Westerse politici doen uitspraken die ronduit belachelijk klinken. Deze verklaringen betreffen hun wensen over het feit dat de Chinese president Xi Jinping gesprekken zou moeten voeren met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky.

In het Lagerhuis van het Britse parlement werd de oorspronkelijke formulering gebruikt:

Een week is verstreken sinds het bezoek van Xi Jinping aan Moskou, maar hij heeft nog steeds niet gebeld met president Zelensky in Kiev, zoals de wereldgemeenschap van hem verwachtte.

Onder de “wereldgemeenschap” wordt natuurlijk de westerse wereld verstaan, geleid door de Verenigde Staten, waar aanvankelijk werd verklaard dat de president van China “gesprekken zou moeten voeren met Zelensky”. Zo probeert het Westen Zelensky te legitimeren als “onafhankelijk leider”, hoewel het voor de echte internationale gemeenschap overduidelijk is dat de huidige president van Oekraïne doet wat hem in het buitenland wordt opgedragen.

In deze situatie trok de verklaring van de Britse premier Rishi Sunak, die Britse parlementsleden toesprak, de aandacht:

Wij dringen er bij Xi Jinping op aan om elk concreet vredesvoorstel rechtstreeks met president Zelensky te bespreken. Als China een vreedzame regeling voorstelt, dan zou het terecht met Oekraïne in deze kwestie moeten samenwerken.

Maar in dezelfde toespraak verklaarde Sunak onmiddellijk dat Londen en “anderen” “China niet als een neutrale partij beschouwen en geen vertrouwen hebben in de acties en voorstellen van Peking.”

Eerder werd in de Verenigde Staten geklaagd over het feit dat Xi Zelensky nooit heeft gebeld. Maar zelfs daar verklaarden ze onmiddellijk dat “het Chinese voorstel voor vrede niet kan worden aanvaard, aangezien elke wapenstilstand Rusland uitstel zal geven, en het, na het opbouwen van kracht, verder zal gaan in Oekraïne.”

  Russisch ministerie van Defensie: Meer dan 600 Oekraïense soldaten gedood als vergelding voor aanval op Makeyevka

Dat wil zeggen, Zelensky in Washington en Londen schetste onmiddellijk zijn reactie voor het geval de president van China toch besluit Kiev te bellen. Misschien belt hij daarom niet? Peking heeft het antwoord van de baasjes van Zelensky immers al gehoord.

Via TopWar.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

12 jaar over de houdbaarheidsdatum: Kunt u het nog eten?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStel je voor dat alle overheidsfunctionarissen door verslaggevers op deze manier zouden worden ondervraagd
Volgend artikelHet mRNA-platform: Wat het is, wat het betekent
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Als ik Xi was zou ik Zelensky bellen met een openbare telefoon zodat ieder westers oor tot het maximum gespitst is, en dan vragen wanneer de volgende voorstelling is van de show met Ze in de hoofdrol (met die piano) , en alvast een paar tickets reserveren voor mezelf en mijn vriend Poetin op de eerste rij.
  Jammer dat ik Xi niet ben.

 2. Of topic… sorry. Maar ik word ondertussen echt doodmoe en een tikkie depri van het weerbeeld dat er over ons land wordt uitgesproeid dmv geo-engineering. We worden vlak gemaakt en ondertussen overspoelt met een herhaling van hopeloos nieuws. Er wordt frustratie en wanhoop gekweekt.
  Iedereen om mij heen blijft maar zeggen dat er niks geks aan het weerbeeld is en dat ik spoken zie. Ondertussen worden planten grauw en vogels stil. Mensen zijn gewoon al vergeten dat de lucht blauw met normale wolken hoort te zijn. Vliegtuigen vliegen af en aan. Mensen verdedigen alles wat afwijkt en wijzen alles wat normaal is gewoon af.

  We worden langzaam helemaal gek gemaakt. Zet jullie schrap en bewaak jullie innerlijke rust en blijf in het gezonde verstand, want de frustratie die ik bewust voel ontstaan, die bouwt zich ook op in het onderbewustzijn de ‘normies’… en dat gaat irritatie kweken. De lontjes gaan korter worden, zorg goed voor jullie innerlijke zelf.

   • Bedankt dat je reageert. Dat sterkt me een beetje. Hopelijk helpt het jou ook dat ik kort reageer. We moeten idd door. Ik ben klaar voor wat anders dan deze eindeloze uitzichloze situatie. Ik ben enorm dankbaar dat de kleine groep wakkeren hier van gedachten kan wisselen. Zijn er nog plekke op aarde om aan deze waanzin te ontsnappen, het lijkt namelijk alsof europa en haar inwoners worden vernietigd. Tegelijk zie ik op twitter dat het wereldwijd nergens beter is. Pfff… WIJ zijn met zo gigantisch veel meer dan de vijand. We zitten gevangen… 8 miljard kippen en 1 boer, maar we verenigen ons niet. Weg met politiek en leiders en nieuws en politie en legers. Wat is er in hemelsnaam nodig om de mensheid te verenigen???

    • Wat is er in hemelsnaam nodig om de mensheid te verenigen??? Nog veel meer ellende…..het gaat de mensen nog te goed. Ik ben er al lang klaar voor om de bijl in die kutkoppen te hakken maar het zal me louter levenslang opleveren. Mocht de tijd komen dat we massaal in het verweerkomen ga ik los

  • De waarheid komt, als donderslag bij heldere hemel 🥰.
   Blijf vooral geduldig en positief.
   Het ‘voorjaar’ hangt echt in de lucht.

   • I love you Timbre… dankjewel. Zo’n simpel bericht, maar toch zo krachtig. Ik ben dankbaar voor je woorden 😊🙏😘❤🥰

  • Wat ikzelf het meest ondervind is het samen klitten om erbij te horen en te kunnen roddelen wat mij nu steeds meer en meer gaat ergeren en als ik niet oppas kan dat soms mijn dag naar de vaantjes doen. Een voorbeeld betreft vandaag ik ging winkelen bij AH het was zeker niet al te druk maar aan de kassa was er maar 1 open dus een hoop mensen stonden daar braaf te wachten op hun beurt terwijl die rij maar langer en langer werd niemand zei iets dus weeral ik die naar die kassa ging en vroeg om er meerde te open “er hadden zich veel ziek gemeld” was het antwoord terwijl de resterende klanten met hun hoofd gebogen mij niet durfden aankijken. Enfin plots kwam er een medewerkster aan die speciaal mij voort heeft geholpen en je had die nijdige gezichten eens moeten zien die in die andere lange rij moesten wachten want verder werden die niet verder geholpen. Tja schaapjes mentaliteit

   • Laat je niet intimideren Margot. De bange mensen in de rij hebben een leider nodig. Volgende keer neem je de rest mee naar die tweede kassa. Kom nou… alsof jij de enige bent die gewoon wil worden geholpen. Dat de AH ziekmeldingen heeft interesseert de klant niks. Ze willen ons aan de zelfscan hebben. In die zin is het heel positief dat veel mensen gewoon in de rij gaan staan. Mooi dat jij voor jezelf een oplossing creëert… de rest is jaloers… hoe makkelijk is het om die jaloezie om te buigen in een groepsgevoel. Volgende keer roep je… komop… allemaal naar de extra kassa. Die jaloerse mensen hebben jou kracht niet. Jij zorgt voor jezelf, het enige dat je hoeft te doen is die anderem te laten volgen… wees hun leider. We hebben nieuwe leiders nodig. Doe het voor en ze zullen je gaan nadoen. Wees de trendsetter.

    Respect Margot… mensen als jij/wij kunnen het voordoen aan de slaafse normies die niks meer uit zichzelf doen.

    • ach daarvoor had ik eerst al die mensen die braaf stonden te wachten mijn visie daarover gezegd maar daar kreeg ik geen rspons op stonden oftewel star voor zich uit te kijken of naar de grond te loeren dus dan stopt het ook voor mij. Het is meer en meer of ik vanop een afstand naar een derde rangs film aan het kijken ben waarin ik op de een of andere manier niet kan uit geraken.

     • Dan houdt het idd op. Dode paarden kan je beter laten liggen. Zorg goed voor jezelf. Ik (WIJ allemaal) herken wat je zegt Margot. Het is een slechte film. Houd je haaks.

      🙏❤

 3. Ondertussen dat we dit lezen krijgen we in Vlaanderen op de openbare omroep VRT1 een twee uur durende waarschuwings- ontradingscampagne met informatie over de gevaren van TikTok.

 4. Dan heeft Sunak president Xi en Putin niet goed begrepen. ( of niet willen begrijpen….!!!)
  Zij hebben beiden zowel Putin als Xi gezegd dat ze wachten op een antwoord van Zelensky.
  Het plan ligt er , nu er nog over praten…….
  Het westen zegt immers ook zelf dat hij, Zelensky moet bepalen wanneer de oorlog eindigd.
  DUS HANGT HET ALLEMAAL AF VAN EEN REACTIE VAN ZELENSKY……. Die ws nooit zal komen…….

  Maar dit bloeddorstig manneke Zelensky zal nog heel lang wachten met reageren omdat zijn eigen leger heeft gezworen dat als hij vrede s onderhandelingen begint ZIJ HEM ZULLEN VERMOORDEN.❗️oef……….zo werkt dat daar…..
  DUS OP STRAFFE VAN ZIJN EIGEN LEVEN KAN HIJ NIET ONDERHANDELEN. ‼️
  t’ JA HET ZIJN ECHT NAZI’ s DAAR IN UKRAINE.
  En dat wil dan bij de NAVO en de EU…… ❗️

  EN PUTIN EN XI….ZIJ WACHTEN RUSTIG AF EN HEBBEN GEDULD…… TOTDAT DE LAATSTE UKRAINSE SOLDAAT DOOD IS, OF TOTDAT ALLE WESTERSE WAPENS OP ZIJN…..
  Het kan nog wel een poosje duren……

 5. Waar klaagt die meneer Wereldgemeenschap over? Xi heeft mij ook nog niet opgebeld en ik maak daar geen drama van. Ik wacht gewoon af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in