Een Brits EasyJet-vliegtuig heeft afgelopen zondag een noodlanding gemaakt op de luchthaven van Edinburgh in Schotland, nadat de piloot plotseling “onwel was geworden”. Het vliegtuig was rond 1 uur plaatselijke tijd opgestegen van het Griekse eiland Kreta en werd door de co-piloot aan de grond gezet terwijl de gezagvoerder ziek in het toilet was, bericht Rairfoundation.com.

Het vliegtuig vloog van Heraklion – de grootste stad op het Griekse eiland Kreta – naar de Schotse hoofdstad. Passagiers meldden dat zij de gezagvoerder het toilet hadden zien binnengaan en niet weer zagen verschijnen, hetgeen door de luchtvaartmaatschappij niet werd bevestigd toen The Sun daarom vroeg.

Een passagier, die vroeg anoniem te blijven, vertelde de Schotse krant dat er vijf brandweerwagens en twee ambulances op de landingsbaan stonden te wachten toen ze de noodlanding maakten.

“Een zeer jong uitziende copiloot kondigde door de intercom aan dat de piloot onwel was geworden. Het is onbekend of de piloot voor de landing naar de cockpit is teruggekeerd. Niemand heeft hem uit het toilet zien komen,” zei de passagier.

Een woordvoerder van EasyJet bevestigde dat vlucht EZY6938 van Heraklion naar Edinburgh op 12 juni een noodlanding moest maken omdat de piloot onwel was geworden. De woordvoerder voegde eraan toe dat ambulancepersoneel zich na de landing uit voorzorg over de piloot ontfermde. “De veiligheid en het welzijn van onze passagiers is altijd onze hoogste prioriteit.”

“Vaccin” voorstanders en vaccinschade

EasyJet moedigt zijn vliegtuigpersoneel aan om prikken te laten zetten, maar de budgetmaatschappij heeft hen daar niet toe verplicht. In januari 2021 heeft de pro-covid “vaccin” Britse discount luchtvaartmaatschappij echter cabinepersoneel en piloten opgeleid om de omstreden mRNA-injecties toe te dienen. “Als cabinepersoneel bevinden wij ons in een uitstekende positie om de “vaccinatie”-inspanning te ondersteunen, vanwege de eerste hulp en de op veiligheid gerichte opleiding die wij voor ons werk krijgen,” zei cabinepersoneelslid Katy Bryant. Ironisch genoeg scheen de bemanning niet in staat te zijn de zieke kapitein te helpen die in de badkamer opgesloten zat.

  De proefdieren voor de 'elite' meesters en de politieke klasse: baby's en kinderen

Frontnieuws heeft eerder medische complicaties gemeld van piloten na mRNA-injecties. “Verhalen over medische problemen die piloten beschrijven zijn huiveringwekkend, vooral na verscheidene recente bijna-catastrofen met arbeidsongeschikte piloten.”

Piloot Greg Pearson deelde zijn schokkende verhaal van snel optredende atriale fibrillatie nadat hij met het experimentele Covid “vaccin” was ingespoten. Pearson onthult dat zijn verhaal vaker voorkomt dan de leiders ons vertellen. Als gevolg daarvan hebben veel mensen zich afgevraagd of gevaccineerde piloten een vluchtrisico vormen.

Vorige maand luidde een internationale coalitie van luchtvaart- en medische professionals de noodklok over vaccinatieschade bij piloten. De coalitie ontvangt dagelijks berichten van piloten met vaccinatieschade. Onder andere EasyJet heeft piloten in dienst die vaccinschade hebben opgelopen. De coalitie roept de luchtvaartautoriteiten op in te grijpen om deze gezondheidscrisis aan te pakken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Piloot slaat alarm over vaccinbijwerkingen: “Dit moet stoppen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuits hoofd energiebeheer waarschuwt voor gastekorten, faillissementen, enorme prijsstijgingen die “schokgolven door het hele land” zullen veroorzaken
Volgend artikelPoetin – Westerse “Elites” leven in een “Droomwereld”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Het wachten is op vliegtuigen die als mussen van de goot vallen met honderden passagiers er in. Zal de Elite blij mee zijn. Weer paar mensen minder. Zo naderen ze hun eerste mijlpaal van een miljard doden!

  2. De wereld was al redelijk gestoord, maar is inmiddels overduidelijk de grens van ‘krankzinnig’ gepasseerd.
    Hoe kan je een levensbedreigend ‘vaccin’ verplichten voor mensen die als beroep hebben ‘het snel en veilig hoog in de lucht vervoeren van van massa’s mensen?
    Moeten de leiders van de landen met strenge ‘vaccinatie-eisen’ zich zo langzamerhand niet eens diep gaan schamen voordat zij worden opgepakt en achter slot en grendel worden gezet vanwege misdaden tegen de menselijkheid?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in