Als u mijn artikelen al een tijdje leest, weet u dat ik nooit overdrijf. U weet ook dat mijn voorspellingen, beoordelingen en interpretaties het afgelopen jaar absoluut accuraat zijn geweest, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Nu heb ik meer dan ooit uw hulp nodig. Als we niet samenwerken zijn we gedoemd ten onder te gaan. k heb uw hulp nodig omdat we miljoenen moeten bereiken met dit artikel. En nu de grote platformen en de mainstream media mij verbannen hebben kan ik die miljoenen niet bereiken zonder jullie.

Ik geloof dat dit het belangrijkste artikel is dat u ooit zult lezen. U moet het delen. U moet de komende dagen niets anders doen dan dit artikel doorsturen naar iedereen die u kent of niet kent en die een e-mailadres heeft. En stuur het naar elke journalist wiens e-mailadres u kunt vinden. U kunt het gemakkelijk versturen vanaf vernoncoleman.org.

Herinnert u zich die video waarin Bill en Melinda Gates zaten te grijnzen terwijl ze spraken over hoe de volgende pandemie de mensen zou doen opstaan en opletten?

Nou, ik denk dat ik weet wat er gaat gebeuren. We weten allemaal dat de kwade elite, de Agenda 21 en de Grote Reset promotors, altijd al van plan zijn geweest om tussen de 90% en 95% van de wereldbevolking te doden.

Helaas vrees ik dat het waarschijnlijk te laat is om veel van degenen die het vaccin hebben gehad te redden. Miljoenen zijn verdoemd en ik vrees dat velen zullen sterven wanneer zij de volgende keer in contact komen met het Coronavirus.

Maar er is iets ernstig misgegaan met de plannen van de elite.

En het resultaat is dat nu ook degenen onder ons die het vaccin niet hebben gehad, in ernstig gevaar lijken te verkeren. We moeten ons immuunsysteem in topconditie houden door verstandig te eten en vitamine D-supplementen in te nemen. En misschien moeten we op een gegeven moment uit de buurt blijven van degenen die het vaccin wel hebben gehad. Ik denk dat zij nu een reëel gevaar zijn voor het voortbestaan van de mensheid.

Al langer dan ik er graag over nadenk, waarschuw ik voor de gevaren van de Covid-19 vaccins. Ik weet dat ze eigenlijk geen vaccins mogen worden genoemd (hoewel een officiële definitie is gewijzigd om ze geschikt te maken), maar als ik ze gentherapie noem dan zullen de mensen die we proberen te bereiken, aan wie is verteld dat het vaccins zijn, niet weten waar ik het over heb.

Bijna precies een jaar geleden waarschuwde ik dat de reden dat het risico van het coronavirus werd overdreven gedeeltelijk was om een verplicht vaccinatieprogramma op te zetten.

De nep-pandemie van Covid-19 werd gedeeltelijk gecreëerd om een excuus te vinden voor de vaccins – in plaats van dat het vaccin werd gecreëerd als oplossing voor de vermeende dreiging die van Covid-19 uitging.

Ik waarschuw al maanden dat de experimentele vaccins gevaarlijk zijn en veel potentieel dodelijke bijwerkingen hebben. De beroemdheden, en veel artsen, hebben ongelijk door geruststelling te geven. Ik had gelijk om te suggereren dat de vaccins meer mensen kunnen doden dan Covid-19.

Maar het lijkt nu waarschijnlijk dat de vaccins verantwoordelijk zullen zijn voor de dood van honderden miljoenen mensen die niet gevaccineerd zijn.

Mijn langetermijngedachte is altijd geweest dat de Covid-19-fraude met een doel was beraamd: zoveel mogelijk bejaarden en zwakke mensen doden en verplichte vaccinaties invoeren. Dat was wat ik zei in mijn eerste video medio maart 2020. Er was natuurlijk ook het plan om de economie te vernietigen en vervolgens opnieuw uit te vinden om te voldoen aan de eisen van Agenda 21 en de Great Reset.

Dagen nadat die video voor het eerst verscheen werd ik woedend aangevallen op het internet. Mijn Wikipedia-vermelding werd drastisch gewijzigd. Details van al mijn boeken, tv-series en columns werden verwijderd. Ik werd beschreven als een in diskrediet geraakte samenzweringstheoreticus. Ik heb een video gemaakt waarin ik uitleg hoe het Wikipedia-artikel werd gewijzigd en in diskrediet brengen om het te demoniseren.. Vele anderen die de officiële lijn over Covid-19 in vraag stelden, hebben op dezelfde manier te lijden gehad. En natuurlijk hebben de BBC en de nationale pers zich daarbij aangesloten door diegenen aan te vallen die de officiële lijn in twijfel durven trekken door onaanvaardbare waarheden uit te zenden.

Maar ik vrees nu dat de genocidale gekken, de ruiters van de Apocalyps die deze fraude hebben gepland, ons naar het Armageddon leiden.

Ik heb lang geloofd dat de architecten van de fraude verwachtten dat miljoenen zouden sterven.

Ik geloof nu echter dat de boosaardige geesten die deze fraude hebben beraamd, het gevaar van de experimentele vaccins die zij zo krachtig hebben gepromoot, drastisch hebben onderschat. Miljoenen mensen die een van de Covid-19 vaccins hebben gekregen, kunnen als gevolg van die vaccinaties sterven. Ik zal zo uitleggen hoe en waarom.

  700 Miljoen mensen wereldwijd zullen tegen 2028 sterven aan COVID-19 vaccinatie - Dr. David Martin

De fraude begon natuurlijk met de wilde voorspellingen van Ferguson van het Imperial College. Ferguson is een wiskundig modelleerder met een slechte staat van dienst. De mensen die de fraude planden wisten dat de voorspellingen van Ferguson absurd waren. Zij moeten geweten hebben dat Ferguson’s staat van dienst beschamend slecht was. Maar desondanks werden zijn voorspellingen gebruikt als excuus voor de lockdowns, de sociale afstand, de mondkapjes en de sluiting van scholen en ziekenhuisafdelingen. Dit was allemaal volslagen waanzin. Het was logisch om mensen die geïnfecteerd waren te isoleren – net zoals mensen met griep thuis moeten blijven – en de meest kwetsbare mensen te beschermen, vooral ouderen met hart- of borstklachten. Maar de politici en de adviseurs deden alles verkeerd. En degenen die vraagtekens zetten bij wat er gebeurde, werden gedemoniseerd en tot zwijgen gebracht.

Feit is dat het immuunsysteem van gezonde mensen wordt gestimuleerd door interacties met anderen. Gezonde kinderen en jonge volwassenen hebben een zeer krachtig immuunsysteem. Alleen ouderen lopen de grootste kans door een nieuw virus te worden bedreigd.

En toch hebben de wereldpolitici en hun adviseurs ons opzettelijk tot een massaal vaccinatieprogramma aangezet.

Het publiek werd aanvankelijk verzekerd dat zij alleen door een grootschalig vaccinatieprogramma een deel van hun verloren vrijheden zouden kunnen terugwinnen. Dit was altijd gevaarlijke onzin.

De experimentele vaccins die zo snel werden goedgekeurd, zouden echter nooit doen wat de mensen werd voorgehouden. Ze waren niet ontworpen om infectie of overdracht te voorkomen. De vaccins voorkomen niet dat mensen Covid-19 krijgen en ze voorkomen niet dat ze het doorgeven als ze het toch krijgen. De vaccins helpen alleen de ernst van de symptomen te beperken voor sommigen die geïnjecteerd zijn. Dat is niet wat de meeste mensen geloven, natuurlijk. De overgrote meerderheid van de gevaccineerden denkt dat ze beschermd zijn tegen de infectie. Het was weer een fraude.

Afgezien van het nogal belangrijke feit dat zij niet doen wat de mensen denken dat zij doen, zijn er drie enorme problemen met de vaccins.

Het eerste probleem is natuurlijk dat deze experimentele vaccins al wanhopig gevaarlijk zijn gebleken – ze hebben al veel mensen gedood en bij nog veel meer mensen ernstige bijwerkingen veroorzaakt. De omvang van dit specifieke probleem kan worden afgemeten aan het feit dat zelfs de autoriteiten toegeven dat waarschijnlijk slechts 1 op de 100 vaccingerelateerde sterfgevallen en ernstige verwondingen zal worden gerapporteerd. Het is onmogelijk te schatten hoeveel er zullen sterven aan allergieproblemen, hartproblemen, beroertes, neurologische problemen of hoeveel er blind zullen worden of verlamd zullen raken. Op mijn website staat een lijst van mensen waarvan bekend is dat zij door het vaccin gewond zijn geraakt of zijn overleden en het is een angstaanjagende lijst om te lezen. Het aantal doden is schrikbarend hoog, maar de meeste autoriteiten blijven volhouden dat het allemaal toevalstreffers zijn. Wanneer iemand stierf binnen 60 of 28 dagen na een positieve Covid-19-test – zelfs als het testresultaat vals was – werden zij automatisch behandeld als een Covid-19-dode om de cijfers op te drijven. Maar wanneer gezonde jonge mensen sterven binnen korte tijd na een vaccinatie, worden die sterfgevallen afgedaan als gewoon toeval. Wat een hoop tragische toevalligheden zijn er geweest.

Het tweede probleem is het immuunsysteemprobleem dat bekend staat als pathogene priming of een cytokinestorm. Wat er gebeurt is dat het immuunsysteem van de persoon die gevaccineerd is, wordt klaargestoomd om op een zeer dramatische manier te reageren als die persoon in de toekomst in contact komt met het virus. Het resultaat kan catastrofaal zijn en dit is wat er naar ik vrees in de herfst en de komende winter zal gebeuren. De mensen die gevaccineerd zijn, zullen in grote problemen komen als ze de volgende keer in contact komen met een Coronavirus. Hun immuunsysteem zal overreageren en dan zullen er waarschijnlijk veel sterfgevallen zijn.

Patiënten zijn niet officieel gewaarschuwd voor dit probleem, hoewel het bewijs is gepubliceerd in het International Journal of Clinical Practice voor oktober 2020. Het document is getiteld “Informed consent disclosure to vaccine trial subjects of risk of covid-19 vaccines worsening clinical disease” (zie: Mainstream studie: COVID Vaccin kan ziekte verergeren; niet op het avondnieuws).

Maar er is geen geïnformeerde toestemming voor patiënten en ik vermoed dat de meeste artsen onwetend blijven over de risico’s.

Vooral ouderen en mensen met een slecht immuunsysteem lopen een grote kans te worden gedood. En wat geeft je een slecht immuunsysteem? Het dragen van een mondkapje, geïsoleerd zijn van andere mensen en niet genoeg zonlicht krijgen zijn drie voor de hand liggende oorzaken. Te veel alcohol drinken en te veel tabak roken onder huisarrest helpen ook niet.

De extra sterfgevallen zullen zich waarschijnlijk in de herfst voordoen, wanneer gevaccineerden de meeste kans lopen aan het virus te worden blootgesteld. Het Coronavirus verspreidt zich het snelst in de herfst en de winter.

  VACCIN AFREKENING: Meer dan 66% van de "volledig gevaccineerde" Israëli's lijden nu aan bijwerkingen

Als gevolg van de epidemie van ziekten en sterfgevallen die zal plaatsvinden, zullen de regeringen beginnen met het promoten van de volgende ronde vaccinaties. Er zal natuurlijk veel worden gesproken over mutaties en er zullen nieuwe, inderhaast bereide vaccins worden geproduceerd en zwaar worden gepromoot door beroemdheden die niets van geneeskunde of vaccins afweten. Artsen die de gevaren begrijpen en twijfels hebben over de vaccins zullen, zoals gewoonlijk, het zwijgen worden opgelegd.

Verbazingwekkend genoeg, geloof ik dat de mensen achter deze fraude wisten dat dit zou gebeuren. Het was onderdeel van hun kwaadaardige plan.

Zij wisten dat er een toename van sterfgevallen zou zijn in de herfst en de volgende winter. Zij waren altijd van plan om de sterfgevallen te wijten aan een nieuwe versie van Covid-19 – een van de vele duizenden mutaties die er tegen de herfst zullen zijn. Ik heb lang vermoed dat zij uiteindelijk om de paar maanden – of zelfs vaker; elke maand of zo – vaccinaties zouden gaan promoten. Mijn oorspronkelijke gebruik van het woord hoax was bedoeld om kritiek te leveren op de reactie op een griepachtige virale infectie. De reactie was zwaar overdreven.

Ik vermoed dat Bill en Melinda Gates hierom zaten te grinniken toen ze suggereerden dat we de eerste pandemie misschien niet serieus zouden nemen – maar dat we de volgende pandemie veel serieuzer zouden nemen.

En ik geloof dat zij, en alle anderen die bij deze fraude betrokken zijn, ervan uitgingen dat zij volkomen veilig zouden zijn omdat zij de vaccins niet daadwerkelijk zouden krijgen. Ik vermoed dat veel van de elite, en de belangrijkere beroemdheden, een placebo kregen in plaats van een van de experimentele vaccins.

Zij liepen nooit het risico gedood te worden door het vaccin, er ernstig door gewond te raken of pathogene priming te ontwikkelen – en dan ongelooflijk kwetsbaar te zijn de volgende keer dat zij in contact kwamen met de virusinfectie.

Ik denk dat de elite dacht dat ze veilig waren. Ik denk dat ze een plan bedachten dat zou resulteren in miljoenen doden, maar dat hen niet zou schaden.

Maar ik geloof dat ze een enorme, cruciale fout hebben gemaakt.

En dit brengt ons bij het derde probleem – een probleem waarvan ik denk dat ze het niet hadden verwacht.

Dit probleem is uiteengezet door Dr. Geert Vanden Bossche, een zeer eminent specialist op het gebied van vaccins. Ik was aanvankelijk zelfs sceptisch over wat hij zei, omdat Dr. Bossche eerder heeft samengewerkt met GAVI en de Gates Foundation. Hij is de laatste persoon ter wereld die kan worden omschreven als tegenstander van vaccinatie.

Dr. Bossche heeft erop gewezen dat de vaccins die momenteel worden gebruikt, de verkeerde wapens zijn voor de oorlog tegen deze virusinfectie.

Door miljoenen mensen te vaccineren, leren we het virus hoe het kan muteren en hoe het sterker en dodelijker kan worden. Pogingen om nieuwe vaccins te ontwikkelen voor nieuwe mutaties maken de zaak alleen maar erger, omdat de wetenschappers de gemuteerde virussen onmogelijk voor kunnen blijven. En de mensen die gevaccineerd zijn, delen nu gemuteerde virussen met de mensen om hen heen. De mutaties worden sterker en dodelijker.

Het beëindigen van de lockdowns zal perfect getimed zijn om ervoor te zorgen dat nieuwe mutaties van het covid-19 virus ver en wijd verspreid worden.

Er is nog een ander probleem.

Normaal bevat ons lichaam witte bloedcellen die ons helpen infecties te verslaan. Cellen genaamd NK-cellen – NK staat voor natural killers – helpen binnengedrongen slechte cellen te doden. Zodra de NK-cellen hun werk hebben gedaan, verschijnen onze antilichamen en ruimen het afval op.

Dr. Bossche legt echter uit dat de Covid-19-vaccins de productie van zeer specifieke antilichamen op gang brengen die concurreren met de natuurlijke afweer van de personen die de vaccins hebben gekregen.

Het natuurlijke afweersysteem van de gevaccineerden wordt onderdrukt omdat de specifieke antilichamen die door het vaccin worden geproduceerd het gewoon overnemen.

En deze specifieke antilichamen, de antilichamen die door de vaccins zijn geproduceerd, zijn permanent. Ze blijven voor altijd aanwezig in het lichaam van de gevaccineerden.

Het rampzalige resultaat is dat het natuurlijke immuunsysteem van de tientallen of honderden miljoenen mensen die gevaccineerd worden, in feite vernietigd wordt.

Hun immuunsysteem zal geen enkele gemuteerde variant van het virus kunnen bestrijden die zich in hun lichaam ontwikkelt. En die gemuteerde virussen kunnen zich verspreiden in de gemeenschap. Ik geloof dat dit de reden is waarom er nieuwe virusvariaties verschijnen in gebieden waar het vaccin aan veel mensen is gegeven.Hun immuunsysteem zal geen enkele gemuteerde variant van het virus kunnen bestrijden die zich in hun lichaam ontwikkelt. En die gemuteerde virussen kunnen zich verspreiden in de gemeenschap. Ik geloof dat dit de reden is waarom er nieuwe virusvariaties verschijnen in gebieden waar het vaccin aan veel mensen is gegeven.

  Epidemie van hartziekten veroorzaakt door COVID-vaccins en gerelateerde stress

Waar het op neerkomt is dat het geven van de vaccins het virus de kans geeft oneindig veel gevaarlijker te worden. Elk gevaccineerd individu heeft het potentieel om een massamoordenaar te worden, omdat hun lichamen laboratoria worden waar dodelijke virussen worden gemaakt. En erger nog, sommige gevaccineerden kunnen asymptomatische dragers worden – en zo dodelijke virussen om zich heen verspreiden.

En de mensen die het vaccin hebben gehad zullen niet kunnen reageren op de mutaties omdat hun immuunsysteem is overgenomen door een kunstmatig afweersysteem, dat hen is gegeven door het vaccin en dat is ontworpen om de oorspronkelijke vorm van het Covid-19 virus te bestrijden. De gevaccineerde personen zullen een groot risico lopen wanneer de nieuwe mutaties zich beginnen te verspreiden. Hun lichaam is permanent en uitsluitend afgestemd op de verdediging tegen een vorm van het virus die snel veroudert.

Het geven van nieuwe vaccins zal niet helpen omdat het gemuteerde virus niet kwetsbaar zal zijn. De wetenschappers die de vaccins maken, zullen het muterende virus niet voor kunnen blijven. Dit had moeten worden voorzien. Het is de reden waarom griepvaccins vaak niet werken.

De politici en hun adviseurs zullen liegen en degenen die het vaccin niet hebben gehad de schuld geven van de ontwikkeling van nieuwe mutaties en van de stijging van het aantal sterfgevallen die zal plaatsvinden.

Maar als Dr Bossche gelijk heeft, en ik geloof dat hij gelijk heeft, dan zijn het de gevaccineerden die de mensheid gaan bedreigen. Zij zullen een grote bedreiging vormen voor iedereen die gevaccineerd is. Maar zij zullen ook een grote bedreiging vormen voor de ongevaccineerden, omdat de virussen die zij verspreiden gevaarlijker zijn dan het oorspronkelijke virus.

We bevinden ons op zeer gevaarlijk terrein.

Als we dit vaccinatieprogramma nu niet stopzetten, is het niet overdreven te zeggen dat de toekomst van de mensheid zelf in gevaar is.

Is dit wat er in het hoofd omging van degenen die ons de Great Reset proberen te verkopen?

Ik weet het niet.

Misschien was het altijd al hun bedoeling om ons allemaal te doden.

Of misschien is hun kwaadaardige plan gewoon uit de hand gelopen. In het Verenigd Koninkrijk hebben Ferguson, Hancock, Whitty en Vallance mij altijd de verkeerde personen geleken om de reactie van het land te leiden. In de VS geloof ik dat Dr. Fauci de verkeerde persoon was.

Ik heb altijd gevreesd dat zij werden gekozen omdat zij de verkeerde mensen zijn. Alles wat ze hebben gedaan was verkeerd voor ons, maar goed voor hen en de kwade cabal die Agenda 21 en de Great Reset promoten.

Het aandringen op het onderdrukken van het vrije debat heeft ons rechtstreeks naar deze afgrond geleid. Geen van deze mensen had een dergelijke controle over ons leven mogen hebben, maar door alle vragende oppositie te onderdrukken op een manier die nog nooit eerder is gedaan en door de feiten te onderdrukken, hebben de mainstream media en de internetgiganten de zaken oneindig veel erger gemaakt. Denken ze dat ze veilig zullen zijn?

Er is een reëel risico dat in plaats van slechts 90%-95% te doden, zoals de kwade elite oorspronkelijk wilde, zij iedereen per ongeluk zouden kunnen doden; zij zouden de mensheid kunnen uitroeien.

We hebben heel weinig tijd om onszelf te redden. We moeten onze immuunsystemen versterken en, ironisch genoeg, is het mogelijk dat we uit de buurt moeten blijven van de mensen die gevaccineerd zijn. Ik zal in de komende week of zo een artikel schrijven over hoe je je immuunsysteem kunt oppeppen.

Begrijpt u nu waarom dit het belangrijkste artikel is dat ik over Covid-19 heb geschreven en het belangrijkste dat u ooit hebt gezien?

Ik kan de mainstream media niet bereiken die simpelweg de waarheid onderdrukt en elk debat of discussie weigert. YouTube, bijvoorbeeld, accepteert geen video’s die vraagtekens zetten bij alles wat gepromoot wordt door het kwaadaardige establishment.

Dus stuur dit artikel naar dokters en journalisten, naar vrienden en familie. Deel, deel, deel. Misschien kunnen we de machthebbers ervan overtuigen dat ze niet immuun zijn voor de ramp die voor hen ligt. U kunt gemakkelijk delen via vernoncoleman.org.

Ik hoop dat Dr Bossche ongelijk heeft. Ik hoop dat ik het mis heb.

Maar alles in dit artikel moet onderzocht worden. En als deze angsten niet openbaar worden gemaakt en onderzocht, dan zullen we absoluut zeker weten dat het plan is om zo veel mogelijk van ons te doden. Er kan geen andere conclusie zijn.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom en hoe ze van plan zijn zeven miljard mensen te doden

Vorig artikelGlobalist Klaus Schwab riep al in 2016 op tot een implanteerbare microchip voor “globale gezondheid”
Volgend artikelOostenrijkse ouders verliezen voogdij over kinderen als ze die niet op Coronavirus laten testen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik heb het even snel globaal door genomen, zal het later beter lezen.

  Maar als wij inderdaad ziek kunnen worden van mensen die gevaccineerd zijn, dan kan het nog wel eens spannend gaan worden.
  Want hoe ontkom je daar aan zonder je jezelf volledig te isoleren en met een masker door het leven te gaan .
  Want dat is nou juist iets wat ik niet van plan ben.

 2. Overpeinzing:
  Ik krijg soms de indruk uit de Vernon epistels dat hij nogal zelfingenomen is. Zijn punten zijn wel van toepassing op wat er om ons heen gebeurt, maar dat constante hameren op het feit dat hij dit “al geschreven heeft,” ontneemt me de lust om verder te lezen. Wat is de toegevoegde waarde van dit constante herinneren? Ook de hyperbole is me soms te machtig. Verder heeft hij geen contact op zijn website waar je met hem kan communiceren.

  Op p. 279 van de Vernon geschriften (downloadable ebook covi19-greatest-hoax-in-history) raakt hij een aantal zaken die actief aan de gang zijn sinds ongeveer 2005, maar hij legt nog steeds geen link met het covid programma, en het *waarom* er van. Je zou denken dat hij het ondertussen ook al weet, wat nu de werkelijke reden voor het covid-DNA-aanpassingsprogramma is…

  Ik vind het verder niet zo boeiend om in te pikken op zijn woorden. Hij zegt wel dingen die gezegd mogen worden, maar het gebruik van buzzwords (zoals Agenda21) zonder daar een korte toelichting bij te geven, stelt niet veel voor. (Geen kritiek verder op die vent, je neemt hem zoals je wilt, en je haalt er zelf uit wat nuttig is.)

 3. Gelezen, echter ik als 72 jarige ongevact zal nooit mijn gevac. Volwassen kinderen in de steek laten! En blijven helpen waar ik kan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in