De scholen in Frankrijk zijn vandaag weer voor 12 miljoen leerlingen begonnen. Deze getalenteerde jonge mensen zullen op een dag zorgen voor de pensioenen van de Fransen die vandaag de sociale zekerheid, werkloosheid- en kinderbijslag voor de gezinnen van deze leerlingen generen. Dit wordt het “contract tussen de generaties” genoemd. Dus er kan niets misgaan op de oude dag.

Le Pen belooft alle criminele migranten te deporteren bij een verkiezingsoverwinning in 2022

Vorig artikelCharlie Hebdo publiceert nieuwe Mohammed-cartoons
Volgend artikelHassan verkrachtte urenlang Zweedse meisjes onder vuurwapenbedreiging: “Walla, ik ben een fucking crimineel”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Dit soort “apenstreken” vind in Nederland ook in scholen plaats, en samen met het geweld op en buiten school waarbij vooral allachtone jongeren mede scholieren in elkaar slaan, afpersen en eventueel neersteken. School is niet langer een plek om kennis te verkrijgen waarmee een toekomst kan worden opgebouwd maar een spitsroeden laan die dagelijks moet worden doorlopen….

    Vele autochtone jongeren zijn blij met de Corona maatregelen en het niet of minimaal naar school moeten is voor hun een opluchting, ze zijn even veilig….

    Dit is hoever het is afgezakt in dit land, en ik vergeet nog enkel A4 tjes vol andere dagelijkse geïmporteerde ellende te noemen. wij als autochtoon volk mogen toezien, afwachten en onszelf laten slachten voor een waanbeeld van multiculti vrede…..is het niet de natuur die dingen wel of niet laat gebeuren…..die wat past laat voortbestaan? De linkse verafgoding van alles anders is een heel ziek iets, en behoort als gevaar voor de volksgezindheid in quarantaine te zitten.

    Welkom in mijn land. Het land van de gekken waar waanzin de norm is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in