Voormalig Wall Street-geldmanager Ed Dowd zegt dat het Covid-vaccin een biowapen is, bedoeld om de planeet te ontvolken. Dowd berekende dat alleen al in 2022 30% van de beroepsbevolking is gedood, gehandicapt en niet kan werken of chronisch ziek is als gevolg van het “vaccin”.

Voormalig Wall Street geldmanager Ed Dowd is nog steeds een bekwame cijferaar. Dowd maakte miljarden dollars winst door het bij het rechte eind te hebben met de gegevens. Hij heeft het weer bij het rechte eind in zijn recente, razend populaire boek “Cause Unknown” The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022“. Het boek van Dowd documenteert de extreme sterfgevallen en vreselijke verwondingen die nu in aantal de pan uit rijzen. De enorme problemen die veroorzaakt worden door het CV19 biowapen/vax nemen toe, zijn niet meer te stoppen en hoeven niet meer bewezen te worden. Dowd zegt: “Ik was niet in de kamer, maar op dit moment is het een misdaad omdat het een doofpotaffaire is. Ik zei dit in mijn boek in december van 2022. Zij zien dezelfde gegevens die ik zie, en de gegevens zijn sindsdien alleen maar slechter geworden. Het is dus een misdaad, en het is een doofpotaffaire. Dat is alles wat u moet weten. Vergeet het wie en waarom. Het was een biowapen. Het was een vergissing. Op dit moment kan het me niet schelen. Dit is geen lachertje. Ze doden mensen. Op sommige universiteiten blijven ze deze prikken verplicht stellen. Sommige werkgevers verplichten ze nog steeds. Het Verenigd Koninkrijk eist dat alle schoolkinderen die in de herfst naar school gaan, deze prikken krijgen. Dit is een misdaad. Dit is een doofpotaffaire, en op dit moment is het moord,” schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

  Dr. Judy Mikovits: Sinds 1980 zijn alle virussen biowapens die in laboratoria zijn gemaakt

Alleen al in 2022 schatte Dowd dat 30% van de beroepsbevolking gedood of gehandicapt was en niet kan werken of chronisch ziek is. Dowd zegt dat de sterfte- en invaliditeitstrend voor 2023 veel hoger is. Duizenden mensen per dag melden dat ze ziek worden, en Dowd zegt dat de injecties met het biowapen CV19 daar debet aan zijn. De toeleveringsketens en de samenleving zullen tot stilstand komen en Dowd voorspelt: “Alles gaat langzaam kapot. U zult dit niet op het nieuws zien, maar u zult dit zien wanneer u iets gedaan moet krijgen, en u zult dit ervaren. U zult gaslighted worden en te horen krijgen dat alles in orde is. Er is hier geen probleem. Kijk niet hierheen. We gaan ijzige Mad Max zien. Dingen worden moeilijker om te doen. Bedrijven en diensten die u als vanzelfsprekend beschouwt, zullen schaars worden. Ik denk dat we een deflatie in financiële activa gaan zien die snel genoeg zal beginnen. We zullen inflatie krijgen in dingen die je nodig hebt, zoals voedsel, medische zorg en veel andere dingen.”

Dowd wijst er ook op: “Het Ministerie van Justitie beschermt de plunderingsoperatie die al meer dan 40 jaar aan de gang is. Iedereen in Washington D.C. steelt letterlijk uw belastinggeld. De Deep State beschermt de plunderingsoperatie, en ze doen er allemaal aan mee.”

Ivermectine wordt door doktoren zoals Pierre Kory gebruikt als basismedicijn voor de behandeling van gewonde patiënten die CV19 hebben gekregen en ongevaccineerde patiënten die schade hebben opgelopen door zogeheten”shedding”.  Toch wordt het nog steeds achtergehouden voor een publiek dat het hard nodig heeft. Waarom wordt Ivermectine beperkt? Dowd zegt: “Als ze Ivermectine zouden gaan promoten, zouden ze ontmaskerd worden. Zij zijn degenen die zeiden wat bedoel je en het paardenpasta noemden. Criminelen en mensen in de doofpotmodus gaan door alsof alles in orde is totdat ze gepakt worden. Dat is wat er gebeurde bij Enron. Enron was fraude, en de aandelen waren 50% gedaald vanaf de hoogtepunten…. . . Ik was sceptisch, beschermde mijn bedrijf ertegen en stapte eruit. Dit is hetzelfde. Criminelen zullen doen alsof alles in orde is, en ze zullen nooit toegeven dat Ivermectine voor iemand iets waard is, omdat ze anders hun hele leugenverhaal zouden ontrafelen. Ik neem Ivermectine en ik ben nooit gevaccineerd, en ik neem een paar keer per week een kleine dosis Ivermectine.”

  Tucker Carlson: Fauci, WHO & MSM liegen al een jaar over COVID laboratoriumlek

Tot slot zegt Dowd: “Dit wordt te groot om te verbergen. Het Congres moet handelen. Deze mensen in de GOP vormen commissies voor J6 en andere dingen. Dat is geweldig en goed van jullie. Hoe zit het met de Covid vaccinatiecommissie? Bel me op, dan deel ik mijn cijfers.”

Dowd heeft het ook over het belang van contant geld, de toekomst van de dollar op de korte en lange termijn, goud als kernbelegging en de wild card van een wereldoorlog.

Het 49 minuten durende interview bevat nog veel meer.

Ga mee met Greg Hunter van USAWatchdog.com als hij op 7.29.23 één-op-één praat met geldmanager en beleggingsexpert Ed Dowd, auteur van het boek “Cause Unknown” The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022.

Ze ontvolken de samenleving om de schulden en de schuldsupercyclus af te lossen. Dowd noemt deze wereldwijde DEATHVAX™ ontvolking een “ijzig Mad Max”, maar zoals alle huidige trends versnelt de snelheid van moord en vernietiging snel.

De enige manier om de trends van doden en handicaps om te keren, is door goedkope, conventionele medicijnen te gebruiken om bescherming te bieden tegen schade door het “vaccin”, en tegen shedding van het “vaccin” voor diegenen die zichzelf niet hebben onderworpen aan de langzaam dodelijke biowapeninjecties.

Pierre Kory heeft aangetoond dat Ivermectine schade door het “vaccin” ongedaan maakt.

“Vaccinschade en daarmee gepaard gaande symptomen kunnen worden behandeld met anti-spike-eiwitten zoals Fenbendazol en Ivermectine, maar worden nooit echt genezen. Terwijl de ongevaccineerde refuseniks, die bijvoorbeeld besmet zijn geraakt door de “gevaccineerden” en de met gemodificeerd Spike-eiwit (SP 2) doorspekte exosomen hebben opgelopen, ook baat zullen hebben bij deze medicijnen, terwijl dit “besmette” genetische materiaal niet permanent in hun genoom geïntegreerd is. Zowel de “gevaccineerden” als de “ongevaccineerden” kunnen zich profylactisch beschermen tegen (turbo)kanker en de verschillende andere mogelijke bijwerkingen.

  Dr. Coleman: Erger dan uw ergste nachtmerrie: De Grote Reset komt elke dag dichterbij

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr Jean-Paul Théron gearresteerd door militaire politie in Frankrijk voor het voorschrijven van Ivermectine aan Covid-19 patiëntenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOntvolking is nu een officieel beleid van de VS-regering
Volgend artikelMuiterij tegen de Wereldorde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Goh, dat zei Mike Adams al lang geleden, voordat de coronahoax begon, alles is exact uitgekomen wat hij destijds al in z’n filmpje aangaf!! : een wereldwijde ‘pandemie’, verplichte prikken, baanverlies bij weigeren, een biowapen dus idd.

 2. Corona-vaccinatieschade: ‘Er zijn veel mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als wij’

  Hij is geen tegenstander van vaccinatie, geen corona-ontkenner. Maar omdat zijn dochter ziek werd na een Covid-vaccinatie, roept groenpoliticus Thomas Löser nu op tot een open debat over de gevolgen en bijwerkingen.

  Dresden. Op de vraag hoe het vandaag met zijn oudste dochter gaat, hapert Thomas Löser. De eerste zin valt met moeite. “Ze worstelt door, ze heeft veel vrienden en ze heeft haar feestjes. Maar die pijnstillers zijn er al een jaar lang elke dag. Ze is met gedeeltelijk verlof van school voor behandeling, het is een kwestie van hoe haar heupgewrichten gaan, er wordt besproken of beide worden uitgewisseld.” Zijn dochter is “in de war”, het is niet meer zoals “vroeger”.

  De “vrijheidsbelofte” van vaccinatie
  Begin juni 2021 werd het leven van de familie Löser opgedeeld in voor en na. De oudste was toen 14 en was ingeënt tegen Corona. Ze heeft deze beslissing zelf genomen, zegt haar vader. “Ze was ook bezorgd over de belofte van vrijheid na de vaccinatie.” >>>

  https://www.msn.com/de-de/gesundheit/medizinisch/corona-impfschäden-es-gibt-viele-betroffene-die-haben-das-gleiche-erlebt-wie-wir/ar-AA1eCgXE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in