Om het door globalisten beoogde “nul-emissie”-paradigma tegen het jaar 2050 te bereiken, moeten volgens onderzoekers van de Universiteit van Oxford en het Imperial College London bijna alle luchthavens in het Verenigd Koninkrijk volledig worden gesloten, schrijft Ethan Huff.

Volgens een rapport van deze twee scholen zullen, met uitzondering van Heathrow, Glasgow en Belfast, alle andere kleinere en lokale luchthavens tegen 2029 moeten verdwijnen om de oorlog tegen de “opwarming van de aarde” en de “klimaatverandering” uiteindelijk te winnen.

Luchtreizigers die na die tijd regionaal moeten overstappen van en naar de drie grotere luchthavens zullen de trein of de auto moeten nemen, omdat die door de globalisten worden beschouwd als veel betere vormen van vervoer voor het klimaat.

De enige manier waarop zelfs Heathrow, Glasgow en Belfast tussen 2029 en 2049 open kunnen blijven, is als alle andere luchthavens tegen 2029 worden gesloten, en als alle luchtvervoer binnen het VK wordt omgezet in grondvervoer. Als dat lukt, kunnen de Grote Drie tot 2049 openblijven.

Daarna, zo staat in het verslag, moeten alle luchthavens, inclusief de Grote Drie, definitief worden gesloten, zodat de inwoners vast komen te zitten waar ze zitten. Dit, zo wordt ons verteld, zal de planeet “afkoelen” en een klimaatutopie creëren.

“Om aan deze wettelijke verplichting te voldoen, stelt het rapport dat elke burger van het Verenigd Koninkrijk voor een aanzienlijke periode moet stoppen met het gebruik van vliegtuigen”,” meldt The Exposé over hoe de regeling in zijn werk gaat.

Om “koolstofnul” te bereiken moet het grootste deel van de wereldbevolking verdwijnen

Om volledig te voldoen aan de Climate Change Act zijn luchthavens niet het enige dat moet verdwijnen. In hetzelfde rapport staat dat het grote publiek moet stoppen met vliegen en met alles wat “uitstoot” veroorzaakt, ongeacht de energiebron.

  KIJK: WEF-adviseur - "Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?"

Vleesconsumptie, bijvoorbeeld, zal ook moeten stoppen omdat het fokken van koeien voor rundvlees en schapen voor lammeren slecht is voor het milieu, beweren de globalisten. Genetisch gemodificeerde (GMO) sojabonen en maïs daarentegen, die in dodelijke chemicaliën moeten worden gedrenkt om te kunnen groeien, zijn goed voor het milieu en mogen blijven.

Tegen 2029 willen deze klimaatextremisten dat de mensen in het Verenigd Koninkrijk hun vleesconsumptie met 50 procent verminderen. De resterende 50 procent moet tussen 2030 en 2049 worden “uitgefaseerd”.

Na 2049 mogen er ook geen nieuwe gebouwen meer worden gebouwd. Vrijwel alles wat in de categorie economische activiteit valt zal moeten verdwijnen, wat ook betekent dat alle mensen – behalve de globalisten natuurlijk – ook zullen moeten verdwijnen om te voorkomen dat ze hun bestaan uitstoten en het beoogde globalistische utopia vervuilen.

“Het onderliggende punt is dat alle activa die koolstof gebruiken in 2050 in wezen nul waarde zullen hebben,” stelt het rapport. “Dit kan op zijn beurt een groter gebruik in de aanloop naar 2050 stimuleren – bijvoorbeeld door de komende 30 jaar in een veel hoger tempo nieuwe gebouwen neer te zetten, in de wetenschap dat de bouw daarna moet stoppen.”

Het rapport is overigens uitgebracht in 2019, vlak vóór covid. In veel opzichten dient het als een blauwdruk voor wat nog moet komen, die wordt gekatalyseerd door de wereldwijde omwenteling die de wereld is opgedrongen in naam van de bestrijding van de “pandemie”.

“Het is mogelijk dat de gebeurtenissen van de afgelopen tweeënhalf jaar deel uitmaken van een grotere, meer sinistere agenda die nog maar net begonnen is”, aldus The Expose.

  Wereld Economisch Forum brengt dystopische film uit over het "mondkapje van de toekomst"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO besluit Rusland in Oekraïne aan te vallen
Volgend artikel(Video’s) Oekraïne verliest Donbass: Het Russische leger ontruimt het centrum van Marinka en trekt Soledar binnen – Honderden Oekraïense doden en gevangenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Staat de poort van een of ander gekkenhuis open?? Er zijn er zo te lezen flink wat ontsnapt.
  Wát ben ik blij dat het grootste deel van mijn leven erop zit. Je zal nu jong zijn en in deze verknipte wereld op moeten groeien. Vreselijk.

 2. De wereld is absoluut veranderd.
  The Great Awakening is begonnen.
  Alles heeft zijn tijd nodig.
  Het verlies en het leed is heel groot, maar niet voor niks.
  Ik weet niet of jij of ik dit nog mogen meemaken, maar het komt echt wel goed, uiteindelijk.
  BLIJF de WAARHEID VERTELLEN, anders wordt de massa niet meer wakker.

  • Ik ben ermee gestopt de waarheid te vertellen. Slechts de wakkeren paas ik zo nu en dan wat info door. De meeste slapers liggen in coma en velen willen van niets weten. Wanneer men op een dag eens wakker wordt, is er voldoende materiaal om op te zoeken. Ik plak zo nu en dan nog een stickertje die een ander er dan weer afkrabbelt uit nijd en die blijven plakken, zijn voor degenen die herkenning vinden en/of voor degenen die zich geroepen voelen om op onderzoek uit te gaan. Hopen op een ommekeer is mijn inziens verloren energie. Gaat namelijk niet gebeuren. De overmacht is te groot en complex georganiseerd. In tegenstelling tot het volk waar een handje vol strijdbaren en de rest dat slechts toekijkt waarvan een deel vanachter de gordijnen. Jeetje, en dat zit ik dan op m´n toetsenbord te roffelen tegen iemand die de Bijbel ´kent´. Het moet niet gekker worden..

   • >>> Ik plak zo nu en dan nog een stickertje die een ander er dan weer afkrabbelt <<<

    Goed bezig! 🙂

    Tip: na het plakken even een flink aantal keren met een afbreek- / hobbymesje overheen gaan. Stoppen ze al heel gauw met lospeuteren..

  • Al dat wakker-gedoe maakt meer kapot dan dat het iets positiefs bijdraagt aan de gemeenschap. Het zaait tweedracht en haat.
   Doe normaal dat is al gek genoeg.
   Wees kritisch en handel verstandig.

 3. Zo’n grote economische beslissing is nooit haalbaar. KLM wordt nu al jaren onderhouden door de staat en staat er nog steeds beroerd voor. Als de vliegvelden grotendeels wegvallen dan is de catastrofe enorm.

  • ´dan is de catastrofe enorm´. Dat is precies ook de bedoeling. Er zullen nog meer bedrijven kapot gaan; massa´s goederen worden daarmee niet meer getransporteerd; dat zal vele mensen raken, maar dat is juist de bedoeling; een land als de Filipijnen bijvoorbeeld wat voor een groot deel afhankelijk is met buitenlandse inkomsten met behulp van de bevolking dat overseas werkt en vaak als beesten wordt behandeld aldaar gaat inkomsten missen, maar ook zullen de mensen niet kunnen terug keren naar hun land. Dezen zullen dan ook niet meer de vele schepen kunnen bemannen.. enzovoorts.

   Ga er maar vanuit dat er vele schapen zijn die het aanmoedigen dat er vele malen minder vliegverkeer komt, want hé .. al die vieze strepen in de lucht en inherente verontreiniging terwijl ze iets als geoengineering ontkennen, tevens de grotere verbanden niet begrijpen kunnen met hun kleine verstand. Niemand gaat dit tegenhouden…

   Monopoly – Wie bezit de Wereld?
   https://www.timgielen.com/

  • Vermoed dat ze slechts zullen worden gesloten voor jou en mij. Niet voor bedrijven / export goederen etc.
   En de ‘global cabal’ moet ook ergens van kunnen vertrekken en neerstrijken al hoop ik eerder neerstorten.. 😉

 4. Het WEF, nog zo,n vuile, vieze bende. Ik hoop dat ik nog mee kan maken dat heel die zooi, met alle poppetjes, het onderspit zullen delven. De wereld is in bijna 3 jaar volledig van het padje af. Het zgn nieuwe normaal??? Achterlijk idioten, die niet voor hun brood hoeven te werken, zich stierlijk vervelen en alle tijd hebben om die waanzinnige ideeën te verzinnen en via hun marionetten die idioterie op het volk los te laten.
  Krankzinnig!

   • Hou toch op met dat God gelul ,Als deze nou echt bestaat heeft hij zijn eigen boek (bijbel) nog niet gelezen .
    Zie dan wat er al jaaaaaaaaaaaaaaaaaren gebeurd in de wereld en vertel waarom er dan zoveel ONSCHULDIGE mensen het leven laten , Staat dat ook in dat boek? zo ja dan is dat niet de God waarin ik geloof.

    • @Treeg,

     Treeg november 25, 2022 at 15:35
     Je slaat de spijker op zijn kop ,Ik ga het doorsturen naar de Imams die ik ken en dat er gelukkig veel

     In reactie op:
     politiek profeet november 25, 2022 at 13:54
     Van de schaapjes christenen heeft die nazihond weinig te vrezen….maar met de moslims is dat echt anders.
     Zodra de imams lucht krijgen van de voor hun godslastering betreffende hun allah en zijn profeet….dan kan het idd wel eens flink uit de klauwen gaan lopen voor alle weffers.
     Zodra erdogan een oproep doet naar zijn achterban in europa en de arabisch georienteerde imams dat ook doen….heeft de islam er ettelijke miljoenen! soldaten/martelaars op de straat.
     Als ik rat rutte en het kaagreptiel zou zijn ….zou ik snel een ver-weg-eilandje opzoeken….

     https://www.frontnieuws.com/klaus-schwab-god-is-dood-en-het-wef-verwerft-goddelijke-krachten/

    • Dit is echt onbegrijpelijke nonsens treeg. pPer er iets kloppends van te maken, qua zowel zinsopbouw als logica. als je mazzel hebt, reageer ik daarop

 5. Jongens maak je niet druk. Zijn jullie vergeten dat al die schapen gelijk een spuit gingen halen anders geen vakantie naar buitenland.
  Dus vakantie is heilig voor schapen. Dus dat wat het artikel schrijft gaat niet door. De schapen nemen liever 100 spuiten dan dat ze niet meer mogen vliegen dan pas worden de schapen boos.

  • Voor een deel heel misschien. Mijn buren gaan zo´n tien keer per jaar met vakantie en dat doen ze met de auto. De vrouwelijke helft was in afwachting van de deadshot de mening toegedaan dat iedereen verplicht gevaxxed moest worden. Toen ik haar vertelde dat het DNA ermee werd veranderd kreeg ik als antwoord: ´Wat kan mij m´n DNA nou schelen.´ Domheid regeert wanneer het het volk betreft. Ze had altijd al een grote bek, maar sinds d´r spuitjes gaat die grote scheur steeds luidruchtiger open. Wel achter de voordeur dan, want buiten speelt ze de dame.

   • Haha…lol
    Mijn buurvrouw is een regelrechte narcist, gevaxxed én ordinair. Voor de rest van de straat is ze miss Bucket, a.k.a. miss Bouquet
    Hele straat is hier gevaccineerd, en dat geeft me vaak een onprettig gevoel…Wil heel graag m’n huis te koop zetten.

 6. Vooropgesteld ben ik tegen ‘zekreet riezet’ en de dictatuur die dat meebrengt, maar dat sommige dingen door de jaren heen flink uit de klauwen gelopen zijn is wel duidelijk. Wat mij betreft valt het vliegverkeer daaronder. Al die vliegende stinkbommen in de lucht zorgen ervoor dat mijn tuinmeubelen zwart zien van de roet en dat ik al jaren astma heb vanwege de luchtvervuiling (ik woon onder de rook van Schiphol). Kijk maar even op Flightradar24.com hoeveel vliegtuigen er dagelijks wereldwijd in de lucht hangen. Wat mij betreft worden al die pretvluchtjes binnen Europa afgeschaft. Ikzelf heb nog nooit gevlogen en ben ook zeker niet van plan om dat te gaan doen. Als ik op vakantie ga dan doe ik dat zoveel mogelijk anoniem en heb ik geen trek in het doorlichten van mijn doopceel bij de poortjes op het vliegveld. Dat gefladder over de wereld mag wel wat minder; er zijn genoeg alternatieven om een mens te vervoeren, alleen duurt het dan wat langer voordat men op de plaats van bestemming is. So what? Dan zie je onderweg ook nog wat van de wereld. Soms is het wel goed om even bij dingen stil te staan i.p.v. te leven als een kip zonder kop. De meeste mensen hebben altijd hun mond vol over de wereld die we moeten achterlaten voor het nageslacht, maar fladderen er vrolijk op los met alle vervuiling (chemtrails) die dat teweeg brengt. Hypocrisie ten top! Ikzelf heb geen kroost, dus voor mijn nageslacht maakt het niks uit. ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’ zou ik zeggen.

  • FF voor alle duidelijkheid: chemtrails worden NIET veroorzaakt / gecreeerd door toeristische vluchten. Domweg omdat daarvoor geen ruimte in het toestel beschikbaar is. Ding zit strontvol chemicalien, zware metalen, DNA geaborteerde foetussen en waddiesmeerzij.. 🙁

   Look up: What in the world are they spraying
   and/or
   Why in the world are they spraying.

   https://carnicominstitute.org/?s=chemtrails

   • Vliegtuigen stoten veel rotzooi uit (o.a. chemtrails). Het lozen van kerosine om te landen is daar een mooi voorbeeld van. Waar het mij om gaat is dan mensen om een scheet al het vliegtuig pakken, terwijl er andere opties zijn. ‘Even een weekendje naar Ibiza voor een discobezoek’ mag wat mij betreft afgeschaft worden. Het is niet verkeerd als mensen iets bewuster leven.

 7. Met “klimaatverandering” bedoelen ze het veranderen van het “leefklimaat”, niet de ecologische wirwar van factoren. “Global warming” was ook al zoiets, maar dat was de mensheid “opwarmen” voor de NWO, de grote terugzetting.

  Ze zeggen altijd wat ze doen. Truth in the books/movies, lies in the news. “Animal Farm”, “Brave New World”, “Soylent Green” en “1984”, allemaal tegelijk.

 8. Laat ik eens even hardop denken.
  Geen vliegtuigen voor ons?
  Hmm er zijn zoveel javelins manpads ed uitgevoerd en weggesluist…
  Zie je er een vliegen?Manpad erop….Dag WEFbeffers.
  En zo zijn er veel manieren om het systeem te saboteren

 9. Wie zijn die klimaatextrimisten dan? Graag naam en toenaam. Het hele verhaal rammelt aan alle kanten. Ik ben een beetje klaar met mensen met een extreem grote muil, maar een inferieur IQ bezitten, en die de andere helft wel ff gaat vertellen wat te doen. We moeten terug naar een tijd dat domoren hun kop houden. Er komt alleen maar troep uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in