© Freepik

Onlangs nodigde Europarlementariër Virginie Joron de bekende Franse tropenarts en vaccindeskundige professor Christian Perronne uit voor een conferentie in het Europees Parlement. Parlementslid Christine Anderson hield de openingstoespraak.

Perronne werd door de Franse regering vervolgd voor zijn kritiek op het Coronabeleid, maar werd onlangs volledig gerehabiliteerd door de tuchtkamer van de Franse orde van artsen. De arts betoogde onder meer dat maskers en lockdowns niet werken en dat het gevaar van Corona schromelijk was overdreven. Hij kreeg een staande ovatie in het Europees Parlement, schrijft Freewestmedia.com.

Er waait een wind van verandering. Hun kaartenhuis stort in,” zei Anderson naast een lachende Perronne. “Ik ben het beu om een Covid-idioot genoemd te worden.”

Het was allemaal een grote leugen

Bepaalde ontwikkelingen komen momenteel op gang dankzij Europarlementariër Rob Roos (JA21), die tijdens een hoorzitting aan een leidinggevende van Pfizer had gevraagd of het Corona-vaccin vooraf was getest om verspreiding van het virus te voorkomen. Nee, antwoordde ze. Daarom was het idee dat “je het voor een ander doet” altijd een leugen, zei Roos.

“We weten nu allemaal dat mensen werden voorgelogen,” onderstreepte Anderson. “Het was één grote leugen. Alle maatregelen die regeringen namen – het inperken van vrijheden, het in lockdown plaatsen van mensen in hun huizen – waren gebaseerd op die ene grote leugen.”

Ze zei dat ze vastbesloten was tot op de bodem uit te zoeken waarom mensen over de hele wereld werden misleid. Anderson wees erop dat dit alles niet mogelijk zou zijn geweest zonder de enorme steun van al die mensen die de straat opgingen om hun ongenoegen over het Corona-beleid te laten blijken. “Bedankt daarvoor,” zei ze.

  Amerikaanse gynaecoloog: Vernietigd immuunsysteem - baby's van gevaccineerde moeders vertonen dezelfde schade als de gevaccineerden

Anderson merkte verder op dat EU-chef Ursula von der Leyen onder druk is komen te staan om vaccincontracten openbaar te maken. Mensen hebben het recht om te weten wat die contracten inhouden, evenals de tekstberichten die zij heeft uitgewisseld met Pfizer-baas Albert Bourla, zei het parlementslid.

“Mensen moeten weten wie ze verantwoordelijk kunnen houden. Het ging nooit om de volksgezondheid, het ging nooit om het breken van de golven, het ging altijd om het breken van mensen. Maar – en dit is het goede nieuws – ze hebben gefaald! Ze hebben gefaald. En daar ben ik erg trots op.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaarwel Kiev, hallo Cote d’Azur: Terwijl westerlingen hulp sturen, zien we hoe de corrupte Oekraïense elite profiteert van het conflict
Volgend artikelEindspel Oekraïne; Poetin’s strijdplan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

60 REACTIES

 1. Die gaan met ze alle vluchten als het zover is naar een 1 of ander corrupt land, je kan er van op aan dat die gasten het al mooi hebben geregeld dat alles en zich verrijkt met ons geld en ja ze beginnen het nu een beetje aan de dunne poep te raken en ik vermoed dat hun tassen nu al klaar staan en hun huisje in verre oorden.

  • Dat deed mengele en vele Duitse kampartsen ook nog voordat de oorlog ten einde liep Vanavond was die manschaft weer bij een echte manschaft maar nu zijn ze te laat om nog hoge ogen te gooien tenzij de rest van de tegenstanders ook grote blunders gaan maken Dus je kunt maar beter van tevoren nadenken over hoe je kunt winnen

 2. Het is maar hoe je het bekijkt, aangezien het aantal doden en de oplopende gezondheidsschade die te herleiden zijn nadat de prikjes zijn gezet, denk ik niet echt dat ze hebben gefaald. Ze willen de wereldbevolking toch uitdunnen, nou dat is ze aardig gelukt tot nu toe. Ten tweede denk ik ook niet dat ze gefaald hebben in het verdienmodel aangaande de prikjes. Er zijn heel wat mensen die hier een aandeel in hebben nog rijker van geworden dan dat ze al waren, en dan heb ik het niet alleen over de prikjes… Sja, hoe bedoel je gefaald, en voor wie geldt dat eigenlijk…

  • Mee eens. Plus de veroorzaakte onvruchtbaarheid door vax en hpv.
   Er zullen aanmerkelijk minder babies geboren gaan worden.
   Pluspunt: deze babies zullen voornamelijk uit wappies geboren worden.

   • Een 100 procent ´wappie´ zou er mijn inziens alert op zijn om geen kinderen op deze verrotte wereld te zetten.

  • je hebt gelijk, ze hebben hun slag thuisgehaald, de enige mogelijk om wat rechtvaardigheid te vinden zou zijn om hen volledig te onteigenen, en dan de doodstraf, maar is die er nog wel in Europa? In de US zijn er nog enkele staten, maar die rijke mensen zitten natuurlijk niet daar. En voor al de mensen die zich in de luren hebben laten leggen, uit vrije wil, sorry, jullie hadden beter moeten nadenken, en al deze die gedwongen waren, heel spijtig, maar er zijn andere jobs, ook al zou het een tijdje moeilijk geweest zijn, je laten vergiftigen is altijd ergens je eigen keuze.

 3. Het kaartenhuis is mijns inziens nog helemaal niet ingestort. Ga die bubbel uit. Pas als de gevaccineerden om me heen inzien dat het niet om covid te doen was, pas dan is er iets ingestort.

  • Nee dat ben ik met je eens zij zijn alleen maar sterker en machtiger aan het worden de mensen die voor onze vrijheid zij en waren aan het vechten werden uitgeschakeld via rechters die zo corrupt zijn als wat, nu is Klaus Swaab onze nieuwe god de schapen staan weer op stal en het moorden kan doorgaan wie houd ze nog tegen,
   Heel eerlijk gezegd ik vind het goed de meerderheid wilt dat van de burgers wie ben ik dan om ertegen te zijn, ik heb de strijd opgegeven en leg mijn lot in de handen van de nieuwe god, Klaus en vele zullen mij volgen ons volk verdiend niet beter zij waren bang om iets te verliezen maar zij verliezen nu hun recht op leven het mooiste wat onze ouders ons gaf hoe laf moet je dan zelf wel wezen.

  • @Marco,

   Beste,

   Verklaar het woord “probleem” eens voor me…….!!!!!

   Iets is pas een probleem als men er ZELF een probleem van maakt.

   Voor mij is deze achterlijke digitale euro geen probleem……geen enkel zelfs…ook dat niet bestaande virus is voor mij nooit een probleem geweest daar ik vanaf minuut 1 wist dat dit een verhaaltje was uit 1000 en 1 nacht….

   Wij zijn de zwakzinnigen die alles geloven wat een zogenaamde overheid middels totaal corrupte en gekochte media aan ons uitbraakt…….

   Ik heb maar van 1 zaak last of om in uw woordkeuze te blijven een probleem en dat is dat ik GEDWONGEN niet daar de plaatsen toe kan gaan waar ik wil, wanneer ik wil en hoe ik dat wil en zelfs hoe lang ik dat wil…..

   Echter……dit zou van het ene op het andere moment compleet opgelost zijn als men niet meer naar de Tell Lie Vision zou kijken…helemaal niet meer, nooit meer bedoel ik…..dat werk en wel heel erg zeker.

   Ik kán er zelfs niet meer naar kijken en schaam me voor me zelf dat ik hier ooit ben ingetrapt weliswaar mede door partners echter de uiteindelijke schuld ligt toch echt bij mezelf.

   En ik leef MIJN leven zoals IK dat wil en dat doe ik al gedurende de laatste pak ‘m beet 10 tot 15 jaar.

   Dat zouden meer mensen moeten doen en zou dat echt zo zijn dan kan men de overwinning zien en wel recht voor ieders neus!

   Maar nee, de baan, de auto, de tweede auto want nodig daar men met 2 personen werkt, het huis, eten, drinken enz enz, VERWARMING, vakantie (hahahahaha)….en ga zo maar door…..

   Ik weet niet of iemand voor zichzelf al eens heeft uitgeteld wat men TOTAAL verdiend, DAARVAN voor niets afgeeft aan belastingen welke de pan uit zijn gerezen en wel zodanig dat nagenoeg NIEMAND in dit land nog weet of zelfs kán weten hoeveel dit nu eigenlijk is. En ja, zelfs experts weten niets van dit alles ook al doen ze alsof………

   Denk dat bij zo’n EIGEN berekening en waarneming daarvan heel erg veel personen vandaag nog zouden kappen hiermee.

   Belastingen zijn in principe pure roof, afpersing en niets anders……en dit zegt een ex-belastingambtenaar….ik dus……

   Maar we zijn er nog niet….dit systeem moet echt om en wel HE LE..MAAL!!!!

   Fijne dag gewenst,

   Gladiator

   • Mooi gesproken en inderdaad met je eens en gewoon niet meer aan meedoen met deze gekte en zorgen dat de deurwaarders bij niemand meer langs kan gaan met hun sleutelmaker en het probleem is opgelost.

   • Ik ben het wel met je eens, er zijn nog te veel schapen die niet wakker zijn, daar zit mijn aandacht op.
    Ik wist ook vrij snel wat er aan de hand was en me nergens aangehouden.

    • Ja achteraf , maar waar waren jullie dan allemaal in de rij bij de GGD met op gestroopte mauwen kwamen jullie aan, ja ik heb jullie in die grote rij zien staan zelf later nog met jullie kinderen want die moesten er ook aan gaan maar zelf vonden jullie je helden om daar te staan, ik kwam met mijn auto aan gereden en met het raampje naar beneden wat toeteren lachte ik de helden uit en riep ,jullie gaan dood jullie gaan eraan niet aan corona maar aan de spuit van Swaab jullie schelden en tieren haal die idioot uit zijn auto en schop hem dood.
     Ik hoef jullie niet te schoppen want jullie zijn al lang hersendood hopen dat Swaab goed over jullie waak voor mij mogen jullie allemaal stikken smerige verraders.

   • tja, als je er geen probleem in ziet (in die digitale euro) dan heb je effectief een probleem…
    je wil ONgedwongen op reis kunnen gaan, gaan en staan waar je wilt enzovoort??? leg me ’s uit hoe je dat gaat doen als je alleen maar kunt werken met digitale munt…..digitale munt dat gelinkt is aan zoveel factoren zoals bv de zogenaamde co2 uitstoot, stikstof enzovoort……factoren die bepalen of je je digitale munt AL DAN NIET kunt aanwenden. ergo, JIJ bepaalt niet meer of je al dan niet ‘on’gedwonen op stap kunt, het WORDT voor jou bepaald op basis van een ganse serie factoren die, als je niet voldoet, zich vertaalt in het NIET kunnen gebruiken van die digitale munt….
    veel succes nog

   • Gladiator even een aanvulling op belasting, belasting in een ambi of anbi instelling en dit zijn instellingen die giften ontvangen en giften zijn aftrekbaar en zijn heelveel mensen bezig om deze giften terug te eisen van deze instelling.

   • Tel Lie Vision. Ik hoop dat je me vergeeft, maar dat ga ik kopieren, want ik vind dat je volledig gelijk hebt. Dat en de kranten (voor wie ze nog leest) hebben de mensen goed bij de neus gehad, en zijn er dik voor betaald.

 4. Gefaald betwijfel ik ook als meer dan 75% er 1 heeft laten zetten, daarnaast wordt het nog steeds uitgerold en kachelt 5G ook lekker verder….En wie aan te klagen? Nog steeds geldt ‘eigen keuze’ dat was vanaf begin zeer duidelijk. Hooguit misleiding kan men deze duivels aanrekenen tenminste voor wie nog staat straks aangezien shedding ook nog een dingentje is, zeker via geslachtsgemeenschap. Maar verder wel goed nieuws dat er geluiden zijn nu helaas in een parlement dat ik sowieso al niet erken.

  • @Nuke Davos,

   Beste,

   U geeft vaak prima commentaren echter dit ben ik helemaal niet met u eens.

   Iedereen die dit vergif heeft laten injecteren is belogen door een overheid waarvan men dacht dat deze zoiets als dit nooit zou doen en dat dit ook redelijkerwijs niet zo zou zijn.

   Echter, mensen, de meesten althans zijn niet de hele dag bezig met nieuws vergaring, ze moeten werken en werken en werken en…..u begrijpt wat ik bedoel….om alles nog te kunnen betalen hoe oneerlijk, onterecht en onredelijk dit de laatste tijd dan ook geworden is.

   Vooral onze ouderen hadden van kinds af aan een onvoorwaardelijk vertrouwen in de overheid wat in principe ook zou moeten.

   Dit principe is in sneltreinvaart overboord gezet en wel door vele ernstig te noemen gebeurtenissen en ik noem er maar 1 en dat is de infiltratie van het WEF in nagenoeg alle wereldregeringen en met name ouderen waarvan er velen nooit kennis gemaakt hebben met het internet zijn hier de dupe van geworden.

   Mijn moeder, welke helaas overleden is kon vele zaken welke ik haar vertelde helemaal niet plaatsen, niet accepteren zelfs en mijn moeder was alles andere dan een naïef dom iemand. Zij was enorm belezen, ik durf te stellen dat ze duizenden boeken verschalkt heeft en wel van roman tot Tolstoi en vele over de wereldgeschiedenis welke natuurlijk totaal niet overeen kwamen met de werkelijkheid…..

   Probeer zo iemand echter dan maar eens aan het verstand te brengen dat NIETS is zoals het lijkt…dat lukt niet en dat kan ook niet eens meer! Dit is het kader van iemand die ruim 75 jaar op deze aardkloot heeft rondgelopen en alleen maar afhankelijk is geweest wat die vuile TV zoals uit te braken had.
   Gelukkig hoeft zij deze ellende niet meer mee te maken…….maar er zijn ook nog mensen die nog steeds geloof hebben in deze smerige criminelen en zij zijn NU de dupe dus!

   Deze mensen te vermoorden is in mijn ogen een misdrijf van de allergrootste categorie en moet als zodanig ook worden beschouwd….

   Dit zal ik nooit vergeven, nooit vergeten en ik zal dit bestrijden met al het mogelijke…..en gelukkig zijn we er dus nog niet maar we gaan het wel heel zeker meemaken en wel helemaal tot aan het einde…..ben hier maar zeker van!

   Groet beste,

   Gladiator
   ps alle ellende in de wereld is terug te voeren op maar 1 groep, vergeet dat nooit! En als we te dicht in de buurt van de waarheid komen zijn we door hun 2 jokers in 1x antisemiet alsmede “holocaust ontkenners”…..en tja, daar trapt nog steeds iedereen in……alleen ik niet meer en al heel erg lang niet meer. Laat maar komen dan…..

   • Gladiator ik ben het voor 99% eens met je betoog. Ik doelde eigenlijk ook op de slapende ‘standaard’ mens. Niet kinderen en ouderen die er niks aan kunnen doen. Maar zelfs piloten of militairen,politie die directe dwang ondervonden hadden nee kunnen zeggen. Ik weet dat die vuilakken zelfs teams van psychologe en zelfs illionisten in dienst hebben om te pushen…Maar dan nog…En 1 groep.. nee zijn er meerdere waarvan de black nobility samen met Freemasons de grootste zijn, foute ashkenazi’s ofwel khazaren zijn wel oververtegenwoordigd…Ben er zelf 1 deels…Voorgelogen mijn hele leven, famillie ondergedoken en deels afgevoerd naar kampen en aan andere kant famillie mijn opa en overgrootopa omgekomen voor koningshuis en begraven in Thailand ba slavenarbeid aan bridge river kwai…Geld van troostmeisjes, sokdij jappen naar rekening oranjes…onderdeel van black nobility..

   • Beste Gladiator, Je zegt ‘Iedereen die dit vergif heeft laten injecteren is belogen door een overheid waarvan men dacht dat deze zoiets als dit nooit zou doen en dat dit ook redelijkerwijs niet zo zou zijn’

    Zo zou het ook moeten zijn maar wil toch even iets over zeggen..
    Iedereen is ook diegene die zich NIET hebben laten injecteren en dus evenzeer zijn voorgelogen door die overheid. Waarom weten de ongevaccineerden dan wel tot het zwendel is en de gevaccineerde niet?

    Ik heb het niet over kids of degene die het niet konden weten, maar ik vraag me af of diegene die onvoorwaardelijk de overheid geloofden, of zij nooit in hun leven zijn bedonderd? Want dan weet je toch dat een bedrieger je nooit van te voren zal gaan vertellen dat hij of zij jou zal gaan bedriegen, want dan zal er niets van dat bedrog terecht komen.

    Hetzelfde geldt voor de dief, de brandstichter, de partner die vreemd gaat, de autohandelaar die je een wrak verkoopt etc etc. Hebben de gevaccineerde zoiets dan nooit meegemaakt? Altijd alles voor de wind gegaan en nooit tegenslag gehad zodat je toch wel geleerd zou moeten hebben om gezond wantrouwen te bezitten (dat je tot zelfonderzoek aan zou moeten zetten) zeker omdat ‘onze’ overheid ons al erg lang voor de gek houdt met hun loze beloftes.
    Dus ja tis maar een mening, gr, marco

    • Op Internet was al genoeg informatie te vinden over de zwendel met de varkensgriep in 2009 en niet te vergeten sinds 2012 de jaarlijkse griepprik.
     Veel mensen vertrouwen de medici blindelings, des te treuriger en gemener is het.

     OPDOEKEN die hele medische sector met hun overbodige en schadelijke behandelingen.
     https://twitter.com/i/status/1591117051073945600 Een kat krijgt een chip

     • Jema: Zag in je tekst : “Veel mensen vertrouwen ‘de medici’ blindelings”

      De Medici was een Black Nobilty family zogenaamd uitgestorven maar dit is uiteraard niet zo omdat ze onderling met elkaar uithuwelijken.

      Als ik 1 ding geleerd heb ik mijn leven is het om ‘de medici’ altijd te wantrouwen. Ondanks hun eed komen ze in een mechanisme terecht die is belust op geld en je bent maar vee voor hen. Bv nutteloze operaties uitvoeren waarbij gevokgen groot zijn en je vaste klant wordt en deze foute niet erkennen , nieuwste medicijnen voorschrijven waar vaak oudere goedkopere voor zijn..of therapieën die een godsvermogen kosten en noets opleveren maar lekker interresant ogen….Fraude heel veel fraude met SV codes naar verzekeraar die elkaars ha den wassen omdat ze premies en eigen risico ophoog pompen…Medisch terreur allom.

      • Het is correct wat je schrijft, Nuke Davos,
       Ik ben ook een slachtoffer van de medische terreur.
       Op allerlei wijze wordt de boel bedrogen en belogen.

    • curiousmarco,

     De ongevaccineerden zitten in een hogere frequentie.
     Ze leven op een hoger level.. maar kunnen toch nog dom zijn.
     Dit is om de mensheid uiteindelijk te beschermen.
     Kan je het 2 derde en 1 derde deel niet. Vandaar dat er altijd mensen zullen zijn om de mensheid te beschermen.

   • CURIOUSMARCO.
    Klopt. Ik heb ook vele vrienden / familie een prik zien nemen. Door angst of door, in 1 geval, een muzikant, wiens inkomen stilviel omdat hij zich nergens zonder prik vertonen kon. Hij is al heel snel na de 1e prik overleden aan ” plotselinge” darmkanker. Een jonge vader nog. Iemand die niet rookte en qua levensstijl dicht bij een geitenwollen sok kwam.

   • Ik ben het goeddeels met u eens (zoals wel vaker in stilte).
    Echter m.i. bent u te mild voor de ouderen.

    De beroepsbevolking heeft inderdaad de handen vol aan geld verdienen om de rekeningen te kunnen betalen en kan men dus vergeven dat het hen simpelweg aan tijd ontbreekt om zich dagelijks 3-4 uur in de alt media te informeren.
    Maar JUIST gepensioneerde hebben zeeen van tijd. Nu kunnen velen kiezen voor een defaitistische levenshouding in hun “laatste jaren”, maar ALS ze enigzins verantwoordelijkheidszin hebben jegens hun nageslacht, dan zouden zij zich juist behoren te verdiepen in zaken waar hun kinderen (30ers en 40ers) niet de tijd voor hebben zodat bv. hun kleinkinderen (kleuters, pubers…) niet domweg worden ingeent.
    Een oma of opa die oprecht begaan is met het lot van zijn of haar kleinkinderen, neemt het op zich om zich te verdiepen in de materie waar de “tussengeneratie” wegens tijdsbeslag simpelweg niet aan toekomt.

    Ikzelf, behorend tot die tussengeneratie, zie mijn ouders dolgraag, maar als er 1 ding is waarin ik bijzonder teleurgesteld ben, is het dat zij zich niet in de materie verdiepten.
    Gelukkig heb IK ter elfder ure HEN nog weten afhouden van de gifspuit. Maar dat heeft me ENORM veel tijd, geld, moeite en en emoties gekost (met GVD bijzonder HOOGOPLOPENDE discussies).

    Eind goed, al goed: ze hebben zich uiteindelijk niet laten injecteren.
    Maar verdorie wat was me dat een strijd. En nochthans hadden ZIJ als gepensioneerden juist de tijd om zich erin te verdiepen.
    Nu viel die taak volledig op mijn schouders, bovenop mijn reguliere werkzaamheden.
    De afgelopen jaren waren voor mij ronduit uitputtend: niet alleen de waarheid achterhalen, maar ook 2 mij zeer dierbare koppige oudjes met oogkleppen op moeten proberen overhalen, wat vooral emotioneel heel zwaar was zolang het ernaar uitzag dat ze me niet serieus namen.

    Enfin, het was in zekere zin een herhaling van eerdere taferelen toen ik omstreeks 2005 voor het eerst opmerkte dat we tijdig Europa moesten verlaten voor er oorlog komt. Het heeft me tot 2010 gekost om hen in mijn plannen mee te krijgen. Sinds begin 2015 wonen ze dan daadwerkelijk in Uruguay (niet al te ver van Doug Casey overigens, zij het ietwat bescheidener behuisd…)

 5. Toch mogen we niet te vroeg juichen. Er moet een volkstribunaal komen en ook moet het koningshuis die vuistdiep in deze shit betrokken is vervolgd worden. Rechters en OM moeten vervolgd worden.
  Grondwet moet herschreven worden zodanig dat een grondwet volgens de letter van de grondwet moet worden uitgevoerd en er totaal geen ruimte is voor andere interpretatie van die grondwet.

  Ook het kiesstelsel moet compleet op de schop.

  Alle buitenlanders die de laatste 22 een Nederlands paspoort hebben gehad en een dubbele nationaliteit hebben moet het nedepaspoort ontnomen worden en non grata verklaard.

  Alle verdragen met UN, WHO, EU, IMF, WORLD BANK, BIS etc per direct opzeggen.

  Op lobbyen moeten zeer zware straffen komen.

  Nederland terug naar de gulden.

  Het Nederlandse goud terughalen.

  Er moet nu doorgepakt worden zodat dit NOOIT meer kan gebeuren.

  Etc etc

  • @Peterus,
   Tjaaa, en wie gaat dat doen dan?
   Er moet zoveel, “we” moeten, maar niemand doet iets en wie zijn “we” dan?
   De lezers van deze site weten heel goed dat er iets moet gebeuren hoor.
   Wat doet Peterus er zelf aan dan?

   Weet je, NL-ers zijn lafbekken, nsb-ers, enz., enz.
   Terwijl honderdduizenden urka’s hun leven geven voor hun land (of we het er nu wel of niet mee eens zijn, ze doen het toch maar) en tienduizenden Russen, gebeurd er in het laffe west Europa geen ene ruk.
   Ik snap je opmerkingen en dus kom van je stoel af met je luie reet en ga er wat aan doen.

   • @Henkie

    Wie ben jij om zo over mij te oordelen terwijl je totaal niets van mij weet.

    Respect komt op de eerste plaats en dat schijn jij niet te bezitten.

    • Hoe en wat is de vraag, want Nederland is geen staat of land het is een commerciële coöperatie. Staat der Nederlanden is het handelsmerk net als Philips of Shell. Deze coöperatie heeft iedere geborene toegeëigend als eigendom in de vorm van een natuurlijk juridisch persoon. Deze constructie wat een fictief bedrijf moet voorstellen, die onder de coöperatie valt. De levende mens zelf werd direct dood verklaard op papier bij deze geboorte aangifte. De enige aandeelhouder van deze coöperatie noemt zich koning van deze coöperatie. Jij als levende mens was al die tijd al vrij, maar zolang jij in de fictie blijft geloven dat jij die natuurlijke persoon bent, ben jij een lijfeigenen van de coöperatie. Zo behandelen alle (overheids)instellingen en het bedrijfsleven de levende mens als zijnde de persoonlijke juridische persoon.

     Met dit gegeven is de coöperatie gerechtigd om zelf te bepalen wat zij met hun eigendommen doen. Maar de andere kant van het verhaal is dat de gehele fictie Staat der Nederlanden op een doortrapte en frauderende basis ontstaan is en alles en iedereen illegaal toe heeft geëigend. Deze zelfde constructie principe zien we nu ook terug in het gehele WEF constructie. Alle machtsstructuren berusten allemaal op basis van list en bedrog in de wereld. Het grote probleem is echter dat zij donders goed weten dat zij bewust de zaak flessen en zo zich zelf goed georganiseerd hebben en zich zelf juridisch in gedekt hebben. Kopen zij overheden om, die vervolgens hun frauderedeconstructies legaliseren volgens de wet. Alle wetten die ze zelf verzinnen. Maar zolang de massa in de illusie van de fictie blijft geloven zal alles slechter voor ons worden. Dan worden er steeds meer hindernissen op ons pad opgelegd.

     • Je hebt gelijk, maar is het niet zo dat bv een wetenschapper geen patent kan aanvragen op een levend organisme?

      Ik had ooit een geschil met de rechtbank , heb toen een met de hand geschreven brief gestuurd en ondertekend met; een mens van vlees en bloed met de naam;..blabla bla ook hand geschreven met mooie krullen hoofdletter en kleine letters .
      men verzekerde mij dat ik nooit zou winnen zeker niet zonder advocaat….nou na 2 weken werd mijn hele zaak geseponeerd en kreeg ik het geld waar ik recht op had…misschien een leuke tip?

     • Vanaf de geboorte zijn nederlanders ” lost at sea”. Dood dus. En hebben niets meer over zichzelf te zeggen.
      Wij zijn zgn erven van onze placenta, die natuurlijk wordt weggegooid bij onze geboorte. En dus bestaan wij niet. We zijn alleen een.nr.
      Net zoals koeien die in een oor hebben.
      Het wachten is nog op het ” merk”.

  • zij kan heel goed wegkomen heb je haar snelle kromme pezige benen al gezien?

   heel vreemd eigenlijk die benen voor iemand met zo een gezicht….zou ze trouwens gedanst hebben [ballet] want ze heeft altijd dezelfde houding zo ballettig……zo gemaakt statig …het zijn allemaal acteurs die global leaders

 6. @ster,

  Beste,

  U moest eens weten hoeveel deurwaarders (en ja ook de echte van de Rijksbelastingdienst zelf) bij mij aan de deur zijn geweest……en binnen natuurlijk!

  Als ik u vertel dat het er de afgelopen 8 jaar geschat rond de HONDERD zijn geweest dan overdrijf ik niet, geloof me dat aub.
  Nu moet ik wel toegeven dat ik zelf ruim 25 jaar in overheidsdienst gewerkt heb en dat vinden er nogal veel vervelend……maar goed ook want ze maken me niets en ik veeg nog steeds de vloer met hun aan. En dat schrijf ik hier open en wel!

  Ze komen bij mij echt niet meer ver……als je de weg weet dan lost dat eigenlijk alles op en 1 ding is zeker, ze branden zich niet graag 2x hun handen aan dezelfde shit….en die shit ben ik en nog graag ook in dit geval!
  En alle overige “gewone deurwaarders” welke komen om zogenaamd te innen voor hun cliënten……hahahaha….die komen al lang niet meer bij mij aan de deur maar sturen in plaats daarvan elke 2 jaar een zogenaamde “laatste waarschuwing” invordering…….
  Dit doen ze om een betalingsvordering te “stuiten” wat betekend dat deze niet zal vervallen….nou ze doen maar, prima…en deze zijn o.a. een Bank en een energiebedrijf……..waar ik mee wil aangeven dat het niet Wehkamp o.i.d. is……

  No chance…….
  Ik leef mijn leven en probeer elke dag te doen waar ik zin in heb en mag zeggen dat me dat aardig lukt ook al komt dat niet zo vaak naar voren in hetgeen ik hier vaak schrijf.
  Heb hierbij wel hulp, namelijk van mijn geweldig mooie, zeer gehoorzame, waakzame, trouwe en dus alles voor mij zijnde Mechelse herder dame Britt…..waar ik dus helemaal gek van ben en dat weet ze als geen ander……
  Ze is verschrikkelijk lief……..maarrrr……..yep. Trots ben ik erop.
  Mag ik toch zeggen….man man man, word ik weer persoonlijk en dat moet eigenlijk niet!

  Moest ff….
  Gladiator
  ps tja, ben ook maar een mens!

  • Met alle respect, maar als een deurwaarder langs komt is er meestal een rekening niet betaald. Of waren het onterechte rekeningen waarvoor niets was geleverd. Meestal komt er een politiemacht achteraan als de deurwaarder niet meer naar binnen durft. Vreemd verhaal of ben je heel slim?

  • Beste gladiator, of misschien wel lieve gladiator!
   Ooit zag ik op deze of een andere site commentaar van je, dat bij mij op dat moment nogal hard en agressief overkwam. Ik dacht moet dat nou zo. Maar gaandeweg ben ik het waarom van je reacties gaan begrijpen en bovendien je commentaren, je inzet en je informatie heel erg gaan waarderen. Dank daarvoor. Dat moest er even uit.
   Vriendelijke groet,

 7. Niets is over. De GMO-spuit was slechts de opening ceremonie van het hele programma. En deze stap is geslaagd in alle aspecten, incl 80% witten ingespoten en de enorme volgzaamheid genoteerd. Als we niet met zijn allen de ware REDEN erkennen stampt de trein gewoon door. Genoeg schapen die zullen blijven volgen, elk station van de Trein des Doods. De monetaire sloop en het witwassen zijn volop aan de gang. Het platform voor de digitale gevangenschap wordt ontworpen terwijl wij hier zitten te lezen en te schrijven. De ionosfeer wordt gestaag gesloopt. De leugen vd global warming stampt door. De zonsverduistering wordt ook klaargestoomd. En straks komt de Alien je ook nog bedreigen. En de buitenaardse pandemie met het virus van outer space volgt. Zie de schapen springen! Spuitje baaa baaaa! Red ons Papa Staat!

 8. Nou mooi als het kaartenhuis ineen stort! Maar wat doen we als het niet zo blijkt te zijn. Ik denk (zeker nadat ik gisteravond een zeer interessante gast bij Corona Ausschuss volgde) dat het kaartenhuis écht en definitief instort als iedereen simpelweg voet bij stuk zal houden om NEE te zeggen tegen alle onmenselijke maatregelen die nog zouden kunnen komen.

  Maar ik laat liever het woord aan iemand die nogal een zeer populaire vrijheidsstrijder blijkt te zijn en het allemaal beter weet uit te drukken dan ik.. Christopher Saccoccia (Chris Sky) Echt boeiend om te zien. Duits of Engels. https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Sitzung-132-Chris-Sky-Odysee-final:e

 9. Vanaf de geboorte zijn nederlanders ” lost at sea”. Dood dus. En hebben niets meer over zichzelf te zeggen.
  Wij zijn zgn erven van onze placenta, die natuurlijk wordt weggegooid bij onze geboorte. En dus bestaan wij niet. We zijn alleen een.nr.
  Net zoals koeien die in een oor hebben.
  Het wachten is nog op het ” merk”.

  • Verdeel en heers, ik zie het hier in de reacties. We vallen elkaar aan en verzwakken onszelf daarmee. Ik wil graag actie ondernemen tegen de tiran. Samen met jullie. We hoeven het niet altijd 100% eens te zijn maar wel deze ene keer elkaar 100% steunen tegen een gemeenschappelijke vijand. Wat ik hier hoopte te vinden was een groep die sterk en groot genoeg is om actie te ondernemen en waar ik me bij aan mag sluiten want alleen bereik ik niets.

   • @Eddy, slechts op minder dan één hand te tellen, zijn op FN reageerders die oproepen om iets te gaan ondernemen. Bij herhaling zelfs en het levert geen moer op. Ik noem geen namen en benoem dit ter informatie.

 10. Lost at sea ,
  Boeie, de criminele schlemiel die dit op papier heeft gezet, is inmiddels overleden , standaard voor opname psychiatrie : gevaar voor zich zelf of voor anderen . Dit is zo’n ding
  Daar ben ik niet van op de hoogte gesteld , noch mijn ouders.
  We leven om te leven, niet om papiertjes te
  Dienen. de waarde van inkt en papier is 0,2 cent. Als je hiertegen verzet erken je ze. Geef je ze nog een veer toe.

  Geldt idem voor de ( trio) spruit Bill met zijn Corona vaccinatiebewijs/ genocide / die maximaaltje’s heksenclub promoot .
  Gevaar voor de samenleving , om geen boodschappen te kunnen inslaan ( honger met dood als gevolg= moord met voorbedachte rade) niet vrij te reizen ( maw gevangenschap)
  Regels lijken voor anderen bedoeld niet henzelf .

  Back to the roots , leven en laten leven. Zoeken en terugkeren naar je natuurlijke kracht.
  Uit dit gekkenhuis.

  • En wat is Rutte nu van plan , met zijn papiertjes verzameling van 0,2 cent
   Waarde.
   Hij gaat CO2 opkopen !
   Ben je gek of niet ‘ het loopt nog vrij rond’
   Klaus heeft zich God verklaard, noemt dit verbetering

   Bij de andere hebben wij geen; CO 2 probleem, -lockdowns, voedselschaarste, chemische troep in lucht, water, diefstal van grond, voedsel, lichamelijke integriteit.

   Chronische Psychose als standaard norm te nemen, bedank ik voor.

   • Heeft IEMAND ooit dat denkbeeldige papiertje; (lost at sea als het zou bestaan van 0,2 cent) gezien.
    Wellicht net als de rest uit de Fabeltjeskrant.
    .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in