Vaccinpushers proberen de wereld te verdelen in gevaccineerden vs. ongevaccineerden door ongevaccineerden de toegang tot de maatschappij te ontzeggen (via vaccinpaspoorten). Maar er staat hen een schok te wachten… en een wending, schrijft Healthranger.

De echte tweedeling die zal ontstaan is tussen de beschadigde gevaccineerde mensen vs. de onbeschadigde ongevaccineerde mensen. Beschadigde gevaccineerde mensen zullen:

 • Cognitieve schade oplopen die lijkt op een versnelde mentale achterstand.
 • Lijden aan cardiovasculaire schade die hen verhindert normale, alledaagse taken uit te voeren, zoals het dragen van een tas boodschappen op een trap.
 • Onvruchtbaarheid en schade aan de voortplanting, waardoor ze zich niet kunnen voortplanten.
 • Auto-immuunschade oplopen die leidt tot extreme risico’s op ADE en hyperinflammatie bij blootstelling aan circulerende ziekteverwekkers in de toekomst.

Onbeschadigde mensen daarentegen zullen “superkrachten” lijken te bezitten in hun vermogen om op een normale, gezonde manier te denken en te functioneren. Terwijl de gevaccineerde helft van de samenleving geestelijk en lichamelijk gehandicapt zal zijn, zullen de ongevaccineerden hun volledige vermogens behouden en in staat blijven kinderen te krijgen en deel te nemen aan de samenleving.

De gevaccineerden denken dat ze een paspoort voor de vrijheid hebben, maar ze hebben kaartjes voor de hel gekocht.

De echte ironie in dit alles is hoe gevaccineerde mensen denken dat zij via vaccinpaspoorten toegang krijgen tot de wereld, maar zij zullen de rest van hun leven meestal doorbrengen in ziekenhuizen, op banken, in bedden of doodskisten omdat hun lichaam en hersenen niet meer zullen functioneren zoals vroeger. Door het nemen van vaccins zullen veel van deze mensen, die zich superieur wanen aan anderen, in werkelijkheid eindigen:

 • Niet in staat om een succesvolle zwangerschap te bereiken of een kind voldragen te krijgen.
 • Niet meer kunnen deelnemen aan buitenactiviteiten die enige inspanning vereisen.
 • Niet in staat om ander werk te doen dan huishoudelijk werk, door verlies van cognitieve functies.
 • Geen zinvolle sociale contacten meer kunnen onderhouden met familie en vrienden door verlies van cognitie en kortetermijngeheugen.
VS: De oorlog tegen de ongevaccineerden wordt opgevoerd - Ongevaccineerden worden geclassificeerd als "Binnenlandse Terroristische Dreigingen"

(Het goede nieuws is dat ik geloof dat mensen die zich tot bepaalde voeding wenden veel van de spike-eiwit schade van vroege vaccins kunnen overwinnen, maar ze moeten stoppen zichzelf te vergiftigen met boostershots, of niets kan hen redden). In wezen zijn degenen die spike-eiwitinjecties nemen in hun zoektocht naar een vaccinpaspoort, in feite bezig te tekenen voor een leven lang lijden onder vaccins. Zij zullen gevangenen in hun eigen lichaam zijn zolang zij leven, wat misschien niet veel langer zal zijn als zij door blijven gaan met het nemen van spike-eiwit “booster shots”. Deze inentingen zijn natuurlijk veel gemakkelijker te promoten bij mensen die al cognitieve schade hebben opgelopen door de eerste twee inentingen en die lijden aan een verminderd denkvermogen en emotionele instabiliteit. We zijn daar nu getuige van bij gevaccineerde mensen die schreeuwen en anderen veroordelen in wilde scheldkanonnades die je kunt vinden op TikTok en YouTube. Wees zelf getuige van een deel van de waanzin:

Als je “superkrachten” wilt hebben in vergelijking met de beschadigde, invalide gevaccineerde massa’s, roep dan gewoon de natuurlijke immuniteit in en versla covid met je door God gegeven immuunsysteem. Het duurt niet lang of je zult behoren tot diegenen onder ons die de aarde erven als de gevaccineerden zich terugtrekken in hun huizen, ziekenhuizen en doodskisten, allemaal slachtoffers van het suïcidale waanidee dat denkt dat spike-eiwit-biowapens hen op de een of andere manier zullen beschermen tegen een pandemie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Verbijsterend groot percentage” artsen weigert het nieuwe Coronavaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Studie: mRNA-vaccins kunnen "tragische en zelfs catastrofale" bijwerkingen veroorzaken

19 REACTIES

 1. Een prachtig betoog en een krachtige oproep. Overigens zullen wij, als ongeprikten, het heel druk krijgen met het helpen van de stumpers die maar hardnekkig doorgaan het wak in te schaatsen. Wat betreft de verdediging tegen covid: covid heeft nooit anders bestaan dan in het nepnieuws van de overheid. Het aantal doden in het zogenaamde rampjaar was nooit groter dan in andere jaren.
  Waar je mee moet stoppen is je laten foppen.

  • Nee, ik ga ze niet helpen.

   Dit zijn de mensen die jou zonder blikken of blozen in een kamp op willen sluiten, je de toegang tot voedsel willen ontzeggen en je buitensluiten van de rest van de samenleving. En daarnaast maken ze jou ook nog ziek met hun prionen.

   Als ze niet met me samen willen leven ga ik ze ook niet helpen. Tenslotte doe ik alleen wat ze vragen: bij ze vandaan blijven. En ik ga al helemaal niet ziek worden omdat ze te lui zijn de bijsluiter te lezen.

   • Laat u niet gek maken, een heleboel gevaccineerden zijn helemaal niet kwaadaardig naar ongevaccineerden. Verdorie we laten ons toch niet in twee kampen uiteen spelen.

    • Juist, dat was ook het eerste wat me bij het lezen van dit artikel opkwam.
     We moeten geen verlengstuk van de huidige angst campagne worden!

    • Helemaal eens Renkir, ik doe ook niet mee aan dat verdeel en heers spelletje. Ik zit weer parttime op kantoor en helemaal niemand heeft er problemen mee dat ik (en een paar anderen) niet geinjecteerd zijn. De niet geinjecteerden hebben er ook geen probleem mee dat zij dat wel hebben gedaan. Ik hoop echt van harte dat alles met een sisser over waait (ook al heb ik daar een heel hard hoofd in).

     Ik denk zelf dat dat ”nieuws” geinjecteerden ons niet geinjecteerden in kampen ed willen onderbrengen voor het grootste deel nep nieuws is. Je ziet zelfs de MSM al (deels) terugkomen op dat ”nieuws”. Betekend dus dat ze de massa niet hebben kunnen overtuigen.

     Groeten,
     Hugo

 2. Als koning moet je niet tegen de bevolking vechten om aan de macht te blijven. Je moet de bevolking onder mekaar laten vechten. Het beeld in het filmpje zegt meer dan duizend blogposts.
  Racisme e.d. werkt niet meer, dus moeten er nieuwe “kampen” gecreëerd worden. En die zijn er nu dus; Vaxxers en Anti-Vaxxers. Waar ze voor staan, die kampen, is irrelevant. DAT ze in kampen zitten is wat de doorslag geeft.

 3. Kikkerland,
  wanneer gezondheid een dingetje is,
  pre-killervirus/troelala/etc. cijfers,
  als dat een indicatie mag zijn.

  https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/chronische-aandoeningen-en-multimorbiditeit/cijfers-context/huidige-situatie#node-aantal-mensen-met-multimorbiditeit-bekend-bij-de-huisarts

  Op 1 januari 2019 hadden 9,9 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische aandoeningen. Dit komt overeen met 57% van de Nederlandse bevolking. Een ‘chronische aandoening’ is hier gedefinieerd als een aandoening waarbij over het algemeen geen uitzicht is op volledig herstel.

  Chronische aandoeningen komen op alle leeftijden voor. Het percentage mensen met één of meer chronische aandoeningen is echter hoger op hogere leeftijd. Ruim 95% van de mensen van 75 jaar en ouder heeft ten minste één chronische aandoening. De prevalentie onder personen jonger dan 40 jaar is ruim 40%.

  In 2019 hadden 5,4 miljoen mensen twee of meer chronische aandoeningen (multimorbiditeit). Dit komt overeen met 31% van de totale Nederlandse bevolking en met 54% van de mensen met ten minste één chronische ziekte.

  Van alle mensen heeft 26% één chronische aandoening, 14% heeft twee chronische aandoeningen en 18% heeft drie of meer chronische aandoeningen. Deze verdeling varieert sterk tussen leeftijdsgroepen. Van de mensen van 0 tot en met 24 jaar heeft 31% één chronische aandoening, 10% heeft twee chronische aandoeningen en 3% heeft drie of meer chronische aandoeningen. Voor mensen van 85 jaar en ouder is dat respectievelijk 6%, 11% en 80%.

 4. Wat één onzinartikel, ook ik als ongevaccineerde denk niet dat het vaccin gezond is. Die Spike eiwitten komen inderdaad in ons bloed en onze hersenen t.g.v. De vaccinaties maar dat dit dusdanige gevolgen zal hebben op de gevaccineerde populatie lijkt mij volledig uit de lucht gegrepen. Dat theorieën en modellen vaak verkeerd zijn hebben we wel kunnen zien bij de Covid crisis vorig jaar en wat te denken van die hele klimaat hoax.

  • Het komt er op neer dat de mainstream media ook de niet mainstream media bezit en manipuleert. Zei bepalen wat er in de oppositie gebeurd en wat viraal gaat. Blijkbaar komt dat tweespalt vaxed en unvaxed sprookje bij hun vandaan. Hoe dan ook zijn zij zijn in de positie om alles te bepalen en te sturen. Althans , voorlopig nog.

   • Mijn vrouw werkt in een supermarkt waar vrijwel iedereen zich heeft laten prikken maar zij niet en al haar collega’s weten dat.
    Maar er is helemaal niemand die haar daarvoor aanvalt.

 5. Vandaag op het nieuws in belgie: de constante reclamebeelden voor de gifprik laten uitsluitend “witte” mensen zien die zich verrot laten spuiten, terwijl zoals in antwerpen, de bevolking voor 50.7 % en in brussel voor 70% uit niet europese “belgen “bestaat ? Wat een blinde randdebielen is de eigen bevolking.
  Om al de rest te “promoten” op tv ,van brol die je niet nodig hebt, bestaat drie vierde van de aanwezigen in de reclame uit gekleurden.!

 6. Even ter intro, ben zelf niet gevaccineerd, ben van mening dat het wel duidelijk is dat er teveel vreemde zaken spelen omtrent dit hele COVID gebeuren, los daarvan laat ik me niet inspuiten met iets dat (a) een testproduct is en (b) voor de groep waartoe ik behoor, een zo goed als geen hogere kans op overlijden geeft dan de griep.

  echter de volgende hersenspinsels krijg ik voor mezelf niet echt duidelijk;

  heb niets tegen joden hoor, heb zelf ook wat joods bloed, maar Klaus Schwab wordt neergezet als de persoon die het hele COVID gebeuren in gang heeft gezet, hij is joods, Gates is joods, het merendeel van de zogenaamde elite heeft een joodse achtergrond, Israël is inmiddels wereldkampioen vaccineren, dit land beschikt over een inlichtingendienst (Mossad) die overal een vinger in de pap heeft en precies weet wat er speelt in de wereld.

  Afrika bevat de minst gevaccineerde personen, de rijke geïndustrialiseerde landen het meest

  Gegeven het bovenstaande, kan iemand mij dan misschien een verklaring geven voor;

  1. Waarom is Israël wereldkampioen vaccineren ? als er iets verdachts speelt dan weet Israël dit. Israël gaat zijn bevolking niet inenten met een goedje waarvan ze niet 100% zeker zijn dat het een hoger doel dient. Is het misschien niet waarschijnlijker dat juist zo meteen de niet gevaccineerde een probleem hebben ?

  2. Is het misschien wel zo dat de haast welke de meeste landen nu schijnen te hebben om hun bevolking in te enten misschien te verklaren is vanwege het sinistere idee dat er in de herfst/winter een virus variant wordt verspreid welke dodelijk is/wordt juist voor niet gevaccineerde ?

  3. Inmiddels zijn er volgens de Crorona site van John Hopkins ong 5+miljard mensen ingeënt, dit betekent dat er ong 2+miljard mensen niet zijn ingeënt, dit is een mooi aantal om de-populatie mee te beginnen – zou dit een agenda zijn -. Tevens hou je dan 5milj mensen over die blijkbaar wel volgzaam zijn en misschien beter te controleren, indien dit de achterliggende agenda is.

  4. Wat heeft Schwab en zijn hele club eraan als de EU/VS en Asia flink wordt uitgedund en Afrika en wat andere minder ontwikkelde landen niet ? dat is vanuit geopolitiek, strategisch en bovenstaand oogpunt niet te verklaren, toch ?

  grt
  Jens

  • Beste Jens,

   Bedankt voor je reactie. Klinkt best logisch allemaal wat je zegt. Maar vergeet niet dat er achter dit verhaal een groter plan ligt dan je denkt en dat nu juist Israël aan kop gaat is heel Bijbels. Dit land is moe na eeuw in en eeuw uit vervolgt te worden. Men herinnert zich de 2wo als de dag van gisteren.

   We leven in de eindtijd en dit is het moment dat Israël groeit. Bovendien is er veel leugen info op de men. Zoals de plandemie een leugen is. Netanyahu de oud premier wilde graag zoveel mogelijk stemmen winnen door als koploper van vaccinatie de burgers naar zijn hand te krijgen en geld heeft Israël zat natuurlijk.

   De mossad is de beste geheime dienst ter wereld dat zeker. Maar heeft niet zoveel geld als de elite dus. We weten hoeveel mensen er aan vaccinatie dood zijn gegaan en ernstige bijwerkingen hebben dus is de kans groot zeker als je alles er omheen ziet dat het voor de gevaccineerde juist minder prettig uit gaat vallen want idd er gaan duistere plannen rond bij Gates en schwab.

   Vergeet niet dit is de tijd dat de duisternis vollop aanwezig is al kan ik me vinden in jou argumenten. Denk dat we beter de prik maar niet mogen nemen moderns had al vaccins klaar liggen voordat de plandemie uitbrak voor een virus dat een dode kans heeft van 0,15 procent

  • 1. Er moeten eerst nog zes miljoen uitverkorenen dood?
   Bestaand/werkelijk hoger doel, iets met kingdom come en een bijzondere verlosser!?
   Moet toch een keer lukken, tijd tikt ook nog, houd iemand de kalender bij?
   2. In geval van een volgende fase in de radiologische/chemische/biologisch oorlogsvoering, veel succes.
   3. En veel plezier.
   4. Meer of minder geschikt? Aanvaardbare verklaringen niet nodig/is een verklaring op zich, mysterieus en ondoorgrondelijk is een rode draad in overgeleverde vertellingen.
   Of een hint dat een verklaring niet eenvoudig gevonden is danwel elders gezocht mag worden.
   5Ruby. Zie 1-4, nadruk op1. Knipoog naar2.
   https://www.evangelicalendtimemachine.com/houd-vast-wat-gij-hebt-opdat-niemand-uw-kroon-zal-afnemen/

 7. Je zit voor een groot deel op het juiste spoor. Hier zitten zionisten achter. Israël is niet een Joods maar een zionistisch land.

  Dat Israël wereldkampioen vaccineren is klopt voor een deel. Iceland bijv is de vaccinatiegraad hoger zo ook Gibraltar.

  De truuk zit m in de soorten en merken vaccinatie die Israëliërs krijgen toegediend.

  Het is zeer waarschijnlijk dat Israël met placebo’s vaccineerd en wat zeker niet onwaarschijnlijk is dat zij een onschadelijke variant krijgen toegediend.

  Ps Die vaccinatiegraad van 5 miljard zou ik met een grote korrel zout nemen. We betrappen ze dagelijks met hun leugens false grafieken en modellen.

 8. Beste Redactie. Feitelijk is het verdelen vaan de maatschappij in voor en tegen het resultaat van een hersenschim! We hebben elkaar nodig voor van alles wat we alleen samen kunnen bereiken. Keep that in mind pls!🙏✅

 9. Beste Redactie. Feitelijk is het verdelen vaan de maatschappij in voor en tegen het resultaat van een hersenschim! We hebben elkaar nodig voor van alles wat we alleen samen kunnen bereiken. Keep that in mind pls! 👍🙏

 10. Als de ongevaccineerden overblijven worden zij de speelbal van The Deepstate. Dat word in dit artikel niet ter sprake gebracht. Het is juist de bedoeling van The Deepstate dat de meeste mensen sterven en de groep overblijvers juist zo groot is dat deze makkelijk te controleren valt. De Coronamisdaad blijft bestaan zolang deze door de massa gesteund word.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here