Dankzij de royale staatsoverdrachten hoeft de jonge Afrikaan in deze video zelf geen flessen te verzamelen. Maar dat weerhoudt hem er niet van om een noodlijdende persoon die al heel lang in Duitsland woont als een stuk vuil te behandelen. De arme man heeft waarschijnlijk zijn hele leven gezwoegd om nu zijn magere pensioen te moeten aanvullen met statiegeldflessen.

Via Politikstube

Kijk: Angela Merkel zegt: “We moeten accepteren dat vluchtelingen meer crimineel zijn”

  Vaccinatie-arts ervaart vaccinsterfgeval in eigen praktijk - "Ik heb nog nooit een vaccin meegemaakt met zo veel bijwerkingen"
Vorig artikelVeroordeeld tot deportatie voor doodsverkrachting – maar Abdi, 38, is nog steeds in Zweden en druk bezig met het plegen van nieuwe misdaden
Volgend artikel34% van de Amerikanen denkt dat een tweede burgeroorlog ‘waarschijnlijk’ is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Sorry hoor,
  zelf sta ik aardig aan de rechterkant en heb een hekel aan BLM en de MSM en wat er nu gebeurd.
  Maar ik moest lachen, het komt op mij over als kattenkwaad.

  • Zelfs onder de noemer ‘kattenkwaad’ valt deze actie te categoriseren als een vooropgezette respectloze aanranding waardoor het slachtoffer naar alle waarschijnlijkheid zowel mentale als fysieke trauma heeft opgelopen. In mijn opinie verwarren mensen die een actie als deze als ‘kattenkwaad’ bestempelen fictie, zoals in tekenfilms, en werkelijkheid met elkaar en/of heeft men er een gewoonte van gemaakt om de humor in te zien van ‘Tell A Vision’-series zoals Bloopers; Candid Camera, enz. Over ontgroening-ceremonies op bepaalde universiteiten nog niet gesproken, maar daaraan zal de dader in dit filmpje niet onderhevig zijn geweest. Hersenloos. Dit ‘kattenkwaad’ valt onder de noemer ‘Evil’. Het Kwaad kent vele gradaties en kleuren zijn daarbij van geen enkele relevantie.

   • Alsjeblieft, stel je niet zo aan. Je lijkt de auteur wel. Meneer zat al met z’n armen in de bak, wat aangeeft dat hij de flessen al kon aanraken en dus niet zo heel hoog viel, als je het überhaupt “vallen” kan noemen.

    Vind de borderline-fascistische tekst die over dit filmpje geschreven is walgelijker dan de daad zelf, om het in de woorden van mr de auteur uit te drukken.

    • je weet ook niet of die man mobiel genoeg is, hij kan verwondingen aan zijn gezicht hebben opgelopen, maakt niet uit of hij er al met zijn armen in zat, of het nu hoog is of niet, heeft totaal geen waarde, hij stond nog met beide voeten op de grond, dus lijkt het me niet dat hij er zo ver in zat, ik zou dat achterlijk zwart gespuis zijn gezicht kapot slaan op al dat glas en jij zal het vreten ook, uw reactie Guus, vind ik heel zwak, hoe zou jij het vinden als men dat bij jou zou doen, zou je dan ook zo reageren ?

 2. Het zijn laag-bewusten en die hadden we nodig in Europa om hier het hoog-bewustzijn naar beneden te krijgen. Allemaal onderdeel van het uitroeien van de blanken. De bewust geregisseerde instroom van bruine en zwarte moslims (want dat zijn het) moet de blanken wegvagen… door blanke meisjes en vrouwen te bezwangeren en de blanken te vervangen door een gekleurd ras.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in