De littekens die de reactie op COVID bij ons allemaal heeft achtergelaten, zijn onbegrijpelijk gevarieerd en diep. Voor de meesten is er niet genoeg tijd geweest om de betekenis van de eerste lockdowns mentaal te verwerken, laat staan de jarenlange lijdensweg van mandaten, terreur, propaganda, sociale stigmatisering en censuur die daarop volgde. En dit psychologische trauma beïnvloedt ons op talloze manieren, waardoor we ons afvragen wat er in het leven zo anders aanvoelt dan in 2019, schrijft Michael P Senger.

Voor degenen die de echte gegevens volgden, waren de statistieken altijd gruwelijk. Biljoenen dollars snel overgedragen van de armsten van de wereld naar de allerrijksten. Honderden miljoenen hongerigen. Ontelbare jaren onderwijs verloren. Een hele generatie kinderen en jongeren beroofd van enkele van hun beste jaren. Een geestelijke gezondheidscrisis die meer dan een kwart van de bevolking treft. Drugs overdosissen. Mishandeling in ziekenhuizen. Ouderenmishandeling. Huiselijk geweld. Miljoenen sterfgevallen onder jongeren die niet aan het virus kunnen worden toegeschreven.

Maar onder deze statistieken liggen miljarden individuele menselijke verhalen, elk uniek in zijn details en perspectieven. Deze individuele verhalen en anekdotes beginnen nog maar net boven water te komen, en ik geloof dat het horen ervan een essentiële stap is in het verwerken van alles wat we de afgelopen drie jaar hebben meegemaakt.

Onlangs verstuurde ik deze vraag op Twitter: “Welk aspect van de respons op COVID heeft u persoonlijk het meest geraakt?”

Mark Trent: “De laatste restjes van mijn geloof in de democratie zien verdwijnen. Toen ik zag hoe de samenzwering over de hele wereld op rolletjes liep, realiseerde ik me hoe machtig en volledig in controle degenen zijn die de duisternis orkestreren.”

Dr. Jonathan Engler: “Het besef dat bijna iedereen die ik kende letterlijk al zijn individuele rechten zou opgeven voor de illusie van veiligheid.”

Muriel Blaive, PhD: “Hoe mijn vrienden, waaronder veel collega-historici die de geschiedenis van de 20e eeuw zeer goed kennen, bereid bleken om elke propaganda te geloven, om geen vraagtekens te zetten bij de onzin van de regering, en om iedereen die dat wel deed publiekelijk te beschamen. Het is alsof al onze studies voor niets zijn geweest.”

Myrddin the Weathered: “Hoe gemakkelijk mensen werden gepropageerd. Vooral mensen van wie ik dacht dat ze het vermogen hadden om de situatie goed te onderzoeken. Eerlijk gezegd was het ronduit beangstigend hoe gemakkelijk de meeste mensen in het gareel liepen. Geen twijfel mogelijk hoe de nazi’s hun bevolking onder controle konden houden.”

Professor Yaffe: “Niet in staat zijn om mijn vader te bezoeken in het ziekenhuis toen hij op sterven lag tot de laatste paar dagen toen hij zo ver heen was dat hij niet meer wist wat er aan de hand was.”

Sursum Corda: “Mijn moeder laten opgesloten in een centrum voor begeleid wonen en haar niet kunnen knuffelen of met haar kunnen praten, behalve via de telefoon door een gesloten raam, terwijl de verpleegkundigen ongehinderd in en uit liepen. Ik was zo boos!

PJS: “De leugens.”

Karinaksr: “Segregatie, uitsluiting.”

Tin hayes: “Tribalisme.”

Ally Bryant: “Het moeten misdaden tegen de mensheid zijn…”

Nick Hudson: “De duisternis van het allemaal.”

Remnant MD: “De desintegratie van Autonomie. Een van de vier pijlers van de medische ethiek. Zij die eraan deelnamen, hebben de geneeskunde belachelijk gemaakt.”

MD Aware: “De bereidheid van zovelen om zich zonder vragen te stellen allemaal te schikken – zelfs als de dingen niet logisch waren. De onwil van diezelfde mensen, vooral collega’s, om te luisteren naar welke reden dan ook. Ik had nooit gedacht dat de samenleving zo beïnvloed en zo vreselijk misleid kon worden.”

Love4WesternCanada: “Mijn moeder stierf alleen, na 7 weken van alle familie te zijn afgesneden.”

ThinkingOutLoud: “De verwoestende menselijke ellende die ontstaat door de sluiting van bedrijven van mensen. Doordat het onmogelijk was om met vrienden of familie te praten omdat iedereen het eens was met wat er gebeurde, werd ik behandeld als een melaatse. Daarom ben ik naar twitter gegaan, om me minder alleen te voelen.”

RantingLogician: “Mijn ex trapte erin, ik niet en weigerde te voldoen of mijn bedrijf te sluiten, en ze hield mijn jonge kinderen de hele eerste lockdown van me weg.”

Debbie Mathews: “Een vriendschap van 30 jaar verliezen omdat we een meningsverschil hadden over de kwestie. Ze beschouwde me als een egoïstische oma-moordenaar.”

  'Ze moesten een soort van worden ingeslapen': Medische klokkenluider zegt dat COVID-prikken ervoor zorgden dat patiënten 'zo afschuwelijk en snel stierven'

Watcher: “Lockdown. Mijn bedrijf werd op zijn kop gezet en de uitlaatkleppen die ik gebruikte om met depressies om te gaan, zoals de sportschool of koffie drinken met vrienden, werden gesloten. Het was erg moeilijk om de dag door te komen met alles wat er gaande was en geen uitlaatklep om ermee om te gaan.”

Christine Bickley: “Alles. Mijn bedrijf dat ik 30 jaar lang heb opgebouwd, is nog niet hersteld en dat zal waarschijnlijk ook niet gebeuren. Ik had een ziektekostenverzekering en kon sparen. Ik moest de verzekering opzeggen en gebruik mijn spaargeld om mijn inkomen aan te vullen. Ik ben bij lange na niet het slechtste af. Het was crimineel.”

Jemma Palmer: “Lockdown = geen inkomen, geen huis, gezondheid ging achteruit, geestelijke gezondheid ging achteruit, zag mijn familie of vrienden jarenlang niet, veranderde mijn leven ten kwade, niet zeker of ik nu kinderen zal krijgen, ik zou graag zijn wie ik was vóór de lockdown & dat mijn leven weer was wat het was.”

Sarah Burwick: “De beperkingen op reizen en de regels voor het bezoeken van patiënten in het ziekenhuis. Ik denk dat mijn moeder nog zou leven als ik haar had kunnen bezoeken en persoonlijk voor haar zorg had kunnen pleiten. Het achtervolgt me.”

Number 99: “Het heeft mijn carrière onherroepelijk geschaad. Gekoppeld aan: het heeft de carrière van mijn zoon onherroepelijk geschaad. Gekoppeld aan: het schaadde mijn huwelijk, onherroepelijk.”

Hillary Beightel: “Maskers. Niet alleen het feit dat ze nutteloos waren. Ze werden een politiek symbool, maar ze dienden als instrument om mensen bang te houden. Maskers betekenen dat iedereen ziek is. Ze speelden zo’n grote psychologische rol… Ik haat ze!”

Year Zero: “Vaccinpaspoorten. Ik kan nog steeds niet geloven dat de meeste mensen gewoon vrijwillig meegingen in het afzonderen van hun vrienden en familieleden van de maatschappij. Er is geen boetedoening voor geweest. Het heeft hechte relaties diep verbroken op een manier waarvan ik niet zeker weet of ik er ooit overheen kom.”

Kristen Mag: “Voor mij was het vijf maanden lang verstoten worden uit openbare ruimtes. Donkere dagen.”

Natalya Murakhver: “Sluiting van scholen en kindermaskerbeleid.”

Mike O’Hara: “Alles wat kinderen werd aangedaan. Maskering, scheiding, isolatie.”

BundlebranchblockMD: “Mijn toenmalige tieners zien veranderen van gelukkige, gezonde, betrokken kinderen in geïsoleerde, depressieve, uitgemergelde kinderen. Grootste fout van ons leven om ze niet onmiddellijk naar een privéschool te verplaatsen. We hebben vele malen meer dan de kosten van het schoolgeld uitgegeven aan therapie en docenten.”

Spence O Matic: “Mijn zoon studeerde in 2020 af op de middelbare school. Alle handtekeningen daarvan, plus zijn laatste jaar honkbal…. weggevaagd vanwege een zware verkoudheid met nul bedreiging voor hem. Geen eindexamenavond. Geen schoolbal. Niets. Geen excuses volstaan voor mij. Nooit. De gegevens waren duidelijk.”

Rob Hazuki: “De aanhoudende doemcijfers op het nieuws, de reclame op tv die berichtte alsof de wereld was genuked en de manier waarop de media geen intelligente vragen stelden tijdens persconferenties anders dan te smeken om harder in lockdown te worden geplaatst.”

IT Guy: “Ik werd uit de bruiloft van mijn nichtje gezet omdat ik niet was gevaccineerd. Mijn vrouw heeft haar kleinkinderen niet meer gezien sinds de Before Times omdat ze niet is gevaccineerd. Mijn eerste neef stierf aan een hartstilstand vlak na de tweede dosis Moderna. Dat zijn er 3 die ik ken, maar allemaal behoorlijk ingrijpend.”

M_Vronsky: “Ik spreek niet meer met mijn vader of mijn broer, die allebei hun vermeende liberale pretenties hebben laten varen en autoritair zijn geworden tot op het punt dat ze pleiten voor mijn afzondering van de samenleving (mijn vader betoogde dat in mijn gezicht de laatste keer dat we elkaar spraken).”

Instavire: “De overweldigende # mensen (familie niet uitgezonderd) die bereid waren om Milgram’s knop op te draaien naar “potentieel dodelijk,” als het ging om het straffen van de ongevaccineerden – en erger nog, dat ze dat met zoveel plezier deden. Het succes van het experiment maakt me ziek en de meeste van deze mensen zijn nog steeds onder ons.”

Foundring: “Het kon mijn ouders/familie niets schelen toen ik mijn baan verloor vanwege het vaccinmandaat.”

DDP21: “De manier waarop vrienden en familie zich tegen elkaar keerden over de vaccinstatus. Onze toch al kleine familie is erdoor verwoest. Mijn kinderen groeien op zonder hun tante, oom en neven en nichten.

  Het wordt allemaal logisch als je je realiseert dat ze ons willen vermoorden

EatSleepMask: “Als leraar zie ik kinderen die de consistentie van school nodig hebben, worden gedwongen thuis te blijven. Dan moet ik niet alleen hen maar ook mijn eigen kinderen geruststellen dat alles goed komt, terwijl ik net zo geschokt was als zij. Om nog maar te zwijgen van het evenwicht tussen het opleiden van mijn leerlingen en mijn kinderen.”

LFSLLBHons: “Het maskeren van kinderen en het feit dat de meeste ouders het vrijwillig deden en zich keerden tegen degenen die probeerden de kinderen te redden.”

PiA: “Het sloot mijn 15 jaar oude bedrijf. Het isoleerde mijn dierbaren na de dood van mijn moeder. Het was een moeilijke weg voor iedereen. Maar het ergste: het ruïneerde te veel levens.”

Manny Grossman: “Het verliezen van mijn bedrijf, carrière, carrièretraject, vrienden, zakelijke contacten, reputatie en de mogelijkheid om te winkelen in mijn lokale winkels enz. Allemaal omdat ik pleitte voor realiteit en waarheid.”

Kapitein Ancapistan: “Het brak de hersenen van bijna iedereen die ik ken, en veranderde voor altijd mijn perspectief op de westerse geneeskunde.”

Nicky Frank: “22 april 2020 en 6 mei 2020. Dat waren de dagen dat mijn vrienden Ryan en Jen zelfmoord pleegden omdat ze het isolement niet meer konden verdragen en mensen hen vertelden dat ze zwak zijn. Ryans woorden ‘Ik kan niemand infecteren als ik dood ben’ achtervolgen me nog steeds.”

John Baird: “Het afluisteren, verklikken, monddood maken en pesten van sceptici, buren en mensen met een verborgen handicap. De gordijngluurders, weldoeners en deugmensen hadden de overhand. Nooit meer.

SunnySideUp: “Lockdown down!!! Ik heb te maken met mijn 15-jarige dochter die zichzelf beschadigt, zelfmoordgedachten heeft, een eetstoornis heeft en bang is voor vuur… Ik haat wat ze hebben gedaan. Ook hoe het haar tweelingzus heeft beïnvloed! Beiden gaan naar hulpverleners… niet wat ik ooit heb gewild!!!”

Beth Baisch: “Sociale bubbels. Niemand nam me op in die van hen. Het was een vreselijke, eenzame manier om erachter te komen waar je staat. Sommige vrienden zagen me op een dag lopen en in plaats van naar me toe te komen en gedag te zeggen, stuurden ze later een DM omdat ik niet in hun bubbel zat. Ik heb er nog steeds last van.”

Lex: “Mijn broer heeft me verstoten. Familie laat *mij* niet toe in hun huizen. Mijn ‘spectrum’ kind dat uit zijn dak gaat bij thuisonderwijs. De kater van de helft van de tijd dood van binnen en de andere helft moedeloos. Zich zorgen maken dat vrienden en familie dat gif door zich heen laten stromen. Etc Etc Etc…”

Camelia: “Beperkingen op live optredens. Ik werkte in de muziek en werd helemaal black pilled van de hele industrie.”

Fashion Felons: “Mijn bedrijf ging failliet en ik verloor mijn baan. Familie en vrienden wilden me niet zien omdat ik uit een ‘hot zone’ kwam. Kreeg de prik en veel vreselijke bijwerkingen. Moet ik doorgaan?”

Miki Tapio Walsh: “Het universeel maskeren van gezonde mensen en ons dwingen te leven in een gezichtsloze maatschappij raakte me hard. Ik was ook gefrustreerd dat ik 2 jaar lang mijn normale bewegingsroutine niet meer kon doen… Ik weet dat dit niet het belangrijkste in de wereld is, maar het heeft mijn geestelijke gezondheid echt aangetast.”

James F. Kotowski: “Mijn zoon is van school gehouden, heeft het grootste deel van zijn worstelseizoen gemist, enz. Op een meer maatschappelijk niveau, de verergering van het schisma tussen ‘republikeinen’ en ‘democraten’, en de gedegradeerde status van de dialoog tussen ’tegengestelde’ standpunten.”

Russ Walker: “De school lockdowns, mijn dochter verloor haar eerste en laatste jaar. Gevolgd door alle algemene lockdowns en vaccin mandaten. Onvergeeflijk!”

Daniel Hadas: “Sluiting van universiteiten. Een fundamenteel verraad van de roeping van studenten en docenten.”

Stevemur: “Reactie school/universiteit. Voor degenen die het meest op het spel stonden (d.w.z. leren, kindertijd, socialisatie) werd veel van hen weggenomen, met zeer weinig bewijs. En toen het bewijs duidelijk werd, duurde (en duurt) het veel te lang om het te herstellen.”

Rowan: “Ik denk dat het het zien van mensen is die gekwetst worden, de hypocrisie en discriminatie. Op dit punt zijn mensen niet bereid om toe te geven dat ze fout zaten en zo verschrikkelijk zijn.”

  Ik denk dat het tijd is om bezwaar te maken als we mensen het woord "wetenschap" horen gebruiken om schendingen van mensenrechten te rechtvaardigen

Trish the Dish: “Ik ga waarschijnlijk trouwen (vraag het me nog eens over een maand) en mijn enige overgebleven Alive Parent ga ik niet uitnodigen omdat hij verstoten is vanwege onenigheid over de prik.”

Snek: “Mijn oudste zit in het spectrum en hij is nooit meer gewend geraakt om naar school te gaan na de sluitingen. Het heeft mij al mijn vakantiedagen gekost en mijn ex heeft er een burn-out aan overgehouden. Iedereen is emotioneel uitgeput en hij moet naar speciale begeleiders. Voorheen ging het prima met hem.”

Molly Ulrich: “Toen mensen er een kick van kregen om autoritair te zijn toen ze me zeiden dat ik mijn masker over mijn neus moest trekken.”

Butch: “Het masker vernederingsritueel & toekijken hoe mijn kinderen het moesten doen. Werd afgesneden van familieleden. Verloor een huurwoning & dreigde met baanverlies plus het onvermogen om te reizen. 2020 was een vreselijk jaar.”

Maret Jaks: “Met mij gaat het goed, maar toekijken hoe onze overheid jongeren wanhoop en eenzaamheid bezorgt en hulpeloos is om er iets aan te doen – vreselijk. Mijn kinderen zijn volwassen en in orde en hebben hun tienerjaren goed doorstaan. Veel van mijn vrienden gingen mee in de angst en één stel vond hun enige kind dood (zelfmoord).”

Elizabeth Forde: “Ik vroeg me voortdurend af welke kleine vrijheid nu weer zou worden afgenomen, en het isolement van vrienden en familie. Het deed me denken aan de tijd dat ik in een gewelddadige relatie zat met veel dwang. Mijn PTSS kwam terug omdat Lockdown zo vergelijkbaar voor me voelde.”

Dawn: “Ziekenhuisprotocollen. Mijn moeder (gevaccineerd, hersteld van COVID en monoklonale antilichamen gekregen) mocht mijn vader niet zien tot de dag voordat hij stierf. 3,5 week lag hij daar alleen. Onvergeeflijk.”

Golden Bull: “Er waren veel aspecten, maar een die mij verpletterde en woedend maakte, waren oude vrienden in verpleeghuizen die in lockdown werden opgesloten en hun familie en vrienden niet konden zien. Twee van deze vrienden zijn overleden nadat ze alleen maar één familielid en personeel hadden gezien gedurende meer dan 6 maanden. Een triest einde van het leven. Crimineel.”

Helpful_signage: “Buitengesloten worden terwijl mijn grootvader alleen stierf en vervolgens geen begrafenis houden. Onze kerk loopt leeg. Toekijken hoe mijn fanatieke broer iedereen uit zijn leven duwde, met als hoogtepunt een abrupte scheiding. Onze buren aan de overkant gingen scheiden. Mijn kinderen hadden 2 jaar lang alleen hun verjaardag. Ik en iedereen op mijn werk kregen 20% minder salaris. We konden onze grootouders over de grens niet bezoeken. Ik verloor een aantal oude vrienden. De nachten dat onze kinderen in tranen uitbarstten omdat ze dachten dat hun vrienden hen niet meer mochten. Stranden, parken, paden allemaal afgezet. Onze buren schreeuwden uit het raam naar ons omdat we naar buiten gingen. Geen open toiletten als we probeerden te reizen. Geen kleren kunnen kopen omdat ze non-essential waren. Geen toiletpapier hebben. Overal dreigende, verbijsterende propagandareclames en -borden van de overheid. Niet te vergeten onze stomme ingewikkelde grenssituatie waarbij we 14 dagen in de kelder van een vriend in quarantaine moesten blijven (ondanks het feit dat we geen covid hadden), waarbij de overheid ons elke dag belde om ervoor te zorgen dat we niet weggingen en ons uren liet wachten voor tests via de webcam. Elke dag bracht een nieuwe verschrikking. Er is nog veel meer. Het was allemaal zo belachelijk, en toch maakte niemand bezwaar. Mensen juichten het toe, werden er zelfs burgerhandhavers van. Ze keken toe hoe het leven van zoveel mensen werd verwoest terwijl ze stonden te applaudisseren.”

Het zal nog vele jaren duren voordat we het trauma van wat we tijdens de COVID hebben meegemaakt volledig kunnen verwerken. Maar hopelijk kan het delen van onze individuele menselijke verhalen ons helpen om tenminste een deel van de weg daarheen te vinden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBREAKING NEWS: Video bewijst dat Oekraïne chemische wapens gebruikt tegen Russische troepen
Volgend artikelMiddelen en motief: Hoe Amerika de Nord Stream-pijpleiding opblies
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. zal t nooit vergeten of vergeven.. mn zoon is nu 6, toen de waanzin begon net 3 , hij vertelde me toen al dat afstand houden dom was nadat mensen boos waren op een pondje omdat mn zoon simpelweg naar de motor achter wilde kijken en hij lekker tussen mensen in ging zitten

 2. Het is onbegrijpelijk én onvergeeflijk hoe de meest ‘intelligente’ mensen zich zo hebben kunnen laten voorliegen en meetrekken in de moorddadige waanzin van “De Wetenschap” LEUGENS!

  Zoals Beatrix ooit bevestigde maar meer dan dat: “de leugen regeert” maar ook de angst! De meesten onder ons zijn bange wezels geworden die zich zonder slag of stoot naar de slachtbank van de fascisten laten leiden!

  • Ja die Bea met haar paard Volkert : De leugen regeert! En daarna veegde ze de endrenechrome uit haar mondhoeken…Satansgebroed is het..

 3. Ik zie bijna Niemand die zichzelf in vraag stelde.. waarom waren de Ongevaccineerden Wèl in staat om te reageren en de spuit weigerde, ongeacht de gevolgen… Gezondheid eerst..dat was mijn reactie…en heel veel met hetzelfde gevoel.. terecht dus…arme schapen toch..💀😷

 4. Teleurstelling hebben in mensen in het algemeen, mensen met een gezond verstand en die een normale intelligentie hebben (sommige bovengemiddeld, qua IQ dan wat totaal oppervlakkige kennis is, zo blijkt) is wat mij het meeste bij blijft en waarschijnlijk voor altijd.

  Er zijn natuurlijk ook positieve aspecten in echt moeilijke tijden. Heel belangrijk. Heb mij zelf beter leren kennen. De relatie tussen mijn vrouw en mij is niet meer te breken. En,… de kennis die ik opgedaan heb in “slechts” drie jaar is bizar.

  Kapotgelopen relaties in familie door cojona, vriendschappen kapot, problemen op werk, eigen kind moeten beschermen, etc. heb ik persoonlijk weinig mee te maken gehad. Groot deel ook door mijn (onze) eigen omstandigheden. Geluk om het zo te noemen.

  • De mens! Nog steeds denk ik, hoe is het mogelijk dat ze zo makkelijk in de val zijn getrapt. Ook ik heb onderzoek gedaan en jeetje wat ik niet wist en hoeveel je nu weet over van alles en nog wat. Hoe besodemieterd wij worden en dit al zolang gaande is. Ook de reacties die ik lees met links, zijn enorm waardevol. Kennis is macht!

   In de mondlappentijd ging ik met mijn moeder, dementerende, naar het ziekenhuis. Ik wilde geen mondlap gebruiken. Ik kreeg woorden met de arts vanwege de mondlap. Op een gegeven moment ging het alleen tussen hem en mij. Ruzie om een mondlap hoe bizar. Mijn arme moeder vond het verschrikkelijk, ik zag het aan haar gezicht. Ik heb dat ding maar half op mijn gezicht gedragen, zodat de focus naar mijn moeder ging. Ik zal die gestoorde professor nooit meer vergeten…

 5. Bedreigd, opgesloten, uitgemaakt voor complotdenker, tot tweederangs burger gedegradeerd, geweigerd op diverse plaatsen en zelfs door mijn gezin en vrienden verstoten. Ik ben dankbaar voor deze lessen ne heb mezelf tot ander persoon ontwikkeld. God wilde niet dat ik zo werd als al die meelopers en laffe schapen en ga nog steeds met opgeheven hoofd door het leven wetende in wat voor vieze misdadige wereld we leven. De boosheid heeft me kracht gegeven en ik ben bereid het schorem wat ons dit aandeed en aandoet op gruwelijke wijze te straffen, helaas nog alleen en niet verenigd maar misschien komt dat nog en dan lat ik alle woede en frustratie los. Ik heb geen angst maar zal zorgen dat die anderen angst leren kennen als nooit tevoren. NOOIT VERGEVEN OF VERGETEN……….NOOIT. Ik hoop de tijd te mogen meemaken dat we de bijl erin hakken en ik tot mijn enkels in hun bloed en ingewanden sta

  • Wat een krachtige samenvatting… inderdaad het bracht ons dichter bij God, we leerden onszelf beter kennen en kregen kracht om de ellende aan te kunnen. De vereniging komt nog, het addergebroed zal vroeg of laat afgerekend worden, het goede zal zegevieren. Leeuwen zijn niet te temmen!!

   • Well said Maxx 🌅🍀🙏.

    Ondanks alle verhalen en ervaringen ben ik uiterst gelukkig dat miljoenen miljarden mensen de prik(ken) niet genomen hebben. Ikzelf voel me fantastisch…gezondheid is top..altijd al geweest.

    Je zou maar een QR code hebben… En dat gif in je lichaam…. Deze dagen is voor die mensen niet leuk…en dan nog de verwerking !

    Ben supermega blij van het leven te kunnen genieten doordat alle boxjes van “self-esteem” aangetikt te hebben !

 6. Het alles overkoepelende dat we nooit hadden mogen toestaan:

  COMPLEET SCHENDEN VAN DE VERWORVEN UNIVERSELE MENSENRECHTEN!!!

  Schandalig hoe dat niet verdedigd is waardoor alle vermeldde gevolgen nooit hadden kunnen platsvinden.
  De huidige samenleving bestaat uit ondankbare nichten en mutsen die de relatie vrijheid znnder slag of stoot hebben laten vernietigen. De huidige overheden zijn hun mandaat kwijtgeraak, maar ze worden nog gehoorzaamd.

  En ook wij hier hebben ons niet weten te verenigen om het tij te keren.

 7. Het enige wat duidelijk werd, dat de meeste medelanders die altijd een grote bek hebben over alles en nog wat. Eigenlijk de grootste lafbekken bleken zijn en de autoriteit stipt gehoorzamen, alsof ze ineens in het leger zaten. Van bevel is bevel. Zij werden van de ene dag op de andere dag de moraalridders, die iedereen wilde controleren of ze wel aan de opgelegde voorschriften voldeden. Als ik het nut er niet van inzie, doe ik er niet aan mee.

    • 😅 💪 die Ad… Netjes dat je dat aangeeft… Doe ik ook vaker..(hoe jij dat ziet bij Qvic heb ik dat bij o.a. Immortal; werkelijk elk woord haalt ie uit mijn gedachten).

  • Precies dat….

   De verklaringen geven inderdaad onmenselijke tragedies weer. En ik? God zij dank heb ik dergelijke ervaringen niet gehad.
   Ook heb ik mij er niet aan die onzinnige maatregelen gehouden.
   Bijvoorbeeld: in het ziekenhuis eiste een neuroloog mij om het mondkapje te dragen .
   Nu neem ik nooit een blad voor de mond, ben erg direct dus en zei: u weet hoop ik hoe virussen en bacteriën in deze sutuatied voornamelijk via aërosolen worden overgedragen. Maar indien u geen onderscheid kunt maken tussen nano- en micrometer, moet ik mij dan niet zorgen gaan maken over uw functioneren als arts? U wilt, om een vergelijking te maken, immers muggen tegenhouden met kippengaas…. Ze werd boos 😂😂😂.ik keek haar met een grimas aan…

   s’Avonds laat ging ik over straat en had een hondenriem bij me. Ik liet mijn denkbeeldige hondje uit….

   Nu wil ik proberen om in het kader van de lhb+alfabet regels, dat de overheid mij ziet en behandelt als 67,8 jarige, die daarmee gewoon recht heeft op volledige pensioen 😝
   Ik ben 62 en tien jaar geleden had ik allang met pensioen gekund….

   In deze idiote tijd moeten we de humor er maar in houden. Maar ooit, ooit zullen al die gruwelijke zwijnen verantwoording mieten afleggen…

   • Haha. Goed plan Oops!
    Ik stel voor dat u als voornaamwoorden “pervert” en “neger” kiest, ook al is u vermoedelijk een normale heteroseksuele blanke man.
    Zo dwingt men de wokies om het woord “neger” uit te spreken alsook om iemand (waarom dan ook) pervers te noemen alsof niet zomaar alles normaal is: dat doorbreekt dus hun bubbel.
    En als ze die woorden niet gebruiken, moet je verontwaardigd en kwaad reageren: “Neen, ik ben niet ‘hij’ ik ben PERVERT. cq. “Ik wil dat u me ‘neger’ noemt. of houdt u daar niet van? Heb je soms wat tegen negers? Ben je misschien racist of zo?”
    Wordt lachen, joh.

   • @ Oops

    😂 met een hondenriem buiten lopen ook funny.

    Ik merk dat mensen om me heen omleidingen gebruiken maar het is te gek voor woorden dat het moet….op die manier.

 8. Dat mensen alles accepteerden als de vakantie in het gedrang kwam, kan het nu nog niet volgen.
  Dat ik heb moeten liegen dat ik ingeënt was om maar van die zeik vragen af te zijn.

  • Je hebt niet hoeven liegen.. Dat was je eigen keuze…

   Stand your ground. In vervolg. Boeiend wat mensen vinden van jouw keuze.

   En dat van prikken om te reizen.. Dat doen ze nog stééds hé… Het is echt te gek… Die mensen zijn allang dood joh…

 9. Kunnen ze dat slavernij potje niet aan ons ongevaccineerde geven voor geleden schade. : uitsluiting/bedreiging/onderdrukking/ ontwrichting fam.

  Wanneer openen ze een Giro 555?

  • Slavernij potje?

   Er zijn MILJOENEN potjes..waarvan 1 grote voor miljarden witwas praktijken wordt gebruikt…en materialen voor een oorlog die niet de onze is….

   remember?

 10. Het was voor mij ongelooflijk hoe de meeste mensen mee gingen in het narratief van de overheidspropaganda. En heel vaak ook door zeer “intelligente en spirituele” mensen, die niets wilden weten omtrent inzichten van wetenschappers die een “alternatieve” boodschap gaven.
  In het begin van de plandemie in 2020 heb ik mijn TV weg gegeven, omdat ik de indoctrinaties niet meer aan kon horen. In iedere zin kwam wel 3x Corona voor en elke dag het aantal mensen dat op de IC lag. Die hele periode en waar we nu inzitten heeft heel veel gedaan met mij. Aan de ene kant nieuwe mensen (en mezelf beter) leren kennen en aan de andere kant een verwijdering van veel mensen. Ik maak mij ook zorgen om mensen die de prik(ken) hebben genomen. En ken verschillende mensen die serieuze schade hebben ondervonden of inmiddels zijn overleden op te vroege leeftijd.
  Verder herken ik heel veel van wat er in het artikel door mensen aan ervaringen is ingebracht.

  • Zoooo Ella…

   Exact dit “spirituele” mensen”

   WAHAHHAAHHAHHAH dat was een SHITSHOW.

   Yoga instructrice die zich liet prikken en zei dat ze maar niets tegen de rest (haar leeringen!!) vertelde uit schaamte..

   Maar ook Holistische praktijk beoefenaars… Die prikken namen…. Of een partner hebben die ze heeft gehaald.. En ermee blijven in relatie..

   W a l g e l i j k hoe mensen hun ware aard tevoorschijn kwam. Want dát zijn voorbeelden voor de anderen…

   En dat is zo schadelijk.

   Kortom..

   We moeten allemaal ons eigen voorbeeld zijn.

   Ik ben erg blij nog dichter bij mezelf te zijn gekomen..
   En ver weg van al die neppelingen.

   Je raakt niets kwijt.. Je investeert in een kwalitief eigen leven.

   🍀

 11. En het ergste misschien is dat er niet eentje is die nu de moed heeft te durven zeggen dat hij fout zat en dat het hem spijt dat hij zijn medemens met groot genoegen onterecht bescheet. En dat betekent dat het gros der mensen niet te vertrouwen is en potentieel tot de grootste smeerlappen behoort.

  • EXACT dit !!

   Die mensen spot ik van mijlenver.

   Maar wat dacht je van de mensen die anderen hebben overgehaald om de prikken niet te nemen. Ik bedoel..als je met man en macht overgehaald moet worden..schort er ook iets niet aan je.. En ook de mensen die gewoon wél bij die smeerlappen willen blijven omgaan… Dit what happened…was voor mij gewoon een prachtige tijd want ik kon en kan het kaft van koren scheiden.

   Héérlijk.

   En ik heb dat gelukkig ook direct gedaan. Moreel besef versus SELL OUTS. En de laatste groep ben ik niet mee in contact.

   Uitjes op werk ook…niet voor mij. Ik heb betere dingen te doen met mensen die wel moreel besef hebben.

   Ik oordeel op karakter en 8 van de 10 lietem exact zien wat ik eigenlijk al aanvoelde bij die mensen…wil ze niet oordelen het gaat erom dat ze konden kiezen!

   En de keuze maakten om anderen ZOOO te benadelen.

   Niet allemaal handelden zo..maar de meesten…wel!
   Terwijl die nergens bang voor hoefden te zijn he..

   Hadden geen eigen bedrijf…hadden genoeg geld op de bank..konden thuiswerken… Etc.

   Dat mensen uit angst bepaalde dingen gedaan hebben begrijp ik nog wel…we zijn mensen.. Maar de mensen die uit macht dat deden !! Gelijk uit mijn LinkedIn (en real life) gegooid.

   De buurtbewoners ken ik gelukkig niet goed..(geen koffie of thee bij gedronken) en degene die ik zie “hallo en dag”.
   Gaat fantastisch zonder dat soort mensen in je leven hoor…kan het aanraden..

 12. Geen genade voor het wef uitrol tuig…Als de guerrilla zou starten dan gaat dat als een sneeuwbal effect door europa. Maarja teveel plat gespoten lammetjes..Zie het niet 123 gebeuren..Zeker niet na al die vulle blikken van npc’s tijdens de bekluier tijd.

 13. Dus MAJOR VERANDERING OP AARDE DIE PLAATSVINDT. Let’s influence the outcome! Thank you for such an encouraging video Saratoga. I appreciate how you remind us of what we truly are and the inate power we have, of the beautiful light that we are and how we can counter the influence of these wacko controllers. https://youtu.be/9CKTOMH4liA

  Zoek op “The Great Solar Flash” Old System of Control = Fade of the Old Vibration.

  A New Earth is welcoming us into the a New Age, the next step of our evolution….

  Nieuwe opvattingen, visies en denkbeelden…

  De geboorte van een nieuw tijdperk: dat zijn zweverige hippie-idealen van de flowerpower….

  Geenszins.

  Het is een wereldbeeld gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen van de wetenschap en inzichten stammend uit het vroegste denken der mensheid, onderbouwd Ferguson. De aquarius samenzwering is een krachtig netwerk zonder “specifieke leiders” dat ijvert voor radicale verandering in de wereld.

  De samenzweerders zijn onderwijzers en kantoorbedienden, beroemde wetenschappers, overheidsfunctionarissen en wetgevers, artiesten en miljonairs, taxichauffeurs en beroemdheden, toonaangevende figuren op het gebied van geneeskunde, onderwijs, recht en psychologie.
  Ferguson analyseert en beschrijft in detail de snelle en radicale veranderingen die zij opwekken. Nieuwe opvattingen, visies en denkbeelden die voor een paradigmaverandering zorgen op tal van gebieden: economie, onderwijs, politiek, geneeskunde, godsdienst en gezinsleven.

  Innerlijk Kind Werk
  Zet je gedachten stil, maak je hoofd leeg….ben jij diegene die kan loslaten en voor de verandering gaat zorgen en vanuit je hart weer liefdevol iedereen laat leven…zonder opgelegd gedrag maar vanuit jouw eigen gezag….is thinking “narrow” verus, thinking “wide” en je eigen “ego” voor anderen durven te overstijgen om zodoende oude gewoontes los te laten die niet meer dienen is de “vrijheid” waar iedereen naar verlangt een absolute must voor onvoorwaardelijke liefde die geen eisen stelt is jij die gewoon jij wil zijn…..true love is in every body = the age of knowing het doel van de “The Great Mother”……

  LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/dMHgm9C-sEU
  The Danger of Secret Societies.

  Maarten Oversier
  Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders.
  https://youtu.be/AsWoJ135FuM

  Het Vissentijdperk kwam vóór het Waterman-tijdperk (ruwweg van jaren 1-2000 na Christus). Het werd sterk geleid door een “ik/ego”-mentaliteit. Generatiehiërarchieën, religie en sociaaleconomische status domineerden de sociale organisatie over de hele wereld.

  Toegang tot beperkte informatie kenmerkte machtsverschuivingen, wat leidde tot concurrentie op basis van schaarste en strijd om wat werd gezien als beperkte middelen.

  De meeste mensen kregen te horen wat ze moesten doen en wat ze moesten geloven, en namen meestal over wat hun ouders en grootouders geloofden, want waar zou je het anders leren? Volgden gewoon en doen de meeste nog…..
  INTELLIGENCE vs INTELLECT explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/Z5z_FPI-K9U

  The End is near and the future is far to worth living for all…

 14. Er zijn allerlei factoren die wel voor vergeten zorgen.
  Zo is men bij het streekvervoer weer eens in staking voor een eeuwige betere CAO.
  Sommigen doen hun verhaal in dagbladen en lopen daar zielig te doen.
  Het merendeel van zulke personen die mee hebben geholpen (mondkapjes verplichten) aan voortzetting plandemie. Dezen denken serieus dat zij meer inkomsten zouden moeten krijgen.
  De vuile ego’s.

  • Wat domme stakers vooral vergeten is dat elke verkregen loonsverhoging tot gevolg heeft dat de inflatienog meer omhoog schiet.
   Met enig verstand zouden er beter loonsverlagingen van overbetaalden moeten worden geëist.

 15. Als een van de meest gelezen auteurs vooral eind vorige eeuw in Vlaanderen (België) heb ik de voorbije drie jaar een veertigtal gedichten in verband met de corona-toestanden geschreven en verspreidde ze bij vle honderden mensen in Vlaanderen en Nederland via Facebook, Mewe, e-mail, op papier en via publiek voorlezen.
  Ik voeg er hier een paar bij. Als u meer wil lezen, laat maar weten.
  Als auteur en als oprichter van de patiëntnvereniging in Geestelijke Gezondheid in Vlaanderen (sinds 1992/96-97 tot nu) heeft ‘men’ mij rond 2000 willen inkopen met miljoenen Belgische Frank… om ”het spel mee te spelen” (‘spel’ van de farma). Omdat ik weigrde ‘mee te spelen’ maaktn ‘ze’ een ovreenkomst met de Vlaamse Journalistenbond om mij en onze bewging dood te zwijgen. Ik weet dus een en ander. Ben jammer genoeg bijna 77 met al wat daarbij hoort (ook al staat het record van oudste Belg ooit al meer dan twintig jaar op naam van mijn grootmoeder en ben ik eindredacteur van Nederlands meest gelezen schrijfster ooit)…

  Genegen groet en dank voor uw onvervangbaar belangrijk werk!

  [email protected]

  NOOIT
  ——–
  We mogen nooit vergeten of vergeven
  hoe ze ons naar het leven stonden
  en onze monden snoerden,
  hoe ze ons grof belogen
  omwille van de macht en ’t geld.

  We zullen nooit vergeven of vergeten,
  omdat zij het hebben geweten
  en duizenden vermoordden,
  ons niet in d’ogen kijken konden,
  kraaien hebben het voortverteld.

  We zullen nooit vergeten, nooit vergeven
  wat wetens willens en bewust
  ons aangedaan werd, onze stem geveld,
  maar binnenkort – ondanks ’t geweld –
  wordt onze stem weer mee-geteld.

  Jan Vanhaelen
  14 juni 2022
  ——————————————
  De Belgische kroon op de crisiss

  Ze hebben ons monddood gemaakt
  de angst regeert in alle landen,
  tot in het diepst van onze ziel geraakt
  verbraken we de mooiste banden.

  Tienduizend ouderen vermoord
  na kille opsluiting in quarantaine,
  de wetenschap heeft niet gehoord
  hoe ze in stilte moesten kwijnen.

  Ze hebben ons de mond gesnoerd
  alleen om winstbejag en praal,
  een oorlog om ons geld gevoerd
  afgrijslijk koel en digitaal.

  Tienduizenden bedrijven sluiten
  herstelplan zal geen zier meer helpen,
  ze weten wel dit uit te buiten
  het bloeden is niet meer te stelpen.

  Maar eens vallen de maskers af
  en komt de waarheid aan het licht,
  vallen de daders in het graf
  dat door henzelf is aangericht.

  Dan zal de liefde zegevieren
  niet langer onzin aan de hand,
  dan zal ons hart de wereld sieren
  en het gezond boerenverstand.

  Jan Vanhaelen
  8 juli 2020

 16. Jan Vanhaelen februari 9, 2023 at 09:15
  Heel mooi, hoor, Jan Vanhaelen, en bedankt dat je dit deelt met de Reaguurders hier. Woorden om aan vast te houden:

  “Maar eens vallen de maskers af
  en komt de waarheid aan het licht,
  vallen de daders in het graf
  dat door henzelf is aangericht.

  Dan zal de liefde zegevieren
  niet langer onzin aan de hand,
  dan zal ons hart de wereld sieren
  en het gezond boerenverstand.”

  • Eens..

   “Maar eens vallen de maskers af
   en komt de waarheid aan het licht,
   vallen de daders in het graf
   dat door henzelf is aangericht.”

   In déze transitie fase bevinden we ons..en die duurt nog wel even..

   Waarheid komt aan het licht..(zeer stroperig)..

   Dan moeten de maskers van de medeplegers nog af vallen… Gebeurt nu ook mondjesmaat..

   We hebben dit allemaal ook zelf in de hand.

   Zolang dit soort mensen de vrije loop blijven krijgen (uitspraken doen, anderen demoniseren etc.) nu ook weer met die Lammers.. Zelfde mensen die voor hem opkomen!!….

   Die mensen (specialisten…familie..vrienden..etc.) moeten geen ruimte meer krijgen om zo in het leven te kunnen staan. Het wordt tijd dat zij gaan dimmen… En dat kan alleen als we allen onze waarheid blijven uiten.

   Lammers is een pedo.
   Covid was een hoax.
   Injecties zijn gif.

   Dán zullen die mensen beseffen dat de wereld op zijn kop is gebracht aan hun….ze zijn gebrainwashed…en moeten er zélf uit…

   Daaannnnn pas zullen we met zijn alllen kunnen verenigen en vanaf daar weer bekijken..hoe verder…

   Intussen gebeurt er van alles.. “Natuur” rampen en immigratie “delicten” etc.

   Stay strong iedereen 💪 b u c k l e UP 🌋💪🌅✨

 17. Kijk, het probleem is dat veel mensen dachten dat het een ‘normaal ‘ vaccin was en veels teveel mensen denken dat de Overheid en de regering het beste met hun voorhebben(niet dus) plus daarbij een teveel aan vertrouwen in de wetenschap en in artsen en verpleegkundigen, wat natuurlijk erg dom en naief is!

  • Nee nee nee…. Er zijn MEER DAN GENOEG mensen geweest die hun hebben gewaarschuwd dat het GEEN NORMAAL vaccin was…

   Ze luisterden niet.. Want; angst voor overheid, massa en Medische specialisten.

   Er was genoeg logica, informatie én awareness..

   Ze KOZEN de Blauwe pil.

   Dat is wat anders.

   • Lee1990 februari 10, 2023 at 13:14
    Lee, ik moet altijd zo grinniken om je passievolle reacties. Dat is het enige dat nog een beetje leuk is aan deze shitshow. Ik had nooit gedacht dat de ware aard van het beestje nog in mijn leven zo getoond zou worden. Wat ik altijd al zag, maar dat altijd stiekem verborgen gehouden werd door mijn medemensen, wordt nu gewoon gemanifesteerd. Hun ware smoeltjes zijn nu ontbloot, hun verrotte inborst, hun verkoolde ziel, hun besmeurde nep-persoon, de haat die door ze sijpelt. Masker of niet, ze kunnen zich nooit meer stiekem verbergen, ze zijn totaal ontbloot door deze walgelijke plandemie, ze dragen voor altijd de stank van het bedrog om zich heen als een vette walm die direct uit de duivel’s reet komt. Wat een serpenten zijn het…. 80% van de ‘mens’. De geschiedenis herhaalt zich, dat klopt echt, zolang de verrotte mens bestaat. En inderdaad, spiritueel aangelegde mensen gingen de 4e boester al halen, met trots. Ik ken ze ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in