The Matrix, Neo awakenig © Warner Bros

Dr. Naomi Wolf waarschuwt dat vaccinpaspoorten hetzelfde platform gebruiken als het Chinese sociale kredietsysteem en kunnen leiden tot slavernij omdat het een tweeledige samenleving creëert die de macht heeft om mensen buiten te sluiten van systemen en de samenleving.

Ze zegt dat Microsoft, Salesforce en Oracle de paspoorten al hebben gemaakt. Paspoortsystemen die gegevens over individuen verzamelen die niet alleen gezondheidsdossiers omvatten, maar kunnen worden gekoppeld aan andere functionaliteiten zoals PayPal, digitale valuta, openbaar vervoer en meer. Er is geen privacy omdat het netwerken van mensen controleert en in kaart brengt. Het kan berichten op social media lezen en andersdenkenden blokkeren voordat ze zich kunnen organiseren en bijeenkomen.

Vaccinpaspoorten kunnen worden gebruikt om banen, huisvesting en handel te weigeren. Eenmaal ingevoerd, is er geen weg meer terug en geen ontsnapping. Vaccinpaspoorten zouden kapitalisme, privacy en vrije vergadering vernietigen. Vaccinpaspoorten zijn ook in strijd met de “Amerikanen met Handicaps”-wet, omdat mensen die het vaccin afwijzen, worden gediscrimineerd.

“Ik overdrijf dit niet, ik kan het niet krachtig genoeg zeggen, dit is letterlijk het einde van de menselijke vrijheid in het Westen als dit plan zich ontvouwt”, benadrukte Wolf in een interview met Steve Hilton op zijn Fox News programma “The Next Revolution” gepubliceerd op 29 maart.

Voor Wolf begon het allemaal met de buitengewone bevoegdheden die door de machthebbers werden ingeroepen om het Covid-19 virus te bestrijden, maar nu zal hun machtswellust niet toestaan dat het leven weer normaal wordt, bericht Thebl.com.

“Nu willen ze vaccinpaspoorten om te controleren wie waar naartoe kan gaan, terwijl ze in Engeland praten over een vaccincertificaat van de overheid om naar de pub te gaan, in New York deelt gouverneur Andrew Cuomo contracten uit aan IBM voor een Big Brother gezondheidspaspoortsysteem”, legde Wolf uit.

  De WEF Grote Reset slangen kruipen samen in Davos

“In New Jersey laat de Rutgers Universiteit studenten niet toe tot de lessen zonder een vaccinatiecertificaat, terwijl een groep artsen oproept tot een informatiesysteem dat geïntegreerd is met digitale bewakingstoepassingen”, voegde ze eraan toe.

“De Biden-regering zei dat ze werken aan de ontwikkeling van een nieuwe landelijke standaard voor het vaccinpaspoort, en zo gaat het maar door, een nachtmerrieachtige Orwelliaanse infrastructuur”, aldus Wolf.

Een soortgelijk systeem werd ingevoerd in Israël en “critici worden voortdurend verbannen en in de gaten gehouden; het is het einde van de burgermaatschappij en ze proberen het over de hele wereld uit te rollen”, een proces dat zich over de hele wereld verspreidt.

Wolf vergeleek ook deze controversiële sociale classificatie met de classificatie die door de nazi’s in Duitsland werd gecreëerd om Joden te vervolgen.

“Het mag niet zo doorgaan”, herhaalde Wolf, eraan herinnerend dat de Chinese Communistische Partij (CCP) een soortgelijk systeem gebruikt om meer dan een miljard mensen te controleren en elke dissident in vijf minuten te lokaliseren.

Wolf stelt als deel van de oplossing voor om goed te selecteren op wie men moet stemmen, waarbij tirannieke gouverneurs vermeden moeten worden, zoals zij Gavin Newson van Californië en Andrew Cuomo van de staat New York aanduidt, en andere alternatieven moeten overwegen.

Parallel aan het opleggen van de controversiële vaccinatiepaspoorten wordt de wereldheerschappij, of de Nieuwe Wereldorde, ten uitvoer gelegd, en senator Martha Blackburn (R-Tenn.) verwees op 26 februari tijdens de Conservative Political Action Conference (CPAC) naar deze andere bedreiging voor mensen.

Volgens Blackburn helpen de techgiganten de CCP push voor wereldwijde dominantie, aldus Breitbart News.

  Puur, onversneden kwaad

“Big Tech helpt de Chinese Communistische Partij in hun streven naar globale dominantie, en wij zullen ons daartegen moeten verzetten”, waarschuwde Blackburn. Als de “virtual you”-agenda wordt uitgevoerd, kunnen Amerikanen terugvechten tegen de censuurpraktijken en het monopolie van de grote techbedrijven.

“Dit is wat we tegen Big Tech zullen zeggen: ‘Je kunt data niet volgen, afluisteren, opslaan of delen met een derde partij zonder mijn uitdrukkelijke toestemming te krijgen. Het gaat om uw privacy”, zei ze.

In tegenstelling tot wat de media u vertellen, komt vrijheid niet van een vaccin

Vorig artikelTromgeroffel van hoop in Duitsland: rechtbank vernietigt mondkapjes- en testplicht op scholen
Volgend artikel“Tot 80%” van Sicilianen weigert AstraZeneca vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Wat een vergelijking en negatief beeld weer tav.China. In China zijn vaccinaties en mondmaskers niet verplicht. Onderwijs en medische zorg gratis. Echter de corruptie zit zo diepgeworteld, trouwens net als Europa en de VS, dat zo’n systeem in dit grote land de enig effectieve wapen ertegen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in