Toen de Canadese truckers in vrede neerstreken in Ottawa om te protesteren tegen het vaccinmandaat van Justin TrueDOH! was het voor velen duidelijk dat er iets fundamenteels veranderd was. Dit was niet een of andere psy-op van de meute van Davos, zoals het platbranden van Minneapolis of een Miljoen Vagina’s Mars, schrijft Tom Luongo.

Dit was een echt ontwaken van de oppositie tegen de Grote Reset. Het vernietigen van de bestaansmiddelen van de mensen die de goederen naar onze winkels brengen, was een stap te ver. Zelfs de meest door het nieuwe normaal bevooroordeelde liberaal moest even slikken toen hij zag wat er gebeurde met de COVID-prikken.

Hoe zijn we hier zo snel gekomen?

De agenda van Davos is de laatste maanden in een stroomversnelling geraakt, omdat belangrijke gebeurtenissen hen tot handelen dwingen. Van de oorlog van Jerome Powell tegen de offshore dollarmarkten tot de keuze van Poetin of hij hangt of wij verdrinken, de pijlers van hun machtsbasis brokkelen af onder het gewicht van hun ambities.

De meeste mensen kunnen zich niet voorstellen wat deze grote verschuivingen eigenlijk betekenen. Jammer genoeg vertrouwen zij nog steeds op het kleine beetje informatie dat zij van hun opperheren krijgen om hun mening te vormen. Maar die informatie is zo potsierlijk geworden, van zo lage kwaliteit, dat ze genoeg mensen open heeft doen staan voor vragen die ze vroeger nooit overwogen zouden hebben.

Het is een begin. En als het laatste restje vertrouwen in onze media eenmaal is weggesmolten, zullen we heel wat meer zien dan de protesten die we tot nu toe hebben gezien.

Ja, het kan nog erger worden.

Dit gezegd zijnde, de katalysator van de opstand van de Europese boeren was de krankzinnige misrekening van de Davos’ minions TrueDOH! en zijn Oekraïense diaspora speelvrouw Chrystia Freeland. Het bevriezen van de rekeningen van vrachtwagenchauffeurs en het vertrappen van vreedzame demonstranten met paarden heeft veel te veel mensen wakker gemaakt.

Wanneer u de banken boos maakt, normies radicaliseert, en een nationale bankrun creëert, stelt u een aftelklok in op uw heerschappij.

Eerst kwamen ze voor de truckers om een bevoorradingscrisis te veroorzaken. De mensen steunden hen massaal en werden vertrapt.

  Implanteerbare nano-hydrogel biosensor als mogelijk bestanddeel van toekomstige vaccins?

Nu kwamen ze voor de Nederlandse landbouwgrond om nog meer voedselcrisis te veroorzaken, en de boeren namen de Truckersvlag over.

Wekenlang heb ik mij afgevraagd of de stroom van branden in voedselverwerkende bedrijven in heel Noord-Amerika sabotage was, of gewoon het natuurlijke neveneffect van overwerkte mensen en onvoldoende onderhouden apparatuur.

Het is een redelijk punt om over na te denken, in plaats van halfslachtig af te gaan op het kwaad van Davos. Want uiteindelijk maakt het niet uit wat de waarheid is (waarschijnlijk een mengeling van beide), deze defecten zijn toch allemaal hun schuld.

Dank zij dat idiote COVID beleid.

Maar wat dacht u van ontsporingen van kunstmesttreinen?

Of duizend dode koeien door hitteprostratie?

Toen de Boerenrevolutie in Nederland begon, besefte ik dat dit iets diepers was. En ik was er blij om. Het Grote Ontwaken dat in Ottawa begon en zich daarna over de hele wereld verspreidde, is uitgezaaid tot een ware politieke nachtmerrie voor Klaus Schwab en zijn lugubere bende van nihilistische dwazen.

U weet dat zij op automatische piloot het land van efficiënte Nederlandse boeren in beslag aan het nemen zijn. Nederland wordt in Davos stelselmatig geprezen als een soort mekka van duurzame landbouw.

Dus waarom achter hen aan gaan? Waarom niet de Amerikaanse boeren verder demoniseren. Ik bedoel, iedereen weet toch gewoon dat Amerikanen verkwistende en vuile varkens zijn, niet?

En toen kwam ik de plannen voor Tristate City tegen en voor mij viel het allemaal op zijn plaats.

De boeren failliet laten gaan door een wetgevend fiat en hun land in beslag nemen om er de Davos Smart City van de toekomst te bouwen. Het perfecte “Capitool van de Corporatocratie”.

Probeer maar eens iets te googelen over dit verband en u zult heel weinig vinden. Kijk maar eens op Twitter naar “Tristate City” en kom tot uw eigen conclusies.

Denk aan Minority Report, maar dan met Duitsers.

Periodieke Revolutie

  "Handen af van onze kinderen": Poetin verbiedt geslachtsveranderende chirurgie in Rusland

De oorlog van Davos tegen het Periodiek Systeem gaat onverminderd door. Maar merk op dat zij niet achter echt giftige elementen zoals Mercurius (Hg) of Thallium (Tl) of zelfs Arsenicum (As) aangaan. Door hun extreme chemie zijn ze eigenlijk gemakkelijk en goedkoop aan te pakken.

Nee, zij gaan achter de bouwstenen van het leven zelf aan – Koolstof (C), Waterstof (H), Zuurstof (O), Stikstof (N), Fosfor (P) en Zwavel (S), of CHNOPS.

Wij hebben het verklaarde doel van “decarbonisatie” wereldwijd.

Fosfor en stikstof worden al tientallen jaren meedogenloos aangevallen als uitwassen van de oorlog tegen “chemische meststoffen,” uitstoot van schoorstenen, enz.

Onze hele vervoersindustrie is minder efficiënt gemaakt, waardoor de kosten zijn gestegen door onnodige regels voor diesel met een laag zwavelgehalte en voor bunkerbrandstof.

Nu worden wij verondersteld te juichen over door LNG aangedreven schepen met een kleine droge tonnage, als VOORUITGANG! Ja, een boot van 350 miljoen dollar om goederen van Jacksonville naar Puerto Rico te vervoeren. Briljant!

Laten we de duurst denkbare brandstof (vloeibaar methaan) gebruiken voor de scheepvaart, een bedrijfstak waar brandstofkosten letterlijk alles zijn.

En ik dacht dat fracking SLECHT was!

En dat alles onder de noemer van schone lucht en modewoorden als “duurzaamheid”.

Nu ben ik helemaal voor een schoon milieu en het aanpakken van echte vervuiling die het menselijk leven en zelfs het grotere ecosysteem/voedselweb belemmert, maar koeien die stikstof produceren maken deel uit van de natuurlijke cyclus van dit essentiële element.

Wat is het volgende? Vulkanen wegwissen door middel van wetgeving?

Anti-Transhumanisme

Het is allemaal stroomafwaarts van het overtuigen van zoveel mensen om zichzelf als een vervuiler te zien en de menselijke activiteit af te zonderen als “niet-natuurlijk”. Denk aan de argumentatie die hier wordt geframed en het is heel eenvoudig. De mensheid maakt geen deel uit van de “natuurlijke wereld”. Onze activiteiten zijn geen uitvloeisel van “het zuivere ontwerp van de natuur.

Dit is letterlijk het argument over de door de mens veroorzaakte Klimaatverandering. Jammer dat zij de energie-inbreng van de mens in het milieu op de meest idiote (en onnauwkeurige) manier denkbaar moesten definiëren, door meer dan 90% van de energie die de zon en het heelal aan onze planeet afgeven te negeren.

  Het nieuwe ontwerp van het pandemieverdrag respecteert de soevereine beslissing van regeringen om hun soevereiniteit over te dragen aan de WHO

Voeg er nu het basisbegrip bij dat iedereen een godsdienst heeft, zelfs atheïsten. Zij wenden zich gewoon tot het aanbidden van iets anders. Zij gaan van samenkomsten in kerken naar gerechtsgebouwen, van kathedralen naar klaslokalen, en van tempels naar tractiewoningen.

Waar het op neerkomt, mensen, is dit: “Iedereen gelooft in iets, zelfs nihilisten.”

Maar dit anti-humanisme is veel erger dan om het even welke “erfzonde” leer van het christendom. Daar is de boodschap dat wij gebrekkig maar verlosbaar zijn, omdat wij de vonk van het goddelijke in ons dragen. De weg naar verlichting is zelfontdekking en zelfverbetering.

Daar is de existentiële bedreiging uw eigen erfenis, meer niet. Het is een innerlijke reis.

Nu is de Klimaatreligie cynisch samengesmolten met de overmoed en het kolonialisme van Davos om iets afschuwelijks en dodelijks te scheppen. En omdat zij nu de controle hebben over de heilige teksten, zijn zij nu kruisvaarders die zich niet zullen laten tegenhouden door mensen die weigeren zich te schikken.

U zult geassimileerd worden door de hamer en sikkel die het zwaard en schild verhullen.

Het is tenslotte voor het grotere goed.

De berichten zijn echt, mensen. Wij zijn de koolstof die zij willen verminderen. Wij zijn het vee dat zij denken te kunnen hoeden. De volle kracht van hun programma om ons terug te brengen tot de tijd toen wij nog insecten aten om te overleven is hier.

Is dat de erfenis waarmee u deze wereld wilt achterlaten?

Als wij dit hier niet tegenhouden, is er niet veel ruimte meer om terug te trekken. En als u aan mij twijfelt, ga dan eens met een boer praten.

Think Global, Act Local heeft zojuist een heleboel diepere betekenissen gekregen. Het is de hoogste tijd om ze in daden om te zetten.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHaïti heeft zijn burgers niet gevaccineerd, het huidige vaccinatiepercentage is 1,4% – en toch heeft het land een van de laagste COVID-sterftecijfers ter wereld
Volgend artikelVaccinbeschadigden: De prijs van angst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Hoeveel van die boeren zijn niet geïnjecteerd?
  Hoeveel van die boeren doorgronden de agenda van SSwabbertje?
  Vechten de boeren door voor het grotere belang?
  Of…..willen ze alleen door kunnen gaan met hun verkloting van moeder aarde en de dieren in hun smerige vee-industrie?

  Probeer die vragen eerst te beantwoorden voordat de kudde nu voor de boeren gaat juichen, net zoals ze dat voor de duitse overheersers in moerasduitsland doen en voor een oorlog terwijl het hen totaal aan enige algemene ontwikkeling ontbeert over de post sovjetperiode van een corrupt land.

  En kijk voor de gein over de Nederlandse akkers. Niet heel veel meer dan gmo mais waar koeien mee verkloot worden.
  Want we zijn zo trots op de gruwelijke veetransporten vanuit Nederland.

   • Simpele hallo,

    Ik zou niet weten waarom ik met het proletariaat naar het stierengevechtenland zou moeten gaan En ook het transport van andere varkens naar Spanje niet.

    Dus geen idee wat je probeert te zeggen.

   • Ab is blij met de enorme plasticvelden in Spanje. Die heeft hij liever dan de in verhouding redelijk schone Nederlandse boer die letterlijk op elke spuit en elke scheet gecontroleerd wordt. Een Nederlandse boer moet elke handeling verantwoorden. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aan het werk en daarna nog in de papieren. Voor de overheid. Die hen nu de nek om gaat draaien met instemming van een overgroot deel van de Nederlanders.

    Ik hoop trouwens dat alle boeren in Nederland en masse zeggen “we stoppen ermee”. Laat iedereen maar de klere krijgen. Laten ze hun vreten maar uit een ander land halen. Zodat Nederland flink gechanteerd kan worden via voedsellevering. Krijgt het land van levering niet wat ze wenst? Voor Nederland geen eten dan!
    Of als er misoogsten zijn, wat er geheid aankomt met al die droogte, vloeden, branden, ‘personeelsgebrek’. Dan gaat hun eigen bevolking voor hoor! Dan krijgen jullie niks.
    Daarom, boeren, stop er gewoon mee. Wordt boekhouder, dat ben je toch al en dan verdien je meer. Aan boekhouders is altijd gebrek. Hou een stukje land voor je eigen groenten, kippen en een geit en dat is dat.

  • Daar zit wel degelijk een kern van waarheid in. Respect The Animal Kingdom! Dat verkloten van moeder aarde ben ik het niet mee eens, daar zijn andere bedrijven schuldig aan. Dat er op een humane manier met dieren om moet worden gegaan, ja, inderdaad! Dierenmishandeling door het CETA verdrag wordt hier verder mee gestimuleerd, controle ho’ maar.

   En waar is de partij voor de dieren? Och ja, ze doen immers ook niets aan Halal slachten, typisch!

 2. Tuinieren is levensgevaarlijk geworden. In de buurt van een boerderij loop je covid op. Koffie drinken veroorzaakt bloedklonters.
  Grijns….. inderdaad…..het tapijt is te klein geworden om er de rotzooi onder te vegen. Je struikelt over de berg die er onder ligt.
  Er mag gerust wat veranderen in onze voedselconsumptie. Mijn kinderen hebben nog nooit een stuk vlees gegeten, en ze komen niets te kort.
  Nee…..de boeren zijn niet alleswetend, maar jullie commentatoren ook niet.
  Dat we straks voor het vraagstuk…..hoe verder…… komen te staan is een feit. Maar de boeren demoniseren omwille het gegeven dat ze massaal in opstand komen is net zo verwerpelijk als wat de deep state aan het doen is.
  Word ff wakker. De verandering moet ergens beginnen. Jullie gekanker op de boeren levert daar geen bijdrage aan.

  • Deels met je eens, maar de boeren zijn alleen met eigenbelang bezig em helpen de psychoclub met deze actie…
   Vergeet niet dat de al tig jaar zwaar gesubsidieerd rondrijden en onmogelijke financieringen door banken aan hen verstrekt zijn.

   Wat wel helot?
   Niets vrees ik want nu bekend is waarom mensen dood neervallen staat de kudde straks weer braaf in de rij voor de volgende shot.

   Ik snap niet dat ee zo lang dierenleed voor proeven nodig was, niets werkt beter dan medisch gif op de tweebeners zelf uit te testen.
   Interessant hoeveel meuk een gemuddeld lijf nog aankan.

   • Beste Ab.
    De boeren hebben nooit anders gedaan dan voedsel produceren.
    Stalin stelde dat oorlogen worden gewonnen door leraren/schoolmeesters. als je diens programma’s vaststelt…..zoals al jaren door de hoerenkast wordt uitgevoerd…. en er onder dat deel van de bevolking de behoefte al bestaat om in hun eigenwijsheid te willen schoolmeester en, dan is het aanleveren van een cursus begrijpend kijken bij een stapel boeken…..en dat verplicht stellen….tsja…..
    Hoe programmeer je een bevolking.
    De boeren hebben hun dingen op scholen meegekregen, net als schoolmeesters. Punt, en als je dat als verdomde betweter hebt geleerd aan te sturen in een regering….tjo….dan heb je dus macht.
    Niet de boeren zijn de schuld. We hebben dit in blind vertrouwen laten gebeuren, en critici zoals jij en ik mochten ….konden…..niet gehoord worden. Als je onderdeel uitmaakt van de volgers, en vergeleken wordt met een stom schaap…..dan ga je heus wel in de ankers .
    Laat die woede van je los.
    Je bent veel meer dan een lijntje leven van a naar b. Als je kennis van de kracht van je zijn opraapt kun je veel meer zijn dan tierend van woede op Internet.
    Met die intense woede hou je jezelf gevangen in die deep state-val.
    We zitten in een overgangstijdperk, en het einde van een 26000-jarige cyclus. Het oude zal moeten wijken voor het nieuwe, en dat oude wil dat niet. Dat heeft zichzelf macht gecreëerd door mensen op te stoken als briketten, genietend van de warmte die dat opleverde. Door oorlog te voeren voed je alleen maar die helse machine.
    Dit internetgekloot is verslavend als de hel zelf….heb mezelf daar ook een paar jaar in verloren……en ben hier alleen nog maar aan het prikkelen in de hoop dat alle beetjes helpen.
    Er bestaan maar twee primaire emoties. Liefde en angst…..woede en controle-dwang komen voort uit angst. De hele deep state, Inc alle regeringen, drijven daar op…..en zullen je woede gebruiken voor zichzelf.
    Het moeilijkst van alles is omgaan met die paradoxale begrippen.
    Je creëert je eigen werkelijkheid.
    Hou je goed.

 3. @Inhetmeer,

  De discussie gaat alsmaar over het boerenbedrijf. Maar waar het werkelijk over gaat is dat boeren zonder enige vorm van recht worden ontdaan van hun bedrijf…
  Het zijn nu de boeren en binnenkort de burgers die hun huis verplicht moeten delen met asielzoekers en hen als inwonende vreemden op eigen kosten moeten onderhouden.
  Ook zijn bewoners hun huis inmiddels uitgezet om plaats te moeten maken voor asielzoekers.
  Dat is de KERN waarom boeren protesteren en velen doorzien de dictatuur van de overheid helaas niet in het boerenprotest.
  Burgers moeten daarom volledig achter de boeren staan, want het is vijf voor twaalf voor NL boeren EN burgers aangaande hun bezit…

 4. Een OORLOG tegen de boeren betekent een OORLOG tegen het volk..!! Precies daarom moeten wij als “burgers “dus de boeren steunen..!! ZIJ halen de kolen voor ons als burgers nu letterlijk uit het vuur..

  • Ach nee toch. 90% is voor de export. Het kan best een paar tandjes minder met de dierenbeulerij in ons land. Moedervarkens levenslang in ijzeren kooien van 1 x 2 meter opsluiten (bijvoorbeeld). En als ze dan eindelijk naar de slacht gaan worden ze daar getrapt, geslagen enz. Boeren in het algemeen geven geen ene flikker om hun dieren. Weleens gezien wat ze met stierkalfjes doen? Voor mij mogen al die dierenbeulen opzouten en alleen de bioboeren overblijven.

 5. Bravo , voor de prachtige reacties , die hier boven geschreven zijn . Het is de zuivere waarheid ! We worden , nu al sinds het met de Covid virus is begonnen , gemanipuleerd , door een groep met psychologique personen die heel gerafineerd , de mensen naar hun toe lokken . Jaren van te voren hebben ze alles wat nu gebeurd voorbereidt , terwijl we allemaal in slaap waren en niet zagen , hoe ze ons door een zogenaamd betere levensstijl , het veroorloofde om steeds meer te bezitten als ” de rijke mensen ” en we zo in deze valkuil zijn terecht gekomen . Een mooier huis , of auto als de buurman (vrouw) enz. Gevolg dat we als Panurge schapen alles zijn gaan slikken en het afschuwelijke resultaat zien we nu . Veel boeren zijn er ook in gevallen , door steeds meer groot materiaal te kopen? Verplicht om de konkurentie , te kunnen de baas blijven . Ik heb de oorlog van 1940-44 mee gemaakt in een verzetsfamilie en vind veel vergelijknis met de huidige toestand . Laten we wakker worden en “STOP” zegegn . Er is een gezegde voor Dr Alber Schweitzer geweest : Il est minuit Dr Schweitzer “! Het is middernacht Dr Schweitzer ” Dit geld nu ook voor ons en die na ons kunnen leven en waar wij verantwoordelijk voor zijn ! STOP , wij hebben begrepen , dat we bedrogen zijn . STOP voor het te laat is . “Op slapers wordt toch wakker , …het is hoog tijd !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in