In 2015 waarschuwde de voormalige premier van Maleisië, Mahathir Mohamad, voor het plan van de globalisten om een één-wereldregering te vestigen, en dat hun plannen nog steeds in beweging zijn nu de ontvolkingsagenda steeds verder vordert.

In zijn toespraak op een internationale conferentie in Putrajaya, Maleisië, getiteld “De Nieuwe Wereldorde – Een Recept van Oorlog of Vrede”, waarschuwde Mahathir voor de plannen van de elites om de wereldbevolking te reduceren tot ongeveer één miljard mensen, zodat het gemakkelijker wordt om een één-wereldregering te vestigen, bericht Kevin Hughes.

“Het onderwerp is de Nieuwe Wereldorde. Het gaat over het instellen van een één-wereldregering. We zouden alle staten, alle naties, alle grenzen moeten afschaffen, maar in plaats daarvan slechts een één-wereldregering moeten hebben. En die één-wereldregering moet worden gevormd door bepaalde mensen, elites,” zei Mahathir. “Mensen die heel rijk, heel intelligent en in veel opzichten heel machtig zijn. Zij zijn degenen die de wereld zullen regeren.”

“Er werd niet veel gesproken over democratie of keuze van leiders. In plaats daarvan zou er een regering komen door deze elites die hun regels aan iedereen in deze wereld zouden opleggen. En degenen die zich niet aan hen willen onderwerpen, zullen gestraft worden. We zien dus dat er nu al een nieuwe wereldregering is, met machtige strijdkrachten en de bereidheid om de regeringen van alle landen te ondermijnen.”

Globalisten dringen overal ter wereld aan op regimeverandering

De twee-termijnen Maleisische premier voegde eraan toe dat de globalistische elites er politiek op aandringen dat elk land een regimewisseling ondergaat, behalve de landen die zich al aan hen onderwerpen.

  Puur, onversneden kwaad

“Er moet een regimewisseling plaatsvinden, zodat alle regeringen in deze wereld zich onderwerpen aan deze wereldmacht, deze wereldregering. En als u weigert om uw regering te veranderen, zult u overgehaald worden door propaganda, door acties, inclusief invasie en bezetting, en zal het hoofd van die regering vervangen worden door een die zich onderwerpt aan de machtigste natie,” legde Mahathir uit. “Met andere woorden, degene die het concept van een nieuwe wereldorde zal accepteren.”

Hij zei verder dat tegen recalcitrante naties die zich niet aan de regels houden, sancties zullen worden ingesteld. De voormalige premier verklaarde ook dat men al heeft gezien dat landen zoals Iran en Rusland sancties krijgen opgelegd voor hun handel met andere landen.

“We zien allerlei vormen van ondermijning plaatsvinden die onze morele waarden zodanig ondermijnen dat we hulpeloos worden, niet in staat om iets te doen, en de vrede die we hierdoor zullen krijgen is de vrede van het kerkhof, omdat het ook de bedoeling is om het aantal mensen op deze wereld te verminderen,” zei Mahathir, die aanhaalde dat toen de Nieuwe Wereldorde werd afgekondigd, de wereldbevolking slechts drie miljard mensen telde.

“De bedoeling was om het aantal terug te brengen tot één miljard. Nu is de wereldbevolking zeven miljard. Er zullen vele miljarden mensen gedood of uitgehongerd moeten worden of er zal voorkomen moeten worden dat ze kinderen krijgen om de wereldbevolking te verminderen. Dit is wat de meesten te wachten staat, voor degenen die zullen lijden en sterven, zal er de vrede van het graf zijn.”

  Pas op voor Covid PCR-tests en de meedogenloze "Vaccineer Vaccineer Vaccineer"-campagne

Bekijk de video hieronder om Mahathir’s volledige toespraak te horen, waarin hij waarschuwt voor de globalistische plannen om een nieuwe wereldorde te vestigen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ONTVOLKING DOSSIER

Het Kissinger Rapport: Het beleid van de Amerikaanse regering om de wereld te ontvolkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkend wetenschappelijk paper onthult dat mobiele telefoonsignalen het vrijkomen van biologische ladingen kunnen activeren van grafeenoxide dat in het lichaam wordt geïnjecteerd
Volgend artikelDr. Michael Yeadon: Een bericht aan een betrouwbare vriend, die moeite heeft om te accepteren dat wat er gebeurt opzettelijk is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Om mij heen haalt iedereen zijn/haar schouders op. De meeste mensen lijken te denken dat het over anderen dan henzelf gaat. Een goede vriend zei laatst dat de aarde overbevolkt is en dat het goed zou zijn als minstens 50% vd mensheid zou sterven. Ik zei tegen hem dat ik het met hem eens was en dat ik vind dat ik mag blijven leven omdat ik kinderloos ben… en dat hij en zijn gezin met 3 kids moeten sterven omdat ze meer energie, voedsel en grondstoffen kosten… daar schrok hij heel even van.

  Maar 30 tiktok seconden later zat hij alweer te praten over brood en spelen… een nieuwe auto, de volgende verre vakantie, lekker uiteten en drinken en voetbal kijken. Ze snappen niets meer van zichzelf of de wereld en het loopt en praat als kippen zonder kop. Je zegt ze exact wat er op ons afkomt en ze horen het, ze negeren het en ze consumeren verder. Totale demoralisatie. Alleen een wonder kan ons nog redden.

  • Op hoop dat we binnenkort kunnen zeggen: ” de wonderen zijn de wereld nog niet uit”

   Ik open iedere ochtend met een intern schietgebedje dat wat zei ons aan doen, hun ten val zal brengen. In het kort betekend dat ik hoop dat de heersers snel ziek zullen worden en zullen sterven in pijn en ongeloof.

   Als we dat nou allemaal doen kunnen we iig erachter komen of er nog hogere machten zijn dan de eliten.

   • Ik doe met je mee Erwin… s’avonds voor het slapen en s’ochtends zodra ik mn ogen open doe. Liefde gaat dit uiteindelijk winnen zodra de duisternis de drang naar licht groot genoeg maakt.

    De heersers hebben ons duizenden jaren met duisternis geregeerd. Ze hebben duizenden jaren het spel van ‘ordo ab chao’ gespeeld, gebruikt en gecontroleerd, maar ze hebben hun hand overspeeld.

    Boven ‘ordo ab chao’ draait alles draait om de natuurlijke Yin en Yang… zwart staat volgens ‘ordo ab chao’ op het punt het wit te overwinnen, maar op dat punt zal alles omslaan omdat de natuurlijke Yin en Yang zich uiteindelijk niet laten besturen.

    Houd moed Erwin, onze schietgebedjes zijn het begin van de terugkeer van het hart, de liefde. Peace en een fijne dag vandaag… 🙏❤

  • Ieder die deze opmerking maakt, antwoord ik dat ze het voorbeeld moeten geven. Waarom niet direkt zelfmoord plegen als ze vinden dat er te veel mensen zijn, begin met henzelf! Maar nee, het zijn de Anderen die teveel zijn, niet zijzelf. Soros, schwab, gates – teveel mensen? ga uw gang! en hun kinderen ook. Ik heb er geen. en ik vind niet dat er te veel mensen zijn. Er zijn heel veel meer mieren

 2. De meeste zien het niet totaal geen idee wat er allemaal gebeurt door corrupte bende nazi’s Rutte en co genocide op bevolking landverraders pedofielen club van justitie en klimaat leugens de leugen regeert men omarmt de islam en allerlei afgoden dan krijg je ook verderf in alle geleden. Kom tot bekering en erken Jezus Christus als verlosser en de vader God anders is er geen toekomst of hoop voor een ieder.

   • Omdat dat ook een sekte is. Irritante betuttelende gasyen die een sverechts effect hebben. In wezen dienwn ze de globsisten want je kunt bidden tot je een ons weegt maar alleen actie werkt (wellicht)

   • @Bert…
    Jij hebt liever dat we onszelf de put in praten? Maak je toch niet zo druk. We hebben alle macht en kracht nodig die er is. Als je dit soort teksten niet waardeert, negeer ze dan gewoon, dat scheelt jou een hoop irritatie en frustratie en dan houd je dus energie over voor je eigen bijdrage. Leven en laten leven.

    @Joop…
    Jezus gaf de mensheid een voorbeeld, daarom zei hij dat je alleen via hem (zijn voorbeeld van pure en totale liefde) bij God komt. Als iedereen elkaar dient, dan wordt iedereen bedient en dan lossen alle problemen zich automatisch op. Voor deze eenvoudige pure waarheid werd Jezus gekruisigd, want de elites regeerden toen ook al dmv verdeel en heers en een mensheid die in liefde/dienstbaarheid bestaat is niet te regeren dmv de verdeel en heers strategie. Obv de waarheid die Jezus deelde zouden de elites alle macht over ons verliezen. Jezus is gestorven omdat hij de oplossing preekte die de hele mensheid zou kunnen bevrijden en verenigen, liefde. Het gaat er dus vooral om, onder alle omstandigheden, om het werkwoord liefde te praktiseren.

    Als iedereen elkaar dient, dan wordt iedereen bedient. Velen zijn nog steeds vol ongeloof en worden blind van boosheid als je dit ook maar durft te zeggen, want zo simpel kan het volgens de meesten niet zijn. De massa is nog net zo boos (bang) als 2023jr geleden, liefde kan niks oplossen… denken de meesten. Oorlog, strijd en moorden zijn de kern van het ego en zolang we in het ego leven is er volgens het ego oorlog, strijd en moorden nodig om te veranderen. Daarom houden de elites ons in onze ego’s gevangen. De verandering die nodig is, begint in onszelf. Laat je ego los en leef je liefde. Als iedereen elkaar gaat dienen, zijn we niet meer te verdelen en zullen de elites (egoïsten, duivels) niet over ons kunnen heersen.

    • Kan jij niet lezen hoe de redactie er zelf over denkt of zo.

     Laat ik het eens omkeren.
     Als ik nou overal ga beweren dat wij de wereld kunnen redden als we allemaal blokfluit gaan spelen en zo 1 positieve wereld gedachte ontwikkelen.
     Zou je dat kunnen waarderen. Ik geloof het namelijk echt dat het werkt.
     Of denk je dan, daar hebben we Bert weer met ze gezeik over blokfluiten.
     Ik denk het laatste.

     • Bert…

      Je vergelijkt een blokfluit met een hele eenvoudige stelregel om vrede op aarde te creëren, beginnend bij elk individu door zijn/haar medemens uit liefde te dienen. Je zegt eigenlijk alleen maar dat je een wereld obv liefde grote onzin vindt omdat het woord G*d je triggert en je boos maakt. Ik doel helemaal niet op dat woord, ik doel op liefde. Het gebrek aan liefde en compassie is hetgeen waar we met zn allen aan kapot gaan. Ik ben tegen institutionele religies die praten over poppetjes en mannetjes en wezens buiten onszelf of in je hoofd, maar ik ben voorstander van het persoonlijk geloof in de liefde die jij, ik, wij kunnen zijn. Die liefde in ons, dat is G*d. De angst in ons is de duivel. Onze vrije wil is dat we egoïsten kunnen zijn of liefde kunnen zijn.

      Als iedereen elkaar zou helpen en dienen… zouden we dan automatisch elkaars problemen helpen op te lossen en een fijnere wereld creëeren of zou er dan een hel op aarde ontstaan?

      En nu zal ik dit onderwerp verder vermijden, want er komt alleen maar boosheid (=angst) van. Vanaf nu praat ik enkel nog over liefde en compassie, dat is duidelijker en hopelijk minder gevoelig.

      No hard feelings Bert, ik zoek geen strijd, ik zoek eenheid.

      • Jij weet helemaal niet hoe lief muzikanten wel niet zijn en wat ze daarmee kunnen uitdragen.
       1 en al liefde en eenheid wat daar van uit gaat, maar dat weet jij helemaal niet.
       Ik had ook niet het idee dat ik een strijd opzoek.
       Maar je doet mijn voorbeeld direct af als een soort van onzin.
       Omdat jij je er aan irriteert als iemand er afwijzend tegenover staat.
       Ik denk er precies zo over als er weer iemand de wereld probeert te bekeren.
       En verder mag je alles geloven wat je maar kan bedenken, maar hou het voor jezelf, dan zal ik de wereld niet lastig vallen over blokfluiten.

       • Muziek verbindt en verenigd inderdaad. Vanuit dat perspectief zou je kunnen begrijpen wat ik probeer uit te leggen. Jij vond mijn uitleg onzin, ik vond jou tegenwerping onzin, maar nu komen we volgens mij toch tot de kern… verbind en verenig in en uit liefde.

        Fijne dag Bert 🙏❤

    • @Let God sort them out
     https://www.youtube.com/watch?v=UoavV7D74BU

     David is een jonge man die wordt verleid door een religieuze sekte die honger, uitputting en hersenspoeling gebruikt om rekruten te vormen tot geld dat discipelen van een messiasachtige leider lastigvalt. Chronicles Davids huiveringwekkende transformatie in een magere, hersenloze schaduw van zijn vroegere zelf … en zijn ultieme redding wanneer vrienden en familie een plan lanceren om hem te ontvoeren en te deprogrammeren.

     Je bent wel even bezig met dit werkje .
     Duidelijk op het lij(k)f geschteven waarde LGSTO

 3. Zeer interessant artikel weer. Dat die Mahathir het er in 2015 al over had. En ook dat er toen (nog maar) 3 miljard mensen op de Aarde waren. In 8 jaar tijd is dat dus bijna verdriedubbeld. Dat gaat dan met een sneltrein vaart, en in de komende 8 jaar zouden dit er rond de 24 miljard zijn, en zo voort. En kwantiteit is geen substituut voor kwaliteit. Globale populatie beheersing is op zich geen slecht idee. Als bewust kinderloos persoon vind ik dat er wel wat minder gewelpt mag worden en eerst meer energie besteed moet worden aan goede opvoeding en goede sociale vormgeving. (Vergeleken met vele landen is Nederland daar de slechtste nog niet in.) Het ergste is, wat we zien is dat de kwaadaardige globalisten echter een heel ander idee hebben over dit onderwerp. Het gaat hen over verschuiving van primitieve volkeren en willekeurige massale uitroeiing, terwijl er tevens naar hartelust geëxperimenteerd wordt op mensen. Constructieve sociale vormgeving heeft nooit plaatsgevonden; wel het constant inzamelen van geld er voor, door het Rode Kruis, en vele andere zgn goodwill nonprofits. (Wat is er bijv van het jongetje uit Biafra terechtgekomen?) Een bevolking die in reageerbuisjes gecreëerd kan worden is daarbij een mooie oplossing. Brave new world zat er zo ver niet naast. En vanwege de destructieve kwaadaardigheid die achter dit globalistische wereld ideaal zit en zijn kwaadaardige volgers, zullen al die plannen alleen maar in grote chaos vervallen. Langzaam maar zeker ontstaat er meer en meer chaos, en de kudde goyim doet er gewoon aan mee. Alles went. Ook de globalisten zullen niet ontkomen aan deze chaos, zelfs niet met de krankzinnige ruimtevaart. Verslaving is de achilles hiel van het mensdier waar het aan ten onder zal gaan.

  • Immortal, in 2015 waren er om en nabij 7,5 miljard mensen. in de periode van de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw waren dat er 3 miljard.

   • Verkeerde aanname gebaseerd op het artikel dan, kennelijk. 2015 staat er.
    “…zei Mahathir, die aanhaalde dat toen de Nieuwe Wereldorde werd afgekondigd, de wereldbevolking slechts drie miljard mensen telde.” Verder geen nadere info over de datum van de afkondiging.

 4. Mahathir Mohammed (1925) was in de periodes 1981 – 2003 en 2018 – 2020 premier van Maleisië en hij heeft zich meermalen kritisch uitgelaten over Israël en het zionisme. Ook de officiële lezing over 9/11 met de nadruk op de 19 moslimkapers heeft hij direct verworpen. Verder heeft hij meermalen vraagtekens gezet bij het onderzoek van het Joint Investigation Team naar de ramp met de MH17 op 17.07.2014 en laten we niet vergeten dat MH370 op 08.03.2014 (8 + 3 = 11) van de radar is verdwenen en waarvan nog altijd geen spoor, inclusief de zwarte doos is teruggevonden.
  De westerse Mockingbird press/ newspeak/ msm noemt hem consequent antisemitisch en dat is hij zeker niet. Verder heeft hij een aantal interessante boeken geschreven waaronder ‘A New Deal for Asia’ uit 1999.

  • De MH370 is in Israël in een hangar gespot. Verhaal erbij (op een telegram kanaal) was dat ze het vliegtuig lieten verdwijnen omdat ze het wilden gebruiken voor een terroristische aanslag.

 5. In het verleden las ik Xander nieuws.
  Bij de commentaren was het altijd religieus getint.
  Als het deze kant opgaat lees ik de reacties niet meer.
  Of er moet een snuggere zijn die vertelt wie Hem geschapen heeft.
  Ik zelf weet daar het antwoord wel op.
  Volgens de dikke van Dale betekend geloven ”niet weten”

  • Het gaat hier inderdaad vaak over de bijbel of verhalen daar uit hier.
   Maar zolang je niet vermeld dat god de enige oplossing voor alles, het je met rommel geen probleem.
   Je moet het alleen goed verpakken in je reactie.

 6. Even voor de duidelijkheid : ik ben atheist en geloof niet in een of ander hoger iets of iemand die de zaken regelt.
  Maar ik vind wel dat er hier sommige zijn die niet al te slim reageren ten aanzien van hen die wel geloven. Laat die mensen toch. Ieder het zijne. Iedereen vind hoop in iets of iemand anders.
  We kletsen hier over de overspoeling van Europa door moslims. Dat klopt. Uit Syrie, Marokko, Afghanistan, Irak, Iran enz enz.
  Een grensoverstijgend enorm leger als ze zich samen pakken.
  En dan praat hier iemand over God dan is opeens de wereld te klein.
  Foei, foei dat mag niet.
  Wij zijn of Nederlanders of Fransen of Spanjaarden of Belgen of Duitsers, of of of ….
  In plaats van en, en, enm zoals bij moslims.
  Tja, zo kun je nooit een groot front vormen.
  Inderdaad het is zoals iemand hier schrijft : leven en laten leven.
  Dat geldt voor gelovigen maar ook voor ongelovigen.
  Als ik sommige commentaren van zgn “prominente” reaguurders op anderen lees dan weet ik dat niet iedereen zo denkt.
  Dan worden ze ronduit vervelend.
  Jammer. Maar wel duidelijk 🙂

 7. Waarom het woord “elites” niet vervangen door geheime genootschappen zoalsJFK heeft gedaan en werd vervolgens vermoord door de CIA alias Skull & Bones. De uitspraken van de president en het proces tegen Israël had tot gevolg het neerhalen van de MH17 en het verdwijnen van MH340

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in