In de video hieronder interviewt Maria Zeee van ZeeeMedia computerwetenschapper Aman Jabbi over het komende internationale vaccinpaspoort, digitale identiteit, het sociale kredietsysteem dat in het Westen wordt opgebouwd, en de centrale bank digitale valuta (CBDC), schrijft Dr. Joseph Mercola.

Al deze factoren komen nu samen om de wereldbevolking te controleren. Zoals Zeee opmerkt, zal deze digitale gevangenis, die al grotendeels is gebouwd, de definitieve opsluiting van de mensheid zijn.

Uw digitale identiteit wordt uw digitale gevangenis

In de video neemt Jabbi een presentatie door die de digitale gevangenis uitlegt die uw digitale identiteit is – met andere woorden, hoe uw digitale identiteit verbonden is met het komende sociale kredietsysteem en zal bepalen wat u wel en niet kunt doen in uw dagelijks leven.

Zoals Jabbi opmerkt, zijn er over de hele wereld al bewakingscamera’s met gezichtsherkenningssoftware geplaatst. Zij vormen een essentieel onderdeel van de controlestructuur, en dit toezicht zal worden gekoppeld aan digitale identiteit, het sociale kredietscore-systeem, het bijhouden van de koolstofvoetafdruk, CBDC’s en meer.

Gezichtsherkenning is aangeprezen als een groot gemak en beveiliging. Met gezichtsherkenning hoeft u geen pins of wachtwoorden te onthouden, en aangezien niemand uw exacte gezicht heeft, zou het uw persoonlijke rekeningen beter beveiligen.

Maar net als de meeste andere technologieën die onder het mom van gemak en veiligheid worden aangeprezen, is gezichtsherkenning uiteindelijk een instrument voor massacontrole en een essentieel onderdeel van uw individuele digitale gevangenis. Zoals Jabbi uitlegt, is het Chinese controlesysteem gebaseerd op gezichtsherkenning in combinatie met een sociaal kredietsysteem.

Hij beschrijft het Chinese sociale kredietsysteem als een feedbacksysteem dat reageert op basis van uw gedrag. De meeste westerlingen weten niet dat een identiek systeem al achter de schermen in gang is gezet in westerse landen – ze hebben het u alleen nog niet verteld.

Gewapende bewaking

Eind 2022 zullen er in de wereld 1 miljard bewakingscamera’s zijn die gegevens verzamelen en allemaal verbonden zijn met het internet en kunstmatige intelligentie (AI). De Verenigde Staten hebben de meeste bewakingscamera’s per hoofd van de bevolking. China staat op de tweede plaats en het Verenigd Koninkrijk op de derde.

Naast al die gegevensverzameling, verzamelen en delen camera’s en audio-opnameapparaten in mobiele telefoons, auto’s en slimme apparaten ook gegevens, zelfs wanneer u thuis bent.

Al deze gegevens worden vervolgens gebruikt om elke persoon een individuele score te geven op basis van zijn gedrag, expressie en interactie met de wereld. Uiteindelijk zal die score – uw sociale kredietscore – bepalen wat u wel en niet kunt doen, wat u kunt kopen en waar u naartoe kunt gaan.

Zoals opgemerkt door Jabbi zijn er ook al extra controlemechanismen ingebouwd in de hardware die wordt geplaatst. Veel slimme lichtmasten hebben bijvoorbeeld ingebouwde laadstations voor drones, die in de toekomst zullen worden gebruikt voor wets- en gedragshandhaving. We zullen grotendeels worden gecontroleerd door AI en machines.

Deze slimme lichtmasten kunnen ook worden bewapend. Ingebouwd zijn LED incapacitators. LED incapacitators, die soms “kotsstralen” worden genoemd omdat ze ernstige misselijkheid kunnen veroorzaken, zijn wapens die zijn ontworpen als een zaklamp en die een extreem heldere, snelle en goed gerichte reeks “verschillend gekleurde willekeurige pulsen” uitzenden. Volgens Jabbi kunnen deze lichten ook hersenschade, schade aan de ruggengraat, ziekte en waarschijnlijk zelfs de dood veroorzaken.

LED in combinatie met radar op sommige slimme palen kan ook worden gebruikt om mensen met wapens te identificeren, en zou theoretisch kunnen worden gebruikt als wapen om selectief mensen met wapens uit te schakelen.

Een nieuw hoofdstuk in het “Sociaal Contract”

Digitale identiteit is door het World Economic Forum (WEF) omschreven als een nieuw hoofdstuk in het sociaal contract. Het probleem, zoals opgemerkt door Jabbi, is dat het nieuwe sociale contract van het WEF er een is waarmee niemand van ons heeft ingestemd. Het wordt gereviseerd door het WEF en zijn bondgenoten en opgedrongen aan de rest van ons, zonder onze instemming.

  Globalisten woedend: Poetin verstoort hun plannen voor een "Nieuwe Wereldorde"

De overgrote meerderheid van de mensen weet niet eens wat dit nieuwe sociale contract eigenlijk inhoudt, of hoe het hun persoonlijke dagelijkse leven en individuele beslissingsvermogen zal beïnvloeden. Dat is, om voor de hand liggende redenen, nooit volledig in kaart gebracht, want als iedereen het volledig zou begrijpen, zou vrijwel niemand op aarde het accepteren. Er zijn immers maar weinig mensen met een normale intelligentie die het prettig vinden dat hun leven door iemand anders wordt gedicteerd.

Bron: Wereld Economisch Forum

Zoals uit bovenstaande grafiek blijkt, zal uw digitale identiteit nodig zijn om alle aspecten van het leven te ontsluiten, van inloggen op internet tot toegang tot sociale diensten, reizen, eten, winkelen en financiële diensten. Als uw sociale kredietscore te laag is, kunnen een of meer van deze aspecten worden uitgeschakeld en voor u onbereikbaar worden gemaakt. “Dus standaard ben je altijd een gevangene,” zegt Jabbi.

Uw digitale identiteit wordt bevestigd via gezichtsherkenning, en is gekoppeld aan uw sociale score, CO2-voetafdrukscore en CBDC’s. Naarmate uw sociale en ecologische voetafdrukscores dalen, daalt ook uw koopkracht.

Zoals Zeee opmerkt, is het internationale vaccinpaspoort dat tijdens de G20-bijeenkomst van 2022 is voorgesteld, althans op dit moment, DE sleutel tot de hele inspanning om iedereen in het digitale ID-systeem te krijgen. Het verhinderen van de invoering van vaccinpaspoorten is dus een centraal onderdeel van het verzet tegen het digitale gevangenissysteem in zijn geheel.

Zodra we digitale identiteit accepteren, is het Game Over voor de mensheid. ~ Aman Jabbi

U moet ook het vaccinpaspoort afwijzen, tenzij u bereid bent de rest van uw leven een medische labrat te zijn. Zeee haalt documenten aan waarin staat dat er tegen 2030 500 nieuwe vaccins klaar zullen zijn die gericht zijn tegen de meest voorkomende ziekten. Het is waarschijnlijk dat een actuele vaccinatiestatus een van de vereisten zal zijn om een geldig paspoort te behouden, dat ook zal dienen als uw digitale identiteit.

Met andere woorden, een weigering van een vaccin kan worden gebruikt om uw digitale identiteit teniet te doen of te “vergrendelen”, zodat u niets meer kunt doen, ondernemen of kopen. De vraag is wat die vaccins zullen zijn. In principe hebt u geen andere keuze dan te voldoen, zelfs als u gelooft of weet dat een vaccin u kan verwonden of doden, zoals het geval is met de COVID-vaccins.

Nul vertrouwen systeem

Zoals Jabbi uitlegt, is het nieuwe sociale contract dat door het WEF en zijn bondgenoten is gecreëerd, een zero-trust systeem. In een fysieke gevangenis geldt voor gevangenen een zero-trust beleid. Met andere woorden, de bewakers vertrouwen de gevangenen niet en er zijn veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat ze zich gedragen. Het nieuwe openluchtgevangenissysteem dat het WEF voor ogen heeft, is gebaseerd op hetzelfde uitgangspunt.

Overal waar je komt, moet je bewijzen wie je bent en dat je voldoet aan de geldende regels. Om voedsel te kopen, moet u zich dus niet alleen identificeren, zodat uw aankoop permanent kan worden geregistreerd als een van uw aankopen, maar u moet ook voldoen aan bepaalde nalevingsnormen, anders werkt uw CBDC niet.

De standaard in dit systeem is ontzegging, dus alles wat u wilt doen – absoluut alles – moet worden ontgrendeld door uw digitale ID. Zoals Jabbi opmerkt: “Zodra we de digitale identiteit accepteren, is het Game Over voor de mensheid.”

Geofencing en Smart Cities vormen de muren van uw gevangenis

Om uw voorwaardelijke toegang tot het leven af te dwingen, zal geofencing worden gebruikt. Slimme lichtmasten uitgerust met LED incapacitators kunnen worden gebruikt om te voorkomen dat u buiten uw aangewezen geofence komt, maar er zijn ook andere geofencing mechanismen. Uw CBDC kan bijvoorbeeld worden geprogrammeerd om niet te werken buiten uw district, en uw slimme auto kan worden geprogrammeerd om uit te schakelen voorbij een bepaalde perimeter. Jabbi bespreekt ook de onverbiddelijke drang naar slimme steden, die:

 • Uw mobiliteit beperken en autobezit elimineren
 • U controleren met bewapende surveillance
 • Water, elektriciteit en gasverbruik rantsoeneren
 • Uw spraak in de gaten houden
 • Uw acties en verblijfplaatsen 24/7 volgen
  Blackrock CEO in Davos: 'Je moet verandering forceren, bij Blackrock forceren we gedrag'

Het beest uithongeren

Jabbi haalt een formule aan die is bedacht door de filosofische goeroe Yuval Noah Harrari van het WEF, om het steeds toenemende vermogen van technocraten om mensen te hacken te beschrijven: B x C x D = AHH

B staat voor biologische kennis, C is rekenkracht, D is data en AHH is het niveau van het vermogen om een mens te hacken. Zoals opgemerkt door Jabbi, is het vermogen om mensen te hacken afhankelijk van een constante gegevensstroom van de AI.

Het is een “beest-systeem” in de zin dat AI het beest is, en het moet worden gevoed. Zijn voedsel zijn gegevens, verzameld via een groot aantal gegevenskanalen zoals camera’s, opnameapparatuur, gezichtsherkenning, GPS en allerlei sensoren die samen het internet van lichamen vormen. U kunt hierover meer lezen in “Manufactured Dystopia – Globalists Won’t Stop Hacking Humans“.

AI is een absoluut cruciaal onderdeel voor het succes van de digitale gevangenis. Zonder dat kan het niet werken. Het antwoord is dus om het beest uit te hongeren, en dat doen we door onze gegevens achter te houden. “Geen enkele hoeveelheid wetgeving kan dit tegenhouden,” zegt hij, “het moet door de mensen worden gedaan.” Kortom, we moeten weigeren de technologieën te gebruiken die onze gegevens verzamelen.

We zullen ze niet allemaal kunnen vermijden. Slimme lichtmasten en verkeerscamera’s kunnen bijvoorbeeld niet worden vermeden, tenzij je bepaalde gebieden vermijdt, waaronder je eigen straat. Maar er zijn er veel die we kunnen vermijden, zoals slimme horloges, fitnesstrackers, slimme thermostaten, slimme tv’s, AI-assistenten en Ring bewakingscamera’s, om er maar een paar te noemen.

We kunnen ook op lokaal niveau vechten tegen de uitbreiding van gezichtsherkenningscamera’s en 5G, en we kunnen het komende vaccinpaspoort en de opmars naar virtual reality weigeren. Zoals opgemerkt door Jabbi, is één manier waarop mensen heimelijk in de digitale gevangenis worden geleid, het vertrouwen op apps die gemak bieden, zoals apps waarmee je eten of vervoer kunt bestellen.

Uiteindelijk zullen ze apps op je telefoon uitfaseren en overbrengen naar virtual reality googles, zodat je in de virtuele wereld moet zijn om ze te kunnen gebruiken. Het is belangrijk te begrijpen waarom dit wordt gedaan. Het is om u dieper in het digitale gevangenissysteem te dwingen, dat digitale klonen en een groot deel van uw leven in een virtuele realiteit omvat.

China demonstreert komende gevangenisstaat

Momenteel wordt China opgeschrikt door massale protesten tegen het NUL-COVID beleid waarmee tientallen miljoenen mensen wekenlang in hun huizen worden opgesloten. Je zou denken dat een Amerikaans bedrijf als Apple zou staan voor Amerikaanse waarden als vrijheid, maar nee, dat doet het niet. Het werkt samen met de Chinese regering om afwijkende meningen de kop in te drukken.

Zoals Bloomberg1 op 9 november 2022 meldde, beperkt Apple het delen van bestanden op zijn iPhone door AirDrops van niet-contactpersonen te beperken tot 10 minuten. De draadloze functie voor het delen van bestanden werd gebruikt om foto’s en video’s van de protesten te delen, waardoor meer mensen werden aangemoedigd om mee te doen.

  mRNA-uitvinder Dr. Malone: Wereldwijd totalitarisme is een grotere bedreiging dan het coronavirus zelf

Volgens Bloomberg is de wijziging alleen doorgevoerd voor telefoons die in China worden verkocht, maar Apple zegt van plan te zijn dezelfde beperking wereldwijd in te voeren. Waarom? Voorspellen ze elders anti-regeringsprotesten?

Volgens een Twittergebruiker genaamd Songpinganq,2 toont de bovenstaande video iPhone-arbeiders die in botsing komen met de politie over het Zero-COVID-beleid van het land. Als reactie hierop zou de Chinese regering de COVID-paspoorten van de demonstranten allemaal op afstand hebben omgezet in “rood”, waardoor ze openbare ruimtes niet kunnen betreden.

Als zij bijvoorbeeld een gebouw proberen binnen te gaan – inclusief wooncomplexen – gaat er een alarm af en worden zij aangehouden en begeleid naar een quarantainekamp, waarvoor zij overigens moeten betalen. Zo gemakkelijk is het voor de overheid om ongewenste personen uit de samenleving te verwijderen zodra dit soort controlesysteem is ingevoerd.

(Voor de goede orde: ik kan niet bevestigen dat de getoonde video inderdaad van iPhone-medewerkers is, of dat zij specifiek protesteren tegen de COVID-maatregelen. Hoe dan ook, het uitgangspunt blijft waar, namelijk dat de overheid grote massa’s mensen op afstand zou kunnen controleren, via hun digitale identiteit/vaccinpaspoort).

De onderstaande video3 zou afkomstig zijn uit een Chinees quarantainekamp. Een gezondheidswerker loopt door het complex en meet de lichaamstemperatuur van de gedetineerden. De tweede video4 toont de binnenkant van een quarantainebox.

De wereld begint het te beseffen

Het goede nieuws is dat mensen over de hele wereld zich beginnen te realiseren wat er gebeurt. Zoals uitgelegd door rechtsfilosoof Eva Vlaardingerbroek (video hierboven), is de reden waarom er nu massale protesten zijn in Europa dat ze zich realiseren dat het COVID-vaccin-paspoortsysteem dat in Europa is uitgerold een controlesysteem is dat geen vervaldatum heeft. Ze beseffen dat het bedoeld is om permanent te zijn, en dat het zal worden uitgebreid.

In de onderstaande video beschrijft een jonge Chinese man hoe de digitale ID, CBDC’s en het sociale kredietsysteem in China werken. In 2017 hadden ze al de technologie om automatisch boetes van je rekening af te schrijven voor overtredingen zoals bij rood oversteken, en het controlenetwerk wordt alleen maar groter en geavanceerder.

Is dit wat wij in het Westen willen? Is dit wat u wilt voor uw kinderen en kleinkinderen? Zo niet, dan moet u deelnemen aan de beweging om dit te voorkomen, en dat begint met veranderingen in uw eigen leven om het beest van uw persoonlijke gegevens af te hongeren, en uw familie en vrienden voor te lichten over deze noodzaak.

Bronnen en referenties


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Speelt Nederland een sleutelrol in de Grote Reset? Volgens gelekte documenten voert Nederland de globale WEF agenda aanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Oekraïense leger is verloren! “Ik heb met Biden de nieuwe veiligheidsarchitectuur in Europa besproken; Rusland krijgt garanties”
Volgend artikelScott Ritter: Merkel onthult het bedrog van het Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Ook op je internet thuis zitten robots en je slimme meters, en de volgchip in je auto zit al zo’n 15 jr verplicht in elke nieuwe auto wereldwijd, de antennes staan als “kunstwerken” langs de autobanen enz. enz.

   • Dag rjk, mijn auto’s zijn van 1986 en 1990, op mijn tablet zet ik zoveel mogelijk cookies uit en ik betaal enkel cash voor alles. Geen FB, twitter, Instagram etc…
    Helemaal onzichtbaar ben ik niet maar en complete maar ben ik ook niet.

  • Daar word je ook mee gevolgd. En de nieuwere, daar zit ongetwijfeld meer ellende in.

   Enkele tientallen jaren geleden konden we zonder.
   En zo’n 100 jaar geleden zelfs zonder stroom.
   Vergeet dat niet en doe er je voordeel mee!!!

 1. Zager Evans – In The Year 2525
  In the year 2525,
  If man is still alive,
  If woman can survive,
  They may find-

  In the year 3535
  Ain’t gonna need to tell the truth,
  Tell no lies.
  Everything you think, do, and say
  Is in the pill you took today.

  In the year 4545
  Ain’t gonna need your teeth,
  Won’t need your eyes.
  You won’t find a thing to chew,
  Nobody’s gonna look at you.

  In the year 5555
  Your arms are hanging limp at your side,
  You legs got nothing to do,
  Some machine’s doing that for you.

  In the year 6565
  Ain’t gonna need no husband,
  Won’t need no wife.
  You’ll pick your sons, pick your daughters too

  From the bottom of a long glass tube.

  Whoa-oh-oh.

  In the year 7575
  If God’s a-coming
  He ought to make it by then.
  Maybe he’ll look around himself and say,
  “Guess it’s time for the Judgement Day.”

  In the year 8585
  God is gonna shake his mighty head.
  He’ll either say, “I’m pleased where man has been”
  Or tear it down and start again.
  Whoa-oh-oh

  In the year 9595
  I’m kinda wondering
  If man is gonna be alive;
  He’s taken everything this old Earth can give
  And he ain’t put back nothing.

  Now it’s been ten thousand years,
  Man has cried a billion tears
  For what he never knew.
  Now man’s reign is through.
  But throught eternal night,
  The twinkling of starlight,
  So very far away,
  Maybe it’s only yesterday…

 2. Een alternatieve formule uit anarchistisch oogpunt
  P x E x G =ROL
  P staat voor ‘psychologische’ kennis.
  E staat voor ‘empatisch’ vermogen.
  G staat voor ‘globalistisch’ denken.
  ROL staat voor ‘recht op leiding’.
  Op deze manier is er geen wiskundige of financiële data nodig om mensen te hacken en zal de mens een veel betere en vrije toekomst hebben.

 3. Data en plaats bepaling zijn geen probleem zolang ze maar niet met jou in verbinding staan. Zorg daar voor dmv een ongeregistreerde pre-paid. Gezichtsherkenning kan vermeden worden door een jawel een mondkapje. Nog steeds geheel legaal om overal te dragen waar je maar wil. Internet kan je met oa de TOR browser ook veel privacy geven. Zoek niet met Google maar geef Google wel zoveel mogelijk verschillende (niet bij jou horende) data over jou enz. En als je het gaat zien als een kat-en-muis spelletje kan het allemaal nog leuk zijn om te doen ook. Geef je telefoon zo af en toe eens mee aan een vriend als die naar de andere kant van het land gaat bijv. Wees nooit helemaal onzichtbaar want dan ga je opvallen. Camouflage is de sleutel. Loop niet tegen het verkeer in. Maak je onzichtbaar door je er tussen te mengen zonder op te vallen. Leer digitale guerilla. Neem 30 verschillende mail adressen voor “elk ding in je leven” eentje incl een paar encryted. Maak desnoods een “perfect plaatje” Facebook van jezelf aan. Maak van je digitale leven een grote chaos met zoveel mogelijk verschillende data. Maak een oerwoud van je digitale leven waar alleen jij de weg in kent. Dan gaat AI er niks meer van begrijpen en kan jij er zichtbaar onzichtbaar van worden. Het zijn maar een paar ideetjes 😉

 4. Het beest uithongeren lijkt mij een prima reactie. Het AI-systeem gek maken via chaos-creatie ook. Maar de grootste fout die de materialistische sociaal-darwinistische zot Harari (hij zal branden in de hel) maakt is, dat hij mensen als hackbare DIEREN ziet. Er zijn aspecten aan het mens-zijn die NIMMER onder controle te krijgen zijn, zoals zijn vrije wil, zijn religie, zijn inventiviteit en verbeeldingskracht. De mens is een religieus wezen. Geen hackbaar dier of machine. Of je het nou gelooft of niet. De evolutieleer is een grote leugen! Het is onmogelijk dat het globalistische systeem het definitief wint van de creatieve mens. Voor even mag het lijken dat die duivels winnen, maar spoedig zullen zij met hun systeem ten onder gaan. Dit alles zal eindigen met de eeuwige ondergang van de duivelse cabal. Vreest niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in