Bill Gates heeft opgeschept dat hij president Trump heeft geadviseerd om alle onderzoeken naar de mogelijke gevaren van vaccins stop te zetten, schrijft Sergey Baranov.

In een verontrustende video geeft de miljardair-filantroop toe dat medewerkers van de Gates Foundation bij Trump hebben gelobbyd tegen zijn onderzoeksproject naar de veiligheid van vaccins.

“In beide van die twee ontmoetingen [met Donald Trump] vroeg hij me of vaccins geen slechte zaak waren, omdat hij een commissie overwoog om de slechte effecten van vaccins te onderzoeken… En ik zei: “Nee… dat zou een slechte zaak zijn, doe dat niet.””

Trump, die in het openbaar vraagtekens heeft gezet bij de frequentie van het vaccinatieschema voor kinderen, heeft gezwegen over de vraag of hij van plan is om door te gaan met de commissie voor de veiligheid van vaccins, maar volgens Gates: “Er gaat een gerucht dat hij iets op dat gebied gaat doen. Maar misschien zullen ik en anderen hem ervan overtuigen dat dat niet de moeite waard is.”

De eerste vraag is: waarom zou Gates, met zoveel onbeantwoorde vragen over de potentiële schade van vaccins, en zoveel publieke controverse over hun veiligheid, een dergelijke commissie “niet de moeite waard” vinden? Als fervent voorstander van vaccins zou Gates zeker blij zijn met de mogelijkheid om critici van vaccins publiekelijk en op wetenschappelijke wijze de mond te snoeren – als er inderdaad geen risico’s aan verbonden zijn?

Wat nog verontrustender is, is hoe Gates over vaccins sprak tijdens zijn TED Talk in 2010, waar hij de kwestie van de bevolkingsgroei behandelde – en verklaarde dat vaccins een effectieve methode zijn om deze te verminderen.

“De wereldbevolking heeft nu 6,8 miljard mensen en dat aantal groeit naar ongeveer 9 miljard. Nu, als we echt goed werk doen met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we de wereldbevolking met 10-15% verlagen.” [bron].

Vaccins en gezondheidszorg als een middel om de bevolking te verlagen? Als je de video bekijkt die is gelinkt aan de bron van dat laatste citaat, zul je zien dat dit niet de eerste keer is dat Gates dit zegt.

Het is geen geheim dat moderne medische praktijken en farmaceutische medicijnen momenteel een van de belangrijkste doodsoorzaken zijn in de VS. Openlijk verklaren dat vaccins en het huidige systeem van gezondheidszorg deel uitmaken van zijn visie om de wereldbevolking terug te dringen, zou bij elke ouder grote bezorgdheid moeten oproepen. Hoe kun je een van de rijkste mannen ter wereld – een zelfverklaarde aanhanger van het geloof van eugeneticus Thomas Robert Malthus – horen spreken over het terugdringen van de bevolking met vaccins en gezondheidszorg, en toch geen probleem zien?

  Wat zijn de risico's van de "Covid 19 vaccins" in vergelijking met de gewone vaccins?

Voor degenen die de implicaties begrijpen, verzoek ik u uw politieke opvattingen voor een ogenblik op te schorten en u alleen op het onderwerp te concentreren. Ik spreek hier niet voor of tegen Bill Gates, of Donald Trump. Ik bespreek of beoordeel hun persoonlijkheden niet, en ik geef niets om hun miljarden dollars of hun sociale status. In plaats daarvan spreek ik over de woorden van Bill Gates, en de daden van de farmaceutische industrie, die mij als vader grote zorgen baren. Ik heb het tegen u, de lezer, die net als ik wil weten wat er in mijn kind wordt geïnjecteerd en welke risico’s daaraan verbonden zijn.

Het is niet nodig om in te gaan op de vele gevallen, waaronder de gevallen die ik van mijn eigen vrienden heb gehoord, van ouders die hebben gezien hoe het gedrag van hun kinderen drastisch veranderde – of erger nog, ronduit autistisch werd – onmiddellijk na het ontvangen van vaccinaties…

Het is niet nodig om wetenschappelijke studies te publiceren die aantonen dat gewone vaccins adjuvantia demyelinisatie van zenuwvezels in de hersenen veroorzaken, waardoor de neurologische ontwikkeling wordt geschaad…

Het is niet nodig om het lot te ontleden van de documentaire VAXXED, geregisseerd door CDC-klokkenluider Andrew Wakefield en gesteund door Robert De Niro (de vader van een autistisch kind), die werd teruggetrokken van het Tribeca Film Festival – een festival waarvan de mede-oprichters direct verbonden zijn met de eigenaar van een bedrijf dat zich specialiseert in vaccinatieproeven…

Het is niet eens nodig om talloze links te plaatsen die erop wijzen dat vaccinfabrikanten en regelgevende instanties vaccins snel op de markt brengen voordat de risico’s en voordelen op de lange termijn kunnen worden gemeten…

Dit is allemaal bekend, en het bewijs ervan kan gemakkelijk online worden gevonden.

Waar ik me het meest zorgen over maak is dat er een risico IS. Het Vaccine Injury Compensation Fund van de Amerikaanse overheid heeft al bijna 4 miljard dollar aan schadevergoedingen uitgekeerd aan ouders van kinderen die schade hebben opgelopen door vaccins – en dat zijn alleen nog maar de zaken die met succes zijn bewezen in de rechtbank. En waar er risico’s zijn, moet er ook onderzoek worden gedaan, zodat wij als ouders een onpartijdig inzicht in die risico’s krijgen.

Maar al te vaak worden degenen die hun bezorgdheid uiten over de nadelige gevolgen van vaccinaties als dwazen afgedaan, ongeacht de feiten en de solide argumenten die zij aandragen. Het resultaat is dat dit eindeloze debat voor en tegen vaccinatie doorgaat terwijl kinderen schade blijven lijden en vragen onbeantwoord blijven, en dat terwijl invloedrijke voorstanders van vaccins, zoals Bill Gates, er alles aan doen om ervoor te zorgen dat er geen overheidsonderzoek naar de risico’s van vaccins wordt ingesteld.

  De Nieuw-Zeelandse regering heeft de elite vrijgesteld van 'dodelijke' Covid-vaccins, terwijl ze de bevolking het vaccin oplegt

Ziet u nog steeds geen probleem?

Ik ben geen dokter. Ik ben net als u. Ik ben gewoon iemand die niet tegen leugens en verkeerde informatie kan, vooral niet als ze mijn kinderen mogelijk pijn kunnen doen. Daarom bied ik u hier een eenvoudige analyse met eenvoudige vragen die u uzelf en anderen die voorstander zijn van vaccinatie, kunt stellen.

Ten eerste, een beslissing om een kind wel of niet te vaccineren moet alleen door de ouders worden genomen. Niemand anders heeft de morele autoriteit om hun beslissing te beïnvloeden of ongedaan te maken. Hoe is het zover kunnen komen dat de overheid – uw werknemer – kan bepleiten een cocktail van chemicaliën in het lichaam van uw kind te injecteren zonder dat u volledig op de hoogte bent en instemt met de mogelijke gevolgen voor de gezondheid van uw kind? Hoe kan dit worden gerechtvaardigd, en waar houdt het op?

Ten tweede, laten we even de tijd nemen om de intentie achter Gates’ reactie aan president Trump te bespreken. Vergeet niet dat hij een overheidsonderzoek naar mogelijke schadelijke effecten van vaccins afraadde. Waarom? Waarom zou een man die openlijk de wereldbevolking wil terugdringen pleiten voor vaccins, waarvan hij zegt dat ze levens redden, als middel om de bevolkingsgroei te beperken, en zich vervolgens uitspreken tegen een onderzoek naar de veiligheid ervan? Als dit onderwerp niet zo gevoelig lag, zouden zijn opmerkingen hilarisch zijn. Voor ieder weldenkend mens is het antwoord duidelijk. Hij wil geen onderzoek omdat hij bang is dat de schadelijke effecten waar Trump naar verwees als wetenschappelijk feit worden bewezen, waardoor een hele industrie, die gebaseerd is op de productie en verkoop van die vaccins, de nek wordt omgedraaid. Het zou ook de financiering van de Planned Parenthood Federation of America kunnen schaden, een verontrustende organisatie waarvan Gates een groot voorstander is. Zowel Gates als zijn vader, William H. Gates Sr., zijn al lang betrokken bij Planned Parenthood (voorheen bekend als de Birth Control League), een organisatie met een lange geschiedenis van samenwerking met de Amerikaanse Eugenics Society. Het is pas door een undercover onderzoek van James O’Keefe van Project Veritas dat de onthutsende waarheid aan het licht kwam over Planned Parenthood, waarvan de hoogste leidinggevenden werden betrapt bij de verkoop van delen van geaborteerde foetussen. (Bronnen: ABC News en The Center for Medical Progress.)

  MIT wetenschapster "We vergiftigen in feite alle mensen die geïnjecteerd worden met spike-eiwitten"

Hoe ver dit allemaal ‘in het konijnenhol’ gaat is onbekend. Moeten we aannemen dat eugenetica voorstander Bill Gates totaal niet op de hoogte was van het feit dat deze hoogst immorele en criminele activiteit werd uitgevoerd door de senior directeuren van medische diensten van Planned Parenthood? Hoe dan ook, deze door de belastingbetaler gefinancierde organisatie heeft zo’n ernstig gebrek aan ethiek laten zien dat zij ook onderzocht moet worden, samen met de veiligheid van vaccins – en logischerwijs zou de invloedrijke man die voor beide pleit, dat ook moeten doen.

Als ouder vind ik het immoreel bezwaar te maken tegen een legitiem onderzoek naar medische producten die routinematig in het lichaam van onze kinderen worden geduwd. Gezien het feit dat corruptie in de medische wereld en de farmaceutische bedrijven een goed gedocumenteerd feit is, en dat de vaccinindustrie momenteel tientallen miljarden dollars per jaar waard is, zou het dwaas zijn als wij hun eigen “wetenschap” blindelings als evangelie zouden accepteren, of hun pogingen om de publieke bezorgdheid over hun veiligheid in diskrediet te brengen. (Zie: Ghost in the Machine: How Big Pharmas Controls Our Perception of Drug Safety and Effectiveness – for Its Own Benefit).

Ik hoop dat mijn eenvoudige woorden van logica zinvol voor u zijn, en u aanmoedigen om de risico’s opnieuw te beoordelen.

Waar we het allemaal over eens kunnen zijn is dat we willen dat onze kinderen veilig zijn, en dat we geen risico’s willen nemen met hun gezondheid. We moeten de feiten kennen, zowel de goede als de slechte, zodat we ze kunnen beschermen en ze de beste kans op een gezond leven kunnen geven. Met zoveel op het spel kunnen we Bill Gates niet op zijn woord geloven, noch de door de vaccinindustrie gefinancierde wetenschap. De enige manier om dat te doen is door middel van een onafhankelijke commissie voor de veiligheid van vaccins. Er zou onmiddellijk een hoorzitting van het Congres moeten komen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralië het meest red-pilled land ter wereld
Volgend artikelHartontsteking gebeurt over de hele wereld als gevolg van bloedstolsels veroorzaakt door COVID-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Als er niks bekend is over Trump en of dit de aanleiding was, kan je wel van alles beweren.
  Ik dacht dat Trump nogal fel tegen al die gif prikken was.
  En als je het verder toch wil verbieden hoef je ook niet te checken of het veilig is.
  We kunnen het toch niet meer controleren wat er nou van waar is.
  Ik weet alleen dat het een leugenaar en een oplichter is die het beweerd.

 2. Wow. Wat een zieke en zielige én aandachtsgeile man zeg. Zo enorm zielig. Zegt de man die … hoeveel keer op de lijst vd lolita-express staat, probeert Trump in een pedopositie te drukken?! ? zeer bijzonder dat dit door de msm word opgepakt. Wat een sukkel. Kan er niet over uit dat hij al onze levens zo beheerst.

 3. Vele mensen lijken hun intuïtievermogen kwijt te zijn ! Bij de eerste melding, dat er 1,5 meter afstand moest worden gehouden tussen personen onderling, kreeg ik gelijk een gevoel van ” hier klopt iets niet !” Bij de melding, dat geneesmiddelen als hydroxychloroquine en zinc in samenwerking met vitamine D verboden werden, terwijl HCQ al 50 jaar een effectief middel is tegen malaria, dacht ik meteen, dat artsen niet hun humane plicht mochten uitvoeren om mensen te genezen ! Zij hadden immers de eed van Hippocrates afgelegd !
  Daarbij kwam ook nog de voortdurende propaganda om het mRNA vaccin te nemen van Hugo de Jonge, waarbij hij steeds verklaarde, dat de mRNA uit en te na getest waren en veilig waren !
  Ook het feit, dat vreedzame demonstraties tegen de mRNA vaccins op bloedige wijze werden neergeslagen, vond ik zeer verdacht !
  Het werd mij volkomen duidelijk, dat de regering onder leiding van Hugo de Jonge, iedereen wilde vaccineren, ongeacht de verschrikkelijke bijwerkingen, die toen al bekend waren ! En
  dat de vaccinatiewaanzin gaat leiden tot vele gehandicapte mensen en sterfgevallen ! Ik waag een voorspelling te doen van genocide, en dat is een kwestie van maanden tot een paar jaar !
  Het Nederlandse volk zal een ongekende nachtmerrie beleven als de vaccinatiedwang zijn uiteindelijke beslag zal krijgen !
  De verantwoordelijken zullen aan hun straf niet
  ontkomen, maar voor veel Nederlanders is het kwaad dan al geschied. De doden zullen niet meer tot leven kunnen komen en de gehandicapte mensen zullen nooit meer gezond kunnen worden !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in