwde voor bijwerking na geninjectie - nu is hij dood!

Het doet denken aan de rBST-claims op melk die in de Verenigde Staten wordt verkocht. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) eist dat melkverkopers die rBST-vrije producten verkopen een disclaimer aanbrengen waarin staat dat er geen echt verschil is tussen rBST en rBST-vrije melk, wat een leugen is.

Op ongeveer dezelfde manier wordt van ons verwacht dat we geloven dat het bloed van mensen die een prik hebben gekregen voor de Covid-19 griep hetzelfde is als het bloed van mensen die uit angst niet met de blauwdrukken van hun lichaam hebben geknoeid.

“Dezelfde mensen die u vertelden dat het vaccin de overdracht stopt, dat het vaccin in uw arm blijft, dat het vaccin veilig en effectief is, etc., bagatelliseren de risico’s van met mRNA besmet bloed,” zegt Great Game India.

“Mensen, het meeste van wat door de regering en de main stream media een complottheorie werd genoemd, is nu een FEIT. Het is beter het zekere voor het onzekere te nemen.”

Helaas voor patiënten is de algemene bloedvoorziening nu volledig besmet met volledig geprikt bloed. Er is bijna geen manier om het te vermijden, tenzij je zeker weet dat een donor geen enkele prik heeft genomen.

Hoewel bloedbanken eisen dat een donor aangeeft of hij of zij geprikt is voor covid, wordt deze informatie niet doorgegeven aan de ontvanger, noch wordt dit bloed gescheiden van de algemene voorraad geprikt bloed.

Niet alleen dat, maar iemand kan op het formulier valselijk verklaren dat zijn bloed zuiver is, om vervolgens stilletjes volledig geprikt bloed in de pool te deponeren. De situatie is een puinhoop, en dat belooft niet veel goeds voor de volksgezondheid in de toekomst.

  Rebecca Foat: 40-jarige Canadese vrouw heeft onmiddellijk spijt van deugdsignalering, foto te tweeten van haar baby die mRNA-injecties krijgt

“Als een ongevaccineerde persoon een bloedtransfusie krijgt van bloed dat het mRNA-spike-eiwit bevat (en wat er nog meer in de flesjes zit), dan wordt dat doorgegeven aan de ontvanger,” staat in de rapporten.

“Het spike-eiwit begint zich opnieuw te vermenigvuldigen en uw lichaam is nu een spike-eiwitfabriek. De ongevaccineerden worden potentieel gevaccineerd, samen met alle schade die ontstaat.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ongevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelProfessor Emeritus van de Universiteit van Kyoto waarschuwt dat miljarden levens uiteindelijk in gevaar kunnen komen door Covid-vaccins
Volgend artikelCardioloog Dr. Thomas Binder gedwongen opgenomen in Zwitsers psychiatrisch ziekenhuis omdat hij publiekelijk waarschuwde tegen covid lockdowns
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Als de shedding theorie klopt is er straks geen pure blood meer. We zitten in een psychologische oorlog. Alles wat we meemaken is gecreëerd en fake… het enige dat niet fake is, zijn de aangepaste regels en wetten, de WEF staatsgrepen wereldwijd, de vluchtelingen die met bosjes worden ingevlogen, de economie die kapot wordt gemaakt om de CBDC’s in te kunnen voeren. De rest is allemaal theorie en blablabla… iedereen is te afgeleid om te zien wat er in de realiteit gebeurt nav de gecreëerde crises en oorlogen. Alles het gelul is fake, wat ze ons in het echt, in de werkelijkheid, aandoen is echt.

  • en wat denk je dat er in de cocktails van de zg. ‘chemtrails’ zit?? Juist ja..

   Dus dat ‘pure blood’ of ’true blood’ is gewoon gelul imo.
   Heb ik het nog geeneens over die genetisch gemanipuleerde insecten (muskieten) waardoor je na een steek alsnog de sjaak bent..

 2. Die laatste zin dat het spike eiwit zich opnieuw begint te vermenigvuldigen is niet correct: Het eiwit is het resultaat van mRNA van de injectie. Als de mRNA bron weg is (na verloop van tijd zijn ze “op”) wordt geen nieuw eiwit bijgemaakt. HEt spike eiwit zelf kan zich niet reproduceren.

 3. Nu kun je wel een toename van ongevaccineerde bloed hebben en dat een bepaalde zekerheid geeft; het is te hopen dat er geen enorme partijen besmette bloedproducten zoals het HIV-schandaal in de jaren 80 in Frankrijk alsnog op de markt blijven, omdat vernietigen daarvan te duur en te kostbaar was.

 4. Ook mijn vraag is, is het bloed wel echt schoon? Uit de tot nu toe beschikbare info kun je ervan uitgaan dat shedding wel degelijk gebeurt. Ook bewezen is, is dat kinderen die stoffen in hun lichaam hebben als ze in een gezin wonen waarvan ouders zijn geprikt.
  Er zou (meer) onderzoek moeten komen naar dit fenomeen (of is er al, maar heb ik het nog niet gezien).
  Ook staat (voor mij) niet vast dat de prikken na verloop van tijd de productie van spike-eiwitten stopt omdat de mRNA prik zou zijn uitgewerkt. Want waarom overlijden mensen, of krijgt men jaren later nog problemen?

  Wat betreft dat het vernietigen van met HIV vervuild bloed “te duur” zou zijn geweest, geeft mij met de kennis van nu ook zeer te denken.
  Immers het uitrollen van de vernietiging van de mensheid is al veel langer aan de gang dan de laatste paar jaar van het openbaren van Covid19. Al vele ziekteveroorzakers zijn daaraan al voorafgegaan.
  Ik denk hierbij oa aan het verhaal van een fabriek ergens in Amerika die zijn afvalwater in de rivier loosde. Stroomopwaarts geen bijzonderheden, maar stroomafwaarts kregen de mensen polio-achtige verschijnselen. Ik heb niet meer paraat om welke stof het ging. Maar de link met polio was duidelijk gelegd.
  Zulke schandalen zijn ook in NL aan de orde, neem de anti-aanbaklaag in de pannen en de Amerikaanse (jawel!) DUPONTfabriek in Dordrecht die dit soort stoffen maakt.
  Tot ver in de omgeving verhoging van kanker. Ook in kleding zitten al heel lang Nanodeeltjes “zodat vuil niet in de kleding trekt”.
  Recent weer info ontvangen over welke chemische E-nrs van de voedingsmiddelen industrie verdacht zijn bij het veroorzaken van bepaalde gezondheidsklachten. Het gaat helemaal niet over onze gezondheid.
  Schopenhauer zei: gezondheid is ook niet alles, maar zonder gezondheid is alles niets.
  Je kunt wel stellen: de chemie (en hun eigenaren) staat/staan voor niets….

   • Ja Karel, dat herinner ik me nu weer. Dank! Dat is ook de reden waarom dit probleem ook als een slinger door Nederland liep, met name, voor zover ik me herinner in de zgn Bible belts. En laten dat nou vaak ook de landbouwgronden zijn waar boeren mogelijk ook vaker naar de DDT spuit grepen dan elders.
    Daarom moeten de boeren nu zeker opkrassen of verkassen om plaats te maken voor “echte natuur” 🙂

 5. Safe blood
  Safe seed

  “is het bloed wel echt schoon?”

  Drie Franse ex-ministers staan in bloedschandaal terecht voor ‘vergiftiging’
  Drie Franse ex-ministers staan in bloedschandaal terecht voor ‘vergiftiging’

  • Dank, even gelezen, denk toen ook wel, maar ja nog onbewust van achtergronden.
   Misschien nu de ex- en huidige ministers e.a. alvast ter verantwoording roepen? Maar of dat NU lukt is de vraag met zo’n corrupt rechtssysteem waarin sprake is van “soort” klassenjustitie.
   Artikel 1: Als de (r)overheid gelijk heeft dan wordt de (r)overheid ook in het gelijk gesteld.
   Artikel 2: Als de (r)overheid geen gelijk heeft dan treedt artikel 1 in werking.
   Artikel 3 etc: Zie artikel 2 en 1.
   We gaan het zien/beleven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in