Ondanks de dystopische inspanningen van zijn eigen bedrijven, beschimpt miljardair Elon Musk, goeroe op het gebied van elektrische voertuigen (EV) en hypocriet social media icoon, Microsoft om zijn plannen voor kunstmatige intelligentie (AI).

Een nieuwe Microsoft AI-chip genaamd “Maia” is klaar om de hoeksteen te worden van de ontluikende AI-infrastructuur van het bedrijf, die concurreert met die van Musk, vandaar zijn kritiek daarop, schrijft Ethan Huff.

Maia, zo wordt ons verteld, zal kunstmatige algemene intelligentie (AGI) naar “elk facet” van het menselijk leven brengen. AGI verschilt van de geïsoleerde AI-toepassingen die veel mensen nu kennen doordat het verondersteld wordt werkelijke “intelligentie” te vertegenwoordigen zonder menselijke input, d.w.z. ChatGPT.

“ChatGPT en MidJourney AI zijn coole, nieuwe toepassingen, maar ze functioneren alleen binnen een specifiek domein – een AGI lijkt meer op de sciencefictioncomputers die we hebben gezien in de Terminator-franchise,” legt Wlt Report uit.

Het is waarschijnlijk vanwege de oorspronkelijke banden van miljardair en eugenetist Bill Gates met Microsoft dat het bedrijf nu een makkelijk doelwit is voor Musk, die probeert conservatieven het hof te maken door hen te laten geloven dat hij op de een of andere manier anders is dan zijn concurrenten.

Heeft Musk gewoon een hekel aan concurrentie?

Musk beweert tegenwoordig alleen nog maar over vrijheid te gaan, en zijn visie is dat Microsofts Maia AI-platform gebruikt zal worden om het volk nog meer vrijheid te ontnemen.

“Yikes!” schreef Musk in een tweet waarin hij wees op de 50 miljard dollar die Microsoft jaarlijks uitgeeft aan datacenters om Maia en andere soortgelijke projecten te ondersteunen.

  WEF zegt dat het tijd is om seks en huwelijk met dieren te legaliseren om inclusie te bevorderen

“Microsoft heeft onze infrastructuur opnieuw ontworpen met een end-to-end systeembenadering om te voldoen aan de unieke AI- en cloudbehoeften van onze klanten,” zegt Scott Guthrie, Vice President van de Cloud en AI Group bij Microsoft, over het project.

“Met de lancering van onze nieuwe AI Accelerator, Azure Maia, en cloud native CPU, Azure Cobalt, naast onze voortdurende partnerschappen met siliciumleveranciers, kunnen we nu nog meer keuze en prestaties bieden.”

De twee op maat ontworpen chips en geïntegreerde systemen die Microsoft Ignite heeft ontwikkeld – de Microsoft Azure Maia AI Accelerator, geoptimaliseerd voor AI-taken en generatieve AI; en de Microsoft Azure Cobalt CPU, een Arm-gebaseerde processor ontworpen om general purpose compute workloads te draaien op de Microsoft Cloud – vertegenwoordigen de toekomst van Microsoft, volgens een recente aankondiging.

“De chips vormen een laatste puzzelstukje voor Microsoft om infrastructuursystemen te leveren – die alles omvatten van siliciumkeuzes, software en servers tot racks en koelsystemen – die van boven naar beneden zijn ontworpen en kunnen worden geoptimaliseerd met interne en klantworkloads in het achterhoofd,” aldus het bedrijf.

“De chips zullen begin volgend jaar beginnen uit te rollen naar de datacenters van Microsoft en in eerste instantie de diensten van het bedrijf aandrijven, zoals Microsoft Copilot of Azure OpenAI Service.”

Satya Nadella, voorzitter en CEO van Microsoft, zegt dat de samenwerking van zijn bedrijf met OpenAI een groot deel uitmaakt van de “product roadmap” en dat de nieuwe leiding van de divisie, onder leiding van Emmett Shear en de onlangs aangenomen Sam Altman en Greg Brockman, zullen helpen om de AI-toekomst van Microsoft tot een succes te maken.

  Er gebeurt veel meer achter de schermen dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen...

“Hoeveel heeft Bill (Gates) op tafel moeten leggen om zijn dromen over wereldheerschappij en ontvolking via AI in leven te houden?” vroeg Kim Dotcom in een sceptische tweet.

“Mijn vrouw heeft een nicht die voor Microsoft werkt. Ze zegt dat alle extraatjes op kantoor (drankjes, snacks, lunches) zijn geschrapt en dat onnodige uitgaven, waaronder alle behalve noodzakelijke reizen voor leidinggevenden, zijn beperkt,” voegde een commenter op een verhaal over dit alles toe aan het gesprek.

“Ze was niet specifiek over details, alleen dat alle beschikbare middelen worden gepompt in AI-inspanningen bij Microsoft.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Elon Musk vernedert BBC-verslaggever in interview – Videoclip compilatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël heeft de reputatie van Israël veel erger beschadigd dan zijn vijanden ooit hebben gedaan
Volgend artikelHet brein is het slagveld van de toekomst. Het verklaarde doel van het WEF is “het veranderen van het menselijk wezen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Elon Musk, waar ik geen fan van ben, heeft i.i.g in een aantal zaken grotendeels gelijk.
  A.I. moet aan minstens net zulke strenge regels onderworpen worden als kernsplitsings-techniek, zoal ook Pres. Putin zegt.

 2. The Next 911 Predictive Programming Terminator

  eerst film kijken ———-https://youtu.be/rwMaVx8Ub-8

  Wetenschappers hebben een smeltvloeistofrobot uitgevonden die uit een kooi kan ontsnappen. Het uitgangspunt is de film “Terminator Judgment day” Gefilmd in 1991. Het geeft door vele elementen de verwoesting van de torens van het World Trade Center in NYC aan. Het vervolg van Termiator met de vernietiging van NYC en de komst van de Antichrist. Context: Vorige week creëerden wetenschappers de eerste metalen microbot, bestaande uit vloeibare metalen microdeeltjes die kunnen worden gestuurd en hervormd door externe magnetische velden. In alle opzichten vergelijkbaar met wat wordt getoond in “Terminator” De robot was te zien als onderdeel van een onderzoek naar metalen microdeeltjes, bekend als magnetoactieve faseovergangsmaterie, die kunnen transformeren, snel kunnen bewegen, gemakkelijk kunnen worden bestuurd en vele malen hun eigen lichaamsgewicht kunnen dragen . De wetenschappers achter de studie, die hun bevindingen woensdag in het tijdschrift Matter publiceerden, creëerden de robot met behulp van een composiet van laagsmeltende metalen. “Dit materiaal kan vergelijkbare prestaties leveren als Terminator-2, inclusief snelle beweging en zware belasting in vaste toestand, en vormverandering in vloeibare toestand”, aldus Chengfeng Pan, ingenieur. aan de Chinese Universiteit van Hong Kong. Deze kleine robot kan smelten, uit een gevangenis ontsnappen door door beveiligde tralies te glijden en zich vervolgens hervormen tot een solide, complete taak.” Dit zijn ook tijdelijke identificatiecodes die “een nieuwe 9

  Gallium “Ga”-link? ….

  De “Ga”-religie uit Ghana, Afrika. De Ga geloven in goede en slechte geesten. De naam van “hun” scheppergod “Ataa- Naa Nyonmo dat letterlijk betekent” De god die beide is “(mogelijke verwijzing naar hermafrodiet / androgyn?) in feite “Ataa” = mannelijk & “Naa” = vrouwelijk. Nyonmo = goddelijkheid. Hun scheppende god wordt ook “Ofe” of de “eerste ooit” of “Maawu” genoemd. In hun overtuigingen kunnen de goden mensen bezitten door ze te veranderen in mediums, geleiders of priesters/priesteressen, via wie ze met mensen communiceren.

  https://africafactszone.com/ga-religion/

  https://kpakpatseweroyalfamily.wordpress.com/2011/09/07/religion-of-the-ga-people-of-ghana/

  Ga vraagt me af of het woord “Kousenband” uit de “Koninklijke orde van de GArter” van dit woord Ga komt?

  Ga voor Lady gaga, Freddie Mercury, radio gaga. De naam gaga in het Hebreeuws betekent “aanraken”, het betekent ook volgens mij “lieve schat” van het proto-Slavische wortelelement “dorg” (drag. Het doet me denken aan Gollum in de Lord of the Rings-films. De “drag” zet me aan het denken van transformatoren/transformatoren?

  Wauw! In de terminator 2-film is duidelijk te zien hoe het beest uit de zee uit de zwart-witte dambordvloer komt, terwijl de politieagent het shhh Horus-teken signaleert. Het “teken van stilte” – daar is het standbeeld in NYC “waters soul”: enorme witte sculptuur langs de Hudson River-waterloopbrug in het Newport-gedeelte van Jersey City. Het staat op 24 meter hoog. Verwijzend naar 2024?

  De robot is gemaakt van “Gallium” – Lecoq de Boisbaudran noemde het element in het verre Frankrijk (Gallië in het Latijn) en ook zichzelf, aangezien Lecoq “Haan” (de haan) betekent, wat zich vertaalt naar “Gallus” in het Latijn. Een zilverkleurige (zoals de maan of kwik/kwikzilver/Azoth) metalen haan wordt getoond op een achtergrond van een antieke kaart van Frankrijk. Uiterlijk Gallium is een zacht, zilverwit metaal, vergelijkbaar met aluminium. Aluminium is atoom nr. 13 (Satan/nimrod-rebel) met het scheikundige symbool AL, wat me doet denken aan A.Crowley’s boek van Liber AL, of het wetboek. Alum betekent “bitter zout”, wat me veel vrouw maakt die in een zoutpilaar veranderde. (Genesis 19:26) Frankrijk zou een moderne weergave van Sodom en Gomorra kunnen zijn?

  Zou dit element “gallium” in de slangenbeten kunnen zitten, naast de zwarte GOO (Graphene/Graphite) en het zal degenen die het namen in staat stellen door metalen poorten, enz. Te lopen, zoals de robot die in de video wordt getoond? Bijna alsof je van gedaante verandert in een andere vorm. Gallium heeft belangrijke toepassingen in blue-ray-technologie, mobiele apparaten, blauwe en groene LED-schermen en druksensoren voor aanraakschakelaars. Gallium-symbool = Ga (71/17 = 88-code) of 17=Q (de “Q-beweging” van troef). Het is atoomnummer is groep 31 (IIIa of boorgroep) oftewel 13 of gespiegeld = 3113 (311 code?) met atoommassa 69.723u. Het krijgt een blauwachtige tint (ik moet denken aan de avatar blauwe wezens zoals de blauwe bloed/Picts of Scotland). Gallium (Ga) doet me denken aan lady/laddy “GAGA” en Freddie MERCURY’s – “Radio Gaga”.

  Gallium doet me denken aan de gal van bitterheid. Handelingen 8:20-23. Er is ook Gollum in de heer van de ringen die dicht bij gallium klinkt.

  @2:22 Zien we de “waarschuwing 9-11” op een T-vormige brug? T voor Tammuz of T voor Th/Tav/Tau/X = Het beest en zijn merkteken. De T(terminator) -1000

  @3:46 het teken van McDonald’s (M = 13 Satan/nimrod/rebel. McDonald = een Schotse naam (Mac Dhomhnaill) die “zoon van Domhnall” betekent. De persoonlijke naam “Domhnall” is samengesteld uit de elementen “Domno” wat betekent “wereld” en “val” wat “macht/heerschappij” betekent = “wereldheerser” – Trumo zit bovenop de wereld als wereldheerser die te zien is op de beoordelingskaart op de voorkant van het economist magazine 2017 (code 88). “McDonald”-bord verwijst naar “Donald Trumo” – “I’ll be back” in 2024?
  Ik moet ook denken aan het volkslied geschreven in 1706 door Thomas (dubbelzinnig/twin) d’Urfey getiteld; Oude McDonald had een boerderij” (Kaïn de eerste boer van de aarde) de aarde bracht de boerderij.

  https://media.licdn.com/dms/image/C4E12AQFGz42Muaxw1Q/article-cover_image-shrink_720_1280/0/1520139077617?e=2147483647&v=beta&t=B_TpOskYO5YeUI-9xjX89WcWxPtUSJW3J96sQQy0FDo

  https://youtu.be/rwMaVx8Ub-8

  • Tussen 1986 en 2021 was de hoofdrolspeler van ‘The Terminator 2: Judgement Days’ uit 1991 neonazi Arnold Schwarzenegger getrouwd met een nichtje van president John F. Kennedy, Maria Shriver. Tijdens het huwelijk maakte ze met haar hand meer dan eens het teken van de bok/ ba’al/ moloch/ baphomet en ze heeft met de lolita express meegevlogen naar Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint James.

 3. Interessant artikel over muskus X. Ze willen dat het wordt verwijderd uit het hoofdkantoor van Elon in San Francisco! Let op: het is geschreven door *Dartagnan* oftewel d’Artagnan (Elon musk a traan/musketier). De man met de kap in de muskus/het masker – de nepheld, de Titan-bedriegergod van het vuur; “Prometheus” (Vulcanus/Hephaestus), Lucifer? Elon staat bekend als een “vooruitdenker” Prometheus betekent “vooruitdenker”!

  Interessant omdat in “gebarentaal” de letter “X” wordt ondertekend door je dominante hand in een vuist te houden, met de handpalm naar buiten gericht. Steek dan je wijsvinger uit en buig hem in een HAAK – Elon musk “Captain Hook”, hmmm …. de massa’s “vastgehaakt” krijgen in de bijenkorfgeest / singulariteit via zijn technologie, A.I, enz. De meesten zijn gevallen ” Haak, lijn en zinklood”! Er is zelfs een oud artikel uit 2022 waarin stond: “De vogel mag dan vrij zijn, maar Elon Musk is aas Hook, line and twitter.” Geen toeval. Bekijk de film “Prometheus” uit 2012, het verbergt hun plannen in het volle zicht.

  https://www.dailykos.com/stories/2023/7/31/2184495/-Musk-s-company-forced-to-take-down-the-obnoxious-X-sign-from-their-San-Francisco -hoofdkwartier

  Nog een Prometheus-link… er was een schip met de naam HMS Prometheus dat bestond in 1899, ook bekend als “666”! Het maakte deel uit van de Britse strijdmacht Royal Navy. Het werd verkocht in 1914.

  Code 88: Ruimte-Tijd (en de Leeuwenpoort 8 augustus/88 – HS/HH/SS)

  8 Augustus = 88 en dit wordt door sommigen geïdentificeerd als een piek energetische portaaldag. Het wordt de Leeuwenpoort genoemd omdat de zon in Leeuw staat, het sterrenbeeld afgebeeld als een Leeuw. Dit is een sterrenpoortdag, dus de Leeuwenpoort.

  Je kunt de suggestie hiervan zien in de geanimeerde logobumper van Lionsgate Films. Geschiedenis van Lionsgate-logo

  Deze Lion’s Gate-dag is Code 88. Met Code 88 bedoelen we het gebruik van het nummer om ruimte en tijd te identificeren. Je zult zien dat dit wordt gedaan in films en boeken en logo’s en andere media. Onze wereld is behangen met deze symboliek en de gedachten en gedragingen van de massa zijn beïnvloed door codes als deze.

  Soms verschijnt het nummer direct, zoals in de BTTF-filmpjes. Daar is het de beroemde snelheid die de Delorean-tijdmachine moet hebben om het tijdreisevenement te starten. Ze onthullen hun kennis van de code omdat snelheid de afgelegde afstand in de tijd is, de afstand door de RUIMTE in de tijd. Ruimte en tijd. Code 88.

  Gewoonlijk is het nummer versluierd, zodanig verborgen dat het als onderdeel van een ritueel of in symbolische magie kan worden gebruikt. Dit kan op allerlei manieren worden ingebed. Het kan verschijnen met de 8 vermomd als iets anders, zoals een letter H of S, of zelfs een hoofdletter B, of verborgen in een patroon van cirkels. De letter H = 8e letter, dus HH/SS/BB = 88, en gecombineerd kan een SH of HS 88 aangeven. Deze letterparen worden vaak gescheiden als acroniemen. Zoals met elke esoterische signalering, zal het vinden van redundantie en aanvullende symboliek onthullen wat er verborgen is. Soms zijn de 8 en 8 de tellingen van dingen in een scène, visueel of hoorbaar. Soms is de 88 ingebed in de gematria van een trefwoord. Of, kleur. Het woord, paars = Code 88.

  Code 88 is vergelijkbaar met het benutten van combinaties van de eenvoudige geometrische vormen van cirkels (tijd) met vierkanten of X of kruis (ruimte).

  Code 88 is nauw verwant aan Code NEWS, wat de esoterische inbedding is van het woord, nieuws, of het uitlichten van kranten, of nieuwsmagazines, of nieuwsberichten. NEWS is een acroniem dat in het geheim de vier hoofdrichtingen van de ruimte identificeert: Noord, Oost, West, Zuid. Toen je de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2012 in Londen zag verschijnen met alles en iedereen bedekt met nieuwsdruk, inclusief de speciaal uitgelichte Big Ben, zag je een megamassa ruimte-tijdritueel. Een kompas of een windwijzer is vergelijkbaar met Code NEWS wanneer gebruikt in een signalerende occulte context. Er is een nieuwswebsite genaamd Purple News – en nu weet je wat de kracht achter die branding is.

  Wanneer de POTUS of een andere Trump in de N.E.W.S. dat is een krachtige ruimte-tijd resonerende combo! Troef = 88

  Dus, wat zit er achter het nummer 88 dat het identificeert met ruimte en tijd, en wat maakt zijn occulte hefboomwerking zo krachtig? Door identificatie 88 op de weg van het occulte wordt toegang verkregen tot de kracht waarmee het geïdentificeerd is. Het is een dimensionaal analoog ding. Het is een “zo boven zo beneden” ding, een magisch ding, een “theurgie” ding.

  Code 88 heeft te maken met:

  Dierenriem: “Een band van de hemelbol die zich ongeveer 8 ° uitstrekt aan weerszijden van de ecliptica en die het pad van de belangrijkste planeten, de maan en de zon vertegenwoordigt.” De graden naar beide kanten, 8 en 8, of 88!

  Mercurius: De planeet heeft een omlooptijd van 88 dagen. De 88 brengt een link tot stand met zowel de planeet als de god wiens naam eraan is gegeven.
  Analemma: “Een schaalverdeling in de vorm van een acht, die de declinatie van de zon en de tijdsvereffening voor elke dag van het jaar aangeeft, vaak te vinden op zonnewijzers en globes.” Technisch gezien is die definitie voor een zonne-analemma, maar elke maand tekent de maan ook een cijfer 8. De zon en de maan volgen altijd 8 en 8 aan de hemel – 88!

  Volledige telling van sterrenbeelden: Er zijn precies 88 sterrenbeelden die “officieel” erkend zijn, een aantal dat al honderden jaren de norm is.

  Radium: Het atoomnummer van het element radium is 88. Het atoomsymbool is Ra, dat de zonnegod noemt zoals aanbeden door de Egyptenaren.

  Leeuwenpoort: Sommigen beweren dat op 8 augustus (88) de sterrenpoort de Leeuwenpoort wordt genoemd, die open is van 26 juli tot 12 augustus.

  Je kunt zien hoe dit alles zich heel bijzonder verhoudt tot ruimte en tijd.

  De principes hierachter zijn gebaseerd op een echte, legitieme basis. Het tabernakel in de woestijn maakte gebruik van het modelleren van de hemelse/aardse relaties door exacte identificatie, wiskundig, met de uitdrukking van verhoudingen en som van de nummeringen. “Na-apen.” De duivel en zijn volgelingen bootsen na wat de Schepper doet om hun beperkte resultaten te bereiken, zoals ze moeten. Binnenkort zal het tijdperk waarin de duivel de god van dit tijdperk is, voorbijgaan. Tot die tijd doet hij wat hij moet, maar geef hem geen plaats in je leven. Ontzeg hem de beloning die hij zou stelen. Zoek de Heer Jezus Christus en Zijn zegen. De juiste toegangspoorten staan op elk moment open terwijl je nederig bidt.

  Meer Sirius-verbindingen…

  Zoals we weten, bevatten veel liedjes, muziekvideo’s en films, enz. veel van hun symbolische codificaties en esoterische verborgen planning, zoals deze; Ke$ha’s ‘Crazy Kids’ – Verbonden toruskettingen.

  Ten eerste de kettingen die om de nek van Ke$ha, Will.i.am, zijn begeleiders en zelfs de honden worden gedragen. Deze zijn rijkelijk symbolisch! De meest prominente zijn de gebruikelijke soorten hardware die worden gebruikt voor heffen of trekken of vastzetten. Aan de ene kant getuigen de kettingen van de veilige binding van de handler-slaafrelatie, maar er is meer aan de hand…
  De kettingen van de cryptische video verbergen nog een andere verwijzing naar de zilveren maanpoort. (Tweeling/Stier) Controleer een afbeelding op Wikipedia voor “ketting”, die de torusvorm aangeeft. De basiseenheid van een ketting is de schakel en elke schakel is het geometrische object dat een torus wordt genoemd. Denk er over na. Torus ~ Stier. Elke schakel in de ketting is net als een andere, dus ze zijn een identieke tweeling. De tweeling = Tweelingen, (11). Een ketting is letterlijk samengesteld uit de gekoppelde torus, dus in een figuur vertegenwoordigt dit gemeenschappelijke object de zilveren poort van de hemeldierenriem, die zich tussen de hoorns van Stier en Tweelingen bevindt.

  Hier is nog een ander esoterisch aspect van de keten dat erg belangrijk moet zijn voor de Verlichte. De filosofische en magische praktijk van de neoplatonisten heet theurgie.

  “Bovendien probeerde de theürg op te stijgen naar de aanwezigheid van de goden door gebruik te maken van symbolen, tekens, woorden, geluiden, goddelijke materialen genaamd seirai (akkoorden, kettingen, “processies”) die orden van wezens verenigden met hemellichamen, “een grote keten van Wezen.” De beoefening van theürgie zou alleen invloed van de goden overbrengen als de gebruikte symbolen en rituelen door de goden werden onderwezen. Dit is de reden waarom Plato zei: ‘Er bestaat een grote kracht van geometrische gelijkheid tussen zowel goden als mensen.’” (The David Flynn Collection – Kindle Edition)

  Een andere student van de geheimzinnige merkte het volgende op.

  “Door het Principe van Continuïteit kunnen we zien dat er een verbinding moet zijn tussen de “hoogste” en “laagste” rijken, tussen het Ene en de Materie, en alle dingen daar tussenin verbinden. Dit zijn de goddelijke Seirai (Akkoorden, Kettingen, “Processies”), die de Orden van Zijn verenigen. We hebben dus verbindingen met de hemellichamen en worden door hen beïnvloed, die op hun beurt invloeden van de goden overbrengen; dit is de basis van astrologie. We zijn allemaal verbonden in de ‘Great Chain of Being.’” (bron)

  De kettingen die door Ke$ha en de anderen worden gedragen, kunnen worden geïdentificeerd als seirai, die hun link met de hemellichamen vertegenwoordigen die invloeden van de goden overbrengen. De “kettingen” betekenden dat ze verbonden zijn in de “Grote Keten van Zijn”. Met Ke$ha als Isis en Will.i.am als Osiris-Horus in hun karakterisering, zijn zij de goden die via de hemellichamen met de mens verbonden zijn. De ketting getuigt dus van het principe van de hermetische stelregel: “Zo boven, zo beneden”.

  Tweelingen spelen een grote rol in deze video, waar ik al op heb gewezen. Tweelingen hebben betrekking op programmeren als het gaat om spiegelwisselingen en combinaties van teams van generaties en Delta-huurmoordenaars (Xecutioners). Ze zijn ook het symbool van Tweelingen en gerelateerd aan de zilveren maanpoort. Er valt meer te halen uit een verdere verkenning van de symbolen van de tweeling.

  Het thema tweelingen ondersteunt de identificatie van de personages als goden. Isis en Osiris waren beiden een tweeling, Isis tot Nephthys en Osiris tot Set. De identificatie van Ke$ha als Isis wordt versterkt door haar associaties met tweelingen, met de Siamese (“TWIN”) kat en flankerende paren van identieke leeuwen en honden. Evenzo wordt de identificatie van Will.i.am als Osiris versterkt door zijn omlijsting door een eeneiige tweeling. Hoewel Anubis met de kop van een jakhals geen tweeling is, is de Dog Star Sirius die zijn rol suggereert eigenlijk een tweelingster, bestaande uit Sirius A en Sirius B, (zoals te zien in deze video) die de presentatie van “tweeling” honden met Ke$ha spreekt heel beknopt.

  De setting van Ke$ha met de “twee honden” suggereert een aantal zeer interessante dingen, zowel met betrekking tot de programmering als de esoterische thema’s!

  Er is een gouden rand en een cirkelvormige versiering erachter. Met de gouden stof suggereren deze symbolen de Gouden Poort. Ke$ha’s blauw-wit gestreepte blouse suggereert haar goddelijke (witte) hemelse (blauwe) aard als een god. De paarse kleur van de kettingen aan de honden (mannelijke prostituees / dog~god) vertegenwoordigt de binding van rituele sodomie, een bovennatuurlijke poort van Horus Eye, die wordt aangevuld met de insinuatie van hun samenzijn op de stoel. Haar blouse riekt naar traditionele gevangeniskleding, wat suggereert dat ze bij haar (“vrouwelijke honden”) haar teven is, een dom met haar onderdanen, een handler met haar slaven.

  Als die scène je vaag bekend voorkomt, herken je hem misschien uit de film Ghostbusters (1984).

  In die klassieke film die door de jaren heen zo’n enorme invloed op onze cultuur heeft gehad, werd de oude god Gozer opgeroepen om de wereld te vernietigen. Ze verschijnt in de vorm van een vrouw en staat bovenop een hoog gebouw in NYC dat voor dit doel was ontworpen en gebouwd, als toegangspoort. Ze wordt geflankeerd door twee ‘honden’. Dit waren eigenlijk mensen waarin demonische goden incarneerden toen de energetische lading van de geopende poort hun vorm veranderde, dezelfde mensen die hadden gediend als de poortwachter en de sleutelmeester voordat Gozer arriveerde. Gozers aanwezigheid vertegenwoordigde de geopende poort tussen de dimensies. Zijn deze overeenkomsten met de “Crazy Kids” (Goat’s) video toevallig? Is hun goedkope maar rijkelijk symbolische set ontworpen om de oude film te eren? Ik denk dat een veel betere verklaring is dat beide scènes uitvoeringen zijn van oude rituelen. Let op de piramide, de trappen, de deur, de obeliskpilaren, het kristal, de bewolkte mist…

  Hier is enig inzicht in de betekenis van Sirius A en B in het Illuminati-programmeerritueel, waarbij met name een sterrenpoort betrokken is…

  “De oude cultus van de ster Sirius, waarvan we zogenaamd nu buitenaardse wezens krijgen, had rituelen om iemand in het gevierde Universum B te krijgen. Sirius B (de dubbelster die bestaat met de eigenlijke Sirius A-ster) vertegenwoordigde de god Ra Hoor Khuit. Sirius A vertegenwoordigde de Egyptische duivel. ” (Het belangrijkste programmeerscript — The Lesser Key – The Illuminati Formula…)

  Fritz en Cisco verbinden de demonische agentschappen die zijn aangeworven voor het programmeerwerk met een dimensionale ruimte die door degenen die het noemen als zeer kwaadaardig wordt beschouwd. Suggererend dat het portaal is gekoppeld aan Sirius, verbinden de auteurs Sirius B met Ra Hoor Khuit, waarbij ze een naam gebruiken die terug te voeren is op Aliester Crowley’s ‘Book of the Law’. Hij was verantwoordelijk voor de reorganisatie van de OTO rond dat werk. Het kan zijn dat het portaal dat Fritz en Cisco koppelen aan Sirius wat in andere contexten bekend staat als de Silver Gate.

  Er wordt door adepten gezegd dat Sirius “achter de zon” (een tweeling/dubbelster) staat in de zin van identiteit, en daarin wordt verwezen naar een bovennatuurlijkheid en een rijk en entiteit. Onderzoeker David Flynn observeerde hoe Sirius historisch gezien bij naam verbonden was met de zon. (De Hond-Ster-Anubis gaf Will.i.am-zonnegod een seintje bij de flipperkast.) Hij merkte ook de oude link op van Sirius met de nabijgelegen Tweeling, Gemini, en bracht wat geschiedenis naar voren die volgens mij belangrijk is met betrekking tot de Silver Hek.

  “De dierenriem verklaart de reden voor het overwicht van tweelingen in de mythe; Sirius ligt direct onder het teken Tweelingen, de Tweeling. De Egyptenaren koppelden Isis consequent aan de jakhalsgod Anubis. De jakhals is een inheemse hond van de Sahara en blijft het symbool voor het sterrenbeeld Sirius, Canis Major. De Akkadische naam voor Sirius was Mullik-ud, wat betekent: “de Hondster van de Zon.” In Babylon stond Sirius bekend als Kakkab-lik-ku, wat betekent: “Ster van de Hond.” De Assyriërs kenden Sirius als Kal-bu-sa mas, “de hond van de zon.”” (The David Flynn Collection – Kindle Edition.)

  De Egyptenaren koppelden Isis aan Anubis, wat waarschijnlijk een reden is waarom we ze samen op de “hemelse” bank zien verschijnen, wanneer Ke $ ha-Isis tussen de tweeling (Sirius A en Sirius B) Dog Star Anubis zit.

  Flynn maakt nog een opmerking die ik op de bank zie afgebeeld. Hij schreef: “Sirius en Maagd zijn de dubbele weergave van de kennis van Eva die door de slang uit de hemel is neergedaald.” Ke$ha is niet alleen Isis, ze is ook Maagd. In het lied, Ke

  https://youtu.be/1H5I3aFORqc

  • Beste Edwin,
   Respect voor jou om al die info bij elkaar te vinden en de verbanden die ze hebben..
   Ik vrees echter dat het meerendeel van de mensen het een worst zal zijn.
   Indien de door jouw gegeven info inderdaad klopt, wat kan men daarmee?
   Ik heb de overtuiging dat de meeste mensen al moeite hebben om de fenomenen als; Cabal, illuminatie, Chazaren, club van Rome, de zwarte en grijze paus enz uit te rafelen om e.e.a. te kunnen duiden en de dagelijks gevolgen ervan te begrijpen, voorop gesteld dat ze dat niet af doen als fantasie of complotdenken.

   Desondanks toch mijn respect voor de gedane moeite.

   • @Edwin…
    Interessante informatie, dankjewel voor het delen. Onze vijand heeft een complete eigen realiteit gecreëerd waarmee ze onze realiteit het liefst willen overnemen.

    @Tigron…
    Ik herken wat je zegt en ik ben het eens. Ik denk dat dit soort info slechts voor een klein groepje bestemt is. Er is de 0,001% die de satanisch sekte runnen waarmee ze de mensheid in hun macht hielden. En er is 0,001% super wakker en die goed aardig zijn, die doorzien wat de satanisten doen. De goedaardigen verwerken deze informatie en passen zich aan, die aanpassing komt uiteindelijk ook bij de massa terecht. De massa gaat never en nooit ontwaken, de massa volgt gewoon. De werkelijke oorlog is tussen de 0,001% demonen en hun blinde slaven en de 0,001% ECHT wakkeren en hun medestanders.

    De elites bespelen ons al duizenden jaren en ze dachten dat het van een leien dakje zou gaan, maar de 0,001% ECHT wakkeren, hebben veel te veel medestanders wakker gekregen. Wij zijn inmiddels met gemak 5 tot 10%. De semi-wakkeren denken dat dit niet genoeg is, maar ze moeten beseffen dat wij overal zwaar in de meerderheid zijn tov de elites en hun slaven. Zij zijn in elk land met duizenden, maar wij wakkeren en onze medestanders zijn met miljoenen. De wakkeren en hun medestanders blijven maar staren naar de slapende massa, maar WIJ zijn het leger voor die slapende massa en WIJ zij met miljoenen en miljoenen en miljoenen. Het is een kwestie van tijd voordat wij opstaan. De vraag is alleen nog wat er nog moet gebeuren voordat wij opstaan. Vooralsnog laten wij het allemaal gebeuren omdat WIJ denken dat wij geen kans maken.

    Houd moed.

  • Ik heb getwijfeld of ik op je commentaren zou reageren maar uiteindelijk toch besloten om het te doen mede met het oog op hoe de meeste mensen nu al aankijken tegen personen , en hun meningen , zoals o a hier op Frontnieuws en andere alternatieve media te vinden zijn.

   88 kan ook staan voor HH in neonazi kringen gebruikt voor Heil Hitler , misschien kun je over deze connectie ook een heel boekwerk schrijven ? Hitler > Thule Geselschaft > occultisme > Vril gemeenschap > Aldebaran > sterrenbeeld Stier > alien connectie wat weer verwijst naar de film Peometheus etc.
   Of je bent een genie dat zijn tijd en huidige medemens ver vooruit is of je hebt een ‘onstabiele’ geest en plakt allerlei , op zich interessante , feiten die geen verband hebben aan elkaar. Waar natuurlijk soms ook wel eens een treffer tussen kan zitten. Na je hele verhaal , met pijn en moeite , gelezen te hebben en het feit dat ik mensen met een min of meer dezelfde manier van denken kende (met aanleg voor bijvoorbeeld schizofrenie in combinatie met drugsgebruik) neig ik naar het laatste.
   Om een filmreferentie te gebruiken ; A Beautiful Mind met Russell Crowe in de hoofdrol.

   Verder wens ik je het allerbeste , en bedoel ik deze reactie niet kwaadwillend naar jou als mens.

   • “Als je maar de pracht van de 3, 6 en 9 zou kennen, dan zou je de sleutel tot het universum hebben.” – Nikola Tesla

    https://gezondcelpotentiaal.nl › solfeggio
    Solfeggio frequenties – Genezen met Geluidsgolven – Gezond Celpotentiaal
    963 Hz = 9 + 6 + 3 = 18 (18-9 = 9) Guido van Arezzo Guido van Arezzo was een benedictijnse monnik en muziektheoreticus geboren rond 991 of 992. Hij zette zich in om een efficiëntere manier te ontwikkelen waarmee hij liederen aan andere monniken kon leren.

 4. “Elon Musk zegt dat Microsoft levensechte Skynet AI ontwikkelt om “elk facet” van het menselijk leven te beheersen”

  Wanneer Musk zo’n uitlating doet, dan kan je je verzekeren dat deze technologie klaar is voor gebruik, net zoals de modRNA “vaccins”.

 5. Poeh hei.
  Ik ben liever dood dan slaaf.Gelukkig kan ik zelf veel maken (techneut) dus veel kopen hoef ik niet.
  Als ik langs zo een verzamelpunt loop,zie wel veel vuil,maar ook grondstof!
  Metaal heb ik in jaren niet gekocht,het ligt op straat.Een mens heeft niet veel nodig,maar zoals Edwin al eerder zei:Uit het hoofd,maar in het hart.
  Mensen worden de hele dag bestookt met reklames en sublimunale boodschappen.
  Kijk al jaren geen tv.Radio alleen op het werk.Ik erger me kapot aan reklame,dus daarom ontloop ik het zoveel mogelijk.Als je weet hoeveel budget grote maatschappijen over hebben om reklame te maken dan snap je het wel.
  Bedrijven als apple geven zo 10miljard uit.
  Dan hadden ze ook het product goedkoper kunnen maken maar dat willen ze juist niet.
  De bedoeling is dat mensen in het hoofd wijs wordt gemaakt dat als je het nieuwste hebt je modern en vooruitstrevend bent.
  Niet is minder waar,je helpt hen alleen an nog meer geld.
  Schapen doen maar.Volgens mij is 98% verloren en zo krijgt de wef hun zin.
  Jammer maar helaas,moesten ze maar leren voor zichzelf te denken ipv je te laten bombarderen met reklame!

 6. Het AI systeem dat obs in de toekomst moet gaan controleren is Maia genoemd , het woord dat in Hindoeïstische geschriften gebruikt wordt om uit te drukken dat wat wij als werkelijkheid ervaren slechts een illusie is. Zal wel puur toeval zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in