Dankzij de royale staatsoverdrachten hoeft de jonge Afrikaan in deze video zelf geen flessen te verzamelen. Maar dat weerhoudt hem er niet van om een noodlijdende persoon die al heel lang in Duitsland woont als een stuk vuil te behandelen. De arme man heeft waarschijnlijk zijn hele leven gezwoegd om nu zijn magere pensioen te moeten aanvullen met statiegeldflessen.

Via Politikstube

Kijk: Angela Merkel zegt: “We moeten accepteren dat vluchtelingen meer crimineel zijn”

Terugroeping - levensgevaar! Coronamondkapje-fabrikant waarschuwt voor giftige bestanddelen

5 REACTIES

 1. Sorry hoor,
  zelf sta ik aardig aan de rechterkant en heb een hekel aan BLM en de MSM en wat er nu gebeurd.
  Maar ik moest lachen, het komt op mij over als kattenkwaad.

  • Zelfs onder de noemer ‘kattenkwaad’ valt deze actie te categoriseren als een vooropgezette respectloze aanranding waardoor het slachtoffer naar alle waarschijnlijkheid zowel mentale als fysieke trauma heeft opgelopen. In mijn opinie verwarren mensen die een actie als deze als ‘kattenkwaad’ bestempelen fictie, zoals in tekenfilms, en werkelijkheid met elkaar en/of heeft men er een gewoonte van gemaakt om de humor in te zien van ‘Tell A Vision’-series zoals Bloopers; Candid Camera, enz. Over ontgroening-ceremonies op bepaalde universiteiten nog niet gesproken, maar daaraan zal de dader in dit filmpje niet onderhevig zijn geweest. Hersenloos. Dit ‘kattenkwaad’ valt onder de noemer ‘Evil’. Het Kwaad kent vele gradaties en kleuren zijn daarbij van geen enkele relevantie.

   • Alsjeblieft, stel je niet zo aan. Je lijkt de auteur wel. Meneer zat al met z’n armen in de bak, wat aangeeft dat hij de flessen al kon aanraken en dus niet zo heel hoog viel, als je het überhaupt “vallen” kan noemen.

    Vind de borderline-fascistische tekst die over dit filmpje geschreven is walgelijker dan de daad zelf, om het in de woorden van mr de auteur uit te drukken.

 2. Het zijn laag-bewusten en die hadden we nodig in Europa om hier het hoog-bewustzijn naar beneden te krijgen. Allemaal onderdeel van het uitroeien van de blanken. De bewust geregisseerde instroom van bruine en zwarte moslims (want dat zijn het) moet de blanken wegvagen… door blanke meisjes en vrouwen te bezwangeren en de blanken te vervangen door een gekleurd ras.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here