Image by rawpixel.com on Freepik

In stilte, zonder enige ruchtbaarheid, veranderen verschillende van de grootste ziektekostenverzekeraars van het land hun polissen voor 2024 om dekking uit te sluiten voor verwondingen en ziekten die het gevolg zijn van “oorlog, verklaard of niet verklaard, oproer of opstand,” alsof ze weten dat er dit jaar iets heel, heel ergs op komst is, schrijft Ethan Huff.

In het besef dat het land op de rand staat van wat een grote financiële ineenstorting lijkt te worden, maken ziektekostenverzekeraars het roer klaar om geen uitbetalingen te doen voor claims die verband houden met een groot aantal potentiële calamiteiten waarvan velen denken dat ze het gevolg kunnen zijn van een sociale of economische ineenstorting.

“Jullie moeten allemaal jullie verzekeringspolissen nakijken,” tweette het Wall Street Apes account op X, waarbij ze iemand aanhaalden die in Californië in de verzekeringsbranche werkt. “Ik heb al meer dan tien jaar mijn verzekeringslicentie in de staat Californië. En toen ik de polissen voor 2024 aan het doornemen was, merkte ik deze nieuwe uitsluiting op.”

“Dit staat onder uitsluitingen en kosten die niet gedekt zijn op een 2024 Cigna ziektekostenpolis. Behandeling van een verwonding of een ziekte, die te wijten is aan oorlog, verklaard of niet verklaard, oproer of opstand. Dit is niet typisch. Dit is een verzekeringspolis van United van vorig jaar voor 2023, en de taal luidt meestal als volgt. Wat gebeurt er met mijn dekking onder buitengewone omstandigheden?”

Bekijk de video hieronder om zelf de genoemde veranderingen en uitsluitingen te zien:

Komt er oorlog en grote verdrukking naar Amerika in 2024?

Hoewel Cigna zegt dat het “zijn best zal doen” om diensten te verlenen aan polishouders die worden getroffen door een ramp, epidemie, oorlog, oproer of opstand, is er technisch gezien geen verplichting, onder de nieuw bijgewerkte voorwaarden, om dit te doen.

  77% van de jonge Amerikanen te dik, geestesziek, aan de drugs en meer om in het leger te gaan, zo blijkt uit onderzoek van het Pentagon

De bijgewerkte ziektekostenverzekeringspolissen van United voor 2024 luiden ongeveer hetzelfde, met uitsluitingen voor oorlog en andere calamiteiten die dit jaar in een oogwenk zouden kunnen plaatsvinden.

“We dekken geen ziekte, behandeling of medische aandoening als gevolg van oorlog, verklaard of niet verklaard,” staat er in de bijgewerkte polis van United, vermoedelijk rekening houdend met de escalerende situatie tussen Israël en zijn buren en tussen Rusland en Oekraïne.

“Cigna en United zijn niet de enigen die hun taal hebben veranderd die oorlog uitsluit van hun polissen,” stelt de vrouw in de bovenstaande video verder. “Anthem heeft dit ook gedaan en je vraagt je gewoon af waarom dat in hemelsnaam het geval zou zijn.”

Het X-account “MarineWifeAndMom” (@AngelaH171717) reageerde op de bovenstaande video met een screenshot van haar polis, die volgens haar is gewijzigd met het volgende:

“2. Uitsluitingen. We betalen niet voor verlies of schade veroorzaakt door:

a. Brand.

b. Oorlog. Dit omvat niet-verklaarde oorlog, burgeroorlog, opstand, rebellie of revolutie of een gevolg hiervan.

c. Nucleaire reactie, nucleaire straling of radioactieve besmetting of een gevolg hiervan.”

Hierop reageerde iemand verbaasd dat zelfs “brand” nu is uitgesloten van de polis van de vrouw, waarschijnlijk om haar premie te verlagen om het aantrekkelijker te maken – in ieder geval voor het ongetrainde oog.

“Als onafhankelijk verzekeringsagent,” reageerde een ander, “zie ik dit de afgelopen 18 maanden maar al te vaak gebeuren. Bel je agent. Vraag hem waarom hij je deze polis heeft verkocht.”

Wat denk jij: Zal het systeem uit zichzelf imploderen of heeft Amerika nog wat tijd voordat het ten onder gaat?

  Terwijl de globalisten zich klaarmaken om de wereld op te blazen, moet u zich voorbereiden op TEOTWAWKI omdat de wereld geen ervaring heeft met het stoppen van een oorlog tussen twee nucleair bewapende vijanden

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wanneer een elektrisch voertuig een aanrijding krijgt, zelfs bij een klein ongeval, vernietigen verzekeringsmaatschappijen de hele auto omdat de batterij moet worden weggegooidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Verenigde Staten en Europa zijn vastbesloten om WO III te ontketenen
Volgend artikelGeduldig wachten om toe te slaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

38 REACTIES

 1. Geldt niet in Nederland. De basisverzekering wordt hier bepaald door de overheid. Daar kunnen verzekeraars niks aan doen. Ze bepalen alleen de aanvullende verzekeringen en verdienen aan de uitvoering daarvan. Daarom betalen we ook ziektenkosten premie via het loonstrookje. Maar dat vergeet iedereen. Ze kijken naar het tientje verhoging. De overheid draait aan de knoppen, hier wat erbij daar wat eraf. Ziet geen mens. Ja de minima dat hun zorgtoeslag is verminderd. Maar wie boeit dat? Pensioenen het zelfde. Belasting op energie. Verhoog de BTW en het land staat op z’n kop. Dit ziet niemand. Verdeel en heers.

  • Maar het effect zal hetzelfde zijn hier, bepaald door de overheid of door een verzekeraar maakt niet uit.
   In geval van zo’n crisis is er gewoon geen geld en capaciteit om de gewonden en zieken te helpen. Er is nu al geen capaciteit in een gewone situatie.

  • Ik ben blij dat ik in Hongarije woon en ik gratis medische hulp krijg inclusief tandarts . Mijn totale woonlasten zijn nog geen €100,- wegenbelasting in de benzine .

  • Gijp februari 8, 2024 Bij 16:29

   En u vertrouwde de achtereenvolgende regeringen in wat voor samenstellingen dan ook en vooral de regering die u in de plandemie deed belanden, die na bijna 1 jaar van formeren in dezelfde samenstelling deed terugkeren je weet wel Omtzigt functie elders toen deze verkiezing scam klapte en onrustig in afwachting van een nieuw ‘rechts’ kabinet bent wordt u erger genaaid dan ooit te voren slaap zacht Gijp.

   • Wat moet je dan doen Adriaan? Door het oerwoud lopen rillen in je eentje?De samenleving maken we samen. Dit is de stand van zaken. Kan ik ook niks aan doen. Of maak me blij enzeg dat ik het verkeerd zie.

    • Gijp februari 8, 2024 Bij 23:12

     Om te beginnen burgerlijke ongehoorzaamheid, massaal de boeren steunen verder weet ik het ook niet, maar het ging over je vermeende naïviteit, je weet toch dat de overheid en hun henchmen de financiële duimschroeven steeds een beetje aandraaien elk jaar de prijzen opschroeven conform de economische wetten.

     Groeten

   • In ieder geval is het systeem gedoemd om kapot te gaan op deze manier. Ik heb begrepen dan ASR 170.000 verzekerden is kwijt geraakt en FBTO heeft er 200.000 gewonnen. De dure mensen blijven bij ASR zitten, de gene die nauwelijks risico lopen volgen de laagste premie. Dus ASR heeft iets heel fouts gedaan. Maar FBTO is volgend jaar aan de beurt en gaan ze weer massaal naar ohra als die het goedkoopst is.

    • Het is een soort stoelendans waar het management wel bij vaart.
     De verplichte ziektenkostenverzekering is een vorm van socialisme, het heeft nooit gewerkt en zal ook nooit werken, dus het klopt dat het systeem gedoemd is.

     • Per direct de zorg uit de privatisering halen en we besparen miljarden op kantoren, personeel, sales en marketing, wagenpark enz..!! Zorg simpel terug naar de staat, en verzekeren op basis van inkomen!!! dan kan de eigenrisico per direct de prullenbak in!

      • De zorg is niet geprivatiseerd, maar gesocialiseerd. Of de staat het doet of meerdere partijen maakt niet uit. Betaalbare zorg kan alleen in een vrije markt, en zonder verplichte verzekering.

 2. Kan allemaal best wezen

  Maar ukrainers aan het front die in transitie zijn
  man->Vrouw
  En usa bondgenoten in dezelfde transitie
  Krijgen hun ziektekosten gewoon vergoed en
  hun therapie gaat gewoon door aan het front
  Diverse videos van gezien.

  Dus de dokter moet de amputaties en hcq etc.
  gewoon opschrijven als zijnde gender correcties.

  • Die kosten worden betaald door orgaanroof. Ziekenhuizen in Oekraïne zijn meer slachthuizen waar ze organiseren oogsten.

   Vandaag weer een video van massale orgaanroof in Oekraïne .
   Kijk maar bij : banned video op Telegram

     • En toch schijnt dat cijfer te kloppen.

      Orgaanroof is een multi biljoen business.

      Maar mensen schijnen er weinig problemen mee te hebben totdat hun eigen kind van de aardbodem verdwenen is.

      • Tjee wat goed hè, in het AD stond vandaag dat een gemengde groep een aantal weeskinderen, die door Rusland geroofd zouden zijn, (via gezichtsherkenning)weer zijn teruggevonden.
       Kan me nog herinneren dat Rusland kinderen heeft veilig gesteld om te voorkomen dat zij voor sextraffic of orgaanroof gebruikt zouden worden. Wie heeft er gelijk?
       Bij de media moet je alles 180 graden draaien.

 3. Iedere Nederlander betaald ook de premie van alle buitenlanders die naar Nederland worden gehaald en gratis medische zorg krijgen…. allemaal met voorbedachte raden zo georganiseerd.

 4. de oorlog is geen oorlog van landen of levende mensen tegen elkaar.
  het is de oorlog van de doden tegen de levenden.
  of “de c0rp-0ratie($)’ tegen het onder de grondwet staande levende mensen.

  apart dat deze c0rp0ratie($) zichzelf gaslight met de onverklaarde 00rl0g die het al sinds ww1 en de gedwongen toevoeging sur/i.p.v/achternaam napoleon Bonaparte in de naam van de rotkind bankiers aan het voeren is tegen deze levende mens en zichzelf p00gt te vrijwaren met zelf geschreven “wetten” deze zelf goedkeurt , niet voor hunzelf geld.
  maar hun gedwongen ongeïnformeerde klanten zich vermeend aan moeten houden
  die verplicht zijn deze “ver van verzekert zijn , zorg-ver-zekering” te ondertekenen.

  (hierom zijn con-tracten nu via de www af te sluiten
  om de verplichte natte handtekening te omzeilen)

  ik zie het als de zoveelste gaslightning subversie waarin daders regels schrijven
  levende mensen ervan overtuigt dat het wetten zijn.
  om de vrije wil te omzeilen met hun jesus loopt op water zeevaartswetten op land.

  ik vraag elke deurwaarder om een verklaring van vijandschap om juridisch juist te handelen.
  opdat ik het levende volk kan informeren dat deze onverklaarde 00rl0g een feit is.
  ik krijg stelselmatig een beëindiging van het dossier beantwoord.
  maar mag geen gebruik meer maken van de zogenaamde “dienst”

  de 0nverklaarde 00rl0g is al sinds 1700 gaande.
  druppeltje voor druppeltje loopt de emmer vol.

  de 00rl0g is tegen het leven.
  welk bewustzijn staat polair tegenover het leven?
  LiveeviL.

 5. voor de gene die de baricade op denkt te gaan.

  in vier jaar.
  5 autos , weg.
  gevangenis zonder een rechter te hebben gezien.
  duizenden euros boetes om autos en gereedschap terug te krijgen voor werk en inkomen.
  boerderij 68.000 m2 , weg zonder rechter gezien te hebben.
  4 honden achter elkaar (elke 2 maand) dood dierenarts verklaart ik snap het niet.
  inbraak politie/huurbaas tijdens gevangenschap
  (ontvoering en wederrechtelijke beroving vrijheid) alle documenten en smart apparaten in huis met fotos bewijs , weg.
  inboedel bedrijf gereedschap , ????
  bankrekening met verdiensten en saldo ,geblokkeerd zonder geldige reden.
  geen toegang tot saldo tot ik een nieuw adres heb.
  geen recht op uitkering behalve een uitkering voor gehandicapten , wat ik niet ben.
  daar ik gezond , capabel , ervaren en gediplomeerd ben en geen strafblad heb.

  wat mij is gebeurt gaat iedereen gebeuren.
  wie staat op en durft de honger de kou en shun door de doden aan?
  niemand.

  eind.

 6. Wat een verschrikkelijk verhaal JR!
  Hoeveel kan een mens verdragen….
  Deze dingen gebeuren dus in het GENIEP en SLAPEND NEDERLAND heeft geen idee!
  En komen niet in de kranten en/of het ”nieuws”…..
  Misschien zou je je met lotgenoten kunnen verbinden, een vuist maken…en opstaan tegen dit misdadige wanbeleid! Je zal niet de enige of de laatste zijn!
  Kan je aanraden je verhaal ook op Telegram te posten, het bereik is daar heel groot…
  ik zou willen dat ik iets voor je kon doen….maar kan je in elk geval veel kracht, moed en sterkte wensen! Warme groet, Maureen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in