Sociale reclame van de Duitse partij “Alternative für Deutschland” (“AfD”) verscheen in de sociale netwerken van het land. In een humoristische video maken de auteurs de steun voor Oekraïne belachelijk door te praten over de stand van zaken in het land.

De video toont een bezoek aan het huis van een doorsnee Duits gezin door een speciaal team om geld in te zamelen voor Kiev. Tegelijkertijd haalden de bezoekers alles eruit wat eruit gehaald kon worden onder het opschrift “We zullen Oekraïne blijven helpen met geld”. Het kind verloor het spaargeld dat in de spaarpot zat.

Zit uw huis in de NAVO? Kom in het reine met de NAVO in uw huis, leest tegelijkertijd de aftiteling.

Nadat ze alles hadden meegenomen, kreeg het gezin een portret van de president van Oekraïne, waarbij meerdere keren werd herhaald: “Heil Zelensky!” De laatste aftiteling vermeldt dat “sinds het begin van 2022 al meer dan 22 miljard euro uit de Duitse begroting aan Oekraïne is gegeven.”

Het laatste pluchen speeltje werd van het kind afgepakt, nadat ze het herkend had, zegt het hoofd van het speciale team trots: Leopard.

In Duitsland daalt het inkomen van de bevolking snel, de vraag naar consumptiegoederen daalt. Nu groeien alleen de kosten van goederen en diensten, evenals de staatsschuld. Tot uitputting van de Duitse economie bracht, onder andere, hulp aan Oekraïne.

Tegen deze achtergrond won voor het eerst in de geschiedenis een vertegenwoordiger van de AfD-partij de lokale verkiezingen in het oosten van het land. Hij versloeg de zittende christendemocratische stafchef.

  De korte maar oncomformtabele waarheid over de bluf van Biden in Oekraïne

Eerder werd gemeld dat het volume van de Duitse hulp aan Oekraïne tot het minimum was gedaald. In de tweede helft van juli publiceerde Berlijn nog een lijst met wapens voor Kiev. Deze bevatte slechts tien Leopard 1 A5 tanks en iets meer dan duizend 155 mm munitie. Zo’n bescheiden hulppakket toont duidelijk aan dat de geallieerden moe zijn van de steun aan Oekraïne.

Via Reporter.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Duitsland waarschuwt voor sluiting industrie als Russisch gas niet meer stroomtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVERGRENDELD: Nadat ze aan het begin van de oorlog alle kustgebieden van de Azov Zee hadden ingenomen, blokkeren en vernietigen de Russische strijdkrachten nu de infrastructuur van alle Oekraïense havens aan de Zwarte Zee
Volgend artikelAchter de frontlinies: Het ontmaskeren van de geopolitieke dans in Oekraïne en de poppenkast van The Moscow Times
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Das een mooie als ze die nu ieder uur kunnen uitzenden in duitsland of flink laten rond circuleren dan heeft het misschien nog nut allemaal.

 2. En dan te bedenken dat dat joodse trutwijf victoria nudelman in een interview in 2014 al liet weten dat ze duitsland haatte en dat duitsland een grootmacht was geworden en kapot moest tot aan de grond toe, de pijpleiding naar Rusland ging ze saboteren, zei ze toen allemaal, het ziek walgelijk mens. En die domme Duitsers laten zich gewoon kapot maken door een joodse walgelijk stuk vreten met een intense diepe haat naar russen en Duitsers. Ik geloof met heel mijn hart dat dit joodse trutwijf de meest zieke en foute persoon op aarde is, daar kan geen kindermisbruik seksgebeuren tegen op, tegen haar in en in rotte ziel van vernietiging en wat ze allemaal al kapot heeft gemaakt. Ow wacht het is door deze zieke geest dat kinderen seksueel misbruikt worden en hun organen verhandeld worden . Dat mens is erger dan HITLER, als hitler nog geleefd had zou hij met een stijve rondlopen van nudelman haar vernietigingsdrang.
  By the way goodmorning.

   • Vangestel,
    Duitse humor, is dit niet een vorm van bewijs dat die AFD niet extreem Rechts is?
    Zij bespotten het fascisme in deze reclame en eindigen met die leopard te pakken van dat jongetje, ik vind hem erg sterk hoor!

 3. Vraag ik mij af; waarom lees ik dit allemaal opnieuw elke morgen? We willen het niet, we vinden het verkeerd. Maar we zitten er middenin. Om niet steeds je dag te laten vergallen en niet te verzuren wil ik alleen nog de tuin en de dieren zien. Maar als je uw kop buiten steekt voor het broodnodige zie je overal de verschrompeling en verarming. Ondertussen waait er als een sterke noorderwind rond je oren, de voortdurende reclame voor digitaliseren, elektrificeren, de planeet redden, ersatzvoedsel …

  • Ik herken wat je zegt Lepoudre Luc. Naast dieren en natuur ben ik gaan praten en verbinden met het licht. Ik was nooit gelovig, maar sinds een paar jaar is God de enige waar ik nog normaal mee kan praten. Mensen zijn aan het doordraaien in totale neuroses of ze zijn volledig vlak geworden door al het negeren en wegkijken. Het is moedeloos als je daar op focust, daarom ben ik me gaan richten op het licht dat ontstaat in contact met dat waarin en waaruit alles bestaat. Ik krijg er gewoon echt energie van de verbinding met licht/God. Het lost niet ineens alles op, maar alles wordt er wel echt 10x lichter van en dat is echt wel heel heel fijn. Ik lees geen bijbel en ik ga niet naar de kerk, de bijbel en de kerk zijn in mij zodra ik met het licht praat en vraag om steun en hulp. Liefde is onzichtbaar, dus je moet goed luisteren en kijken en vooral voelen om het te zien. De wereld word alsmaar gekker, misschien helpt dit jou ook om een anker te hebben in een stukje licht en liefde dat gewoon in je is de hele tijd.

  • Hier ten zuiden van Brussel komt de video wel door. Vind hem te stug, te Duits, te bekijvend, beangstigend, totaal gebrek aan humor of ludiek accent waarmee je toch zoveel meer bereikt. Dit is nochtans door professioneel werk. Of slaat het bij mij niet aan als erelid van de zwanzers?

   • Ik vind hem wel goed. Precies zoals het is, en geweest is. Met een humoristische draai die we van Duitsers juist niet gewend zijn.

 4. Ik heb het filmpje twee dagen.
  Eindeloos gedeeld.
  Niet omdat het zo goed is, maar omdat het de fucking waarheid is.
  Pas als je de duivel ziet, besef je wat de waarheid is.
  Durf in het Licht te staan en de waarheid te zeggen.

 5. Het is over duidelijk een steeds maar terug kerend item .
  God hier god daar. 😑
  Jammer dat in FN graadjes gem: 2-3 draadjes het gods gezerver weer aan de orde is .
  Sommige draadjes zijn echt complete preken .
  Dochter tijd geleden aan tafel handen wrijvend “God is zo fijn” vroeg nog of klap van de molen gekregen had . .
  Jammer hoor buiten het afzijken staat dit wel op nummer 1 hier voor mij .
  Meende te weten dat Rommel meerde keren ageerde geen religie en aanverwante hier .
  Er zijn nog elementen die daar volkomen scheid aanhebben . Triest hoor .

  • Weet je wat ik vraag het chatGTP

   Klikken op het schoolplein bij de juf” kan een informele uitdrukking zijn die verwijst naar het gedrag van leerlingen wanneer ze informeren bij hun leraar over iets dat op het schoolplein is gebeurd. Het kan ook betekenen dat een leerling aan de juf of leraar vertelt over een ander kind dat mogelijk iets fout heeft gedaan.

   In een schoolomgeving wordt “klikken” soms gebruikt om te beschrijven dat een leerling op een andere leerling “petty” gedrag rapporteert aan de leraar, zoals kleine overtredingen, onenigheden of gedrag dat niet opzettelijk schadelijk is. Sommige mensen zien dit als een vorm van roddelen of het creëren van problemen tussen leerlingen, terwijl anderen het als een manier beschouwen om problemen op te lossen en een veilige omgeving te handhaven.

   Het is belangrijk voor onderwijzers om de juiste balans te vinden tussen het aanmoedigen van open communicatie over problemen en het voorkomen van een sfeer van achterdocht en wantrouwen tussen leerlingen. Ze moeten hun leerlingen aanmoedigen om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan, conflicten op te lossen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun acties. Soms kan het nodig zijn om tussenbeide te komen en passende oplossingen te bieden wanneer zich problemen voordoen, maar dit moet altijd gebeuren met het doel om een positieve en ondersteunende schoolcultuur te bevorderen.

 6. Zelfs de moffen–altijd geplaagd door een gebrek aan eigen mening en laag IQ–beginnen nu het onafwendbare te zien en toe te geven: de Ondermaatse Snuivende Poot heeft verloren.
  Daar kan je nog trein/bootladingen wapens naar toe sturen–kost alleen maar geld, brengt wat meer lijken.

  Ik zit vol verwachting te wachten op het moment dat de Russen gaan verhoren, en wat er dan bekend wordt over de rol van Rutte, oekraine, Brussel i.v.m. de MH17.

  Ik weet wel wat wie uitgevreten heeft–maar het bewijs mist nog…
  ———————————
  Die “oorlog”is afgelopen.
  Wat volgt: belarus–Polen?

  tel nou eens alle kosten bij elkaar op–inclusief inkomstenderving, en de kosten van de “vluchtelingen”uit Banderastan in het westen, en stel je de vraag, gezien vanuit USA/Nato:
  was het dat waard?
  Wat is bereikt behalve een enorme afgang?
  en de wetenschap dat de wapens van Nato niets meer dan kapotte speeltjes zijn?

  En al die gestoorde droogwater vissen–al die “generaals, die alles wisten…wat een zootje idioten bij elkaar; kan iemand ze vertellen dat WO1 afgelopen is?
  ————————————————————-
  Maar nu begint Banderastan2,0: zal wel weer opgebouwd moeten worden; dat deel wat Banderastan mag houden.
  Daar gaat NL voor betalen, evenals huizen voor de nepvluchtelingen.

  Niets verandert; nederlanders mogen verekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in