Neuroloog van DARPA en hoofd van het Neuroethics Studies Program aan de Georgetown University, Washington DC, Dr. James Giordano, die ook wapenexpert is, begon zijn presentatie op de militaire academie van West Point NY met de woorden: “De hersenen zijn en worden het slagveld van de 21e eeuw. Einde verhaal.”

DARPA staat voor Defense Advanced Research Projects Agency, een denktank van het Pentagon.

Dr. Giordano vertelt hoe gerichte energie bewapend kan worden en al wordt. De hersenen van individuen kunnen worden gericht met microgolven, het type 5G en binnenkort 6G, waarvan je overal antennes als paddenstoelen uit de grond ziet schieten schrijft Peter Koenig.

Ze vertellen je dat het is om je internet en steeds geavanceerdere computers en smartphones sneller te maken, met meer bereikcapaciteit – en om de digitalisering vooruit te helpen.

Dit kan allemaal tot op zekere hoogte waar zijn, maar de echte reden achter deze microgolftorens is om JOU, het individu, als doelwit te nemen.

Waarom? Uit andere bronnen weten we dat de Vierde Industriële Revolutie in volle gang is.

Klaus Schwab, de eeuwige CEO van het World Economic Forum (WEF), publiceerde zijn boek “Shaping the Fourth Industrial Revolution” al in 2018.

Daarin schrijft hij over belangrijke onderwerpen als Embedding Values in Technologies; The Internet of Things; Data Ethics; Artificial Intelligence and Robotics; en een speciaal hoofdstuk over “Altering the Human Being”.

In dit hoofdstuk gaat Schwab in op biotechnologieën, en neurotechnologieën, transhumanisme – precies de wetenschap waar Dr. Giordano het in 2018 over had op de West Point Military Academy, en die volop in uitvoering is.

Als we de puntjes met elkaar verbinden, realiseren we ons dat het “Brein als slagveld van de toekomst” NU is en dat we ver vooruit gewaarschuwd waren. Volgens Dr. Giordano is de wetenschap van de neurotechnologieën zo’n 40 jaar geleden begonnen en hij, Giordano, maakt er al minstens 35 jaar deel van uit. Daarom zijn er overal waarschuwingen geweest, op het laatst in Klaus Schwab’s “Vierde Industriële Revolutie” (verkrijgbaar bij Amazon).

De doodscultus heeft opnieuw mensen gewaarschuwd, volgens haar “regels” – ver van tevoren, zodat ze succesvol kunnen zijn.

Waarom nemen we nooit nota van zulke waarschuwingen?

Omdat we niet geloven in zoveel ingebouwd kwaad in de mensheid? Of omdat we onze “comfortzone” niet willen verlaten, onze dystopische kijk op een “veilige wereld?” Zij weten het. En we MOETEN die grens tussen comfort en realiteit doorbreken. Zo niet, dan zijn we gedoemd.

“Als je het doelwit bent, kun je vrijwel niets doen,” zegt William Binney, voormalig technisch directeur van de NSA en klokkenluider. De NSA is de Amerikaanse National Security Agency, een van de 15 Amerikaanse inlichtingendiensten.

Als je wilt dat een demonstrant stopt met demonstreren, richt je je op zijn hersenen met ultrakorte golven.

We kennen ze nu als 5G. Je maakt ze depressief, zodat ze niet meer willen demonstreren; je maakt ze suïcidaal en het probleem is opgelost. Je doet dit zo vaak als je wilt en creëert een sfeer van depressie. Dit zijn geparafraseerde woorden van Barry Trower, ex-MI5 microgolfwetenschapper en klokkenluider.

Mr. Trower voegt eraan toe dat microgolven op laag niveau allerlei soorten kanker en leukemieën kunnen veroorzaken en gaat er verder op in dat de Britse regering, plus eigenlijk alle Angelsaksische regeringen, de afgelopen 40 jaar tegen hun volk hebben gelogen, niet alleen om de hoge winsten van deze “industrieën des doods” te beschermen, maar misschien nog wel belangrijker om het kwaadaardige doel van totale bewaking en onderwerping dat ze hebben gepland niet te onthullen.

Vandaag de dag zien we geleidelijk wat dit “plan” inhoudt.

Door middel van “Elektronische Telepathie”, voegt Trower eraan toe, zijn we in staat om de hersenen te controleren. Als de technologie op een bepaald moment voorzag dat er minuscule, nauwelijks zichtbare chip-implantaten in de hersenen nodig waren om elektronisch toegang te krijgen tot het denken van individuen – vandaar het hoogmagnetische grafeenoxide in veel van de covid vaccin-injecties – dan is dit misschien niet langer nodig.

  Geloof het of niet!

Met andere woorden, we zijn allemaal kwetsbaar – gevaccineerd of ongevaccineerd – voor interferentie van het brein door de wereldwijde dekking van 5G korte golven. En het ergste is dat we het misschien niet eens merken als het ons “raakt”.

Gedachtenmanipulaties kunnen vele vormen aannemen. Eén ervan is dat mensen fysiek stemmen horen – het is niet zo dat mensen zich stemmen inbeelden, maar ze kunnen fysiek stemmen horen… het kan van alles zijn, alles wat je wilt horen of waar je bang voor bent om te horen, engelenstemmen of duivelse stemmen; om de woorden van neurowetenschappers te herhalen.

Deze technologie is mogelijk toegepast op het personeel van de Amerikaanse ambassade in Havana, voor het eerst gemeld door personeel van de Amerikaanse en Canadese ambassade in Havana, Cuba. Het zogenaamde Havana-syndroom van 2016. Dit is mogelijk een cluster van idiopathische symptomen die vooral in het buitenland worden ervaren door Amerikaanse overheidsfunctionarissen en militair personeel. De symptomen variëren in ernst van pijn en suizen in de oren tot cognitieve stoornissen.

Het Havana-syndroom is nu blijkbaar ook gemeld door personeel van de Amerikaanse ambassade in China.

DARPA sloot in 2011 / 2012 een aantal contracten met de Universiteit van Californië voor wat “elektronische telepathie” wordt genoemd, om de hersenen van mensen op afstand te kunnen monitoren en te bepalen wat ze denken.

Onder een apart contract moest de universiteit onderzoeken of het mogelijk was om signalen naar de hersenen van een persoon te sturen, om hen letterlijk boodschappen te sturen die zeggen wat ze moeten denken – en doen. Dit is waar de technologie zich vandaag de dag bevindt.

Dit kan zowel in je privéleven als in je professionele leven worden gebruikt. Het betekent dat ze je nu al kunnen laten doen en gedragen zoals zij dat willen. Ze kunnen een moordenaar van je maken, een bedrieger of gewoon gehoorzaam aan bevelen die kunnen volgen.

Ik herhaal: “Wat je moet weten is dat de hersenen het slagveld van de 21e eeuw zijn en zullen worden,” zegt Dr. James Giordano, neuroloog bij DARPA, tijdens zijn toespraak op het Modern War Institute in West Point NY.

Het is belangrijk om te onthouden, vooral omdat we meer aandacht moeten besteden aan onze omgeving, aan het gedrag van mensen, dan we gewend zijn. We kunnen er veel lessen uit trekken. Zodat we verder kunnen gaan en het gebied van het verbinden van de punten kunnen uitbreiden.

In de video hieronder zie je een grafiek die aangeeft dat Neuroscience, Neurotechnology in de Narcotics and Special Investigation Division (NSID), onderdeel van DARPA, “Valid, valuable and already in NSID use since 2014” is.

De technologie zou gebruikt kunnen worden om je aan te zetten tot het plegen van massamoord. Worden sommige van de “plotselinge en onverwachte” massaschietpartijen op scholen en winkelcentra veroorzaakt door dergelijke mechanismen?

Dat is goed mogelijk, want in de meeste gevallen wordt de schutter niet opgepakt en voor de rechter gebracht, maar onmiddellijk ter plekke gedood door de politie, omdat hij zich anders zou kunnen herinneren wat er met hem is gebeurd en het geheim zou kunnen onthullen in de rechtszaal, het NSID-gebruik van de hersenen als slagveld. In de meeste gevallen zegt de politie gewoon dat de “dader” bekend was bij de politie en/of al een strafblad had. Dit is om te verhullen dat je niet verder hoeft na te denken.

Waarom doen ze dit? Zij zijn de “monsters”, die niet eenvoudig mensen genoemd kunnen worden.

Om terreur te creëren, constante angst, om je scherp te houden. Om je te laten wennen aan terreur en geweld, omdat er erger, veel erger aan zit te komen, als ze hun zin krijgen. En wij gehoorzamen gewoon, worden depressief en passief, in plaats van eensgezind en vreedzaam in opstand te komen, maar de heerschappij van enkelen over ons, de velen, krachtig af te wijzen.

  Blobocracy

Vreemd genoeg geeft de Vierde Industriële Revolutie niet één geldige reden waarom alle digitalisering, transhumanisme, totale controle van de mensheid goed is voor de mensheid en voor Moeder Aarde; noch de Grote Reset, noch de VN Agenda 2030.

We moeten een einde maken aan dit misbruik van de mensheid, de menselijke onderwerping ten gunste van enkelen. We kunnen dat bijvoorbeeld doen door collectief en solidair de 5G / 6G antennes uit te schakelen; door zoveel mogelijk weg te blijven van gevaccineerden, van medicatie die je hersenactiviteiten verandert, zoals het veroorzaken van depressie en extreme vrolijkheid. Blijf uit de buurt van reguliere medicijnen en vooral van kortegolfantennes.

Onthoud dat bange mensen gemakkelijker gemanipuleerd worden. En dat is een van de einddoelen, om je te manipuleren volgens hun wil.

De DARPA-expert Giordano, die ook een vooraanstaand wetenschapper is op het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Service – dat spreekt voor zich – heeft het ook over niet-invasieve technologieën, zoals het zogenaamde “N3-programma”, het neurochirurgische, neuromodulatie- en narcotica-programma.

“Het idee is om elektroden van minimale grootte in je hersenen te plaatsen, voor slechts een minimale interventie om te kunnen lezen en schrijven in de hersenfunctie. In realtime. Op afstand….. beïnvloeden op manieren die kinetisch en niet-kinetisch zijn de houdingen, overtuigingen, gedachten, emoties, activiteiten; kijk naar de kracht en gereedschappen die hersenwetenschappen zich veroorloven.”

Dit was het niveau van de wetenschap in 2018, toen Dr. Giordano zijn beruchte toespraak hield op West Point. In de tussentijd heeft de neurowetenschap een sprong voorwaarts gemaakt, zodat implantaten niet langer nodig zijn.

Ex-MI5 microgolfwetenschapper Barry Tower legt uit hoe ze een doelwit vernietigen. Hij zegt,

“Als je een specifieke psychiatrische ziekte wilt veroorzaken, zou je de microgolfstraal altijd op een specifieke klier moeten richten, of een specifiek deel van de hersenen, of een oog, of een hart…”. En er is niets wat je kunt doen. “Als dat niet werkt, kunnen ze altijd de FBI sturen, een foto nemen en je dan op een andere manier uitschakelen.”

Inlichtingendiensten, zelfs die binnen regeringen, worden met behulp van hun algoritme-ondersteunde surveillance-instrumenten zo machtig dat ze ontsnappen aan de grenzen van de staat waarvoor ze werken, onafhankelijk worden en de staat controleren die hen zou moeten controleren.

We bewegen ons in sneltreinvaart naar een Nazi-Stasi-staat die we zien aankomen, maar niet in staat zijn om er iets tegen te doen, omdat we niet met elkaar verbonden zijn, we worden apart gehouden als individuen, met onze kleine individuele voordelen en speciale traktaties – die ons aan de leiband houden, doelbewust weg van vereniging met anderen.

“Stasi” – voor degenen die te jong zijn om het zich te herinneren, is een informele term om het Oost-Duitse ministerie van Staatsveiligheid te beschrijven.

Dit beïnvloedt niet alleen de Verenigde Staten, maar landen over de hele wereld, vooral de westerse wereld, die nog steeds van plan is HET Imperium te blijven, opkomend in een Eén Wereld Orde (OWO).

Dit kan alleen gebeuren met (i) een massaal gereduceerde bevolking, om het verzet te verminderen; (ii) met een doodsbange bevolking; en uiteindelijk (iii) met de overlevenden getransformeerd in makkelijk manipuleerbare transmensen.

Hoe dat in zijn werk gaat, wordt heel goed gedemonstreerd in de video hierboven. Hieronder staat een beknopte, maar even expliciete versie (23 min. video).

Is dat de toekomst die ons te wachten staat?

Het lijkt er wel op, vooral omdat de meeste mensen, misschien wel 99,999% van de mensen, geen idee hebben en volkomen kwetsbaar zijn, maar als zodanig perfecte proefkonijnen voor proeven, om hun “hersenslagveld” als het ware te perfectioneren.

  PUREBLOOD HEKSENJACHT: Britse politici willen dat politie "ongevaccineerde mensen" toevoegt aan terrorism watchlist

Dit is geen leven dat het waard is om geleefd te worden. Maar zelfmoord is niet het antwoord. Integendeel, door onder dit duivelse systeem uit te stappen, dat openlijk wordt gepromoot door het World Economic Forum (WEF) met “The Great Reset”; de WHO, met de internationale QR-code-gebaseerde vaxx en reiscertificaat-slavernij; en de Agenda 2030 van de Verenigde Naties, die op één lijn kan worden gelezen met The Great Reset.

De VN, wat je misschien het minst gelooft, de VN met hun Agenda 2030, met doelen en doelstellingen die vrijwel identiek zijn aan de Reset van het WEF, is niet meer wat we allemaal geloven dat het is en waarvoor het zogenaamd is opgericht – het ondersteunen en mogelijk maken van Wereldvrede.

Dit einde van de “Peace Maker” van het VN-systeem is geleidelijk begonnen, al tientallen jaren geleden. Al sinds de “Grenzen aan de Groei” van de Club van Rome (1972), geïnspireerd door de Rockefeller Brothers, zouden de VN geleidelijk de agenda van de Grenzen aan de Groei volgen, die te maken had met massale ontvolking en – jawel – klimaatverandering.

Een hoeksteen van de verandering was de eerste Conferentie van de Verenigde Naties over Milieu en Ontwikkeling (UNCED), ook bekend als de ‘Earth Summit’, in Rio de Janeiro, Brazilië, in juni 1992. Vanaf dat moment volgden bijna jaarlijks de beruchte door de VN gesponsorde COP-conferenties (COP – Conference of the Parties).

De laatste, COP27, vond plaats in november 2022 in Egypte. De jaarlijkse herhaling van COP’s is een goed bestudeerde methode van sociale hersenspoeling, manipulatie à la Tavistock – heeft wonderen verricht. Het is vandaag de dag moeilijk om iemand onder het gewone volk te vinden die niet gelooft in de CO2-uitstotende, door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Ongeacht het bewijs van het tegendeel.

De uitverkoop van de VN aan een corrupte elite heeft een zichtbare en gigantische stap voorwaarts gezet met het begin van het Decennium 2020, d.w.z. met de VN Agenda 2030. Dit alles moet eerst in de hersenen van de meeste mensen zinken, voordat we ons zelfs maar kunnen gaan verzetten en naar een andere trillingssfeer kunnen gaan.

Maar zoals met alles wat spiritueel en dynamisch is, kan de beweging naar het Licht snel gaan als er eenmaal een kritische massa is begonnen met kritisch denken.

Verhuizen naar het Licht is wat voorspeld wordt voor 2023 / 2024. In geen geval moet deze voorspelling worden opgevat als een “achterover leunen” en kijken wat er gebeurt aanmoediging. VRIJ zijn is alleen een recht als we het verdedigen en ervoor vechten. Laten we geen ruimte laten voor duivelse verleiding.

Voordat we naar buiten kunnen treden, moeten we deze duivelse “Illuminati” methoden herkennen en er eensgezind tegen opstaan.

Dit schrijven gaat over het verspreiden van deze informatie over de “hersenen als het huidige en volgende slagveld”. Velen zullen het zo ver van hun huidige denkpatroon vinden afstaan, dat ze alleen maar vol ongeloof hun hoofd zullen schudden, of zulke feiten en nieuws “misinformatie” zullen noemen. Velen van ons zijn daar geweest. Het maakt niet uit. We moeten de aanval met de waarheid voortzetten.

Het aantal mensen dat zelf begint na te denken groeit; het aantal mensen dat tot dezelfde conclusies komt, dat we geknecht worden door een kleine maar machtige elite, en het bewijs dat het de hoogste tijd is om aan deze slavernij te ontsnappen, is overweldigend.

Inderdaad, het tijdperk waarin ons brein het volgende slagveld is moet met alle kracht bestreden worden.

We willen geen enkel slagveld. We willen VREDE.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Voormalig Maleisische premier waarschuwde de wereld voor DEPOPULATIEPLAN door globalisten in 2015 toespraakVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelElon Musk zegt dat Microsoft levensechte Skynet AI ontwikkelt om “elk facet” van het menselijk leven te beheersen
Volgend artikelBelegering van Avdiivka – Kijk: Russische tank dwingt Kievse troepen zich terug te trekken – Vrouwelijke Oekraïense soldaat doodsbang in de loopgraven – Moskou schiet nu ook met clustermunitie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het ego is te programmeren en dus te hacken. Het hart is niet te hacken. Daarom doet de elite alles om te zorgen dat iedereen de hele dag 24/7 levenslang in het hoofd is. Ze zorgen dat wij permanent moeten nadenken, zodat we in onze gedachten (ego’s) leven, zodat we hackbaar blijven… want zodra mensen uit hun hart gaan leven, worden ze onhackbaar. Egoïsme is de echte pandemie, dmv egoïsme hebben ze ons gehackt. Het ego doet alles om te consumeren en te nemen, dus voor geld doet het ego/de egoïst ALLES.

 2. “Het brein is het slagveld van de toekomst. Het verklaarde doel van het WEF is “het veranderen van het menselijk wezen”

  Slagveld?

  De meeste breinen hebben zich al vaak onbewust overgegeven aan het WEF-Regime, wordt inderdaad alleen maar erger, vrijwillig in een rij staan om een chip in je knar te laten implanteren, Beatrix had toch ook een afstandsbediening van Klaus in der handen.

  • @Adriaan…

   Volgens mij heeft Maxima (wat voor een pauper vernoemt zn kind in hemelsnaam naar een Nissan) ook zo’n afstandbediening van Wimlex.

   • LHsto

    Ja ook een telg uit een satanische familie de huidige Jezuïeten Paus is/was een huisvriend, door onverkwikkelijke zaken heeft de zus van Maxima zelfmoord gepleegd of gewoon uit de weg geruimd, net zoals de off piste skiënde Prins, hetzelfde laken en pak.

    • Inès Zorreguieta is op 06.06.2018 gezelfmoord op 33-jarige leeftijd, omdat ze uit de school wilde klappen over de satanische praktijken van de cabalfamilie Zorreguieta en andere duistere families.
     In de voorafgaande zin komen drie meestergetallen voor: 66, (2 + 1 + 8 =) 11 & 33.

    • Het volk heeft gekozen en is voor het uit moorden van mensen zij wisten dat het WEF niet het goede met de mensheid voor hadden , maar de sukkels want zo mogen wij het volk inmiddels wel noemen heeft wederom de macht bij de rijken en de linkse neer gelegd het volk heeft gekozen voor de dood .

 3. Buig niet,maar breek.
  Zwijg niet maar spreek.
  Kniel niet,sta recht.
  Vlucht niet,maar vecht!

  Dit doet me een beetje denken aan de boeken die Isaac Asimov schreef in de vorige eeuw.
  Gewoon de energiecentrales platgooien,hoogspanningsmasten saboteren.
  We zullen zien en gaan het meemaken.
  Helaas.

  • Mede door een lezing van de Amerikaanse architect & lid van AE911 Richard Gage voor het Studium Generale van de TU Delft is universitair hoofddocent Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek Coen Vermeeren op een hele smerige manier weggewerkt.

 4. Of je nu gelooft dat de technologie bestaat, of dat ze deze wetenschap kunnen implementeren, of wat de overwegingen daarvan zouden moeten zijn, is totaal niet relevant.

  ‘We willen geen enkel slagveld. We willen VREDE.’
  Net zoiets als ‘alles is liefde’.
  ..Okay!?

  “We kunnen nanowetenschap gebruiken om veel betere medicijnen te maken om ze in de hersenen te krijgen waar ze heen moeten.

  Ik kan nanowetenschap en nanotechnologie creëren om bepaalde medicijnen door de prolifererende barrière te leiden, de bloed-hersenbarrière en de bloed-hersenrug-vloeistofbarrière, dus ik krijg deze dingen waar ze heen moeten.

  Maar ik kan nanodeeltjes ook heel willekeurig benutten. Het idee hier is dat ik zoiets kan krijgen dat hoog CNS (centraal zenuwstelsel) samenklonteringsmateriaal wordt genoemd en dat essentieel onzichtbaar is voor het blote oog en zelfs voor de meeste scanners, omdat het zo klein is dat het selectief door de meeste filterporositeitsniveaus gaat. Deze worden vervolgens ingeademd via het neusslijmvlies of geabsorbeerd via het mondslijmvlies, ze hebben een hoge affiniteit voor het CZS, ze klonteren samen in de hersenen of in het vaatstelsel, en ze creëren in wezen wat lijkt op een hemorragische diathese, met andere woorden een aanleg voor bloedingen of een verstoppingspredispositie in de hersenen.

  Wat ik heb gedaan, is dat ik een beroerte veroorzakende middel heb gemaakt.

  En het is heel, heel moeilijk om toekenning en bevoegdheid te krijgen om dat te doen.

  Ik kan dat op verschillende niveaus gebruiken, van het individu tot de groep, zeer storend. En in feite is dit een van de dingen die tot op zekere hoogte is overwogen en onderzocht door mijn collega’s in de NAVO en voor degenen die aan het ergs.. werken aan het gebruik van neurobiologische wetenschappen om ontwrichting van de bevolking te veroorzaken. Zeer, zeer bezorgd over het potentieel voor deze nanodeeltjesagentia als CZS-aggregerende middelen om neurale verstoring te veroorzaken, hetzij als hemorragische en vasculaire verstoringen of als werkelijke neurale netwerkverstoringen omdat ze interfereren met de netwerkeigenschappen van verschillende neurale knooppunten en systemen in de hersenen.”
  -Dr. J. Giordano

  Lawrence Livermore National Laboratory’s Center for Global Security Research (CGSR) sponsorde deze lezing getiteld “Brain Science from Bench to Battlefield: The Realities – and Risks – of Neuroweapons” door Dr. James Giordano op 12 juni 2017

  https://www.youtube.com/watch?v=aUtQbriWt64 – rond min.45
  (DISCLAIMER: The opinions expressed here do not represent LLNL or the U.S. government.)

  ‘The report “Rebuilding America’s Defenses” (2000) produced by the neocon PNAC group specifically mentions race-specific bioweapons as a “politically useful tool”:

  Therefore, it will be necessary to undertake a two-stage process of transition [..] and true transformation – when the results of vigorous experimentation introduce radically new weapons, concepts of operation, [..] And advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool.’

  Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources for a New Century | A Report of The Project for the New American Century – September 2000, p.59/60

  ‘There is no peace with the wicked.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in