De eerste aflevering van de nieuwe documentaire serie van de Britse BBC over Greta Thunberg werd op prime time vertoond – maar de kijkcijfers waren bedroevend, meldt Breitbart.

De BBC was zo overtuigd van de aantrekkingskracht van de onheilskabouter dat het drie afleveringen van een uur bestelde van de documentaireserie “Greta Thunberg: A Year to Change the World”. De serie volgt de klimaatpygmee van augustus 2019 tot eind 2020 terwijl ze door Amerika en de wereld reist om “het klimaat” te redden.

De eerste van drie afleveringen werd maandag op BBC One op primetime uitgezonden.

Maar volgens de kijkcijfers verloor de zender maar liefst 55% van de kijkers in vergelijking met de aflevering van “Masterchef” die een week eerder op hetzelfde tijdstip werd uitgezonden. De première-aflevering van de Greta-documentaire trok gemiddeld iets minder dan 1 miljoen kijkers, tegen 3,6 miljoen kijkers voor Masterchef de week ervoor.

Een mogelijke verklaring voor de mislukking is dat de kijkers lijden aan ernstige Greta-moeheid. Een andere is dat kijkers niet zo geïnteresseerd zijn in klimaatverandering als politici, milieuactivisten en de BBC denken dat ze zouden moeten zijn, schrijft Breitbart’s James Delingpole.

Greta Thunberg – En in een spasmen van sadomasochistisch plezier applaudisseert iedereen

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

5 REACTIES

 1. Greta geflopt? NEE, nee, nee dat mag niet, dat wil ik niet, ik eis dat alle mensen Greta erkennen als profeet, zo niet dan kondig ik een nieuwe pandemie aan en blaas ik de wereld op. En dat is dan jullie schuld! Zo, klink ik al een beetje als goedmensch, ik oefen voor het staatsexamen goedmensch om bij de RIVM te gaan werken om iedereen te mogen belazeren.
  Hugo Bloemschoen

  • RIVM Bezoekadres
   Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu
   Antonie van Leeuwenhoeklaan 9
   3721 MA Bilthoven

   Correspondentieadres
   RIVM
   Postbus 1
   3720 BA Bilthoven

   Contactinformatie
   Telefoon 030-274 91 11
   E-mail [email protected]

   BTWBelasting Toegevoegde Waarde-identificatienummer – of VAT-nummer NL 8217.72.302.B01

   Solliciteert u maar..
   U valt vast niet op tussen die andere Pipo’s. 🙂

 2. Het is een bekend gegeven dat volwassenen kinderen gebruiken om hun agenda erdoor te drukken. Dit meisje hoort gewoon op school te zitten en zich helemaal niet te bemoeien met wereld politiek. Daar snapt ze nog helemaal niks van. Geen wonder dat mensen dit niet serieus nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here