De update van vandaag over het Trucker Freedom Convoy gaat naar de plaats waar de voorbije dagen de meeste actie was in Coutts, Alberta, waar de truckers hun vierde dag van protest aan de grens tussen Alberta en Montana aan het voltooien zijn, bericht Brian Shilhavy.

De truckers werden eigenlijk geblokkeerd door de politie, dus er lijkt enige verwarring te bestaan over wie nu eigenlijk de grens sluit. De truckers waren bereid om een rijstrook te openen, maar de politie wilde aanvankelijk niet onderhandelen.

Gisteren stuurde de Canadese politie twee agenten om te onderhandelen met de truckers, die ermee hadden ingestemd een rijstrook te openen om de grens te passeren, en de politie beloofde de truckers blijkbaar dat zij weliswaar niet zouden toestaan dat meer voertuigen zich bij hun groep zouden voegen, maar dat zij wel zouden toestaan dat er voedsel zou worden binnengebracht.

Al snel bleek echter dat zij hun belofte niet nakwamen, en de truckers moesten een sneeuwstorm trotseren en enkele kilometers lopen om voedsel te halen.

Toen de agenten terugkeerden, herhaalden de Truckers hun eisen, namelijk een einde te maken aan de vaccinatiemandaten, en stuurden de politie weg, die prompt vertrok.

Vandaag arriveerde een advocaat om de truckers te vertegenwoordigen in hun onderhandelingen, en de Canadese politie stuurde twee nieuwe agenten, blijkbaar tactische officieren, die hun eisen aan de truckers voorlazen om zich onmiddellijk over te geven of de consequenties te aanvaarden.

De Truckers hielden voet bij stuk, en de politie had geen andere keus dan zich terug te trekken. Ze maakten blijkbaar een tactische fout door een groot aantal SWAT-teams en andere troepen te sturen, waardoor de controleposten onbewaakt bleven, waardoor veel van de honderden andere truckers die stonden te wachten om zich bij hen te voegen, door konden komen en zich bij het protest konden voegen, inclusief boeren die tractoren en ander materieel bestuurden.

  Willie Garson: "Sex and the City" acteur noemt ongevaccineerde mensen "onwetende idioten", dood vijf maanden na mogelijke Pfizer mRNA-geïnduceerde kanker

Rebel News heeft de hele tijd mensen bij de truckers gehad die meerdere videoreportages en interviews hebben gegeven gedurende de vier dagen, en ze helpen ook om de truckers te steunen met juridische kosten.

Ik heb al hun videoverslagen van de afgelopen vier dagen in één video samengebracht. Deze video’s zijn geplaatst op hun Twitter-account, en hier verzameld.

Bekijk deze ongelooflijke reportage om uit te vinden wie deze Truckers werkelijk zijn, hun inzet, hun vastberadenheid en hun dapperheid die precies het tegenovergestelde is van hoe de mainstream media hen afschilderen.

Dank aan Rebel News! Ik hoop dat jullie deze verslagen ook op andere plaatsen dan Twitter hebben!

ALL EYES ON ALBERTA AS TRUCKERS STAND FIRM AGAINST THREATS AND POLICE STAND DOWN!


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5 manieren waarop ze je misleiden om het Covid “vaccin” te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet Grote Sterven is gearriveerd: Uitbetalingen van levensverzekeringen schieten met 258% omhoog nu sterfgevallen na vaccinatie snel toenemen
Volgend artikelDe Miljarden Levens Covid-19 Fraude: De Gevaccineerden en Geboosterden hebben nog 3 jaar te leven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • Laat we zeggen zij hebben wel gedaan wat ze konden en dat kan ik helaas niet zeggen over ons laf volk ze kijken toe en hebben dan ook nog kritiek op deze mensen die vechten voor hun vrijheid daaraan kan je zien wat voor een laf en dom volk wij zijn ,ik ben trots op deze mensen die op komen voor hun recht.

 1. De politie trekt zich helemaal niet terug zij hebben wegen afgezet en zijn nu de grenswegen terug aan het vrijmaken , dat proberen ze toch ze zullen opnieuw truckers aanvallen want er komt niets meer door en ze worden zenuwachtig , grote sleepwagens zijn al ter plaatse , het gevecht gaat beginnen !

 2. Zoals ik het zie door wat ik lees vanuit de verschillende berichtgevingen, is dat die truckers in de val zijn gelokt om een massale rel te instigeren. Door de politie. Maar de truckers krijgen de schuld. Verdiep je een beetje, in verschillende artikelen op FN, en andere bronnen, en vraag je hetzelfde af. Ik ben benieuwd.

  Het gaat er om alle mensen “volledig gedigitaliseerd” te krijgen voor de NWO, en elke rel helpt er bij om mensen onder genoeg druk te zetten zich te laten digitaliseren dmv de gifspuit. Dus ook mensen in de val laten trappen.

  • Ja, klopt!
   Heel erg als je weet hoe het (waarschijnlijk) met onze helden zal aflopen…
   Als ze er vanaf komen dat zij (alleen) niet gevaccineerd moeten worden mogen ze heel blij zijn.
   Maar vrees het ergste.
   Ik duim alvast voor hen voor een goede afloop !

   • Goh, van truckers zijn aso’s die de gewone man pakken naar helden in no time in je reacties. Beetje moeite om een coherent verhaal te houden jossike?

    De rhuidige stand van reacties van je klink een beetje als, je moet geen verzet plegen want dan gedwongen geinjecteerd worden…. Juist, dus je advies is, buig voor tirannen want dan stoppen ze. Tuurlijk, top advies (sarc).

    Ik heb je nog niet kunnen betrappen op enigsinds constructieve bijdragen.

 3. Ik sta meer dan 1000% achter de truckers en vind het geweldig wat ze doen en hoop dat ze heel de regering op hun knieën krijgen.Ook die schijterige volgschapen moeten snel inzien dat het zo zij willen niet kan en dat ze met zijn alle achter jullie gaan staan.Weg met de leiders en nieuwe verkiezingen.Klasse mannen.

  • Verkiezingen??? Terwijl je ziet welk (gebrek aan) niveau de 90% deugschapen heeft????

   Spuitjunkies stemrecht ontnemen wegens wilsonbekwaamheid!

   Klaar met die laffe, hersenloze randdebielen die dit hebben laten gebeuren.

 4. Als de truckers dan toch écht voor de vrijheid zijn er er in geloven, gaan ze toch iets sneller en iets drastischer moeten ageren, want hoe langer ze gaan afwachten, hoe meer tijd de vijand gaat krijgen om hun potentiële val dicht te laten klappen.

  Ik weet dat er veel mensen zijn die liefst willen dat dit altijd een vredevol event blijft. Maar als er ook maar het geringst onrecht tegen deze mensen wordt verricht, zullen ze het recht in eigen handen moeten nemen (wel slim aangepakt dan natuurlijk) en keihard terugslaan en het land weer veilig stellen van de hedendaagse communisten.

 5. Martin Vrijland op martinvrijland.nl
  heeft hierover een duidelijke goed
  geformuleerde mening.
  hij noemt het judasschaap technieken van gecontroleerde oppostie.

  the culling of the sheep.
  door 1 zwarte geit voorop te plaatsen
  volgen de schapen.
  het is een veel gebruikte schapenherder
  techniek om angstige schapen vrijwillig
  richting de slacht te motiveren.
  geen grap.

 6. Als ze vanuit Canada geen provisies kunnen krijgen, dan vanuit USA?

  Ik hoop dat ze volhouden; van die linkse honden is niks goeds te verwachten.
  Als USA en EU volgen i9s het pleit gewonnen, maar of dat gebeurt?

  Die zware sleepwagens; met een zakmesje snij je de banden door…..
  ———————-
  Vreemd niet; op EUNEWS NIETS……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in